|
Nu esti logat.
Supranatural..discutii libere :P-9#153 2008-08-26 18:32:27
Re: Supranatural..discutii libere :P
Ms pt sfat..mi'am adus aminte de visul de aseara care a fost f frumos si sigur era in culori pt ca au aparut la un moment dat pe cer multe culori care descriau parca galaxia..si mi'am adus aminte si alte vise si da,erau in culori..Deci sunt nebuna Ultima oara a fost editat de life (2008-08-26 18:32:50) We Have To Be Strong !!! Offline #154 2008-08-26 18:33:32
Re: Supranatural..discutii libere :Peu visez cateodata ca sunt dezbracata pe strada .. uit sa ma imbrac sau ceva de genu` si ies dezbracata si sunt speriata rau de tot ... si mai visez k trebuie sa plec undeva si uit sa`mi iau cate ceva important .. si chiar mi se intampla si in realitate sa uit sa pun ceva important in bagaj ... te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie Offline #155 2008-08-26 18:33:38
welcome to the club "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #156 2008-08-26 18:34:10
si eu ma visez desculta...ies in oras si apoi imi dau seama ca nu am pantofi...si mi-e rusine, mi-e frig...ma gandesc sa nu calc pe vreo sticla ceva...aiurea. sau visez ca zbor...si nu pot sa stau pe pamant...aiurea. sunt ca un balon cu heliu, incerc sa ma tin de chestii ca sa nu mai plutesc. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #157 2008-08-26 18:34:36
Bine v'am gasit We Have To Be Strong !!! Offline Publicitateloading...
#158 2008-08-26 18:35:39
hmm... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #159 2008-08-26 18:39:41
Re: Supranatural..discutii libere :PNici eu nu stiu daca sunt sau nu incaltata,nu'mi vad picioarele We Have To Be Strong !!! Offline #160 2008-08-26 18:40:24
Re: Supranatural..discutii libere :Pasta cu descultul...e posibil sa fie si daca ti-e frig la picioare, de genul te dezvelesti noaptea, mai ales iarna...si-ti ingheata picioarele, prin vis incerci sa-ti explici senzatia de frig... ce explicatie demna de freud am dat If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #161 2008-08-26 18:42:04
Posibil si asta dar daca se viseaza mereu desculta ii e mereu frig?..A,vezi poate ai o problema ceva cu circulatia..ai cumva mai mereu picioarele reci?(adevarat nu in vis ) We Have To Be Strong !!! Offline #162 2008-08-26 18:42:10
daca erai desculta iti dadeai seama...eu in vis sunt constienta ca-s desculta...si incerc sa ajung undeva sa ma incalt, ca mi-e frig la picioare, ma gandesc sa calc cu grija cine stie ce o fi pe jos si in ce calc eu. toata atentia visului e pe faptul ca-s desculta. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-26 18:43:12) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #163 2008-08-26 18:42:57
Re: Supranatural..discutii libere :PApropo de incaltat/imbracat ... io am ramas cu o fixatie pe rochia aceea de seara rosie supeeeerba in care m-am visat dansand cu iubitul meu acum cateva luni. Cat imi doresc sa am asa o rochie sau sa merg la un eveniment la care se cere asemenea tinuta Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-08-26 18:43:10) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #164 2008-08-26 18:44:05
Re: Supranatural..discutii libere :PEu am visat acum vreo 2 nopti ca urma sa avem un bebe....partea ciudata e ca nu era la mine in burta, era cum ar fi la o mama surogat, insa eu eram foarte fericita ca vine bebe...este prima oara cand visez ca am bebe si sunt linistita si fericita...pana acum cand ma visam mamica, erau vise gen cosmaruri, in care copilul avea probleme sau eu greseam ca mama etc.... si sper ca, chestia cu mama surogat sa nu fie o avertizare...caci eu cam as fi pasibila in realitate de infertilitate...dar sper sa nu fie cazul... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #165 2008-08-26 18:45:15
Pai faceti voi o seara de genu in care sa va imbracati elegant..el la costum si u in rochie..o cina romantica ceva..Si sa te duci prin magaine,cine stie,poate o gasesti chiar pe cea care ai visat'o. We Have To Be Strong !!! Offline #166 2008-08-26 18:45:18
Re: Supranatural..discutii libere :Paaa...si eu visez foarte des trenuri, gari si munti....merg cu trenul, schimb trenul, astept trenul in gara, stau in gara, alerg dupa tren, merg pe munte, urc munti... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #167 2008-08-26 18:45:46
Re: Supranatural..discutii libere :Pda.. am picioarele reci.. dar nu mereu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #168 2008-08-26 18:46:21
Re: Supranatural..discutii libere :PMai dar lumea nu mai doarme noaptea??? Ce ocupate sintem! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #169 2008-08-26 18:46:31
ai desenat rochia, sa nu uiti modelul? ti-o face o croitoreasa ceva...si gasesti tu unde sa o porti...vreo nunta ceva trebuie sa se iveasca. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #170 2008-08-26 18:47:41
Inseamna ca ai mare teama sa nu nasti un copil cu probleme de visezi asa. We Have To Be Strong !!! Offline #171 2008-08-26 18:48:46
Ce vis obositor We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|