|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-2#20 2008-08-26 00:17:51
Re: Supranatural..discutii libere :P
in momentul in care intri intr-o stare profunda de relaxare se poate, dar nu m-am ridicat k lumea k eram constienta totusi si m-am speriat si m-am miscat. probabil cand m-am miscat s-a dus si starea aia de relaxare indusa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #21 2008-08-26 01:00:48
Re: Supranatural..discutii libere :PSi mie mi s-au intamplat de cateva ori niste lucruri mai ciudate, am mai povestit pe la alte topicuri de acest gen cred, dar un lucru stiu sigur, si anume ca exista Dumnezeu, ceva mai presus de noi. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #22 2008-08-26 01:01:54
Re: Supranatural..discutii libere :PTare:D We Have To Be Strong !!! Offline #23 2008-08-26 01:06:33
Eu cred in anumite lucruri care exista si nu le putem percepe(nu superstitii) dar asta nu anuleaza credinta in Dumnezeu..si eu cred in El,cu foarte mare tarie si ca ne vrea noua binele de asta ne pune la incercari ca sa realizam ca suntem "rai" si nu procedam corect in anumite circumstante si sa ne aduca pe linia de plutire. Ultima oara a fost editat de life (2008-08-26 01:07:46) We Have To Be Strong !!! Offline #24 2008-08-26 01:07:34
Re: Supranatural..discutii libere :Pmie mi s-a intamplat cand eram mai mica ceva asemanator, am simtit ceva ca si cum m-ar fi ridicat cineva pe sus, desi eram singura in camera, dar nu mai imi aduc foarte bine aminte, pt. ca aveam in jur de 5 ani atunci „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-26 01:09:03
Re: Supranatural..discutii libere :PMi se pare ca atunci cand esti mai mic poti simti mai bine lucruile acestea deorece esti mai pur si nu uiti de tot din cauza greutatilor si neplacerilor si astfel poti percepe mai multe numai ca nu le realizezi. We Have To Be Strong !!! Offline #26 2008-08-26 01:20:59
exact asa ma gandesc si eu....sper...si vreau sa fie ceva dincolo...ca altfel....e aiurea...sa ma gandesc ca pur si simplu nu mai exist, nu mai vad, nu mai simt...buhuhu...aiurea... sper sa fie ceva dincolo...dar pe de alta parte cat de mare sa fie incat sa fie toate spiritele? pf...nu stiu...ciudat. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #27 2008-08-26 01:35:48
Re: Supranatural..discutii libere :PMi'am mai adus aminte o intamplare..Unei prietene dea mea ii murise tatal si el avusese o dacie care o iubea f mult pt ca a fost prima lui masina..si intr'o zi(cu catva timp dupa ce murise) suna la usa fetei un vecin ca sa'i spuna ca a uitat stergatoarele in functiune(ei nu mai mersesera de ceva timp cu masina respectiva)..Se duce fata si le opreste apoi se intoarce in casa..dupa putin timp stergatoarele iar incep sa mearga singure ..probabil era un semn ceva de la el..Oricum stergatoarele nu au cum sa mearga daca nu este cheia in contact si masina nu merge. We Have To Be Strong !!! Offline #28 2008-08-26 01:57:08
Re: Supranatural..discutii libere :Pfaze din astea chiar nu vreau sa am...vai...hai...ca in masina nu mai intram...dar sa se intamplae faze din casa? brrr... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #29 2008-08-26 02:09:26
Re: Supranatural..discutii libere :PEu una am avut parte de mai multe intamplari ciudate,inca de cand aveam 4-5 ani si chiar numai mi-as dori sa mi se intample,ceva exista..dar chiar incerc sa nu cred.Oricum e infricosator,eu una am o oroare sa mai dorm pe spate de cand mi s a intamplat o faza..si clar..Dumnezeu exista,in alte chestii incerc sa nu cred! Offline #30 2008-08-26 08:50:30
Re: Supranatural..discutii libere :PDar de ce spuneti: mi s-a intamplat ceva, stiu ceva, am patit ceva, dar nu povestiti? Ca eu una sunt curioasa. Offline #31 2008-08-26 10:34:59
Re: Supranatural..discutii libere :Pin rig veda scria ceva interesant despre aceasta separare dintre suflet si trup. Offline #32 2008-08-26 12:50:26
Nu ne povestesti si noua putin din ele? We Have To Be Strong !!! Offline #33 2008-08-26 12:57:20
Asa zic si eu si s'a si demonstrat ca omul foloseste extrem de putin creierul..prin foarte multa meditatie si exercitiu poti ajunge sa faci multe cu puterea mintii,cine stie cat de multe..Cum sa reusim sa ne dezvoltam aceste capacitati cand omul stie numai bani si lucruri materiale? nu o sa reusim niciodata cel putin nu intr'o singura viata. We Have To Be Strong !!! Offline #34 2008-08-26 13:11:50
Re: Supranatural..discutii libere :Po singura chestie o tin minte si nu o sa imi iasa din cap cat oi traii, cred ca aveam in jur de 15-16 ani, cand veneam in drum spre casa , si m-a oprit o fetita imbracata in o rochita alba, cred ca avea in jur de 7 ani si m-a intrebat "cum te cheama ?" si eu am zis " da ce te intereseaza?" (dar cu zambetul pe buze ca era scumpik ) si nu a zis nik si am trecut de ea si am intorc capul in timp ce ziceam "anca" si nu era in spate, si credeti-ma ca m-am uitat in toate partile, si nu mai era, si chiar nu avea unde sa se duca, era in plina strada....nu o sa uit faza asta...si imi pare rau ca nu i-am zis numele de prima data Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #35 2008-08-26 13:16:06
Re: Supranatural..discutii libere :PE bine ca era imbracata in alb We Have To Be Strong !!! Offline #36 2008-08-26 13:22:12
Re: Supranatural..discutii libere :PMai povestiti... eu nu stiu povesti din astea si ma bucur k nu am trait, ca tare sunt fricoasa, dar asa imi place sa citesc/aud din astea, cat ca ma sperii dupa si de umbra mea Offline #37 2008-08-26 13:22:34
Re: Supranatural..discutii libere :Pda...e bine..chiar tin minte chestia asta(ca era in alba)....dar am refuzat sa fac ce a zis (adik sa ii zic numele) si cand i-am zis era prea tarziu.... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #38 2008-08-26 13:23:38
Re: Supranatural..discutii libere :PDe ce iti pare rau ca nu i-ai zis numele? Crezi ca era un inger? De asta e bine ca era imbracata in alb? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|