homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum un topic offtopic 27-135

#2547 2008-08-30 13:23:57

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: ce gandesti acum un topic offtopic 27

theSame_ElaElis a scris:

Wildhoney a scris:

de ce tre sa ne certam de ce nu poate sa fie bine? grater

de la ce v-ati certat?

pai el azi si maine are nush ce campionat de cs...si vroia sa se uite 24/24 si eu am zis k vroiam sa mai stam si noi impreuna ptr ca el de luni incepe munca si vineri are si restanta si nu o sa prea avem timp...si s-a suparat foc si para ca cica mie nu imi pasa de ceea ce vrea el...
Nush mie mi se pare deplasat sa stai sa te uiti la unii cum se joaca 48 de ore in continuu....ma rog...acum mi-a dat ultimatum ca cica daca mai fac o data asa o terminam...
partea proasta e ca de ex daca el imi zice ceva si nu imi convine primul reflex e sa imi cada fatza si el de la asta se supara nici nu ma lasa sa stau sa analizez prb sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2548 2008-08-30 13:25:35

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

SonneAle..eu n-am inteles o chestie..de ce nu mai vrea sa fie cu tien daca zice k te iubeste&stuff?care e faza?

They can because they think they can.

#2549 2008-08-30 13:25:42

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ale..eu zic sa te gandesti ca te iubeste enorm...si daca te iubeste e imposibil sa nu mai vrea sa fie cu tine. alea..au fost doar vorbe. eu zic sa iei ceva pe tine, un taxi si sa dai fuga la el la usa sa il pupi sa faceti chestii si sa fie un nou inceput big_smile  stiu ca pare ca in filme dar daca te napustesti asa pe el nu mai are cum sa zica altceva big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2550 2008-08-30 13:26:14

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

animalutza a scris:

ale...ai ce face dar nu vrei. normal ca nu ti-a raspuns..dac tu numa te-ai purtat rece cu el...cine stie ce crede baiatu...ii e si lui teama...acu ii zici ca ti-e dor de el..dupa ceva timp schimbi placa si ii rizi in fata sau mai stiu eu ce. fata draga du-te te rog la el suna-i la usa pupa-l si nu mai vorbiti despre ce a fost. o luati de la inceput, lasati unu de la altu si ai sa vezi ce super bine iti va fi big_smile
  ai vazut skumpi...a mai lasat de la ea si acu e super bine in calatorie. daca si bunica ta ti-a ghicit ca tot cu el vei fi..ce vrei mai mult de atat? dar asta nu inseamna sa te culci pe o ureche si sa astepti ca se intoarce el big_smile 
ps: mie nu imi ghiceste? big_smile

buni nu mi-a mai ghicit nimic neutral    a zis doar ca am fost tuta ca nu i-am raspuns cum trebuia la sarut neutral  faza e ca l-am simtit rece, adica am simtit ca el ar fi facut o greseala in mintea lui neutral  mi-a zis ca in drum spre mine era sa se lase dus de val si deja isi facea filme... pare-se ca nu s-a lasat dus de val, iar filmele lui erau drame neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#2551 2008-08-30 13:28:03

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

am venit acum de la cununia civila. smile am inghetat, murit de picioare...dar a fost ok. big_smile  e racoare aici...adica chiar frigut...dar decat 40 de grade...nah...merge si asa. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#2552 2008-08-30 13:28:16

green_fairy
Platinum member

wildhoney...da-i si lui libertatea de care are nevoie..e un joc de cs nu se duce aiurea..se termina, trece si restanta...aveti timp destul big_smile si al meu vine de la munca si seara mai sta la calc..il las ca asta ii place,se relaxeaza..apoi stam si impreuna sau iesim undeva.invata sa imbini statul impreuna cu lasatul lui liber

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2553 2008-08-30 13:29:25

green_fairy
Platinum member

ale...nu ai luat taxiul inca? big_smile

hai pe bune mie nu imi poate ghici buni a ta? big_smile

#2554 2008-08-30 13:29:46

SonneAle
Addicted member

animalutza a scris:

ale..eu zic sa te gandesti ca te iubeste enorm...si daca te iubeste e imposibil sa nu mai vrea sa fie cu tine. alea..au fost doar vorbe. eu zic sa iei ceva pe tine, un taxi si sa dai fuga la el la usa sa il pupi sa faceti chestii si sa fie un nou inceput big_smile  stiu ca pare ca in filme dar daca te napustesti asa pe el nu mai are cum sa zica altceva big_smile

are neutral  chiar are, daca vrea, poate fi mai rau decat dracul neutral suntem la fel neutral   parca era competitie relatia noastra neutral  ne-o coceam la greu neutral  pe langa iubiiiiiiiiiiiiiiiiiirea mirifica dintre noi neutral   
crede-ma, la cate a facut in februarie sa ne impacam, acum ii era mai simplu daca voia sa mai fie cu mine. nu numai ca am deschis portite, dar le-am si lasat asa si degeabaaaa neutral  nu-mi ramane decat s-accept asta neutral 
e ciudat... ca daca iubesti pe cineva, iti dai n sanse cu persoana aia, vrei sa fii cu ea chiar daca te certi de 10 ori pe zi neutral   a zis ca punand in balanta, lucrurile bune atarna neutral  nu-l inteleg neutral

#2555 2008-08-30 13:32:05

SonneAle
Addicted member

nu stiu... astept sa treaca ziua de azi, de maine si ma gandesc ca luni tot imi da un semn de ziua mea neutral  macar atat...

#2556 2008-08-30 13:33:05

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

animalutza a scris:

wildhoney...da-i si lui libertatea de care are nevoie..e un joc de cs nu se duce aiurea..se termina, trece si restanta...aveti timp destul big_smile si al meu vine de la munca si seara mai sta la calc..il las ca asta ii place,se relaxeaza..apoi stam si impreuna sau iesim undeva.invata sa imbini statul impreuna cu lasatul lui liber

pai asta e ca daca ar zice "bah vreau sa stau azi 4 ore sa ma uit la cs" bun n-as avea nimic impotriva stiind k dup-aia am face ceva impreuna...dar al mi-a precizat k daca se uita tre sa stea neaparat si cu castile pe ureki sa comenteze cu amicii lui...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2557 2008-08-30 13:33:51

Andreea86
Hero member

am pus poze de la cununia civila. big_smile
Ale, ce s-a intampalt? puss

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2558 2008-08-30 13:34:46

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Allecsutsa ...ce o sa-i zici cand te intalnesti cu el?te-a mai cautat?

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-08-30 13:35:22)

They can because they think they can.

#2559 2008-08-30 13:35:44

SonneAle
Addicted member

Andreea86 a scris:

am pus poze de la cununia civila. big_smile
Ale, ce s-a intampalt? puss

citeste putin in urma... sad   asta e... the end for good neutral   vorbe... sa nu ma simt de kko ca nu ma mai vrea, mi-a aruncat pastila cu te iubesc

#2560 2008-08-30 13:39:45

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

buna kram
c faceti?
pe mine ma doare o masea putin hmm
am o gramada de facut... diseara ma duc la nunta big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2561 2008-08-30 13:40:03

green_fairy
Platinum member

fata lasa zilele si ia taxiul big_smile va iubiti..nu mai lasa timpul sa treaca...nu se stie ce se poate intampla. gandeste-te daca doamne fereste moare azi-maine tu ce faci? o sa te dai cu capul de pereti. asculta-ma si nu lasa timpul sa treaca...e cel mai rau lucru care il poti face

#2562 2008-08-30 13:42:51

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

OneOnly a scris:

Allecsutsa a scris:

OneOnly a scris:

hey hey Allecsutsa puss.eu acum sunt bine big_smile

bravo ca tu esti bine puss da nu mi-ai zis...ce ai vorbit cu el?

in seara aia m-a suprat si mai tare neutral.era f f obosit si mi-a trantit nsite vorbe aiurea iar ,si m-a durut nashpa sad.am zis k a doua zi ii dau msj sau il sun si ii zic cat de nashpa m-a facut sa ma simt iar..cand eu am vb asa de frumos cu el si i-am cerut doar putina atentie..nici n-am putu sa dorm noaptea de nervi si suparare grater
de dimineata am vb cu un preiten ff bun care m-a mai calmat si a zis sa-l las o perioada..si aseara nu i-am mai dat nici un semn,se astepta sa-l sun sa vb(eu vb gratis cu el,am o optiune la tel).dar nu am facut=o...nici mesajul ala nu i l-am mai trimis..
si azi dimineata m-a sunat sa vada ce fac,si era bine dispus si mi-a zis k a stat aseara pana tarziu si mi-a downloadat un dvd care il vroiam eu mult big_smile.a fost chiar dragutz.apoi acum vreun sfert de ora iar m-a sunat big_smile big_smile .a fost asa atent azi,mi-a trecut supararea pe el big_smile

ce bine o fi sa te sune el,daca vede ca nu-l suni u....uoffffff grater

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#2563 2008-08-30 13:44:05

green_fairy
Platinum member

fetele haideti sa o incurajam pe ale sa mearga la iubi ei....facem galerie
  ALE ALE ALE....GO GO ALEEEEEE!

#2564 2008-08-30 13:47:06

Andreea86
Hero member

ale...si eu sper sa te sune. .nici el nu stie ce vrea...sau poate vrea dar ii e frica. ii e frica sa nu va impacati si sa fie iar ca ultima data, cat tu doar incercai sa-l faci sa plateasca. eu de asta cred ca nu mai vrea, desi te iubeste. alt motiv nu cred sa fie...doar ca e nebun...ar fi si asta o varianta. tongue
e bine asa cum zici tu...maia stepta cateva zile...si daca nu....atunci da-l incolo...si incepi incet incet sa-l uiti. aproape l-ai uitat o data...o sa reusesti si acum, ca esti fata puternica, frumoasa si inteligenta. puss si el e cel care pierde, tu nu! capul sus, Ale! puss

hjarta Eu si puiu hjarta

#2565 2008-08-30 13:47:33

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

OneOnly a scris:

Allecsutsa ...ce o sa-i zici cand te intalnesti cu el?te-a mai cautat?

pai ti-am zis...l-am sunat joi seara si i-am zis sa ma sune cand vine acasa,sa ne intalnim sa vorbim si sa-mi zica daca vrea sa mai continuam sau nu,ca mie nu-mi place asa,cum suntem acuma...a zis ca se gandeste,plm...sa vad ce-o da din el...hai cu Doamne-ajuta!

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.