Hello!as dori niste pareri!-13
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
Re: hello!as dori niste pareri!
sa va mai zic o kestie,eu cu mama nu am avut never o relatie deskisa.eu habar nu aveam ce e menstra,dar apoi sexul.nu stiam ce implik,habar nu aveam de nik.nu m-a sfatuit niciodata ce sa fac si cum sa fac,si tot am stiut sa fiu cu capul pe umeri.si nu am fost tinuta din scurt,e kestia de cum gandeste fiecare indiferent de varsta
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
eu cred ca parintilor care sunt atat de stricti de fapt le e teama sa-si asume responsabilitatea ca e mai usor sa urli si s-o inchizi in casa decat sa fii alaturi de fiica ta cand plange ca a parasit-o iubitul, ca a ramas insarcinata si asa mai departe... dar sa fii parinte poate presupune toate astea deci e pur egoism, nu e vorba de binele copilului aici, ci de al parintelui
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
katami a scris:mika a scris:pai da, si daca dupa aia apare la 15 ani insarcinata? sau cu cine stie ce boala? ca la varsta asta putine sunt informate cu privire la contraceptie si la BTS. astea cred ca sunt argumente destul de convingatoare
AICI e problema!!! ca noi, in loc sa facem ceva UTIL, adica sa ajutam cu ceva pe fetele mai tinere ca noi... repetam greseala parintilor si a bunicilor nostri ("nu te las" "te inchid in casa" "sexul e pt oameni mari si tu esti un copil mic si eu iti fac un bine ca te protejez"). de aici.... nu doar ce spui, adica bts si sarcini nedorite... ci, la fel de rau... probleme si blocaje psihice.... care se sterg greu si datorita carora, poate, le va fi f greu sa aiba o viata de cuplu armonioasa atunci cand "au voie".
pai e o diferenta intre a spune, ca parinte, "nu ai voie pt ca asa zic eu" si a spune "nu e bine pt ca poti sa patesti asta si asta" si atunci copilul intelege. sau ar trebui sa inteleaga, desi s-ar putea sa faca tot ce vrea ea. parintii mei au fost destul de stricti. nu m-au incuiat in casa, dar mi-au explicat anumite lucruri si eu le-am inteles. nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa ii mint, sa le spun ca sunt undeva si eu sa fiu in alta parte. si nu am ajuns pe centura cand am intrat la liceu sau la facultate.
Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-21 17:18:59)
- Cherry_sensation
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-20
honeyica a scris:Cherry_sensation a scris:cunosc multe fete care au fost tinute in casa pana la liceu .. nu aveau voie afara decat ziua cateva ore si fara baieti fara nimic .. si cum au intrat la liceu si au avut putina libertate au ajuns sa fie cu*vele orasului ..
nu e kiar asa, Cherry...si ai mei au fost mai stricti cu mine cat am fost mai mica si asta nu inseamna ca atunci knd am mers la liceu sau la facult am ajuns nu stiu ce....dovada e k am avut si am o sg relatie serioasa. Pur si simplu au avut grija ca la 14 ani sa ma ocup de lucruri specifice varstei mele...ma jucam, ieseam, ma uitam la tv, mergeam cu ai mei colegi, colege in parc, la filme, etc si azi la 22 nu regret, am acum timp destul ptr "lucruri de oameni mari". Nu zic ca esti mica...dar totusi ink mai esti copil...mai ai ff multe de invatat si la aceasta varsta suntem si putin naive tocmai ptr k nu suntem suficient de mature.
nu am zis k asa se intampla in toate cazurile , Doamne fereste de asa ceva ... dar cunosc, deci CUNOSC fete care au ajuns asa ...
te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
fetele fetele...hai ca am deviat mult de lasubiect...nu este un topic unde ne putem muta cu discutia? sau sa deschida cineva unul nou...
happy with him...inlove with him...
- rrammonna
- Diamond member
Cherry_sensation a scris:honeyica a scris:Cherry_sensation a scris:cunosc multe fete care au fost tinute in casa pana la liceu .. nu aveau voie afara decat ziua cateva ore si fara baieti fara nimic .. si cum au intrat la liceu si au avut putina libertate au ajuns sa fie cu*vele orasului ..
nu e kiar asa, Cherry...si ai mei au fost mai stricti cu mine cat am fost mai mica si asta nu inseamna ca atunci knd am mers la liceu sau la facult am ajuns nu stiu ce....dovada e k am avut si am o sg relatie serioasa. Pur si simplu au avut grija ca la 14 ani sa ma ocup de lucruri specifice varstei mele...ma jucam, ieseam, ma uitam la tv, mergeam cu ai mei colegi, colege in parc, la filme, etc si azi la 22 nu regret, am acum timp destul ptr "lucruri de oameni mari". Nu zic ca esti mica...dar totusi ink mai esti copil...mai ai ff multe de invatat si la aceasta varsta suntem si putin naive tocmai ptr k nu suntem suficient de mature.
nu am zis k asa se intampla in toate cazurile , Doamne fereste de asa ceva ... dar cunosc, deci CUNOSC fete care au ajuns asa ...
ai drepate,sunt si cazuri de genul asta
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
crys_ty_na a scris:fetele fetele...hai ca am deviat...nu este un topic unde ne putem muta cu discutia? sau sa deschida cineva unul nou...
unul care sa se cheme "pe vremea mea..."
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
rrammonna a scris:katami,degeaba le explici tu ce si cum,k atunci knd intra in flacari uita si de sfaturi parintesti,de tot
macar au un prezervativ in genata stiu ca nu-i mare consolare parinteasca... dar eu la 17 ani l-as fi crezut pe unu care mi-ar fi zis ca daca nu-si da drumul sunt 100% safe. asta pt ai mei nu au stiut sa-mi spuna cele mai elementare notiuni legate de subiect. ce folos e ca tot ce-i spun e "asteapta sa cresti".... daca ea NU o sa astepte?
in rest... de acord cu evilpink (doar ca la noi presimt ca iubi va zbirul cu copiii.... el a fost crescut strict si gandeste si el la modul "pe vremeea mea". sper sa-l dezvat la timp )
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- rrammonna
- Diamond member
crys_ty_na a scris:fetele fetele...hai ca am deviat mult de lasubiect...nu este un topic unde ne putem muta cu discutia? sau sa deschida cineva unul nou...
pai nu am zis k orice topic am deskide,poate sa fie y offtopic?k oricum mereu deviem de la subiect
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
rrammonna a scris:crys_ty_na a scris:fetele fetele...hai ca am deviat mult de lasubiect...nu este un topic unde ne putem muta cu discutia? sau sa deschida cineva unul nou...
pai nu am zis k orice topic am deskide,poate sa fie y offtopic?k oricum mereu deviem de la subiect
asta n o stiam...nu de alta dar daca mai intra biata fata se sperie si mai tare de ce prostii mai scriem noi pe aici
happy with him...inlove with him...
- rrammonna
- Diamond member
crys_ty_na a scris:rrammonna a scris:crys_ty_na a scris:fetele fetele...hai ca am deviat mult de lasubiect...nu este un topic unde ne putem muta cu discutia? sau sa deschida cineva unul nou...
asta n o stiam...nu de alta dar daca mai intra biata fata se sperie si mai tare de ce prostii mai scriem noi pe aici
a fost o kestie spusa de noi intr-o zi,k mereu deviem de la subiect.dar nu ar fi mai bine sa le lasam asa?
- Cherry_sensation
- Full member
crys_ty_na a scris:rrammonna a scris:crys_ty_na a scris:fetele fetele...hai ca am deviat mult de lasubiect...nu este un topic unde ne putem muta cu discutia? sau sa deschida cineva unul nou...
eu cred k o sa se bucure k nu e singura micuta care nu mai e virgina
- mika
- Insomniac member
pai nu e singura unele au si copii la 14 ani
- Cherry_sensation
- Full member
mika a scris:pai nu e singura unele au si copii la 14 ani
da .. mai sunt si fete care nu au auzit de protectie si totusi intretin relatii ...
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Cherry_sensation a scris:mika a scris:pai nu e singura unele au si copii la 14 ani
da .. mai sunt si fete care nu au auzit de protectie si totusi intretin relatii ...
da ok,dar din moment ce esti in fatza pc`ului la 14 ani si scrii despre dezvirginare ar trebui sa stii si despre protectie,nu?
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
mika a scris:da, din pacate sunt destule...si nu numai mici...
mi-am adus aminte acum ca am avut o colega in liceu...nu avea prieten si era atat de disperata ca e virgina, incat era dispusa sa se culce cu oricine, numai sa scape de "stresul" ala. nu am inteles-o niciodata...nu am inteles de ce o deranja atat de tare himenul ala
sa stii k sunt si "specimene" de astea...si destule ink
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- Cherry_sensation
- Full member
Raluk_ a scris:Cherry_sensation a scris:mika a scris:pai nu e singura unele au si copii la 14 ani
da ok,dar din moment ce esti in fatza pc`ului la 14 ani si scrii despre dezvirginare ar trebui sa stii si despre protectie,nu?
asa ar fi normal ... dar nu era vorba despre fetele de pe forum (noi) .. mika spunea k sunt multe insarcinate ... la ele ma refeream
- mika
- Insomniac member
da, Raluk_, ar trebui...ea banuiesc ca stie, dar stii si tu cate fete intra aici si nu au habar de nimic. nu e neaparat numai vina lor ca nu stiu, dar e vina lor ca se informeaza DUPA ce raul a fost facut
Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-21 17:29:41)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|