homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yoga

#1 2008-08-26 11:46:37

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

yoga

practica cineva? in Buc.unde as putea sa fac? stie cineva?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2008-08-26 12:01:19

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: yoga

eu am practicat imediat dupa revolutie vreo 3 luni de curiozitate
cauta pe net cluburi
nu iti recomand discipolii lui Bivolaru, de ex. Trandafir, din cate am auzit si de la pers care au practicat la ei se ocupa cu altele........s-a mediatizat suficient
stiu ca pe vremea aia era unul Mario Vasilescu, nu mai stiu daca mai exista

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2008-08-26 12:02:12

evilpink
Banat

si ti-a placut?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-08-26 12:16:31

daliana
Hero member

nu apucasem sa fac asanele, deci nu stiu ce inseamna sa intri in transa.....abia am facut exercitiile de incalzire si ajutatoare de practicat asanele
eu personal nu recomand pt ca asanele presupun o concentrare f mare, mintea nu mai e cu tine si poti cadea in extrema cealalta, cum au cazut f multi discipoli, sa ajungi chiar la nebunie
yoga consider ca o poate practica cine nu are altceva mai bun de facut...
daca vrei exercitii fizice mai bine practici Tae Bo, fitness sau altele unde nu exista pericolul sa ti-o ia mintea razna
pe vreme cand eram tanara si vroiam sa incerc noutatea yoga, cand am auzit la ce se poate ajunge am fugit de am mancat pamantul, mai ales ca atunci erau putini profesori, Bivolaru, Trandafir si Mario Vasilescu
nu stiu acum cu ce se mai mananca
dar daca ai o profesie si vrei sa fii cu picioarele pe pamant alege sporturi exclusiv fizice, mai degraba poti incerca ceva Karate sau autoaparare pt disciplinarea mintii
in yoga risti sa iesi cu mintea in eter si sa nu te mai intorci inapoi, eu era sa o patesc cu ceva similar si atunci am zis STOP

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#5 2008-08-26 12:19:50

evilpink
Banat

:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad:

caut un sport care sa ma ajute sa ma relaxez! nu vreau sa slabesc sau ceva de genul ci mai degraba sa ma relaxez sa am o alta ocupatie pe langa cele actuale smile

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-08-26 12:25:27

daliana
Hero member

iti  recomand pilates daca nu vrei efort fizic, doar streching si relaxare, cu yoga te relaxezi la extrem, esti numai o relaxare!!!!!
diablo

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-08-26 12:26:09)

#7 2008-08-26 12:38:06

micutza088
Full member
Inregistrat: 2008-07-14

pilates e super smile

#8 2008-08-26 14:18:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

daliana a scris:

in yoga risti sa iesi cu mintea in eter si sa nu te mai intorci inapoi, eu era sa o patesc cu ceva similar si atunci am zis STOP

de acord. iubi a facut cand era in licu (tot ceva discipol de-al lui bivolaru) si mi-a povestit tot felul de chestii... unele mai paranormale, asa.... ideea e ca te joci cu niste forte pe care nu le controlezi.... iubi s-a lasat cand a ajuns la faza (destul de avansata) in care ii puneau sa mediteze la diferiti zei.... si si-a dat seama ca energiile invocate il modifica... erau ca si cum s-ar fi rugat la zei... atunci s-a lasat.

pe de alta parte, cunostintele "tehnice" acumulate il ajuta si acum sa se concentreze, sa-si simta chakrele, sa interactioneze cu aura alor persoane... sa se coboare cu constiinta in piept cand se roaga.

yoga poate fi benefica... dar si riscanta, exact cum a zis daliana

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#9 2008-08-26 18:04:22

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu am avut inceput de ulcer de la yoga
nu as mai face never ever

#10 2008-08-26 18:44:14

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Eu am avut niste amici care faceau yoga de f multi ani si am fost odata cu ei la Bucuresti la o spirala.Acolo l-am cunoscut si pe Bivolaru :...doamne ce om scarbos acklad zici ca era boschetar si astia toti mai ca-i pupau picioarele,parca era zeu.Mie mi s-au parut obsedati de sex yoghini....nu mai zic ca se pupau pe gura fetele cu baietii yikes .Eu nu am vrut sa intru in spirala,dar m-am apropiat o data si am simtit ceva tare ciudat :f?rv?nad: .Nu mi-a placut deloc oricum.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#11 2008-08-26 18:46:04

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Eu as face yoga, dar ca sport. Nu ca si ritualuri si asa mai departe.
Insa nu stiu ce profesori gasesti, care sa fie de acord cu chestia asta smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#12 2008-08-26 19:35:26

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

Eu fac yoga (mai rar in ultima vreme, din lipsa de timp) ca sport si nu are de-a face cu nimic supranatural, intrat in transa si alte chestii. E un sport si o metoda de relaxare in acelasi timp.

Ralluka, cum ai ajuns sa faci ulcer de la yoga?

#13 2009-10-19 15:19:49

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

fetele, saptamana viitoare merg si eu la la lectie de proba de yoga.. 2 ore dureaza cica, 1 ora de exercitii si o ora de meditatie (te invata diferite tehnici). ce ziceti se merita? pe aici sunt multe cluburi si o practica multe persoane, mai mult ca sport (italia e o tara foaaarte catolica)..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#14 2009-10-19 15:23:37

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

si eu vreau yoga!

eu,tu si restul lumii...

#15 2009-10-19 15:32:24

katami
Platinum member

pana la un anumit nivel (hatha yoga, adica asanele, posturile si tot ce tine de pregatirea corpului) e chiar f ok, benefica sanatatii... si da, pana la nivelul asta se poate practica doar ca sport.

pt cine ajunge mai sus.... e bine sa aiba grija in ce se baga, in sensul in care trebuie definita clar finalitatea procesului.... pt ca, asa cum am scris si mai demult, apar tehnici de meditatie (=invocare si identificare cu energia asociataunui anumit spirit... si, poate, nu le VREI pe toate....)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#16 2009-10-19 15:34:03

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

katami a scris:

pt cine ajunge mai sus.... e bine sa aiba grija in ce se baga, in sensul in care trebuie definita clar finalitatea procesului.... pt ca, asa cum am scris si mai demult, apar tehnici de meditatie (=invocare si identificare cu energia asociataunui anumit spirit... si, poate, nu le VREI pe toate....)

Ma faci tot mai curioasa visslar

eu,tu si restul lumii...

#17 2009-10-19 15:56:47

katami
Platinum member

pai poti sa incerci, ai sa-ti dai seama singura daca ti se potriveste sau nu. si pe mine m-a tentat intr-o perioada, dar n-am mai ajuns, m-am multumit cu tehnicile invatate la karate smile ce spun acum e din experienta (multisoara) a sotului meu in domeniu de yoga.....

#18 2009-10-19 16:03:32

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si pe mine ma tenta intr-o perioada, dar asa cum spunea si Chiara, doar pe partea de relaxare prin exercitii - deci doar sport. La restul nu ma bag pentru ca nu am nevoie. Nu se poate face yoga ca in filme? Cand ii vezi pe aia ca se pun in 15 pozitii, stretching si alte cele si ATAT? Fara integrari in absolut si alte cele? big_smile

#19 2009-10-19 16:22:47

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

ba da. am download-at eu de pe strong dc un video cu exercitii yoga. e f fain. da cautare pe strong dc sau torrent.
la fel, ca si sport. faceam zilnic cate 15 minute de ce imi spunea tipul din film.
eu nu vreau sa ma integrez in absolut nimic.  lol
namaste!  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-10-19 16:23:38)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.