homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hello!as dori niste pareri!-12

#210 2008-08-21 17:07:08

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: hello!as dori niste pareri!

crys_ty_na a scris:

little_rabbit a scris:

sa zicem ca dupa nush cate luni il lasi sa puna mana pe fund..dup-aia pe sani(peste o bluza ceva)in fine nu hop-top in pat sex si dup-aia in prag de a 12a sa fii stresat ca nu-ti vine menstruatia sau ai ramas sau alte din astea.eu atat i-am zis:vreau macar sa ajung la facultate in anul 1 ca sa nu comenteze ai  mei ceva..dar na..poate sunt unica..

pfoaiii...ce curvustina ma simt...ca eu dupa o saptamana ii faceam blowjob si dupa 3 tup in pat rotfl

rotflrotfl
la noi prima data knd am fost impreuna nici nu ma saruta cu limba...2 luni nu a pus mana pe nicaieri..poate si pt k aveam 16 ani..cik ma respecta si ii era sa nu ma desp de el...dar a doua oara..dupa 2 luni ne iubeam big_smile bine da atunci deja aveam aproape 18 ani

Sa nu te astepti sa te salut!

#211 2008-08-21 17:07:11

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

evilpink a scris:

rrammonna a scris:

eu nu mi-as lasa copila de 15 ani la mare si la munte cu un baiat.as face-o doar pt protectie,nu k as fi rea sau mai stiu eu cum

eu da. dupa daca nu o las si vrea sa  plece undeva de teama ca nu o las poate sa minta si tot sa plece asa stiu unde este cu cina etc.etc

cum sa ma minta?dak kiar imi pasa de copilul meu si imi fac griji pentru el,pai ma si interesez unde sa duce.dak e sa zik k se duce la vecina la tara,verific dak e acolo.si stiu k nu as face bine,dar tinereii din ziua de azi park gandesc cu **** nu am kef sa vina apoi sa zik k vezi doamne a dat de nu stiu ce belele

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#212 2008-08-21 17:07:23

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

katami a scris:

mika a scris:

little_rabbit, eu cred ca e mai mult curiozitate...si dorinta lor de a "scapa" de copilarie...care nu pot sa imi dau seama de unde provine neutral

de ce excluzi, totusi, dorinta sincera a unei fete de a (se) darui? chiar daca prost orientata sau prost inteleasa... aceasta dorinta poate exista si de la 12 ani!!  uita-te la ce a scris cherry... unde sunt acolo curiozitatea si teribilismul? si eu as fi facut la 17 ani orice pt pritenul de atunci (veti zice ca 17 e "varsta normala" pt sex... ei, pt mine atunci a fost prima "iubire")... asa ca daca nu erau convingerile mele religioase mai puternice decat "iubirea" pt respectivul, cu siguranta faceam sex cu tot tacamul cu el. iar daca asta s-ar fi intamplat la 14 ani... si, repet, nu ma loveam de frica de Dumnezeu.... as fi facut sex si la 14 ani. si nu din curiozitate si nu ca sa spun colegelor si sa ma dau mare (sigur n-as fi zis nimic nimanui)

si trebuie sa recunoastem, nu sa negam, faptul ca toti am fost, pe rand, variante ale "adolescentului neinteles"... unii mai cu motiv decat altii (a se vedea povesti pe aici).... dar toti cred ca am spus odata "las' ca ma fac eu mare si........." dorinta de a scapa de copilarie a existat in fiecare dintre noi... doar ca formele de amnifestare au fost diferite.

eu nu sustin in nici un caz ca fetele de 14 ani ar trebui sa faca sex... dar nici sa-i spui "la varsta ta tre sa-ti vezi de carte" sau "pe vremea meeaaaa..." nu-s argumente prea convingatoare. nici pt noi nu erau.

pai da, si daca dupa aia apare la 15 ani insarcinata? sau cu cine stie ce boala? ca la varsta asta putine sunt informate cu privire la contraceptie si la BTS. astea cred ca sunt argumente destul de convingatoare

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-21 17:08:50)

#213 2008-08-21 17:09:25

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Cherry_sensation a scris:

cunosc multe fete care au fost tinute in casa pana la liceu .. nu aveau voie afara decat ziua cateva ore si fara baieti fara nimic .. si cum au intrat la liceu si au avut putina libertate au ajuns sa fie cu*vele orasului ..

nu cred ca au ajuns cu*vele orasului pt ca parintii lor care pana atunci le tineau inchise in casa le-au acordat putina libertate..eu cred ca aici intervine si anturajul..

#214 2008-08-21 17:09:31

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

heimdall a scris:

crys_ty_na a scris:

little_rabbit a scris:

sa zicem ca dupa nush cate luni il lasi sa puna mana pe fund..dup-aia pe sani(peste o bluza ceva)in fine nu hop-top in pat sex si dup-aia in prag de a 12a sa fii stresat ca nu-ti vine menstruatia sau ai ramas sau alte din astea.eu atat i-am zis:vreau macar sa ajung la facultate in anul 1 ca sa nu comenteze ai  mei ceva..dar na..poate sunt unica..

pfoaiii...ce curvustina ma simt...ca eu dupa o saptamana ii faceam blowjob si dupa 3 tup in pat rotfl

crys... shhht  ! nu in fata copiilor rotfl

sm me bad lol

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#215 2008-08-21 17:10:01

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

evilpink a scris:

rrammonna a scris:

eu nu mi-as lasa copila de 15 ani la mare si la munte cu un baiat.as face-o doar pt protectie,nu k as fi rea sau mai stiu eu cum

eu da. dupa daca nu o las si vrea sa  plece undeva de teama ca nu o las poate sa minta si tot sa plece asa stiu unde este cu cina etc.etc

Exact!

heimdall a scris:

crys_ty_na a scris:

little_rabbit a scris:

Blowjob sau handjob? :f?rv?nad:

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#216 2008-08-21 17:10:05

Cherry_sensation
Full member
Inregistrat: 2008-04-20

tocmai FeliciaM ... le-au lasat mai libere .. fetele au dat de p*** si veneau barbati de 40 de ani sa le ia cu masinile de la scoala sa le duca in padure wink

te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie hjarta

#217 2008-08-21 17:10:39

rrammonna
Diamond member

mykutza a scris:

crys_ty_na a scris:

little_rabbit a scris:

rotflrotfl
la noi prima data knd am fost impreuna nici nu ma saruta cu limba...2 luni nu a pus mana pe nicaieri..poate si pt k aveam 16 ani..cik ma respecta si ii era sa nu ma desp de el...dar a doua oara..dupa 2 luni ne iubeam big_smile bine da atunci deja aveam aproape 18 ani

la noi nu a trecut decat 3luni pana sa ne iubim.dar in prima luna nici macar nu ne sarutam,abia ne tineam de mana.de fiecare data knd ne puneam amandoi in pat,i ziceam k nu vreau sa se intample nik.si m-o respectat pana nu s-a mai putut apoi smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#218 2008-08-21 17:11:08

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

evilpink a scris:

rrammonna a scris:

ai si tu dreptate... wink

#219 2008-08-21 17:11:15

crys_ty_na
Platinum member

blow blow anka lol

#220 2008-08-21 17:11:16

rrammonna
Diamond member

crys_ty_na a scris:

heimdall a scris:

crys_ty_na a scris:

sm me bad lol

very bad sm sm sm sm sm

#221 2008-08-21 17:11:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mika a scris:

pai da, si daca dupa aia apare la 15 ani insarcinata? sau cu cine stie ce boala? ca la varsta asta putine sunt informate cu privire la contraceptie si la BTS. astea cred ca sunt argumente destul de convingatoare

AICI e problema!!! ca noi, in loc sa facem ceva UTIL, adica sa ajutam cu ceva pe fetele mai tinere ca noi... repetam greseala parintilor si a bunicilor nostri ("nu te las" "te inchid in casa" "sexul e pt oameni mari si tu esti un copil mic si eu iti fac un bine ca te protejez"). de aici.... nu doar ce spui, adica bts si sarcini nedorite... ci, la fel de rau... probleme si blocaje psihice.... care se sterg greu si datorita carora, poate, le va fi f greu sa aiba o viata de cuplu armonioasa atunci cand "au voie".

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#222 2008-08-21 17:12:30

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

crys_ty_na a scris:

blow blow anka lol

:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad:rodnar

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#223 2008-08-21 17:12:45

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mai ramona nu zic ca un parinte nu se intereseaza dar are si copilul metodele lui daca vrea pleaca si fara sa iti spuna tot ca el face poti sa stai tu si in cap daca vrea sa o faca o face mai ales daca ii spui "asta nu ai voie sa faci".daca vrea tot ca el face.daca fata mea de 15 ani ar face sex eu sincer as preferea sa stiu nu sa se framante pe la x si y cu diferite probleme sau   sa imi ascunda ca ia ac.si cine stie ce se mai intapla(ca in topicul ala cu pastilele inghitite de sora de 4 ani)... si daca o tin in casa si nu o las la 15 ani sa plece la munte ce rezolv se duce la 18... sa nu o las la 15 pt.18 ani suna asa mai bine? hmm

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#224 2008-08-21 17:13:07

rrammonna
Diamond member

katami,degeaba le explici tu ce si cum,k atunci knd intra in flacari uita si de sfaturi parintesti,de tot

#225 2008-08-21 17:14:04

crys_ty_na
Platinum member

Anka_Lala a scris:

crys_ty_na a scris:

blow blow anka lol

:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad:rodnar

ehhh...aveam si eu o varsta...ceva experienta...nu am avut chef sa trec prin toate etapele...si am facut ce am vrut...dar nu regret...merita facuta o poza cu fata lui in momentul ala rotfl

#226 2008-08-21 17:14:12

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Cherry_sensation a scris:

cunosc multe fete care au fost tinute in casa pana la liceu .. nu aveau voie afara decat ziua cateva ore si fara baieti fara nimic .. si cum au intrat la liceu si au avut putina libertate au ajuns sa fie cu*vele orasului ..

nu e kiar asa, Cherry...si ai mei au fost mai stricti cu mine cat am fost mai mica si asta nu inseamna ca atunci knd am mers la liceu sau la facult am ajuns nu stiu ce....dovada e k am  avut si am o sg relatie serioasa.  Pur si simplu au avut grija ca la 14 ani sa ma ocup de lucruri specifice varstei mele...ma jucam, ieseam, ma uitam la tv, mergeam cu ai mei colegi, colege in parc, la filme, etc si azi la 22 nu regret, am acum timp destul ptr "lucruri de oameni mari".
Nu zic ca esti mica...dar totusi ink mai esti copil...mai ai ff multe de invatat si la aceasta varsta suntem si putin naive tocmai ptr k nu suntem suficient de mature.

time is precious.....

#227 2008-08-21 17:14:26

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

evilpink a scris:

mai ramona nu zic ca un parinte nu se intereseaza dar are si copilul metodele lui daca vrea pleaca si fara sa iti spuna tot ca el face poti sa stai tu si in cap daca vrea sa o faca o face mai ales daca ii spui "asta nu ai voie sa faci".daca vrea tot ca el face.daca fata mea de 15 ani ar face sex eu sincer as preferea sa stiu nu sa se framante pe la x si y cu diferite probleme sau   sa imi ascunda ca ia ac.si cine stie ce se mai intapla(ca in topicul ala cu pastilele inghitite de sora de 4 ani)... si daca o tin in casa si nu o las la 15 ani sa plece la munte ce rezolv se duce la 18... sa nu o las la 15 pt.18 ani suna asa mai bine? hmm

mda..sau pe mine k nu m-a lasat noaptea in cluburi sau la mare sau etc d-aia nu m-am tutut?

Sa nu te astepti sa te salut!

#228 2008-08-21 17:14:38

rrammonna
Diamond member

evilpink a scris:

ai mare dreptate,dar park nu imi vine sa fac asa.si nu e kestia k is de principii invechite,doar k mi-e teama.mi-e teama k indiferent de ce i-as spune eu,tot k ea ar face

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.