|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-7#115 2008-08-26 17:44:45
Re: Supranatural..discutii libere :Pun prieten f bun care a murit acum aproape un an intr`un accident avea pe fata un fel de zambet ... si chiar daca era urat k orice om mort ... (adik aproape i`a fost distrusa fata in accident ) eu cand ma uitam la el il vedeam asa cum il stiam eu ... adik frumos si parca zambea asa ... si a plouat in ziua in care a fost adus acasa de la spital ... asta inseamna k el nu a vrut sa moara si cand am mers la biserica nu puteau sa bage sicriul pe usa bisericii ... chiar daca avea dimensiuni normale ... nu puteau sa`l bage in biserica ... si asta inseamna k nu vroia sa plece dintre noi ... la fel si cand l`au bagat in groapa au lovit sicriul de cateva ori de peretii gropii chestie care inseamna acelasi lucru ... si chiar cred k sufletul lui nu vroia sa plece si simteam asa ca ne aude ... te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie Offline #116 2008-08-26 17:45:07
Re: Supranatural..discutii libere :Pvdaiana...ai fost impuscata in vis...dar banuiesc ca nu ai murit... adica sa visezi ca esti moarta de genul nu mai simti, nu auzi. de obicei te trezesti inainte sa atingi pamantul (daca visezi cum cazi), sau inainte sa te atinga glontul (in cazul tau)...exact pentru ca nu mori in vis. asa auzisem...nu stiu daca e adevarat sau nu, dar eu pana acum nu am visat ca mor...adica m-am trezit la timp. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #117 2008-08-26 17:48:38
Re: Supranatural..discutii libere :PNu, zaceam proptita de un perete, sange peste tot pe mine, langa mine si ma vedeam asa nemiscata, cu ochii inchisi. In vis io am stiut ca am murit. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #118 2008-08-26 17:49:03
Re: Supranatural..discutii libere :Psa va povestesc ce a patit o colega de a mea... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #119 2008-08-26 17:50:04
Re: Supranatural..discutii libere :Pauzisem pe undeva ca daca o sa cantaresti pe cineva inainte sa moara si imediat dupa ce a murit..cica e o diferenta mica...si ala ar fi sufletul. era si un film pe faza asta (21 grams) si pe acolo ziceau ca dupa ce moare, omul e mai usor exact cu 21 de grame...si atata ar cantari sufletul. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#120 2008-08-26 17:50:16
Re: Supranatural..discutii libere :P
si dupa visul asta s a schimbat ceva in viata ta? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #121 2008-08-26 17:51:04
la noapte clar nu mai dorm Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #122 2008-08-26 17:51:33
Nu imediat, dar cum am zis mai sus am avut o operatie dupa vreo 2 ani pe locul ala unde m-a nimerit glontul. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #123 2008-08-26 17:54:58
ar fi o dovada ca exista sufletul. deci exista ceva dupa moarte (ori reincarnare, ori rai/iad, ori fantome/spirite), dar ceva exista..si asta e bine. pe mine ma sperie ideea de moarte in genul nu mai exista nimic, negru complet, nu simt, nu vad, nu aud...dar daca exista ceva dincolo...e ok nu stiu, daca as face eu experimentul asta (ya right, de parca m-as apropia eu de morti) si chiar as vedea ca e adevarat...intr-un fel m-as linisti. ar fi o dovada. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #124 2008-08-26 17:57:06
Re: Supranatural..discutii libere :PApropo de manifestari ale celor decedati de curand... "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #125 2008-08-26 17:57:24
tu ai zis ca ai avut cancer,nu? cumva exact in locul ala? adica e posibil ca atunci cand ai avut visul ala sa fi fost inceputul cancerului? adica nu stiu....e ciudata faza...exact in acelasi loc sa fii operata.... probabil ceva s-a intamplat atunci in locul ala. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #126 2008-08-26 18:00:37
Da, in locul ala a fost tumoarea. Daca ala ar fi fost deja inceputul bolii, nu mai apucam restul, ca in doi ani faceam tai-tai cu tumoarea aia. Dar posibil sa fi fost o atentionare pe care n-am stiut s-o interpretez. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #127 2008-08-26 18:01:08
Re: Supranatural..discutii libere :Peu cred in felul urmator... exista bine si rau... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #128 2008-08-26 18:02:45
Daca patesti in vis ceva si stii ca vei muri in momentul ala inseamna ca'ti moare moartea..dar daca chiar mori,te calca tirul sau eu stiu atuncea mori cu adevarat..daca ai visat vreodata ca mori ce s'a intamplat in vis dupa ce ai murit? imi imaginez ca nu a murit nimeni de tot doar a vazut moareta cu ochii ca sa zic asa. We Have To Be Strong !!! Offline #129 2008-08-26 18:02:49
Re: Supranatural..discutii libere :Pinca n-am citit nimic din ce s-a scris pe aici pare interesant, o sa citesc pe zi cu inca cineva langa mine, n-am chef de filme aiurea There ain't no sunshine now that he's gone Offline #130 2008-08-26 18:04:59
Si eu am visat de multe ori ca patesc ceva si nu puteam sa strig dupa ajutor,pur si simplu nu aveam voce,nu puteam We Have To Be Strong !!! Offline #131 2008-08-26 18:07:26
Pai dupa s-a intamplat ca niste tipi au dat buzna in casa prin usa aia gaurita de gloante, au trecut pe langa mine care zaceam impuscata la perete. Ma priveam din celalalt colt al camerei, ii vedeam pe aia cum intra in casa cu arme in mana, am auzit o voce de femeie ca tipa si in tot acest timp ma vedeam nemiscata in balta de sange. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-26 18:11:40) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #132 2008-08-26 18:08:48
Re: Supranatural..discutii libere :Pam gasit pe youtube niste filmulete, dar acum sunt tot felul de programe cu care se pot creea efecte. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #133 2008-08-26 18:09:24
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|