|
Nu esti logat.
Yoga#1 2008-08-26 11:46:37
yogapractica cineva? in Buc.unde as putea sa fac? stie cineva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2008-08-26 12:01:19
Re: yogaeu am practicat imediat dupa revolutie vreo 3 luni de curiozitate There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-08-26 12:02:12
Re: yogasi ti-a placut? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-08-26 12:16:31
Re: yoganu apucasem sa fac asanele, deci nu stiu ce inseamna sa intri in transa.....abia am facut exercitiile de incalzire si ajutatoare de practicat asanele There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-08-26 12:19:50
Re: yoga:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-26 12:25:27
Re: yogaiti recomand pilates daca nu vrei efort fizic, doar streching si relaxare, cu yoga te relaxezi la extrem, esti numai o relaxare!!!!! Ultima oara a fost editat de daliana (2008-08-26 12:26:09) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #8 2008-08-26 14:18:56
Re: yoga
de acord. iubi a facut cand era in licu (tot ceva discipol de-al lui bivolaru) si mi-a povestit tot felul de chestii... unele mai paranormale, asa.... ideea e ca te joci cu niste forte pe care nu le controlezi.... iubi s-a lasat cand a ajuns la faza (destul de avansata) in care ii puneau sa mediteze la diferiti zei.... si si-a dat seama ca energiile invocate il modifica... erau ca si cum s-ar fi rugat la zei... atunci s-a lasat. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #9 2008-08-26 18:04:22
Re: yogaeu am avut inceput de ulcer de la yoga Offline #10 2008-08-26 18:44:14
Re: yogaEu am avut niste amici care faceau yoga de f multi ani si am fost odata cu ei la Bucuresti la o spirala.Acolo l-am cunoscut si pe Bivolaru :...doamne ce om scarbos zici ca era boschetar si astia toti mai ca-i pupau picioarele,parca era zeu.Mie mi s-au parut obsedati de sex yoghini....nu mai zic ca se pupau pe gura fetele cu baietii .Eu nu am vrut sa intru in spirala,dar m-am apropiat o data si am simtit ceva tare ciudat :f?rv?nad: .Nu mi-a placut deloc oricum. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #11 2008-08-26 18:46:04
Re: yogaEu as face yoga, dar ca sport. Nu ca si ritualuri si asa mai departe. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #12 2008-08-26 19:35:26
Re: yogaEu fac yoga (mai rar in ultima vreme, din lipsa de timp) ca sport si nu are de-a face cu nimic supranatural, intrat in transa si alte chestii. E un sport si o metoda de relaxare in acelasi timp. Offline #13 2009-10-19 15:19:49
Re: yogafetele, saptamana viitoare merg si eu la la lectie de proba de yoga.. 2 ore dureaza cica, 1 ora de exercitii si o ora de meditatie (te invata diferite tehnici). ce ziceti se merita? pe aici sunt multe cluburi si o practica multe persoane, mai mult ca sport (italia e o tara foaaarte catolica).. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #14 2009-10-19 15:23:37
Re: yogasi eu vreau yoga! eu,tu si restul lumii... Offline #15 2009-10-19 15:32:24
Re: yogapana la un anumit nivel (hatha yoga, adica asanele, posturile si tot ce tine de pregatirea corpului) e chiar f ok, benefica sanatatii... si da, pana la nivelul asta se poate practica doar ca sport. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #16 2009-10-19 15:34:03
Re: yoga
Ma faci tot mai curioasa eu,tu si restul lumii... Offline #17 2009-10-19 15:56:47
Re: yogapai poti sa incerci, ai sa-ti dai seama singura daca ti se potriveste sau nu. si pe mine m-a tentat intr-o perioada, dar n-am mai ajuns, m-am multumit cu tehnicile invatate la karate ce spun acum e din experienta (multisoara) a sotului meu in domeniu de yoga..... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #18 2009-10-19 16:03:32Re: yogaSi pe mine ma tenta intr-o perioada, dar asa cum spunea si Chiara, doar pe partea de relaxare prin exercitii - deci doar sport. La restul nu ma bag pentru ca nu am nevoie. Nu se poate face yoga ca in filme? Cand ii vezi pe aia ca se pun in 15 pozitii, stretching si alte cele si ATAT? Fara integrari in absolut si alte cele? Offline #19 2009-10-19 16:22:47
Re: yogaba da. am download-at eu de pe strong dc un video cu exercitii yoga. e f fain. da cautare pe strong dc sau torrent. Ultima oara a fost editat de passenger (2009-10-19 16:23:38) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|