homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum un topic offtopic 27-134

#2528 2008-08-30 13:00:09

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27

imi iau azi un ceai laxativ...mere nu mai am..bag acus si pizza..offf da sper sa isi faca treaba ceaiul mai tz

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2529 2008-08-30 13:01:53

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ce de kko...   cum plm sa zici ca iubesti pe cineva dar nu mai vrei sa fii cu persoana respectiva?  sa-i dai mesaj sa-i spui ca sarutul a fost din toata inima si ca simteai ca vrei s-o imbratisezi, dar nu puteai??????   gooooooooooddddddddddd, i hate him grater(((

There ain't no sunshine now that he's gone

#2530 2008-08-30 13:05:33

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

neatsa gagicile mele pusspuss
ce faceti?

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#2531 2008-08-30 13:06:21

andrutza
Vizitator

cine ale...iar fostul?

#2532 2008-08-30 13:06:57

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

fetele..ati folosit vreuna parfum cu feromoni?stiti de unde se pot comanda la pretui mai mici si bune ? big_smile

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#2533 2008-08-30 13:07:59

OneOnly
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

ce faceti?

hey hey Allecsutsa puss.eu acum sunt bine big_smile

#2534 2008-08-30 13:08:35

SonneAle
Addicted member

andrutza a scris:

cine ale...iar fostul?

yup... si de data asta doare... ca mi-am dat seama ca tin mult la el neutral  dar na... asta e... nu mai vrea, nu mai vrea neutral   se va chinui sa ma uite cum isi doreste si  cum si-a propus

#2535 2008-08-30 13:09:11

green_fairy
Platinum member

ale...du-te mama la el pupa-l si ramaneti impreuna. incercati sa lasati unu de la altu. crek degeaba iti zic ca doar ti-au mai zis fetele dar daca nu faceti ceva o sa ai starea asta de kk mereu.si el poate va fi cu alta...o sa iti para rau o sa iti pui mii de intrebari...ia si fa ceva te rog nu doar sta si astepta

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2536 2008-08-30 13:11:25

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

buna fetelor puss eu ma uit pe geam si nu prea arata bine vremea...o sa inceapa ploaia...si eu voiam sa plec cu iubitu la o plaja... sad ca azi si maine e si el liber.
so....va trebuii sa-l sun sa vedem ce putem face in cazu asta.

#2537 2008-08-30 13:11:31

Allecsutsa
Sr. member

OneOnly a scris:

Allecsutsa a scris:

ce faceti?

yo am asa niste emotii grater
ca azi sau maine vine ala acasa si nah...sunt curioasa ce decizie a luat yikes
pfoaaaaaaaaaaaai...abia astept sa vad ce cacat mai mananca
si daca nu-mi zice azi La multi ani,ma enervez si mai tareeeeeee diablodiablodiablo

bravo ca tu esti bine puss da nu mi-ai zis...ce ai vorbit cu el?

#2538 2008-08-30 13:11:41

andrutza
Vizitator

dc nu mai vrea? pt ca probabil nici u nu-i arati ca tii la el si faci pe incapatanata
in loc sa vb cu el preferi sa stai asa in starea asta

#2539 2008-08-30 13:12:34

SonneAle
Addicted member

nu mai am ce faceeeeeeeeeee
a plecat de la mine si pe urma i-am dat un msg dupa fazele de mai sus.   dupa ce mi-a zis ca m-ar fi strans in brate, dar n-a putut, i-am zis ca poate o sa poti mai tarziu. i miss u si nu mi-a mai raspuns neutral   ce crede, ca il astept o viata??? pana maine, poimaine cand se hotaraste, daca se hotaraste, sa-i dea un semn tutei... m-a lasat cu ochii in soare.  sa fi zis: ba si mie de tine, dar chiar nu mai vreau neutral  oriceeeeeee, va jur, asteptam sa sune iar interfonul, dar degeaba neutral  n-am ce face, chiar n-am ce face neutral

#2540 2008-08-30 13:16:07

SonneAle
Addicted member

andru, chiar am trecut peste orgoliu, crede-ma... in 4 ore am vorbit vrute si nevrute... nu mai vrea... spera sa ma uite neutral  mi-a zis ca se gandeste mereu la mine, dar isi gaseste preocupare sa mai uite, numai noptile sunt mai nasoale, a slabit tare, are numai idei tampite in cap neutral  mi-a zis ca vrea sa incerce cocaina neutral  am ramas masca neutral  el care nu bea sa se imbete si sa faca scandal sau altele... ii tre cocaina??? de ce????  ca ii tre alt motor, ca plm neutral   si vorbea cu asa o usurinta de parca eram amica lui si atat neutral   parca ii zicea unui prieten: ba, o iubesc ba, dar nu mai vreau sa fiu cu ea neutral asa imi zicea mie neutral   imi venea sa ma impusc neutral   vede 2 solutii: o impacare urmata de certuri si alte impacari sau pe el cu alta tipa sa ma uite neutral

#2541 2008-08-30 13:16:26

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Allecsutsa a scris:

si daca nu-mi zice azi La multi ani,ma enervez si mai tareeeeeee diablodiablodiablo

aaaa...la multi ani Alle si tuturor Alexandrelor puss
eu zic sa nu te superi fff putini stiu ca azi e Sf Alexandru...ptr ca pe calendar nu e insemnat cu rosu sau ca fiind sarbatoare

#2542 2008-08-30 13:17:24

green_fairy
Platinum member

ale...ai ce face dar nu vrei. normal ca nu ti-a raspuns..dac tu numa te-ai purtat rece cu el...cine stie ce crede baiatu...ii e si lui teama...acu ii zici ca ti-e dor de el..dupa ceva timp schimbi placa si ii rizi in fata sau mai stiu eu ce. fata draga du-te te rog la el suna-i la usa pupa-l si nu mai vorbiti despre ce a fost. o luati de la inceput, lasati unu de la altu si ai sa vezi ce super bine iti va fi big_smile
  ai vazut skumpi...a mai lasat de la ea si acu e super bine in calatorie. daca si bunica ta ti-a ghicit ca tot cu el vei fi..ce vrei mai mult de atat? dar asta nu inseamna sa te culci pe o ureche si sa astepti ca se intoarce el big_smile 
ps: mie nu imi ghiceste? big_smile

#2543 2008-08-30 13:17:29

andrutza
Vizitator

pai dc nu-i propoui sa va impacati si sa incercati sa nu va mai certati....sa lasati prostiile
trebuia sa il fi lasat in pace ca el chiar se purta ok cu tine...te-am mancat in fund atunci smile

#2544 2008-08-30 13:18:53

Allecsutsa
Sr. member

mi-au dat lacrimile Ale...te inteleg sad
da...ar fi aiureah sa-ti zic sa-l cauti tu,pentru ca yo INTOTDEAUNA am mers pe principiul "daca nu ma cauta el,yo de ce sa-l caut?"...da in unele si situatii...e bine sa incerci,asa ca...suna-l...zi sa va intalniti...fa ceva...orice...poate poate neutral

#2545 2008-08-30 13:21:13

SonneAle
Addicted member

chiar n-am ce face...   si nu-i zic sa ne impacam ca mi-e teama de raspuns: nu mai vreau neutral    si asta nu mi-a zis-o doar mie, ci si prietenei mele care a povestit cu el la chef, nu tine la mine, ma iubeeeeeeesteeeeee si cica accentua neutral  doar ca orice ar fi, nu ne vom impaca pt ca nu mai vrea el neutral asta e... mi-o intoarce neutral  iar pic eu aia tuta neutral jur ca e smart tipul asta neutral ar trebui in loc sa ma gandesc la impacare, sa ma gandesc la cat m-a facut si ma face sa sufar neutral   ma gandesc ca vrea sa ma vada pe mine dand inapoi asa de ciuda ca m-am despartit eu de el neutral nu stiu...

#2546 2008-08-30 13:21:18

OneOnly
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

OneOnly a scris:

Allecsutsa a scris:

ce faceti?

bravo ca tu esti bine puss da nu mi-ai zis...ce ai vorbit cu el?

in seara aia m-a suprat si mai tare neutral.era f f obosit si mi-a trantit nsite vorbe aiurea iar ,si m-a durut nashpa sad.am zis k a doua zi ii dau msj sau il sun si ii zic cat de nashpa m-a facut sa ma simt iar..cand eu am vb asa de frumos cu el si i-am cerut doar putina atentie..nici n-am putu sa dorm noaptea de nervi si suparare grater
de dimineata am vb cu un preiten ff bun care m-a mai calmat si a zis sa-l las o perioada..si aseara nu i-am mai dat nici un semn,se astepta sa-l sun sa vb(eu vb gratis cu el,am o optiune la tel).dar nu am facut=o...nici mesajul ala nu i l-am mai trimis..
si azi dimineata m-a sunat sa vada ce fac,si era bine dispus si mi-a zis k a stat aseara pana tarziu si mi-a downloadat un dvd care il vroiam eu mult big_smile.a fost chiar dragutz.apoi acum vreun sfert de ora iar m-a sunat big_smile big_smile .a fost asa atent azi,mi-a trecut supararea pe el big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.