homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex oral,sex normal,sex anal-6

#96 2007-02-05 16:15:49

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: sex oral,sex normal,sex anal

mie niciodata nu miar fi zis ca ar vrea asta sau ceva de genu ...da oare la toti baietii le place faza cu inghititu ?

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#97 2007-02-05 16:35:41

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

nici el nu mi'a zis nimic niciodata......am vrut eu sa fac........daca la toti le place?hmm ia gandeste'te....vede cum faci totul ptr el....cum  iubesti totul din el.pana si asta.....cum nu scoti din gura pana cand se face mica din nou..si curata..asha cum ai luat'o......daca scoti din gura ar fi ca si cum el ar scoate'o din tine chiar cand te simti mai bine:D
al meu era extaziat cand am inghitzit prima oara..nu se astepta la asha ceva....facuse o privire de: Doamne..ce mi'as putea dori mai mult....ceva de genu...dupa ce ca o iubesc si ne merge asha bine...mi'a facut asha ceva! Doamnee!era terminat:)) mai tarziu in ziua aia a zis ca n'o sa uite niciodata......
dupa cateva zile mi'a zis ca nu ar tine neaparat sa fac asta.....sa nu fac daca nu vreau[dar eeeu vreeeaau:D )...a zis ca pot sa scuip insa cu inghititu e bonus asha....ceva....de neimaginat....

6 ani de dragoste  hjarta

#98 2007-02-05 16:45:16

dida
Insomniac member

nush ... eu am un pic asa o retinere in ceea ce priveste ... nici macar la mine in gura nu sa terminat ...si sa scuip dupa ...  cred ca ar trebuie sa incerc dupa cum vad ca scieti voi

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#99 2007-02-05 16:47:57

JanisJoplin
Platinum member

citeste acolo unde ti'am spus dida....acolo ai toate informatiile....si explicate pe deasupra ca'n popor asha:D ai linkul mai sus....

#100 2007-02-05 16:51:57

dida
Insomniac member

acuma mam uitat acolo ...da partea cu explicate pe deasupra can popor nu am inteleso ...scuze big_smile ce ai vrut sa zici cu asta ?

Publicitate

loading...

#101 2007-02-05 16:52:21

timeea
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

eu fac doar normal si oral..smile..anal m-i se pare un pic dezgustator..nu am incercat,si nici nu voi incerca...
Cat despre oral,niciodata nu face la mine in gura,fiindca eu nu vreau asa.Mie m-i se pare ok si asa..big_smile..si frumos..

#102 2007-02-05 16:53:17

JanisJoplin
Platinum member

dida....limbajul este cam trivial..nu tzi s'a parut?adica noi vorbim mai elevat aici:P

#103 2007-02-05 16:56:02

dida
Insomniac member

scuzele mele tongue

#104 2007-02-05 17:03:16

JanisJoplin
Platinum member

nu mah:))) nu limbajul tau:)) limbajul de pe site'ul ala cu felatia:))de aia ziceam explicat " ca'n popor" big_smile
puss

#105 2007-02-05 17:10:36

dida
Insomniac member

:">:"> eu am crezut ca pe mine mai luat la misto big_smile

#106 2007-02-06 16:55:47

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Am inceput si eu sa ii fac lui oral...si imi place, numai ca nu pot foarte mult. O sa ma obisnuiesc. Problema e una singura: daca imi ating limba de penis in timp ce ii fac, imi vine sa vars, imi simt gura prea "plina" si nu mai rezist...daca in schimb, imi tin limba mai jos si nu ating, n-am nimic, pot sa nu ma opresc...numai ca daca nu-mi simte limba, el zice ca are senzatia de ceva gol...voi cum faceti? Si cum scapati de senzatia aia pe care o simt eu? Stiu ca prin practica, dar...
Ah, si inca o chestie...eu am zis clar ca nu ii fac decat daca e proaspat iesit de la dus, adica daca nu a apucat sa faca pipi...am citit prin reviste fete care povesteau ca au facut dupa ce s-au intors dintr-un bar, si nu cred ca baiatul nu fusese la baie...voi ati facut vreodata dupa ce el facuse pipi? E diferenta sau nu se mai simte nimic, nu ramane nimic afara?

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#107 2007-02-06 17:12:13

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Sincer, indiferent ce se simte sau nu, cred ca decizia ta e extrem de corecta, Diana. Igiena conteaza foarte mult

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#108 2007-02-06 22:19:33

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

de sex oral si normal nu mai zik nimika..deja s-a zis destul smile dar analul...hmm..si yo am fost impotriva,niki aku nu pot sa zik k mi se pare foarte normal..dar am observat k cere mai multa rabdare si atentie dekt un first time..bine,aku depinde si de persoana... Depinde mult de tot de moment si dispozitie si de deschidere..de exemplu eu am incercat dupa o perioada in care numai dak simteam cva k se apropie in zona respectiva era red alarm,dar si akum sunt sigura k n-as mai incerca cu vreo alta persoana dekt EL,care stie cum si cand as avea acea deschidere psihologia lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#109 2007-02-07 18:23:14

dida
Insomniac member

faza cu iesitu din dus si asa ... sa stii ca de obicei daca baiatu e curat tot timpu nu se simte diferenta ...eu de ex iam facut oral si dupa ce a facut el dus ...cand neam intors seara de undeva ... sau dupa ce am facuto normal ... si oricum mi drag ... si ii curat si nu am probl in sensul asta

#110 2007-02-07 22:38:58

Malynaa
New member
Inregistrat: 2007-01-10

Eu il iubesc foarte mult pe uby meu..si e viata mea..dar oare e ceva rau la mine...da nu vreau sa facem oral?:(Adik nu mi-a zis el nimic..dar vad atatea fete care pt ele e ok oral..dar eu nu vreau...nici nus curioasa..dar nu pot.Nu am nimic cu el..adik sami fie greata sau ceva..ca ne atingem reciproc..dar eu prefer doar cel normal..si eu ma simt mai bine asa.Ma gandesc acuma si al el..poate el ar vrea sa facem si oral...ca oricare baiat dar ..nu vreau..ma simt aiurea cand ma gandesc.sad.Cineva pe forum zicea ca nu vreau...pt ca nu ne iubim prea mult sau nu ne cunoastem asa mult..sau ne e jena unu de altu..dar nu este adevarat..nam nici o retinere fata de el si nici el de mine..ma pot schimba in fata lui si nu e nici o problema..ne iubim f mult..doar ca eu nu vreau...oral(sau ..doggy..sau 69):(Cand facem normal..ne simtim f bine impreuna si nu avem nici o retinere unu fata de celalalt ...numai ca e problema asta la mine care nu cred ca pana la urma am sa fiu de acord cu ea.

Ultima oara a fost editat de Malynaa (2007-02-07 22:40:12)

Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc

#111 2007-02-07 22:46:59

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

mai...na ...fiecare dupa cum ii place. daca nu vrei nu te poate obliga nimeni. asa si eu ziceam la inceput ca "nu, niciodata" dar incet incet m-am dat pe brazda.poate ca si el a fost putin insistent "hai, incearca . o sa vezi ca e ok. o sa-ti placa" si a avut dreptate.

storstark

#112 2007-02-07 23:07:19

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Malynaa a scris:

doar ca eu nu vreau...oral(sau ..doggy..sau 69):(Cand facem normal..ne simtim f bine impreuna si nu avem nici o retinere unu fata de celalalt ...numai ca e problema asta la mine care nu cred ca pana la urma am sa fiu de acord cu ea.

asa eram si eu, da mi-a trecut tongue. cel putin oralu(si io lui si el mie) mi se parea cel mai scarbos lucru din lume, da m-am dat pe brazda

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#113 2007-02-07 23:24:06

Malynaa
New member
Inregistrat: 2007-01-10

Poate cu timpu..cine stie,adik vreau sa il fac si pe el fericit big_smile..cum ma face si el pe mine...il iubesc tare mult..e viata mea..e tot ce am...dar cu timpu am sa o fac si pe asta...ms fetele

Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc

#114 2007-02-07 23:37:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mie mi-a venit ideea asa fara sa imi zica el, da imi era aiurea sa ii fac. si pana la urma mi-a facut el primu si dupa i-am facut si eu big_smile in noaptea de pasti in spatele unui bloc cu sticuta de alcool(nu mai stiu ce era, parca vin big_smile) langa noi

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.