homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex oral,sex normal,sex anal-2

#20 2006-09-19 22:40:41

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: sex oral,sex normal,sex anal

alexia, sexul anal este ok si foarte placut daca e facut cum zici u gentil si cu cap, dar mai trebuie sa existe si dorinta, pt k daca fata nu vrea neaparat sa faca, dar se gandeste totusi sa incerce la o oarecare insistenta a prietenului e f posibil sa apara neplaceri.
eu, asa cum gadesc acum, nici nu ma gandesc sa fac, eu imi folosesc funduletul doar pt nevoi fiziologice
si da sexul normal si cu cel oral se completeaza de minune big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#21 2006-09-20 01:20:33

lexy
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

oral+normal= oooookay, exceptional, extraordinar; anal= groaznic. am mai discutat de mai multe ori despre faza asta, insa imi bag coditza si aici: nu as practica sex anal indiferent de situatie. pt mine (subliniez, "pt mine") funduleztul are un singur scop. nu mai zic de paralela pe care o faceam apropo de sexul anal si sexul in timpul menstruatiei. adik sunt barbati care "vai ce grows, eshti pe stop, nu facem sex, dar totusi hai sa incercam anal" traducere libera: cativa stropi de sange mi se par ingrozitori, dar sa scot penisul cu (scuzati expresia) rahat pe el e super ok. fac referire iar la acest subiect, pt sunt multi care gandesc asha. shi multi care se folosesc de momentul "stopului" (deshi partenera nu refuza sexul normal in zilele "delicate") ca sa le convinga sa faca anal....... si nu mi se pare corect. nu, frate dak o faci pe una, o faci si pe cealalta. ce-nseamna asta sa ma simt eu prost pt ceva natural? sa ma simt vinovata pt cm, intr-atat de vinovata incat sa-mi incalc principiile si sa fac sex anal? aveti grija la fazele astea...... (insist pe subiectul acesta pt ca am o prietena care s-a lasat convinsa intr-o sit de genul si care a regretat foarte mult dup-aia) in rest, cine o practica si se simte bine.....ce sa zic? bravo lor ca au si aceasta alternativa.

#22 2006-09-20 10:13:09

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Apropo de ce scria alexia mai sus. Sa nu crezi k am inclinatii sado-maso big_smile si k am incercat sexul anal fara lubri sau crema...nop, a fost cu, altfel nici nu m-as gandi. Poate tot secretul placerii analului sta in exersare si un preludiu luuuung...nuj, e doar o parere, inca nu am dus un sex anal pana la capat, au fost doar incercari.
Si legat de sexul in timpul cm, nu am facut-o niciodata, prietenul nici nu mi-a cerut asta, si ma gandesc ca as simti un disconfort. Banuiesc ca se cam face "mizerie", nu? smile

#23 2006-09-20 10:22:19

persifona
Vizitator

Eu am incercat o singura data in timpul menstuatiei, dar era spre sfarsit si nu s-a murdarit nimic smile
Cat despre anal, subscriu, NO WAY. Nici macar din curiozitate, n-as putea face asa ceva.

#24 2006-09-20 12:31:32

persifona
Vizitator

Nu obisnuiesc sa spun NU-uri atat de categorice.. dar in cazul asta e foarte adecvat. Nu voi face asta.

Publicitate

loading...

#25 2006-09-20 14:28:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Alexia, poate fi adevarat...insa lucrurile nu stau la toata lumea la fel. Sunt oameni care nu-si impun standarde inalte ci rezonabile, asa incit sa le poata atinge...si pentru acesti oameni e foarte simplu sa stie ca nu e nu si nu va fi niciodata da

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#26 2006-09-20 23:42:42

omv
New member
Inregistrat: 2006-07-03

Am o nelamurire.Am avut herpes,acum tre sa-mi cada cojita aia formata si as vrea sa stiu daca pot sa fac sex oral imediat dupa..se poate sa faca el herpes genital? apropo.sunt fata!

#27 2006-09-20 23:46:11

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

herpesul unde l-ai avut? la gura? se poate sa i-l dai. ai rabdare sa se vindece. cauta dupa "herpes" si vezi ca mi-a recomandat doctoressa o crema.

Nobody home

#28 2006-09-20 23:51:57

omv
New member
Inregistrat: 2006-07-03

da cat sa mai astept? eu sunt in italia si plec peste 1 saptamana..grater in fine..mai astept..nu vreau sa pateasca nimic! multumesc pt raspuns!

#29 2006-09-20 23:54:18

ZZZZ123
Addicted member

da-ti cu crema aia si asteapta pana se vindeca. nu am avut herpes, asa ca nu stiu cand ii cade coaja. dar herpesul genital nu trece. sad asa ca mai bine astepti sa treaca asta.

Nobody home

#30 2006-09-21 09:27:49

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Camy_666...smile nu spun ca sexul in  timpul cm este dezgustator sau rau, pt k am incercat, dar nu in primele 2 zile cand la mine este abundent, ci chiar in penultimele zile si nu s-a intamplat nici un dezastru. Eu ma refeream la faptul ca mie imi place sa fiu "jucausa" in pat, iar in timpul cm banuiesc ca trebuie sa fii mai "retinuta", nu se poate cu oral... sau asa sunt eu. Si de asta evit sexul in timpul cm si astept pana dupa... puss

#31 2006-09-25 16:48:04

Larysutza
New member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-09-24

mey...nush c sa zic.eu sunt super d acord cu normal,si oral,k e o super placere.am facut numai d 2 ori oral....dar acuma....sunt intr-o mare dilema.sunt cu iubitul meu,d 4 luni....dar ink n-am avut curajul sa fac oral,lui,si clar nici el mie....pt k mi-e fff frica ca dupa aia,dupa c ne despartim..sa nu spuna la toti...k vai c suge aia d bine (scz pt expresie),si d astea...k despre alte fete,asa zice sad.chiar nu vreau sa fie asa,dar as si vrea tare mult sa se intample....c sa fac fetelor,dati-mi un sfat va rog.va pup puss

Nu capacitatile noastre sunt cele care ne definesc,ci alegerile pe care le facem.

#32 2006-09-25 16:53:04

ZZZZ123
Addicted member

fa-o cand vei avea incredere in el.

Nobody home

#33 2006-09-25 17:06:27

Larysutza
New member

mda...tocmai asta-i problema,cu increderea....dar ms oricum.te pup pusspuss

Nu capacitatile noastre sunt cele care ne definesc,ci alegerile pe care le facem.

#34 2006-09-25 17:08:36

ZZZZ123
Addicted member

cand vei avea incredere in el (si nu te vei mai gandi la despartire) o vei putea face.

Nobody home

#35 2006-09-25 17:20:40

Larysutza
New member

nu,nu e vb k asa face cu restu fetelor...dar stiu k vb asa d ele,stiind d la prietenii lui,si ma gandesc k dak aia is asa,si vb d astea,ma tem sa nu faca si el d astea....bine,adevarul e k alea sunt si cam curve,k umbla cu fff multi,sunt recunoscute pt asta...dar nush c sa mai aleg.si cu increderea....eu ink n-am ajuns sa am incredere deplina,in nici un baiat,pt k toti m-au dezamagit.desi el imi jura k nu a fost cu altele,k nu ma insala,si cu mine se poarta super....nu pot sa am incredere....nush,mi-am pierdut increderea in baieti sad.sunt asa d suparat,trista...deprimata,nici sa mananc nu pot,mai ales k acuma eu is departe d el.....intr-un fel simt k ma insala/....intr-altul,cand vad sms-urile care mi le tr nu,nush e ffff naspa situatia.dar d iubit./...il iubesc mai mult ca orice p lumea asta grater((

#36 2006-09-25 17:30:59

Larysutza
New member

mda....dar e groaznic d dureros,eu aici...si el departe,si sa mai am si incredere.numai asta visez zi si noapte.orikum,vine la mine sambata,si apoi o sa vad cum va ramane in final....dak se comporta tot la fel,dak nu s-a schimbat,si voi vedea c va fi.ms mult alexia

#37 2006-09-25 17:32:40

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

asteapta pana vei avea incredere in el

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#38 2006-11-03 22:41:41

seli
New member
Inregistrat: 2006-10-24

fetelor am si eu o intrebare...vi s-a intamplat ca in timp ce faceti sex oral sa i se "culce" putin??oare nu ma descurc eu deloc bine sau care e problema.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.