homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-8

#134 2008-08-26 18:11:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Supranatural..discutii libere :P

ane_mona a scris:

am gasit pe youtube niste filmulete, dar acum sunt tot felul de programe cu care se pot creea efecte.
     acesta este link-ul

m am uitat f putin sh nu mai vreau sa vad...
app "the blair witch project "a vazut cineva??

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#135 2008-08-26 18:11:58

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

vdaiana a scris:

life a scris:

daca ai visat vreodata ca mori ce s'a intamplat in vis dupa ce ai murit? imi imaginez ca nu a murit nimeni de tot doar a vazut moareta cu ochii ca sa zic asa.

Pai dupa s-a intamplat ca niste tipi au dat buzna in casa prin usa aia gaurita de gloante, au trecut pe langa mine care zaceam impuscata la perete. Ma priveam din celalalt colt al camerei, ii vedeam pe aia cum intra in casa cu arme in mana, am auzit o voce de femeie ca tipa si in tot acest timp ma vedeam nemiscata in balta de sange.

Cine stie poate ai murit si in realitate dar nu era timpul tau si astfel te'ai intors in corp,te'ai nascut a 2-a oara..Eu cred ca visul asta al tau e ceva de bine si o sa ai o viata lunga si buna puss

We Have To Be Strong !!!

#136 2008-08-26 18:13:22

life
Hero member

vdaiana a scris:

life a scris:

daca ai visat vreodata ca mori ce s'a intamplat in vis dupa ce ai murit? imi imaginez ca nu a murit nimeni de tot doar a vazut moareta cu ochii ca sa zic asa.

Pai dupa s-a intamplat ca niste tipi au dat buzna in casa prin usa aia gaurita de gloante, au trecut pe langa mine care zaceam impuscata la perete. Ma priveam din celalalt colt al camerei, ii vedeam pe aia cum intra in casa cu arme in mana, am auzit o voce de femeie ca tipa si in tot acest timp ma vedeam nemiscata in balta de sange.

Pe mine ma incanta la nebunie ce vise detaliate pot sa am (culori, sunete, mirosuri, senzatii, detalii ale obiectelor sau persoanelor); spun asta pt ca am auzit multa lume zicand ca nu viseaza culori sau nu-si dau daca e in culori visul sau ca viseaza doar franturi, nu evenimente care se leaga formand un intreg.
De multe ori dimineata nici nu ma duc la wc, ci ma pun si scriu tot ce tin minte pana e proaspat totul; apoi peste timp cand recitesc unele vise se intampal sa-mi dau seama de anumite legaturi abia dupa mult timp
.

Ce tare de tine..eu acum nu prea mai tin deloc minte visele..doar asa mici franturi dar stiu ca am visat ceva frumos sau nu dar nu'mi pot aduce aminte sad

We Have To Be Strong !!!

#137 2008-08-26 18:14:08

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

life a scris:

Cine stie poate ai murit si in realitate dar nu era timpul tau si astfel te'ai intors in corp,te'ai nascut a 2-a oara..Eu cred ca visul asta al tau e ceva de bine si o sa ai o viata lunga si buna puss

Sa dea Dumnezeu, la fel si tie si tuturor!
Clar m-am nascut a doua oare de vreme ce m-am vindecat de cancer.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#138 2008-08-26 18:14:52

life
Hero member

carmen_21 a scris:

ane_mona a scris:

am gasit pe youtube niste filmulete, dar acum sunt tot felul de programe cu care se pot creea efecte.
     acesta este link-ul

m am uitat f putin sh nu mai vreau sa vad...
app "the blair witch project "a vazut cineva??

Da..ambele filme..Am vazut si un film despre fantome si spirite se numea 'White noise' e intersant.

We Have To Be Strong !!!

Publicitate

loading...

#139 2008-08-26 18:17:09

dia2010
Hero member

life a scris:

Ce tare de tine..eu acum nu prea mai tin deloc minte visele..doar asa mici franturi dar stiu ca am visat ceva frumos sau nu dar nu'mi pot aduce aminte sad

E misto, dar uneori e prea mult, adica imi aduc aminte si cosmarurile in cele mai mici detalii si raman marcata toata ziua de acel vis sau ma apuca plansul in timpul zilei din cauza unui cosmar de care nu reusesc sa scap.
Mama imi mai zicea asa in gluma ca trebuia sa ma fac scenarista tongue inca nu-i tarziu.
De la bunica stiu ca daca te uiti spre fereastra cand te trezesti uiti ce ai visat.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-26 18:19:09)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#140 2008-08-26 18:18:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

vdaiana a scris:

life a scris:

E misto, dar uneori e prea mult, adica imi aduc aminte si cosmarurile in cele mai mici detalii si raman marcata toata ziua de acel vis sau ma apuca plansul in timpul zilei din cauza unui cosmar de care nu reusesc sa scap.
Mama imi mai zicea asa in gluma ca trebuia sa ma fac scenarista tongue inca nu-i tarziu.

offtopic hello daiana!!!! long time, no see! puss puss puss puss puss puss puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#141 2008-08-26 18:19:41

dia2010
Hero member

nicolle_rox a scris:

offtopic hello daiana!!!! long time, no see! puss puss puss puss puss puss puss

offtopic  pusspuss i'm baaaaack

#142 2008-08-26 18:21:26

life
Hero member

vdaiana a scris:

life a scris:

De la bunica stiu ca daca te uiti spre fereastra cand te trezesti uiti ce ai visat.

Eu probabil nu le tin minte pt ca mereu ma trezesc brusc..ba suna telefonul,ba face cineva galagie si etc si astfel se duce totul.

We Have To Be Strong !!!

#143 2008-08-26 18:21:36

dia2010
Hero member

Katalyna2311 a scris:

vdaiana eu zic ca acel vis a fost o atentionare

O fi fost. Dar vezi cum e omul, surd si orb si nu intelege semnele. Nu pricepem decat ce e in fata nasului concret si real, mai putin imaginile astea metaforice.

#144 2008-08-26 18:23:27

carmen_21
Insomniac member

si eu stiu asta cu fereastra si uneori ma uit intentionat... k sa uit
asta dk visul a fost urat

#145 2008-08-26 18:24:47

dia2010
Hero member

carmen_21 a scris:

si eu stiu asta cu fereastra si uneori ma uit intentionat... k sa uit
asta dk visul a fost urat

La cosmaruri stiu de la un prieten ca e bine cand te trezesti sa bei un pahar cu apa (de ex daca ai langa tine peste noapte, sa golesti paharul) si scapi de efectul visului.

#146 2008-08-26 18:25:17

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

si eu am vazut the blair witch project....primul chiar m-a speriat tare.
si eu visez in culori ( proful de romana ne-a zis ca numai nebunii viseaza in culori, oamenii intregi la minte viseaza akb-negru rotfl si oparca am auzit de faza asta si intr-un film, nu mai stiu care rotfl ), tin minte de obicei cand ma trezesc...apoi uit. nu m-am gandit pana acum sa scriu....de obicei incerc sa recapitulez in minte...dar cateodata pana ajung la sfarsit deja uit. si da...tot asa scenarii intregi, cateodata totusi persoanele nu seamana cu ele in realitate, dar eu stiu ca sunt ele.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#147 2008-08-26 18:26:01

life
Hero member

vdaiana a scris:

Katalyna2311 a scris:

vdaiana eu zic ca acel vis a fost o atentionare

O fi fost. Dar vezi cum e omul, surd si orb si nu intelege semnele. Nu pricepem decat ce e in fata nasului concret si real, mai putin imaginile astea metaforice.

Da..asta zic si eu..noi oamenii nu stim decat materialul,banii si altele nu le mai vedem,nu le percepem..ni se arata dar nu dam nici cea mai mica importanta,nu realizam nimic..Cine stie de cate am fost atentionati si de cate puteam sa scapam daca incercam sa dam atentie la anumite 'ghionturi'.

We Have To Be Strong !!!

#148 2008-08-26 18:26:53

dia2010
Hero member

Andreea86 a scris:

numai nebunii viseaza in culori, oamenii intregi la minte viseaza akb-negru rotfl si oparca am auzit de faza asta si intr-un film, nu mai stiu care rotfl ),

Foarte taaareeee cool Totusi imi pare bine ca sint crazy.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-26 18:27:36)

#149 2008-08-26 18:27:30

life
Hero member

Andreea86 a scris:

si eu visez in culori ( proful de romana ne-a zis ca numai nebunii viseaza in culori, oamenii intregi la minte viseaza akb-negru rotfl si oparca am auzit de faza asta si intr-un film, nu mai stiu care rotfl ), tin minte de obicei cand ma trezesc...apoi uit. nu m-am gandit pana acum sa scriu....de obicei incerc sa recapitulez in minte...dar cateodata pana ajung la sfarsit deja uit. si da...tot asa scenarii intregi, cateodata totusi persoanele nu seamana cu ele in realitate, dar eu stiu ca sunt ele.

Acum ca ziceti de culori incerc sa'mi aduc aminte cum visez dar nu pot neutral chiar nu stiu cum visez hmm

We Have To Be Strong !!!

#150 2008-08-26 18:28:53

carmen_21
Insomniac member

si eu tot colorat visez cool
numai k io am alta problema...mereu-dar absolut mereu- ma visez desculta..

#151 2008-08-26 18:30:21

carmen_21
Insomniac member

life a scris:

Andreea86 a scris:

Acum ca ziceti de culori incerc sa'mi aduc aminte cum visez dar nu pot neutral chiar nu stiu cum visez hmm

io mi am amintit, gandindu ma la visu ala cu pestii rotfl stiu k erau maro... si mai stiu k apareau niste culori pe cer...
incearca sa te gandesti la un vis mai recent

#152 2008-08-26 18:32:17

dia2010
Hero member

carmen_21 a scris:

ma visez desculta..

DESCULT= umilinta, greutati, dezonoare, perioada dificila ?n plan material; probleme profesionale; incearca sa-ti reorganizezi viata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.