|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-3#39 2008-08-26 13:28:20
Re: Supranatural..discutii libere :PPai sincer nu stiu, nu cred ca era un inger...nu shtiu ce cred, dar era un copil, si a fost o chestie de moment cand am zis ca nu ii zic, ca pe urma am vrut sa ii zic Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #40 2008-08-26 13:28:23
Re: Supranatural..discutii libere :PPutea sa semnifice si raul si sa te puna la incercare,nu conteaza ca era in alb si era o fetita dragalasa..el face tot posibilul ..SI poate e bine ca nu ai zis numele We Have To Be Strong !!! Offline #41 2008-08-26 13:30:20
Re: Supranatural..discutii libere :P
Asa ma gandeam si eu... ca e mai bine asa. OOps, deja ma speriai Dar mai vreau povesti. Offline #42 2008-08-26 13:32:39
Re: Supranatural..discutii libere :PSi eu vreau povesti ..pe mine ma fascineaza mai ales ca sunt f convinsa ca exista tot felul de lucruri de genu We Have To Be Strong !!! Offline #43 2008-08-26 13:44:12
orice e posibil Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline Publicitateloading...
#44 2008-08-26 13:53:51
Re: Supranatural..discutii libere :PDar despre extraterestrii ce ziceti? Eu cred ca trebuie sa exista ceva in tot universul asta..e prea mare universul ca noi sa fim singurii din el. We Have To Be Strong !!! Offline #45 2008-08-26 13:53:55
nu neaparat. poate fi vorba despre reveniri succesive pentru a desavarsi un suflet curat, ca sa ajunga in rai... cu alte cuvinte, ti se dau mai multe sanse... si nu anuleaza chestia cu raiul si iadul.... adica dupa "viata pamanteasca" ajungi in rai/iad, ok? dar cine MASOARA viata pamanteasca? cine iti spune ca are 80 de ani (sau cat traieste un om?) de ce sa nu fie, de fapt, un CUMUL de vieti traite de sufletul respectiv in diferite ipostaze (care nu sunt deloc alandala, ci sufletul este TRIMIS inapoi intr-un anumit context pt a avea sansa de a se curata de probleme nerezolvate in viata anterioara?). eu cam asa cred... in sensul ca Dumnezeu da sufletului conditiile de a se curata de diferite stadii ale pacatului/atasamentului fata de valorile umane. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #46 2008-08-26 13:59:09
Re: Supranatural..discutii libere :PPosibil si asta katami Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #47 2008-08-26 14:00:49
Re: Supranatural..discutii libere :Pps: nu-i a mea teroria, ci a unora care "vad"... deci banuiesc ca are sens Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #48 2008-08-26 14:06:28
Da...clar...e prea mare universul incat sa nu exista extraterestri. e posibil totusi sa nu fie exact cum apar in filme (verzi si cu antene )...cine stie...poate sunt doar un fel de fum, poate sunt complet diferiti de cum ni-i imaginam. poate sunt mult mai putin dezvoltati decat noi, poate nici nu-i intereseaza sa ne viziteze...deci nu cred toate povestile care zic ca au vazut OZN-uri...dar de existat trebuie sa existe pe undeva. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #49 2008-08-26 14:08:20
si eu ctred lafel, e prea mare universul ca sa fim singuri in el Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #50 2008-08-26 14:08:22
Da, cred ca da. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #51 2008-08-26 14:09:41
Re: Supranatural..discutii libere :PDa,ce vedem la tv e tot imaginatia omului..cine stie cum or arata ei..poate pe o planeta sa fie excat ca noi sau pe alta sa fie o comunitate de plante ) si tot asa dar ceva trebuie sa fie mai ales ca universul nu e numai galaxia noastra ci e infinit..Chiar oare ce e infinitul asta? chiar nu exista un capat? We Have To Be Strong !!! Offline #52 2008-08-26 14:15:46
Re: Supranatural..discutii libere :Peu am citit ca omul obisnuit foloseste intre 3 si 5 % din capacitatea creierului sau, cei care folosesc 5 % deja sunt persoane foarte inteligente,,,,,,,,,iar geniile foloseau intre 9 si 13 %, iar daca ar folosii peste 20 % se spune ca omul s-ar putea ridica de pe pamant doar prin puterea mintii. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #53 2008-08-26 14:16:02
Re: Supranatural..discutii libere :Pda...asa e...ni-i imaginam cam la fel ca noi (gen un cap, 2 brate, 2 picioare)...dar probabil ca nu arata deloc asa. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #54 2008-08-26 14:17:15
Re: Supranatural..discutii libere :Pyo cred numai in Dumnezeu si is sigura ca exista... si chiar cred k sufletu nostru se poate duce in rai sau iad... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #55 2008-08-26 14:23:30
Re: Supranatural..discutii libere :PDaca exista Dumnezeu nu inseamna ca nu pot exista si alte lucruri..daca nu scrie in Biblie nu e neaparat sa nu fie.Poate chiar Dumnezeu l'ea dat dar noi suntem prea incuiati ca sa le vedem,el incearca sa ne deschida mintea,orizontul dar noi suntem prea bagati in lucrurile materiale ca sa vedem si altele. We Have To Be Strong !!! Offline #56 2008-08-26 14:28:54
Re: Supranatural..discutii libere :PCe-mi place cum gandesti life... subscriu la tot ce spui. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #57 2008-08-26 14:41:09
Ms We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|