|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-5#77 2008-08-26 16:39:27
Re: Supranatural..discutii libere :Ptipul din cuplu ne povestea despre varul lui (toate faze cu bunica-sa, mama lui, cersetorul, toate le patise varul asta al lui...noi am zis ca il locui lui ne inchideam intr-o manastire si nu mai ieseam ever ). iar fata din cuplu e cea care are casa pe cimitir. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #78 2008-08-26 16:39:41
Re: Supranatural..discutii libere :Pkata, tatal tau e preot din cate am inteles , nu? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #79 2008-08-26 16:44:08
Re: Supranatural..discutii libere :P
nu a murit. bunica-sa traieste si acum...dar in seara aia a facut infarct (sau preinfract)...au dus-o la spital, si pana la urma si-a revenit. dar ei nu vor sa-i spuna ce s-a intamplat...oricat a incercat ea sa afle. taica-su cica ar vrea sa se mute acolo, dar maica-sa nu...ca acolo e casa ei...si ca nu pleaca de acolo. :f?rv?nad: ea a zis ca vrea sa stie...e curioasa...mai bine nu i-ar fi zis nimic ca nici as anu poate sta prea linistita, dar nu-i spune nimeni. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #80 2008-08-26 16:46:31
Re: Supranatural..discutii libere :Paolo.... ce neatenta sunt si io... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #81 2008-08-26 16:49:48
mda...e aiurea... ne povestea proful nostru de roamna din liceu ca in Focsani sunt multe cimitire vechi...ca deh...era granita intre moldova si Tara romaneasca...si pe langa granita au fost cimitire asau ceva d egenul. si cica s-au mai gasit biserici, oase prin pamant...cand se sapa pt ceva. si ne zicea ca noi nici nu stim daca nu cumva locuim pe un cimitir. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#82 2008-08-26 16:52:03
asa gandesc si io Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #83 2008-08-26 16:53:37
eu in locul ei oricum nu stateam pe un fost cimitir. brrr... in seara aia ii zicea puiu meu "te-ai intrebat vreodata daca nu cumva dormi exact cum sta si un cadavru...adica exact in aceeasi pozitie ca el, le locul lui?" vai...dar n-as putea dormi...mereu m-as gandi ca daca se ridica ala si ma "ia in brate" :f?rv?nad: mda...stiu...am vazut prea multe filme...dar tot mi-e frica. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-26 16:55:35) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #84 2008-08-26 16:57:59
Re: Supranatural..discutii libere :PBunica mea cand era e mititica era acasa cu niste frati de'a ei si la un moment dat vad o pisica neagra in curte si o alunga..peste putin timp iar o vad si o iau si o arunca in wc(buda de tara ) si pisica iar apare..o iau si o arunca nush unde si moare si pisica iar apare We Have To Be Strong !!! Offline #85 2008-08-26 16:59:28
Re: Supranatural..discutii libere :Po fi venit vreun mort la femeia aia.... brrrrr Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #86 2008-08-26 17:02:01
da...asa e. adica nu pot sa zic ca nu cred...daca imi povesteste cineva nu zic "uite ce ma minte...inventeaza lucruri". dar nah...ma gandesc ca poate i s-a parut...sau chiar daca cred, bine ca nu mi s-a intamplat mie,eventual ma sperii pe moment...dar dupa un timp uiti. eventual iti amintesti cand se povestesc povesti scarry. Dar sa ti se intample tie, clar ca te afecteaza...sau sa vezi live. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #87 2008-08-26 17:02:29
Re: Supranatural..discutii libere :PFaza cu visele..ma cam incred in ele..Acum 2 veri au fost inundatiile alea naspa mai ales prin sud-estul tarii si eu,inainte de inundatii,visam mereu ca vine apa peste noi si dupa ce au fost inundatiile nu am mai visat nimic de genu. Ultima oara a fost editat de life (2008-08-26 17:03:36) We Have To Be Strong !!! Offline #88 2008-08-26 17:04:32
Eu sunt din Focsani..sper ca nu e vrun cimitir sub blocul meu ..Pai la cati oameni au murit prin razboaie si etc cine stie cate oseminte sunt peste tot. We Have To Be Strong !!! Offline #89 2008-08-26 17:05:57
Re: Supranatural..discutii libere :Pa... si io am auzit ceva de genul... niste tigani care profanau-asa cred k se zice- morminte Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #90 2008-08-26 17:06:01
Re: Supranatural..discutii libere :PMa mai gandesc ca la faza cand vezi nush ce(cum zicea andreea d caine) poate e si o farsa care ti'o face mintea ta..pur si simplu sa vezi ceva datorita mintii tale si de fapt sa nu fie adevarat. We Have To Be Strong !!! Offline #91 2008-08-26 17:07:22
Moama..si daca era in moarte clinica dupa s'a trezit de tot? sa fii si ingropat si dupa sa traiesti..pff We Have To Be Strong !!! Offline #92 2008-08-26 17:07:56
:f?rv?nad: Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #93 2008-08-26 17:09:17
Re: Supranatural..discutii libere :P da? esti din focsani? ce tare... ma gandeam ca-s singurica pea ici pe forum. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #94 2008-08-26 17:09:36
banuiesc k da... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #95 2008-08-26 17:09:43
O sa fim invadati de pesti We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|