homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hello!as dori niste pareri!-16

#286 2008-08-21 23:38:41

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Re: hello!as dori niste pareri!

mika a scris:

exista oameni de varsta noastra care nu au habar de contraceptie, dar copii de 14 ani...
in fine, fiecare cu parerea lui smile
eu am zis ca o sa fiu o mama rea de tot la faza asta diablo

total de acord !!!

nu o sa mi las fiica de 13-14 ani sa faca sex!! ce urmeaza apoi? sa o las sa se si drogheze?

Ultima oara a fost editat de honeyica (2008-08-21 23:39:34)

time is precious.....

#287 2008-08-21 23:39:39

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

dak o sa am fata ... pan la 18 ani nu pupa nik!!!!!!!11
evident, daca ar fi mai tarziu nu se supara nimeni... dar avand in vdre k eu... big_smile

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-08-21 23:40:18)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#288 2008-08-21 23:40:42

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

dak o sa am fata ... pan la 18 ani nu pupa nik!!!!!!!11
evident, daca ar fi mai tarziu nu se supara nimeni... dar avand in vdre k eu... big_smile

right rotfl

#289 2008-08-21 23:55:05

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

trebuie sa-ti controlezi copiii in privinta asta...
nu e bine sa ajunga sa faca ce face "majoritatea" ...
copilul fiecareia dintre noi e mai special decat "majoritatea" nu?
normal k il informezi despre sex ..k doar nu ii zici la 14 ani k l-a adus barza...dar il inveti sa astepte cat de mult poate...si sa o faca cu cap.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#290 2008-08-21 23:55:56

honeyica
Sr. member

e naspa , ca incepem sa parem cam rautacioase sau ca si cum le am judeca pe fete...dar asta e ceea ce gandim noi...

time is precious.....

Publicitate

loading...

#291 2008-08-21 23:57:08

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

ai fii surprinsa cate stiu ei ... cunosc multe fete de varsta ramonei care au cunostinte f multe despre tot ce inseamna sex si contraceptie. eu am ramas uluita la inceput. ei descopera iubirea si viata cu greutatile ei mult mai devreme decat noi...si nici ca mama nu poti sa ii tii departe de asa ceva, pentru ca asta ar insemna sa iti izolezi complet copilul de mediul exterior. eu nu stiu cum o sa fiu ca parinte, dar as prefera sa discut deschis si sa explic riscurile la care se pot expune, iar decizia in final sa le apartina lor. cred ca ar fi mai periculos sa imi tin copii departe de tot ce inseamna sex si sa fac dictatura cu ei... asta e doar parerea mea

#292 2008-08-21 23:57:25

YoHanna
Insomniac member

nu judecam pe nimeni...fiecare face cand e pregatit... sau cand crede k e pregatit lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#293 2008-08-22 00:05:05

skumpi
Vizitator

ramona14 a scris:

am 14 ani si un prieten cu care sunt de un an si 2 luni.pana akum o luna pr meu nu a indraznit sa ma intrebe daca as vrea sa facem dragoste akum o luna ma intrebat subtil pt prima data daca as vrea.el imi spune tot mereu ca pt el nu mai exista alta fata si e constient ca dupa ce mia luat virginitatea sunt ca si sotia lui mia zis ka el nu ar faceo cu mine daca nu ar fi sigur ca ma iubeste cu adevarat stia ca asta e mandria mea ...tot timpul imi zice ka el mai incolo isi doreste o fam cu mine si copii si nu vrea sa ma piarda niciodata..nu a insistat sa o facem dar mam gandit si mam hotarat sa o fac....si am facuto....akum ceea ce vroiam sa subliniez,mai exact intrebarea mea este ce sanse avem oare sa ne casatorim pe viitor,si faptul ca iam dat virginitatea mea inainte de posibila casatorie va influenta relatia noastra pe viitor?va pup si astept cateva pareri daca sunteti draguti sami dati si mie...va multumesk:comp:hjarta

acuma ai facut`o...nu mai poti schimba nik !
din moment ce a asteptat un an si nush`cat inseamna ca chiar tzine la tine..
eu zic sa nu te gandesti la casatorie si chestii de genu pt k esti mult prea tanara si poate peste 2-3 ani nici nu o sa`ti mai doresti asa ceva
ai grija d tine si cum au zis fetele...protejeaza`te !
iti doresc numai bine

#294 2008-08-22 00:06:27

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

nu o sa fac dictatura dar nici nu o las sa faca ce vrea ea

#295 2008-08-22 00:07:43

LoveChocolate
Sr. member

daca stii sa iti cresti copilul va fii indeajuns de destept sa faca anumite conexiuni. sa gandeasca totul inainte sa se apuce de ceva. daca stii sa il educi, sa ii fii alaturi, sa ii dai sfaturi, sa ii arati unde a gresit va stii ce e bine pentru el si ce nu. la 14 ani nu ai creierul cat o nuca ...

#296 2008-08-22 00:09:41

honeyica
Sr. member

mika a scris:

nu o sa fac dictatura dar nici nu o las sa faca ce vrea ea

exact, ptr k ori ca ar sustine oricine, fetele si baietii de 13-14 ani nu sunt maturi!!! nu stiu daca stiu ei ce i mai bine ptr ei...si de asta un parinte ar treb sa i indrume...nu sa le comande si cred k se poate sa se existe intelegere intre parinte si copil.

time is precious.....

#297 2008-08-22 00:10:35

skumpi
Vizitator

LoveChocolate a scris:

daca stii sa iti cresti copilul va fii indeajuns de destept sa faca anumite conexiuni. sa gandeasca totul inainte sa se apuce de ceva. daca stii sa il educi, sa ii fii alaturi, sa ii dai sfaturi, sa ii arati unde a gresit va stii ce e bine pentru el si ce nu. la 14 ani nu ai creierul cat o nuca ...

yep ! educatie conteaza cel mai mult...nu trb sa stai cu bota pe el/ea dak il cresti cum trb si ii insufli valori si principii

#298 2008-08-22 00:13:15

YoHanna
Insomniac member

LoveChocolate a scris:

subscriu . totul depinde de comunicare... nici dictatura nu e bine...pt k ajunge sa te urasca...si sa te minta pt a putea face unele lucruri...dar nici sa-l lasi prea liber...tre sa te implici in viata lui..cu sfaturi cat mai multe...

#299 2008-08-22 00:14:48

mika
Insomniac member

acolo e problema: sa nu il constrangi dar nici sa nu il lasi prea liber. ca mama, trebuie sa gasesti o cale de mijloc...vai de viata mea, ca eu nu le am cu calea de mijloc. teoretic da, dar practic, la mine ori e alba ori e neagra hmm

#300 2008-08-22 00:16:01

skumpi
Vizitator

mika a scris:

acolo e problema: sa nu il constrangi dar nici sa nu il lasi prea liber. ca mama, trebuie sa gasesti o cale de mijloc...vai de viata mea, ca eu nu le am cu calea de mijloc. teoretic da, dar practic, la mine ori e alba ori e neagra hmm

si mie mi`e frica sa nu cad in extreme roll k dak nu`l lasi nu`i bine ...dak il lasi prea liber iar !

#301 2008-08-22 00:16:49

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

mika a scris:

kapitulation kapitulation si la mine rotfl rotfl

My Tears Dry On Their Own

#302 2008-08-22 00:17:54

mika
Insomniac member

delishor a scris:

mika a scris:

kapitulation kapitulation si la mine rotfl rotfl

pai normal ca si la tine rotfl rotfl rotfl2

#303 2008-08-22 00:19:04

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

:f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad: deci deja e prea mult neutral rotfl rotfl rotfl

My Tears Dry On Their Own

#304 2008-08-22 00:19:48

LoveChocolate
Sr. member

eh... asa a fost mama mea cu mine: dictatura! no sex no nothing
insa din fericire nici pe ea nu am ascultat-o, dar n-am facut nici cum m-a taiat capul... acum depinde si de copil, cata minte i-a dat Dumnezeu smile este greu sa fii mama, ai dreptate... trebuie sa iei multe decizii, insa cea mai buna cale este cea de mijloc altfel risti sa faci mai mult rau decat bine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.