homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-15

#267 2008-08-26 22:45:11

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

Re: Supranatural..discutii libere :P

life a scris:

offtopic Mi'am adus aminte de o faza cu tipatul..Mergeam in club si eram cu o prietena in taxi si ea deodata a facut un fel de 'vai' tipat si taximetristul saracu a pus titamai frana la care ea apoi a zis ca a uitat nush ce acasa..tipase de parca se intamplase nush ce..sa moara de nervi taximetristu rotfl

rotfl eram intr-o zi la calculator ( cu aceeasi prietena rotfl rotfl ) si a intrat maikmea. m-a speriat, am tipat , m-am uitat la ea si am mai tipat odata rotfl

#268 2008-08-26 23:06:20

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

iony a scris:

life a scris:

offtopic Mi'am adus aminte de o faza cu tipatul..Mergeam in club si eram cu o prietena in taxi si ea deodata a facut un fel de 'vai' tipat si taximetristul saracu a pus titamai frana la care ea apoi a zis ca a uitat nush ce acasa..tipase de parca se intamplase nush ce..sa moara de nervi taximetristu rotfl

rotfl eram intr-o zi la calculator ( cu aceeasi prietena rotfl rotfl ) si a intrat maikmea. m-a speriat, am tipat , m-am uitat la ea si am mai tipat odata rotfl

rotfl d c ai mai tipat o data? lol

We Have To Be Strong !!!

#269 2008-08-26 23:10:21

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

habar nu am, a fost involuntar rotfl rotfl

#270 2008-08-26 23:38:27

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Chiar v-ati speriat si nu intrati aici noaptea? wink)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#271 2008-08-26 23:55:17

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

iony a scris:

aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa mi se intample cu adevarat. chiar cred k ar fi posibil sa fac infarct datorita socului, doamne fereste
noroc k eu nu prea cred in chestii de genu astea si ma tem mai tare de oamenii vii decat de fantome

si eu al fel...dar in mare pt ca nu am patit nimic de genul...ca daca patesc...pff...nu mai ies din casa. smile
ma mai uitam la discovery la a hauting...cu case bantuite...vaiii...in locul oamenilor aia ma mutam imediat...cu sa vezi fantome, sa se miste mobila prin casa...si tu sa ramai tot acolo? pff...eu de la primul semn eram dussaaaa... lol

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#272 2008-08-27 09:45:51

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

Neatza, fetelor, am revenit pe topic. Ma gandeam la o chestie oarecum "funny". Acum cateva zile imi povestea puiu cum o speriase pe o prietena cu povesti cu fantome si oglinzi, si l-am rugat sa imi spuna si mie exact care e faza, el zicea ceva de oglinzi noaptea, in fine, nu a vrut sa imi spuna ca a zis ca o sa imi fie frica sa merg prin casa apoi. Dragul de el hjarta
Si putin timp dupa ce el a fost dragut si a incercat sa ma protejeze de asta (ca stie ca sunt speriata de bombe rotfl ), eu am intrat aici pe forum sa citesc povestioarele voastre. Dar zau ca imi plac puss

#273 2008-08-27 10:19:43

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

neatza big_smile
azi noapte p la 2 m am trezit sh nu mai puteam sa adorm.. imi era frica rodnar

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#274 2008-08-27 10:45:59

life
Hero member

Neatza fetele..Ce bine am dormit eu aseara si am visat si destul de frumos rotfl

We Have To Be Strong !!!

#275 2008-08-27 10:59:04

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Andreea86 a scris:

iony a scris:

aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa mi se intample cu adevarat. chiar cred k ar fi posibil sa fac infarct datorita socului, doamne fereste
noroc k eu nu prea cred in chestii de genu astea si ma tem mai tare de oamenii vii decat de fantome

si eu al fel...dar in mare pt ca nu am patit nimic de genul...ca daca patesc...pff...nu mai ies din casa. smile
ma mai uitam la discovery la a hauting...cu case bantuite...vaiii...in locul oamenilor aia ma mutam imediat...cu sa vezi fantome, sa se miste mobila prin casa...si tu sa ramai tot acolo? pff...eu de la primul semn eram dussaaaa... lol

si mie imi placea emisiunea si ma uitam,dar clar seara aveam cosmaruri rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#276 2008-08-27 11:03:14

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu m-am uitat o data la liza nu mai stiu cum, depe Zoce Reality...aia care vorbeste cu spiritele si vin oamenii la ea si vorbesc cu rudele moarte. si am adormit in timp ce era emisiunea...si am visat ca telefonul meu mobil era bantuit... rotfl si primema mesaje ciudate... rotfl apoi m-am trezit si nu am mai putut sa mai dorm. rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#277 2008-08-27 11:03:42

rrammonna
Diamond member

pai eu dak ma trezesc noaptea,clar nu mai dorm apoi rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#278 2008-08-27 11:05:43

life
Hero member

Am gasit intamplarea astea undeva: povestea mea a avut loc cu ceva ani in urma.eram la tara.mergeam cu un amic pe biciclata pe o ulita,era deja negura afara,in spatele nostru la aproximativ un minut distanta era alt prieten de-al nostru!ma uiatm pierduta cind inr-o curte ce avea gard de sirma am vazut ceva sarind dintr-un copac mai inalt pe unul mai mic de statura,a fost fractiune de secunda dar si in ziua de azi imi aduc perfect aminte trasaturile respectivei creaturi,era ceva cam la jumatea staturii unui om,dar nu a avea forma concreta era mai mult ca o umbra!am trecut mai departe cindindu-ma ca-mi joaca imaginatia feste ca dupa ce am ajuns la destinatie,amicul meu ce mergea in spatele nostru sa-mi spuna ca a vazut creatura sarind din copac in fata gardului!va dati seama ca am incremanit.nu-i povestisem nimic!!l-a descris exact cum il vazusem si eu!!sa ne fi jucat la amindoi imaginatia feste???iar de nu ce fel de creaturi se afla printre noi???
O fi fost un varcolac ceva? big_smile

We Have To Be Strong !!!

#279 2008-08-27 11:47:46

rrammonna
Diamond member

doamne fereste.poate era un caine big_smile

#280 2008-08-27 11:49:23

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Sau o veverita grasa big_smile

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#281 2008-08-27 11:49:57

rrammonna
Diamond member

sau un copil deghizat care fura mere din gradina respectiva smile

#282 2008-08-27 11:51:53

carmen_21
Insomniac member

e...
ma gandesc k e "la misto" k sa nu mi fie frica big_smile
alta e knd povestiti voi din experienta personala, alta e "din auzite"

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-08-27 11:52:27)

#283 2008-08-27 11:52:48

life
Hero member

Un caine care sa sara dintr'un copac in altul,sau un copil ?big_smile

We Have To Be Strong !!!

#284 2008-08-27 12:02:38

carmen_21
Insomniac member

sau o pisica grasaaa big_smile

#285 2008-08-27 12:04:06

rrammonna
Diamond member

acum serios,eu ma sperii tare de kestii de genul,dar in acelasi timp imi plac filmele horror,carti de genul,povesti sinistre.nu zic eu k nu e adevarat......dar cel mai tare mi-e teama d spirite.ce am mai patit din cauza unor simple asemanari...........

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.