homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hello!as dori niste pareri!-15

#267 2008-08-21 17:56:37

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: hello!as dori niste pareri!

katami a scris:

heimdall a scris:

vai, eu am intrat peste ai mei and eram mai mica rodnar
si acum cand vorbesc cu ei la telefon si sunt din cale-afara de bine dispusi amandoi stiu ca au facut prostii lol

fain ca inca se mai ocupa cu asa ceva... Doamne ajuta sa ramanem si noi iubareti al varsta lor!!!

eu tin vag minte... ca eram mica... si mai dormeam in camera lor, in patul lor.... si gaseam prez (acu imi dau seama ca asta erau) sub cearsaf lol si intrebam ce sunt... si tin minte ca mama zicea "medicamente pt oameni mari" rotfl

rotfl

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#268 2008-08-21 17:57:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami rotfl pai ai mei cred ca o fac mai des decat mine rotfl mi se par tare simpatici. la un moment dat mi-a tinut mama o teorie ca dupa parerea ei eu seman cu tata la temperament... in general si in particular...ca el vrea sex tot timpul rotfl nu stiu de unde naiba si-o fi dat seama
bine, si eu cu mama am inceput sa vorbesc chestii din astea de pe la vreo 20 si ceva de ani

#269 2008-08-21 17:59:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

rotfl

fain... auzi, si zici ca nu vorbesti, esti inchisa.... eu n-am vorbit niciodata cu mama despre asta... asa m-a/m-am obisnuit.

cat despre prez alea... stateam si ma gandeam.. sper ca nu vreo curiozitate de-a mea in joaca sa-l fi "produs" pe fra-meu rotfl

Ultima oara a fost editat de katami (2008-08-21 18:00:37)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#270 2008-08-21 18:01:44

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

rotflrotfl

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#271 2008-08-21 18:05:57

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#272 2008-08-21 18:07:56

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

ce faza tare mi-am adus aminte acuma: am un var de 11 ani, e tare copchilu', ii merge mintea ff tare si era odata tare suparat ca eu am net si taica-sau nu vrea sa ii puna. si eu ii zic: "vaiii saracu' de tine, hai sa-ti dau o pupa" la cer el: "bleaaah, ce gretos! eu n-am sa pup nicodata o fata!" si erau acolo de fatza ai mei si ai lui... la care taica-sau (are 35 de ani, e f simpatic) zice: "ei n-ai sa pupi, si inca cum.. doar semeni cu taica-tau!" ai lui au acum o fetitza de 3 luni, ma gandeam si eu ca Katami daca nu cumva vreo curiozitate de-al lu' varu-meu sa n-o fi produs pe aia mica rotfl

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#273 2008-08-21 18:13:09

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

eu aveam vreo 6-7ani si am gasit un prez in cutie( nou) si knd l am vazut am intrebat o p mama ce e si mi a zis k e balon..si ce credeti? a doua zi ma gaseste mama jucandu ma cu balonul, il umflasem rotfl rotfl rotfl rotfl rotflrotfl

time is precious.....

#274 2008-08-21 18:16:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

rotfl rotfl pai da' adevaru' e ca ii trebuia si ei mai multa imaginatie. sa-ti zica ceva mai... putin atractiv big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#275 2008-08-21 18:20:21

honeyica
Sr. member

pai saraca crek mi a zis primu lucru kre i a venit in minte rotfl rotfl rotfl

time is precious.....

#276 2008-08-21 18:47:45

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

fetelor....de 10 pagini incoa'...ma inchin si ma minunez intru-una. sa pic de pe scaun ..zau si alta nu. box box box

daca o sa imi doresc vreodata sa rad cu lacrimi..sau sa imi stea inima in loc de minunatiile altora....aici intru.
oricum ar fii...mie imi place tare mult aici cu voi.. rodnar rodnar

#277 2008-08-21 21:20:11

skumpi
Vizitator

naturalbody a scris:

fetelor....de 10 pagini incoa'...ma inchin si ma minunez intru-una. sa pic de pe scaun ..zau si alta nu. box box box

daca o sa imi doresc vreodata sa rad cu lacrimi..sau sa imi stea inima in loc de minunatiile altora....aici intru.
oricum ar fii...mie imi place tare mult aici cu voi.. rodnar rodnar

vai ce rau vad rotfl credeam k id`u tau e naturalboy :f?rv?nad: tot vroiam sa te intreb dc nu`ti pui naturalgirl rotfl

#278 2008-08-21 22:09:43

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

honeyica a scris:

eu aveam vreo 6-7ani si am gasit un prez in cutie( nou) si knd l am vazut am intrebat o p mama ce e si mi a zis k e balon..si ce credeti? a doua zi ma gaseste mama jucandu ma cu balonul, il umflasem rotfl rotfl rotfl rotfl rotflrotfl

si eu la fel am patit rotflrotfl
dar il gasisem in cutia de scrisori..... si m-am bucrat ca ce balon dragut.. si l-am luat acasa umflat.. sa-i stea inima lu' mama.... a facut soc si m-a intrebat de 20 de ori daca era sigilat big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#279 2008-08-21 23:09:10

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

am intrat si eu pe acest topic si am citit cam toate posturile... ce vreau sa spun e ca la 14 ani, copii de acum sunt mult mai maturi decat eram noi (atat din punct de vedere al gandirii, dar si fizic daca ati observat).
eu incerc sa nu mai judec acesti adolescenti ca au primul contact sexual la 14 ani pt ca nu mi se pare corect. asa poate gandesc si parintii nostri, despre generatia noastra! desi noua ni se pare f normal ca am facut dragoste prima data la 18 ani, spre exemplu. iar ca ideea lor ca fata trebuie sa ramana virgina pana la casatorie este depasita in zilele noastre. uite asa poate gandeste acum si un adolescent de 14 ani! ce ni se pare noua ciudat, pt ei este un lucru normal.

ramona eu iti urez tot multa sanatate si fericire in viata, iar orice pas care il faci sa il treci bine prin filtrul mintii dar si al sufletului!

#280 2008-08-21 23:12:21

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

si oare li se para normal sa devina parinti la varsta asta? nu e vb de pastrarea virginitatii pana la casatorie, asta nu are nici o importanta
noi ar trebui sa gasim o cale de a=i face pe copiii nostri sa inteleaga ca lucrurile trebuie facute intr-o anumita ordine, ca trebuie sa aiba grija de ei, de corpul lor.
tu crezi ca un copil de 14 ani e pregatit din punct de vedere psihic pt a-si incepe viata sexuala, cu tot ce implica ea? risc de sarcina sau de a contacta o boala?

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-21 23:12:54)

#281 2008-08-21 23:23:33

honeyica
Sr. member

senorita a scris:

honeyica a scris:

si eu la fel am patit rotflrotfl
dar il gasisem in cutia de scrisori..... si m-am bucrat ca ce balon dragut.. si l-am luat acasa umflat.. sa-i stea inima lu' mama.... a facut soc si m-a intrebat de 20 de ori daca era sigilat big_smile

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

time is precious.....

#282 2008-08-21 23:29:40

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

unde am scris ca e normal sa fii parinte la 14 ani? si de ce sa nu fie normal sa faci sex? copii sunt instruiti din scoala generala ce inseamna aceea o contraceptie. daca vrei sa intelegi ce inseamna acela un prezervativ si pentru ce e bun, de ce nu? multi adolescenti de acum au o gandire diferita de cea pe care o aveam noi la varsta lor, stiu despre ce vorbesc. ei nu se mai joaca frunza toata ziua si nu mai vad lumea asa colorata cum o vedeam noi, sunt mult mai maturi...din pacate copilaria lor se termina f repede. nu e vina lor, ci este vorba de societatea si media care forteaza maturizarea lor

#283 2008-08-21 23:37:05

mika
Insomniac member

exista oameni de varsta noastra care nu au habar de contraceptie, dar copii de 14 ani...
in fine, fiecare cu parerea lui smile
eu am zis ca o sa fiu o mama rea de tot la faza asta diablo

#284 2008-08-21 23:37:42

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mika a scris:

me2

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#285 2008-08-21 23:38:16

mika
Insomniac member

pitzipoank a scris:

mika a scris:

me2

cool
thank God...incepusem sa am dubii big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.