|
Nu esti logat.
Helllllp-2#20 2008-08-27 16:52:30
Re: helllllpmai acuma nu vreau sa mai bag cutitul in rana si eu.. dar, parca erai aia matura care a citit si s-a protejat. ceva putred la mijloc e... noi nu prea avem cum sa te ajutam. oricum de vina eu il scot pe ala care zici tu ca e prietenul tau, la 22 de ani sa i-o traga (scuza-mi termenul de nesimtita) la o copchila de 14 ani care e indragostita pana peste cap,care nu intelege nik din sex la varsta si sa nu aiba maturitatea macar de a o proteja (nu cu coit intrerupt dar cu prezervativ).. mi se pare ca are 22 de ani numai acolo jos si nu si la cap.. mai cate prostie pe lumea asta!!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #21 2008-08-27 16:53:58
Re: helllllp
total de acord ! Offline #22 2008-08-27 17:05:38
Re: helllllp , mai ramona, parca ziceai ca stii ce faci...... Doamne, toate dar absolut toate tiam zis sa aii de grija.. debeaba consideri tu ca incepandu-ti viata sexuala, devii femeie, tot copil esti ramona, ai 14 ani pt D-zeu.. ce poti iubi mai draga, la unu care nu stie sa aiba grija de tine.... dovada ca nu stie??? .... te-a lasat gravida... nu stiu , ar trebui sa vb cu parintii, in special cu mama ta, sa-i explici .. e totusi mama ta si mai bine decat ea, crede-ma nu te ppoate ajuta nimeni, te va certa dar nu te va lasa, si va fi alaturi de tine.. pentru ca orice mama care isi iubeste copilul , nu il lasa la greu... sfatul meu din inima spus, VB CU EA .. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #23 2008-08-27 17:12:33
Re: helllllpproblema e ca cu niciunu din ai mei nu pot vorbi de asta lar baga in puscarie si nu vreau asta mai bine stiu ka plec simi pastrez copilu dar nus sanse sa nu fiu gasita Offline #24 2008-08-27 17:15:28
Re: helllllpfata draga...fii cu capul pe umeri.fuga nu e o solutie. vorbeste cu el cautati un medic si vedeti care e treaba.e foarte posibil sa gasesti pe cineva care sa faca intreruperea... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-27 17:18:35
Re: helllllpcum sa pleci ? unde sa pleci ? cum sa-ti lasi familia pt el ? tu nu il cunosti bine kiar daca asa ti se pare. si nu poti fi sigura ca el iti va fi alaturi mereu. parintii sunt mereu acolo cand ai nevoie de ei, "el" nu este. el poate oricand renunta la tine, la ce ti-a promis. parintii sunt singura certitudine pe care o ai. ei te vor ajuta oricum, neconditionat. kiar daca o sa te certe,o sa isi skimbe atitudinea fata de tine si ce consecinte mai deriva din prostia pe care ai facut-o... Offline #26 2008-08-27 17:22:39
bai fata macar acuma in al 12-lea ceas baga-ti mintile in cap. am intrat pe celalalt topic, am citit ca ai tai sunt despartiti, nu cred ca mama ta te-ar omori. problema e ca tie ti-e frica si asta te terorizeaza. crede-ma ca 14 ani habar n-ai ce-i cu tine (drept dovada ca ai facut sex fara protectie) dapai sa mai ai grija de un copil. tu nu te uita la fetele de etnie rroma care au copii la 13-14 ani, ele is ajutate de toata familia pt ca asa e traditia lor. da' na, treaba ta. eu zic sa stai linistita, vb cu mama ta daca cu tata nu poti vb si trimite-l in pusca mea pe omul ala de langa tine, nu e de tine, ma repet, n-a avut maturitatea necesara sa te protejeze, crezi ca va fi indeajuns de matur sa stea langa tine si copilul tau, sa auda noaptea plansete, sa schimbe pampers etc. unde mai pui ca pt un copil trebuie bani, o situatie financiara macar la limita supravietuirii. crezi u ca la 14 ai putea munci sa intretii copilul ala? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #27 2008-08-27 17:34:11
Re: helllllpsi eu zic la fel,sa vb cu mama ta.daca fugi agravezi situatia si atunci sigur au sa il bage in puscarie si nu doar pt corupere de minori.mama tot mama e si orice ai face tot de partea ta o sa fie.ea stie de relatia ta cu el?il cunoaste? Offline #28 2008-08-27 17:34:18
Re: helllllpla 14 ani nu o angajeaza nimeni...cred ca nici maturatoare pe strada ( nu te jignesc am dat un exemplu de munca mai de jos, fara studii) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #29 2008-08-27 17:38:34
Re: helllllpiar ma minunez ... ramona, cel mai bine vorbesti cu mama ta si ii ceri sfatul si ajutorul. Offline #30 2008-08-27 17:53:54
Re: helllllpvb cu mama ta ramona. altceva nu ai ce sa faci. Offline #31 2008-08-27 17:55:16
daca el are peste a8 si ea e inca minoara poate sa aibe probleme iar daca are sub 16 buba e si mai mare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #32 2008-08-27 17:56:51
Re: helllllpfetelor... haideti sa analizam problema mai bine... cuc. Offline #33 2008-08-27 17:59:09
Re: helllllpevilpink,ce ai vrut sa zici prin 'daca el are peste a8 si ea a inca minora'?mersi:D Offline #34 2008-08-27 18:00:28
Re: helllllppoate fi acuzat de pedofilie crek.. cuc. Offline #35 2008-08-27 18:02:09
Re: helllllpdt are dreptate. nu cumva sa ne agitam degeaba... Offline #36 2008-08-27 18:04:18
Re: helllllpl-as bate pe iubitul ei... Offline #37 2008-08-27 18:05:22
Re: helllllpel stie? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #38 2008-08-27 18:08:57
Re: helllllpis de acord cu ce au scris fetele mai sus...nu fugii de acasa!!!...nu poti fugii de toate problemele ...vorbeste cu maicata ( sigur te va ajuta) Nu regreta un lucru care candva te-a facut fericit!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|