|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum un topic offtopic 27-135#2547 2008-08-30 13:23:57Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27
pai el azi si maine are nush ce campionat de cs...si vroia sa se uite 24/24 si eu am zis k vroiam sa mai stam si noi impreuna ptr ca el de luni incepe munca si vineri are si restanta si nu o sa prea avem timp...si s-a suparat foc si para ca cica mie nu imi pasa de ceea ce vrea el... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2548 2008-08-30 13:25:35
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27SonneAle..eu n-am inteles o chestie..de ce nu mai vrea sa fie cu tien daca zice k te iubeste&stuff?care e faza? They can because they think they can. Offline #2549 2008-08-30 13:25:42
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27ale..eu zic sa te gandesti ca te iubeste enorm...si daca te iubeste e imposibil sa nu mai vrea sa fie cu tine. alea..au fost doar vorbe. eu zic sa iei ceva pe tine, un taxi si sa dai fuga la el la usa sa il pupi sa faceti chestii si sa fie un nou inceput stiu ca pare ca in filme dar daca te napustesti asa pe el nu mai are cum sa zica altceva Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2550 2008-08-30 13:26:14
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27
buni nu mi-a mai ghicit nimic a zis doar ca am fost tuta ca nu i-am raspuns cum trebuia la sarut faza e ca l-am simtit rece, adica am simtit ca el ar fi facut o greseala in mintea lui mi-a zis ca in drum spre mine era sa se lase dus de val si deja isi facea filme... pare-se ca nu s-a lasat dus de val, iar filmele lui erau drame There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2551 2008-08-30 13:28:03
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27am venit acum de la cununia civila. am inghetat, murit de picioare...dar a fost ok. e racoare aici...adica chiar frigut...dar decat 40 de grade...nah...merge si asa. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#2552 2008-08-30 13:28:16
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27wildhoney...da-i si lui libertatea de care are nevoie..e un joc de cs nu se duce aiurea..se termina, trece si restanta...aveti timp destul si al meu vine de la munca si seara mai sta la calc..il las ca asta ii place,se relaxeaza..apoi stam si impreuna sau iesim undeva.invata sa imbini statul impreuna cu lasatul lui liber Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2553 2008-08-30 13:29:25
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27ale...nu ai luat taxiul inca? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2554 2008-08-30 13:29:46
are chiar are, daca vrea, poate fi mai rau decat dracul suntem la fel parca era competitie relatia noastra ne-o coceam la greu pe langa iubiiiiiiiiiiiiiiiiiirea mirifica dintre noi There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2555 2008-08-30 13:32:05
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27nu stiu... astept sa treaca ziua de azi, de maine si ma gandesc ca luni tot imi da un semn de ziua mea macar atat... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2556 2008-08-30 13:33:05Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27
pai asta e ca daca ar zice "bah vreau sa stau azi 4 ore sa ma uit la cs" bun n-as avea nimic impotriva stiind k dup-aia am face ceva impreuna...dar al mi-a precizat k daca se uita tre sa stea neaparat si cu castile pe ureki sa comenteze cu amicii lui... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2557 2008-08-30 13:33:51
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27am pus poze de la cununia civila. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2558 2008-08-30 13:34:46
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27Allecsutsa ...ce o sa-i zici cand te intalnesti cu el?te-a mai cautat? Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-08-30 13:35:22) They can because they think they can. Offline #2559 2008-08-30 13:35:44
citeste putin in urma... asta e... the end for good vorbe... sa nu ma simt de kko ca nu ma mai vrea, mi-a aruncat pastila cu te iubesc There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2560 2008-08-30 13:39:45
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27buna Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #2561 2008-08-30 13:40:03
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27fata lasa zilele si ia taxiul va iubiti..nu mai lasa timpul sa treaca...nu se stie ce se poate intampla. gandeste-te daca doamne fereste moare azi-maine tu ce faci? o sa te dai cu capul de pereti. asculta-ma si nu lasa timpul sa treaca...e cel mai rau lucru care il poti face Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2562 2008-08-30 13:42:51
ce bine o fi sa te sune el,daca vede ca nu-l suni u....uoffffff Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #2563 2008-08-30 13:44:05
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27fetele haideti sa o incurajam pe ale sa mearga la iubi ei....facem galerie Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2564 2008-08-30 13:47:06
Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27ale...si eu sper sa te sune. .nici el nu stie ce vrea...sau poate vrea dar ii e frica. ii e frica sa nu va impacati si sa fie iar ca ultima data, cat tu doar incercai sa-l faci sa plateasca. eu de asta cred ca nu mai vrea, desi te iubeste. alt motiv nu cred sa fie...doar ca e nebun...ar fi si asta o varianta. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2565 2008-08-30 13:47:33
pai ti-am zis...l-am sunat joi seara si i-am zis sa ma sune cand vine acasa,sa ne intalnim sa vorbim si sa-mi zica daca vrea sa mai continuam sau nu,ca mie nu-mi place asa,cum suntem acuma...a zis ca se gandeste,plm...sa vad ce-o da din el...hai cu Doamne-ajuta! Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|