homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Supranatural..discutii libere :P-10

#172 2008-08-26 18:51:46

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Re: Supranatural..discutii libere :P

vdaiana a scris:

Mai dar lumea nu mai doarme noaptea??? Ce ocupate sintem! big_smile

Eu as vorbi intruna despre lucrurile astea..imi plac f mult big_smile

We Have To Be Strong !!!

#173 2008-08-26 18:52:28

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

da, si eu sper sa nu fie de rau cu bebele....asta era primul vis in care eram fffffff fericita numai ca...nu era la mine in burtica sad

alea cu trenul...is fff obositoare intr-adevar...mai ales cand alerg sa prind trenul si simt picioarele cum stau pe loc si pierd si trenul...

cel mai oribuil vis a fost cel in care am visat ca a murit mama...era atat de real....m-am trezit plangand in hohote si am sunat-o la 6 dimineata sa vad dc e ok...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#174 2008-08-26 18:54:36

life
Hero member

Eu am visat de multe ori ca fratele meu mic se duce in apa si se'neaca..groaznic neutral ..numai ca de fiecare data eu il salvez.

We Have To Be Strong !!!

#175 2008-08-26 18:54:38

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

life a scris:

vdaiana a scris:

Si ioooo smile
offtopic cam asa ceva era rochia, dar matase toata, curgea parca cum ne invarteam in dans
http://i59.servimg.com/u/f59/11/29/02/96/promdr10.jpg

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#176 2008-08-26 18:57:44

life
Hero member

vdaiana a scris:

life a scris:

vdaiana a scris:

Si ioooo smile
offtopic cam asa ceva era rochia, dar matase toata, curgea parca cum ne invarteam in dans
http://i59.servimg.com/u/f59/11/29/02/96/promdr10.jpg

F frumosa..nush daca gasesti asa frumoase prin magazine.

We Have To Be Strong !!!

Publicitate

loading...

#177 2008-08-26 18:59:17

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

life a scris:

Eu am visat de multe ori ca fratele meu mic se duce in apa si se'neaca..groaznic neutral ..numai ca de fiecare data eu il salvez.

freud zice in interpretarea visurilor ca e normal sa avem vise cand fratii mor. e dorinta inconstienta de a ramane singurul copil alintat de parinti). eu nu am frati, deci nu stiu cum e. smile
vdaiana...superba rochia. smile se merita sa o faci la croitoreasa...sa fie exact cum vrei tu. ca la magazin nu gasesti exact asa.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#178 2008-08-26 19:01:06

life
Hero member

Andreea86 a scris:

life a scris:

freud zice in interpretarea visurilor ca e normal sa avem vise cand fratii mor. e dorinta inconstienta de a ramane singurul copil alintat de parinti). eu nu am frati, deci nu stiu cum e. smile
vdaiana...superba rochia. smile se merita sa o faci la croitoreasa...sa fie exact cum vrei tu. ca la magazin nu gasesti exact asa.

Am 2 frati dar l'am visat doar pe 1hmm ..dar totusi nu cred ca e dorinta asta pt ca eu nu vreau sa fiu singura la parinti iar in vis cu siguranta nu vroiam sa moara mai ales ca ma duceam dupa el sa'l salvez.

We Have To Be Strong !!!

#179 2008-08-26 19:01:42

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

din punct de vedere psihologic, se spune ca visele legate de moarte apar atunci cand se incheie o etapa a vietii, sau urmeaza sa se incheie, dar eu cred ca e mai mult de atat.
Bunicul meu inainte cu ceva timp sa moara, sanatos fiind, a visat cum ca l-a atentionat cineva in legatura cu o data, si la data respectiva i s-a spart un vas de sange la creier, si a fost dus de urgenta in coma la spital, dupa care a murit, dupa ce a stat in coma cateva saptamani, o coincidenta cam prea mare sa poata fii doar coincidenta.....

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#180 2008-08-26 19:07:21

life
Hero member

ane_mona a scris:

din punct de vedere psihologic, se spune ca visele legate de moarte apar atunci cand se incheie o etapa a vietii, sau urmeaza sa se incheie, dar eu cred ca e mai mult de atat.
Bunicul meu inainte cu ceva timp sa moara, sanatos fiind, a visat cum ca l-a atentionat cineva in legatura cu o data, si la data respectiva i s-a spart un vas de sange la creier, si a fost dus de urgenta in coma la spital, dupa care a murit, dupa ce a stat in coma cateva saptamani, o coincidenta cam prea mare sa poata fii doar coincidenta.....

Dar oare cine sunt cei care atentioneaza? hmm

We Have To Be Strong !!!

#181 2008-08-26 19:09:21

Andreea86
Hero member

shit....acum am vazut video ala de pe youtube cu paranormal...toate ca toate...dar la faza cu "nina...nina, como te llamas" cand s-a intors aia mi s-a facut pielea de gaina...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#182 2008-08-26 19:11:07

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

Andreea86 a scris:

shit....acum am vazut video ala de pe youtube cu paranormal...toate ca toate...dar la faza cu "nina...nina, como te llamas" cand s-a intors aia mi s-a facut pielea de gaina...

Fetelor... va inteleg ca povestiti si imi place, dar mai usor cu filmuletele, ca la alea sigur nu ma uit. Nu mai dorm niciodata rotfl
Una e sa ascult/citesc si alta e sa vad... sunt prea puternice imaginile vizuale.
PS: am vazut eu un film de groaza de nu am mai putut dormi anul trecut... si acum am ramas cu sechele.

#183 2008-08-26 19:17:09

dia2010
Hero member

life a scris:

Tocmai a fost mama la mine in camera, i-am povestit despre ce dicutam noi aici si si-a adus aminte ca cu 3 zile inainte sa moara bunica l-a visat pe bunicul (care era mort) ca a venit la noi, a sunat la poarta, mama i-a deschis si el a zis ca a venit s-o ia pe bunica. sad

Sidoni@ a scris:

PS: am vazut eu un film de groaza de nu am mai putut dormi anul trecut... si acum am ramas cu sechele.

Am si io un film din ala de am ramas cu sechele si care mi-a zdruncinat sufletul.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-26 19:17:59)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#184 2008-08-26 19:17:16

Andreea86
Hero member

eh...flmuletul nu e cine stie ce...majoritatea poze care nah...stiu photoshop si nu mi se par asa wow...dar pe la mijloc are un filmulet de cateva secunde...de mi s-a ridicat tot parul. deci nu e pt cie slabi de ingeri...spooky

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-26 19:17:54)

hjarta Eu si puiu hjarta

#185 2008-08-26 19:19:43

Andreea86
Hero member

vdaiana a scris:

life a scris:

Tocmai a fost mama la mine in camera, i-am povestit despre ce dicutam noi aici si si-a adus aminte ca cu 3 zile inainte sa moara bunica l-a visat pe bunicul (care era mort) ca a venit la noi, a sunat la poarta, mama i-a deschis si el a zis ca a venit s-o ia pe bunica. sad

Sidoni@ a scris:

Am si io un film din ala de am ramas cu sechele si care mi-a zdruncinat sufletul.

ce filme? ce filme? am vazut majoritatea filmelor de groaza...imi plac...dar sa nu le vad singura. big_smile

hjarta Eu si puiu hjarta

#186 2008-08-26 19:21:19

dia2010
Hero member

Andreea86 a scris:

ce filme? ce filme? am vazut majoritatea filmelor de groaza...imi plac...dar sa nu le vad singura. big_smile

Exorcistul. Sint si filme mai infioratoare, cu monstrii sau intamplari groaznice sau mai stiu io ce, dar la nici unul n-am ramas asa marcata ca dupa ala.

#187 2008-08-26 19:22:18

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

pai nu inteleg... de ce zice" nina , cum te cheama?"
nu vreau sa ma uit k vreau sa dorm in seara asta

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#188 2008-08-26 19:23:34

dia2010
Hero member

carmen_21 a scris:

In spaniola sau ce lb e aia nina=fetito , como te llamas-cum te cheama.

#189 2008-08-26 19:24:17

Andreea86
Hero member

carmen_21 a scris:

e o fetita intr-un cimitir (cred ca cimitir e)...si o intreaba aia "fetito, fetito...cum te cheama" (nina+fetito...nu ca o chema nina)...si cand se intoarce...e fantoma...are niste ochi...nu vreau sa-mi mai amintesc...iar tipa tzipa. deci...nu va uitati.

hjarta Eu si puiu hjarta

#190 2008-08-26 19:24:36

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

La mine e vorba despre: Exorcismul ui Emily Rose.
Exorcistul nu l-am vazut, dar cel de mai sus mi-a fost suficient pt toata viata, cred.
Acum imi fac curaj sa vad Shutter si 3 a.m., desi nu mai voiam sa vad filme de groaza. A, si poate si Blair Witch Project.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.