homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-13

#229 2008-08-26 20:19:24

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: Supranatural..discutii libere :P

Moama cate chestii as vrea sa visez..pff pacat ca nu visam ce vrem big_smile

We Have To Be Strong !!!

#230 2008-08-26 20:19:35

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

life a scris:

Vi s'a intamplat vreodata in vis sa realizati ca visati si sa puteti face ce vreti? Mie mi s'a intamplat o data,eram fugarita de cineva si mi'am dat seama ca visez si am zis sa zbor si am zburat big_smile ..pacat ca nu imi dau seama mai des ca as face atatea lucruri ce in realitate nu pot diablo

nu...nu tin minte asa ceva. de cele mai multe ori nu-mi dau seama ca visez. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#231 2008-08-26 20:22:19

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

life a scris:

Io visez ce vreau, dar mai mult cand sint treaza.al9leacer

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#232 2008-08-26 20:23:25

life
Hero member

In legatura cu micile avertizari pe care nu le luam in seama..Eram o data cu o prietena si am zis sa mergem seara in club si pe parcursul intregii zile s'au intamplat mai multe lucruri,ba nu ne gaseam nici una cu ce sa ne imbracat,ziceam sa luam ceva si dupaceea vedeam ca e murdar acel ceva sau a patit ceva,apoi a inceput sa ploua si era urat afara(discoteca era in aer liber..era vara),apoi cand sa plecam am chemat un taxi si cand sa ne apropriem de el ea a pus piciorul intr'o balta si s'a murdarit f tare,s'a dus in casa s'a curatat si tot am mers in club..Si acolo ea s'a certat f tare cu anumit prieten lucru care nu se intampla daca nu mergea.Probabil au fost tot felul de atentionari ca sa nu mearga dar nu a luat in seama si tot a mers.

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-26 20:24:53)

We Have To Be Strong !!!

#233 2008-08-26 20:24:03

life
Hero member

vdaiana a scris:

life a scris:

Io visez ce vreau, dar mai mult cand sint treaza.al9leacer

Pai alea nu sunt vise..e imaginatie big_smile

We Have To Be Strong !!!

Publicitate

loading...

#234 2008-08-26 20:31:17

Andreea86
Hero member

life a scris:

In legatura cu micile avertizari pe care nu le luam in seama..Eram o data cu o prietena si am zis sa mergem seara in club si pe parcursul intregii zile s'au intamplat mai multe lucruri,ba nu ne gaseam nici una cu ce sa ne imbracat,ziceam sa luam ceva si dupaceea vedeam ca e murdar acel ceva sau a patit ceva,apoi a inceput sa ploua si era urat afara(discoteca era in aer liber..era vara),apoi cand sa plecam am chemat un taxi si cand sa ne apropriem de el ea a pus piciorul intr'o balta si s'a murdarit f tare,s'a dus in casa s'a curatat si tot am mers in club..Si acolo ea s'a certat f tare cu anumit prieten lucru care nu se intampla daca nu mergea.Probabil au fost tot felul de atentionari ca sa nu mearga dar nu a luat in seama si tot a mers.

dap... sau mai citisem pe undeva despre niste oameni care lucrau la world trade center...unuia i se stricase masina, altul a vaut probleme cu copilul si a trebuit sa il duca la gradinit.a..in fine faze din astea care i-a facut sa intarzie la serviciu si datorita lor au scapat. desi probabil in momentul ala ei injurau ca vai ce li se intampla lor.
aaa...maine e final destination 2. smile v-a placut filmul? sadic, dar misto. smile si apropo de final destination...varul unui amic era in masina cu niste tipi...dar se da jos la ultima lor oprire ca nu mai avea loc in masina... dupa cateva minute astia fac accident si mor toti. faza ciudata...e ca dupa vreo 3 ani cred...tipul are accident (tot de masina) si dintre toti din masina, numai el moare, ceilalti nu au patit nimic grav. sincer...mie numai final destination mi-a venit in minte atunci cand am auzit. neutral

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#235 2008-08-26 20:33:19

life
Hero member

Andreea86 a scris:

life a scris:

dap... sau mai citisem pe undeva despre niste oameni care lucrau la world trade center...unuia i se stricase masina, altul a vaut probleme cu copilul si a trebuit sa il duca la gradinit.a..in fine faze din astea care i-a facut sa intarzie la serviciu si datorita lor au scapat. desi probabil in momentul ala ei injurau ca vai ce li se intampla lor.
aaa...maine e final destination 2. smile v-a placut filmul? sadic, dar misto. smile si apropo de final destination...varul unui amic era in masina cu niste tipi...dar se da jos la ultima lor oprire ca nu mai avea loc in masina... dupa cateva minute astia fac accident si mor toti. faza ciudata...e ca dupa vreo 3 ani cred...tipul are accident (tot de masina) si dintre toti din masina, numai el moare, ceilalti nu au patit nimic grav. sincer...mie numai final destination mi-a venit in minte atunci cand am auzit. neutral

Da,am vazut filmele..
Probabil ca a fost ca in film a scapat dar nu trebuia sa scape si pana la urma tot la prins hmm

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-26 20:33:43)

We Have To Be Strong !!!

#236 2008-08-26 20:37:33

life
Hero member

Am citit candva o carte in care era vb despre niste "oameni" care nu mureau si traiau sub pamant,aveau acolo lumea lor,dar mai ieseau si la suprafata noaptea...Oare exista si alte vietati pe pamantul asta care convietuiesc cu noi?big_smile..cine stie ce se afla prin paduri si munti wink)

We Have To Be Strong !!!

#237 2008-08-26 20:37:38

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

9 pagini??????????????????????

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#238 2008-08-26 20:39:33

Andreea86
Hero member

da...asta mi-a venit si mie in minte...mai ales ca a murit tot in accident de masina...si dintre toti, doar el a murit. a fost ciudat.

hjarta Eu si puiu hjarta

#239 2008-08-26 20:39:48

life
Hero member

rrammonna a scris:

Da..si sper sa se mai adune ca e interesant big_smile .Ziceai ca vrei sa citesti pe zi dar acum deja s'a intunecat diablo

We Have To Be Strong !!!

#240 2008-08-26 20:40:18

Andreea86
Hero member

rrammonna a scris:

rotflrotflrotflrotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#241 2008-08-26 20:42:50

Andreea86
Hero member

life a scris:

Am citit candva o carte in care era vb despre niste "oameni" care nu mureau si traiau sub pamant,aveau acolo lumea lor,dar mai ieseau si la suprafata noaptea...Oare exista si alte vietati pe pamantul asta care convietuiesc cu noi?big_smile..cine stie ce se afla prin paduri si munti wink)

mda....cine stie cate or fi si noi nu avem nici idee.

hjarta Eu si puiu hjarta

#242 2008-08-26 20:46:40

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

hai fetele... k o luaseti spre normal lol cu vise frumoase big_smile acuma ati dat'o in vietati ciudate popa
topicu asta creeaza dependenta...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#243 2008-08-26 20:48:49

Andreea86
Hero member

carmen_21 a scris:

hai fetele... k o luaseti spre normal lol cu vise frumoase big_smile acuma ati dat'o in vietati ciudate popa
topicu asta creeaza dependenta...

rotflrotflrotfl pai cate vise frumoase crezi ca avem si noi? se termina si astea... lol

hjarta Eu si puiu hjarta

#244 2008-08-26 20:53:10

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Andreea86 a scris:

aaa...maine e final destination 2. smile v-a placut filmul? sadic, dar misto. smile

Da, le-am vazut pe toate si mi-au placut ca m-au tinut in priza de la inceput pana la sfarsit, dar fara sa-mi fie groaza sau ceva.
22:00, Miercuri (27 august), ProCinema - Final Destination 2

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-26 20:54:11)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#245 2008-08-26 20:53:42

life
Hero member

Eu visele frumoase nu mi le amintesc din pacate..f rar.

We Have To Be Strong !!!

#246 2008-08-26 20:54:16

life
Hero member

vdaiana a scris:

Andreea86 a scris:

aaa...maine e final destination 2. smile v-a placut filmul? sadic, dar misto. smile

Da, le-am vazut pe toate si mi-au placut ca m-au tinut in priza de la inceput pana la sfarsit, dar fara sa-mi fie groaza sau ceva.

Doar ca mureau cam urat aia,erau cam striviti wink)

We Have To Be Strong !!!

#247 2008-08-26 20:55:26

life
Hero member

ralluka a scris:

am 2000 de povesti cu SF-uri care mi s-au intamplat
acum ma duc la somnic
dar e tare topicul smile

De ar veni ralluka sa ne povesteasca big_smile

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.