|
Nu esti logat.
Ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate
#1 2008-08-20 09:19:38
ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatebuna fetelor. Offline #2 2008-08-20 09:28:37
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatepai ai ureaplasma se trateaza cu antibiotice din cate stiu eu si da si sotul trebuie sa faca trat.tot cu antibiotice daca nu ma insel VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-20 09:31:27
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitates-ar putea (nu-s chiar sigura) ca ureaplasma sa nu iasa la urocultura... fa-ti si un sumar de urina si vezi daca iti ies multe leucocite... e simptom de infectie (si cum altele nu ai, ar conduce spre asta) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2008-08-20 09:38:26
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateproblema e ca la secretia vaginala mi-au iesit leucocite foarte rare, urina sterila, sotul meu nu are nici o problema, e cam ciudat. Cod:Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-08-20 17:25:28) Offline #5 2008-08-20 09:49:03
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateralu ai mai postat mesajul asta chiar daca nu neaparat in aceeasi forma...la urmatoarea abatere ai ban 1 saptamana. nu te poot fugari asa prin tot forumu'...nu cred ca e asa de greu sa respecti regulile alea mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-20 17:30:24
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatemai am ban o saptamana? Offline #7 2008-08-20 18:09:29
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateacu nu. da foloseste corect butoanele alea ca sa nu ai mami de minuni Offline #8 2008-08-20 18:11:23
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatemultumesc. Offline #9 2008-08-20 18:11:33
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatemai incearca si alt lab... de exemplu, synevo Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #10 2008-08-20 19:15:13
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatedaca le postezi de mai multe ori nu inseamna ca ti se va raspunde si mai repede. cu rabdare hai ca ne intelegerm pana la urma mami de minuni Offline #11 2008-08-20 19:18:45
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateideea e ca trebuie sa astept raspunsurile.nu functioneaza ca u chat forumul.Eu asa am crezut la inceput.dar acuma am inteles despre ce e vorba Offline #12 2008-08-20 19:20:06
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatemami de minuni Offline #13 2009-01-03 03:01:26
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateAm si eu o mare mare nelamurire si daca nu aflu raspunsul nu ma pot descurca!Problema este ca vreau sa fac "de capul meu" ca sa zic asa urmatoarele analize:pt depistarea Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma, Stafilococ si Streptococ. Ce nelamurire am:Am tot vazut pe site-urile laboratoarelor la ex pt depistarea Chlamydia urmatoarele doua chestii: IgM si IgG, si fiecare are pret separat.Eu pe care o cer?Ce inseamna notarile astea?stie cineva?Trebuie sa le fac pe amandoua, si IgG si IgM?Inca ceva, Gardnerella si Candida se depisteaza la fel, numai la cerere sau face parte din examenul clasic al secretiei vaginale?Are rost sa mai cer pe langa cele de mai sus(Chlamydia, ureeaplsma, mycoplasma , stafilococ si streptoco) si un examen al secretiei vaginale< care sa fie separat, si care si costa separat?E posibil sa depisteze ceva in plus ex separat de secretie??Doctoressa, te rog mult, tu trebuie sa ai idee...macar cu cateva lamuriri...ca nu mi-a recomandat niciun medic si nu stiu ce sa cer la laborator......nu vreau sa fac zece drumuri sau sa raman cu ceva nefacut.....multumesc anticipat Today, everything's OK! Offline #14 2009-01-03 12:24:57
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateIgG arata daca ai avut boala si IgM daca o ai in prezent Offline #15 2009-01-03 15:16:20
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitatechlamydia , mycoplasma si ureaplasma se analizeaza din secetiile vaginale . e adevarat ca (,) chlamydia o poti detecta si din sange unde iti arata anticorpii,deci daca ai infectia in prezent sau in trecut. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #16 2009-01-03 16:23:52
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitate
ca sa sintetizez ce bine spune ggw, trebuie sa ceri asa: cultura de secretie si analizele pentru chlamydia , mycoplasma si ureaplasma . Offline #17 2009-01-03 17:44:26
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateDa, cel mai bine asa o sa fac, o sa intreb la laborator, intrebam pt k asa cum spui si tu, n-as vrea sa ma trezesc ca trebuie sa platesc ceva innplus fara sa fie nevoie...plus ca as vrea sa gasesc un centru unde sa le fac pe toate, sa nu stau sa ma plimb de zece ori pt fiekre analiza in parte.Si pretul as vrea sa fie mai micut un pic, stiu ca difera, spre ex MICOMI imi place f mult dar mi se par cam exagerate preturile...as vrea fie la MEDLIFE fie la CANTACUZINO dar nu stiu daca le pot face pe toate, iar la Cantacuzino nu-s sigura ca se si recolteaza, nu mi-ar placea sa duc eu probele deja recoltate... Today, everything's OK! Offline #18 2009-01-03 18:26:13
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateLa medlife am lucrat eu... intra pe site-ul lor si ai lista de preturi. acolo se procedeaza cum ti-am descris eu mai sus. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #19 2009-01-03 20:19:33
Re: ureoplasma, micoplasma si clamydia adevarati factori de infertilitateggw, la medlife as vrea sa-mi fac eu culturi din col. stii cumva daca pe langa pretul analizei mai costa ceva si recolatrea? Scuze ca te intreb pe tine in loc sa sun la ei. Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|