homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex oral,sex normal,sex anal-7

#115 2007-02-08 00:38:31

dark_ky
Full member
De la: Bucuresti...
Inregistrat: 2007-01-08

Re: sex oral,sex normal,sex anal

oaaaa deadrose lol zuper tare big_smile

Pain is inevitable, suffering is optional.

#116 2007-02-08 09:10:47

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising
Inregistrat: 2007-02-01

Off topic: deadrose... esti strong! Imi place dezinhibitia asta si libertinisml sexual dus aproape de extrem! wink
On topic: Si ca barbat am o parere mai interesanta legata de sexul oral. Nu ca nu ar fi fumos, ca si eu il ador ca forma de preludiu, foarte rar pana la finish.... dar NU inteleg acei barbati care au langa ei femei care NU le fac si care NU accepta sa li se faca sex oral. Eu cred ca e o mare problema de tact, de simt, de sentiment. Pe vemuri, cand ma mai confruntam si eu (ca barbat) cu astfel de probleme, faceam in asa fel ca EA, domnisoara de langa mine sa isi doreasca sexul oral, cu ambele lui fete. Cred ca asta e marea problema... toti barbatii vor asta, e o realitate... pai ce e mai simplu? Sa te rogi de do'nsoara 5 luni, "hai incearca ca o sa-ti placa!"? sau sa o duci la o asemenea dorinta, incat sa nu se dea jos de pe tine pana nu-ti va fi $upt maduva! wink
Totul tine de nivelul intelectual al celor doi parteneri si de punctele lor de vedere vis a vis de sex (oral, doggy, etc.), cred eu! Dar un mare DAR, tebuie feeling! Daca e o relatie avionatica, de azi pe maine, nu are nici sens nici farmec! Ideal este tot partenerul(a)!
Bafta si mult de ala ca e fain! wink

#117 2007-02-08 11:28:36

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

danut..ca offtopic pt ca esti barbat..cum ramane cu cheful cd esti obosit..fie el si oral?

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#118 2007-02-08 11:34:18

Danut
Sr. member

Pofta vine mancand puioanca... iar oboseala la barbati poate fi un super afrodisiac! Poti incerca discret ca dintr-un sarut de noapte buna sa te trezesti sub el... sau la 10 minute dupa ce adoarme sa-i faci o desteptare lejera... de vis... vu gura! Dar nu racnind ci sarutandu-l! In rest... cre ca depinde de om si de temperamentul lui! Ca ar fi pacat sa incerci in virtutea acestui fapt si sa te trezesti cu o pleasca la ureche ca nu il lasi sa doarma! Doamne feri!
La mine e altfel ...eu daca sunt obosit... evit sa ma cocotez pe doamna mea, ca uit sa ma dau jos, iar puterea lui Cipi devine nemasurata! big_smile

#119 2007-02-08 11:39:37

puioanca
Full member

mda...din pacate la el nu e asa..daca e obosit n-am nici o sansa cu el...nici la oral nici la normal sad pot sa fac io orice...

ps:e de parerea sexului calitativ nu cantitativ..toata lumea gandeste asa,dar noi avem f rar ocazii(parintii,etc)

Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-02-08 11:41:07)

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

Publicitate

loading...

#120 2007-02-08 11:55:35

Danut
Sr. member

puionca... succesul se obtine prin incercari repetate, atunci cand nu reusesti din prima!
(Ia notite de la sotia mea care s-a casatorit si a 3-a oara.... doar pentru ca si-a dorit o casnicie de succes) Cand e obosit, fii tu cea provocatoare! Fii sexy... fa-l sa-i zboare oboseala din cap! Fa-l SA ISI DOREASCA!!!! Sa uite complet de oboseala! Nu trage tu de el, nu ii spune nimic si nu il atinge.... arata-i o priveliste cu tanga privit din spate... cand te descalti... aplecata (e un exemplu) wink Si daca nu are efect.... lasa-l sa doarma, probabil l-a stors deja (alt)ceva...  big_smile
It's up to you! A la fine ce e oboseala? big_smile

#121 2007-02-08 12:00:13

puioanca
Full member

nu stiu..el e altfel..nu pune prea mare accent pe sex..asa a fost si inainte in privinta asta...partidele de sex(atunci cand sunt) sunt grozave,nu ma plang, dar cam rarute sincer...adevarul e ca nici nu avem spatiul necesar pt "prostii"

de asta era si o parte din ingrijorarea mea ca in gen barbatii isi doresc mai mult sex decat femeile,la noi e invers si cand ii zic asta se enerveaza si imi zice ca nu toti barbatii is la fel si ca asa e el

drept e ca se mai intampla sa fu eu obosita si sa nu vreau si el nu mi-a reprosat niciodata nimic si imi zice si chestia asta cd eu ii zic lui

Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-02-08 12:01:49)

#122 2007-02-08 12:08:49

Danut
Sr. member

Pai....
atunci nu stiu ce sa zic... raman la parerea ca trebuie sa-l faci sa-si doreasca! Intr-adevar, barbatii se gandesc la sex mult mai mult decat femeile, asta e un adevar general, verificat. Nu vad de ce prietenul tau ar face exceptie. Si daca e vorba de un sex de inalta calitate, cu femeia pe care o iubesti.... ar trebui sa fie non-stop!
Si eventual incearca sa aplici si pt tine aceeasi metoda cand esti obosita si vrea el... adu-ti aminte ca pofta vine mancand si coopereaza....
Nu mai prea am ce sa zic... las pe altii sa propuna alte variante, eu atat m-am priceput! smile

#123 2007-02-08 12:18:13

puioanca
Full member

ok..mersi..suntem demult offtopic smile

#124 2007-02-09 20:36:53

mira1
New member
Inregistrat: 2007-02-09

anckusha a scris:

yap yap yap...asa e deadrose...am vazut un film cu o tipa distrusa...nici nu s mai tinea in picioare si tot urla k ii place...scarboasa chestie...

sexul oral are aceleasi consecinte dak nu e protejat?adica poti ramane?

#125 2007-02-09 20:39:00

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

doar daca anatomia ta e mai ciudata. adica daca ai un "canal" intre somac si vagin iar sperma lui e rezistenta la sucurile gasttrice. sau daca ai un uter mica in loc de amigdale. big_smile
glumesc. nu se poate.

Nobody home

#126 2007-02-09 20:39:14

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Nop!! Spermatozoizii ajung in gura, fara nicio legatura cu uterul sau vaginul...dar ce legatura are intrebarea ta cu spusele anckushei?

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#127 2007-02-09 20:55:56

mira1
New member

Diana a scris:

Nop!! Spermatozoizii ajung in gura, fara nicio legatura cu uterul sau vaginul...dar ce legatura are intrebarea ta cu spusele anckushei?

nu avea nici o legatura insa am nevoie de un ghid special pt blonde despre cum sa folosesc un forum:)...
ohh...faza e k sunt ink minora adik mai am un an si apoi fac 18 insa vreau sa stiu mai multe lucruri..consider k in capitolul sex sunt cam varza..
kiar am nevoie mare de ajutor si rasp la intrebari..mai imi intreb si prietenul si ma ajutacu placere..insa nu pot intotdeauna k nustiu toate cuvintele in engleza sa ii explic(comunicam in engleza el nestiind romana)

#128 2007-02-09 20:59:16

mira1
New member

Nashira a scris:

doar daca anatomia ta e mai ciudata. adica daca ai un "canal" intre somac si vagin iar sperma lui e rezistenta la sucurile gasttrice. sau daca ai un uter mica in loc de amigdale. big_smile
glumesc. nu se poate.

si ca sa ma clarific un pik...daca sunt virgina insa ne ''jucam''fara penetrare cu ''kestiuta''doar uneori du degetul exista riscuri si dakda incesituatie?
p.s.ms de rasp:)

#129 2007-02-09 21:05:18

ZZZZ123
Addicted member

pai ti-am mai spus o data ca nu...

Nobody home

#130 2007-02-09 21:27:09

mira1
New member

Nashira a scris:

pai ti-am mai spus o data ca nu...

ms mult de tot ..si scuza-ma ca te bat la cap cu intrebarile mele cam copilaroase si prostesti..insa cand nu sti prea multe poti sa pari si absurda recunosc:*

#131 2007-02-09 21:45:00

ZZZZ123
Addicted member

stiu ca vrei sa afli. si e foarte bine. dar nu imi schimb raspunsurile in functie de subforumul unde e intrebarea si dacagresesc ma corecteaza fetele.

Nobody home

#132 2007-02-09 22:18:32

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

Mdea Malynaa crede k dak ii face oral il si face fericit, cunosc relatia lor foarte bine, stiam de la prietenul ei k dak il iubeste e tot ce trebu k sa fie el fericit, sa nu-l minta, sa nu-l insele bla bla bla ...MALYNAA hjartahjartahjarta

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.