homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Helllllp-3

#39 2008-08-27 18:10:18

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

Re: helllllp

Of, sunt atat de indignata, ca nu pot nici sa scriu! Cum, fata mea, ai ajuns la asta? Baiatul ala care te iubeste pe ce planeta s-a nascut?
Eu sunt de fel o persoana cu o moralitate foarte flexibila, dar sexul la 13-14 ani cu astfel de consecinte, ma umple de cele mai mari spume posibile. In primul rand ca tind sa cred ca nu simti mare placere, in schimb o faci din "dragoste". Degeaba zicem toate care-am avut candva varsta asta ca dragostea de adolescent trece ca apa raului, ca nimeni nu o sa te convinga vreodata.
Stiu, faptul e consumat si eu ma aflu in treaba, dar oricat de mila mi-ar fii de tine, si crede-ma ca mi se rupe inima cand ma gandesc ca esti doar un copil care a facut greseala dupa greseala, nu ma pot abtine... Pentru ca greselile tale te vor marca poate pe viata (intr-un mod mai mult sau mai putin drastic) si... dand-o un pic in alte alea.. omoara un alt copil
Ma rog... nu stiu ce sa zic cu mama ta, eu tind sa cred ca o femeie care a trecut prin greu, chiar daca va reactiona urat, te va ajuta pana la urma, pentru ca stie ce te-ar astepta in caz contrar. Acuma, gandeste la rece: ce poate sa-ti faca in cel mai rau caz? Sa iti dea cateva palme, sa te jigneasca? N-ai decat sa induri, ca pana la urma, important e sa se termine...
Dar eu zic ca odata ce-ai facut avortul (pentru ca trebuie sa faci avort, oricat de pro-viata sunt eu, nu pot sa fiu de acord cu condamnarea pe viata a ta si a bebelusului) sa inchei orice socoteala cu acest individ lipsit de orice grad de maturitate.
Am fost prea dura? Probabil, dar viata a fost si mai dura cu tine, asa ca sper sa accepti cuvintele mele, gandindu-le la rece... sad

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#40 2008-08-27 18:10:22

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

ma mir ca nu raspunde.. vad ca e online. chiar asa, ramona tu esti sigura ca esti insarcinata? la 14 ani nu ai ciclu regulat deci s-ar putea sa ai intarziere si atat..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#41 2008-08-27 18:13:33

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

zicea ca a facut un test de sarcina.. ar fi bine sa-l repete ..poate s-a inselat signof10

Ultima oara a fost editat de FeliciaM (2008-08-27 18:13:47)

#42 2008-08-27 18:15:48

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

ramona, cu ce te-ai protejat ?????????????????????????????????????????????

cuc.

#43 2008-08-27 18:16:25

Chiara.M
Hero member

FeliciaM a scris:

zicea ca a facut un test de sarcina.. ar fi bine sa-l repete ..poate s-a inselat signof10

da pai asta ziceam si eu cand am intrebat daca e sigura. ca se poate sa-l fi facut gresit, acuma na, mai pot fi si ironii dintr-astea ale sortii. bai frate si cand ma gandesc ca eu la 14 habar n-aveam ce era ala un test de sarcina, dapoi sa il mai si fac. da nah, asta e alta poveste!

dt, tind sa cred ca nu s-a protejat cu nimic, atata timp cat eu nu consider coitul intrerupt o protectie. prezervativul e o protectie si cred ca nu l-a folosit sau daca l-a folosit singurul mod prin care ar fi putut ramane insarcinata era sa se fi rupt, dar ea nu a zis niciodata nimic de prezervative rupte... deci, concluzia e ca "ala" i-a zis: lasa ca te protejez eu!
niciodata sa nu-ti lasi viata in mainile unui barbat, asta sa-ti fie invatatura de minte Ramona!!!

Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-08-27 18:21:00)

Publicitate

loading...

#44 2008-08-27 18:18:50

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

sa asteptam sa vedem ce mai zice ramona..mai ales ca ea a zis ca s-a protejat..cu ce numai ea stie

#45 2008-08-27 18:21:26

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

FeliciaM a scris:

sa asteptam sa vedem ce mai zice ramona..mai ales ca ea a zis ca s-a protejat..cu ce numai ea stie

dak nu a insel cu prezervativ k ac zicea k nu ia.asta la topicul celalalt

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#46 2008-08-27 18:43:26

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

nu stiu de ce cred ca fata asta face doar misto.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#47 2008-08-27 18:45:05

Chiara.M
Hero member

Andra123 a scris:

nu stiu de ce cred ca fata asta face doar misto.

sa stii ca am fost intr-un gand. adica una care are o problema urgenta sta aici, intreba, vorbeste... ciudat tare. si data trecuta tot asa, a raspuns dupa vreo ora la ce o intrebasem..

#48 2008-08-27 18:45:59

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

ramona..nu comment.
nu pot sa iti zic decat ca eu,la 17 ani si 11 luni am cautat destul de mult pana am gasit un medic dispus sa imi faca la negru..si de la 1 milion 800 cat trebuia sa platesc am platit 8 milioane smile si nu a fost facuta corect,au aparut niste complicatii si uite asa pana acum am cheltuit in jur de 16 milioane pe pastile si consultatii...deci trebuie sa stii si ca la varsta ta e muult mai costisitor.

De pastrat,scuza-ma dar ma indoiesc ca un copil poate creste un alt copil..

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#49 2008-08-27 18:49:12

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

oricum nu stiu ce doctor se baga sa ii faca avort la 14 ani si pe deasupra si fara acordul parintilor...

#50 2008-08-27 18:52:21

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

fetelor nu va mai complicati ramona14 e offline de cel putin o jumatate de ora daca era cu adevarat speriata statea de vorba cu noi cine stie poate se gasea o solutie convenabila : sau poate sa simtit un pic jignita i sa parut ca ati fost prea dure cu ea ceea ce eu nu cred i-ati spus doar realitatea trebuie sa inteleaga ca viata e dura si cand faci un lucru sa te gandesti intai la consecinte :oricum la 14 ani ... nu cred ca e prea matura daca totusi e adevarat ce zice aveti dreptate trebuie sa stea de vorba cu mama ei asta e si parerea mea : bafta ramona14

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#51 2008-08-27 18:53:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

asta e si motivul pt care o fata ar tb sa se gandeasca la sex dupa 16 ani....

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#52 2008-08-27 18:55:49

Chiara.M
Hero member

noh, asta e.. deci cum tind sa cred, ori a vrut sa vada cum reactionam ori nu e atat de disperata! ma rog..de acuma treaba ei..

#53 2008-08-27 19:04:12

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

vai DOAMNE.
cum frate sa faci asa ceva?cum sa ti-o pui cu unu de 22 de ani,u avand 14 si sa mergi pe ideea "lasa k ma protejeaza el"...nici yo n-am cine-stie ce varsta sa-mi permit sa ma iau de tine,da parca esti prea de tot,scuza-ma ca-ti spun...
cand ne luam de tine ca e prea devreme pentru sex,ce ai zis? "stiu sa ma protejez,sunt in tema.si oricum,viata m-a trecut prin multe experiente neplacute care m-au maturizat"...imi amintesc ca atunci eu ti-am zis ceva de genu..."unul e felul in care te maturizeaza problemele astea de familie si altul e felul de maturitate de care ai nevoie sa-ti poti incepe si continua viata sexuala fara sa ai probleme de genul sarcina si alte alea"...si uite k am avut gura aurita desi speram sa nu fie asa...ce naiba?doar ti-am zis...TOATE...nu a fost niciuna care sa zica "bravo,ramona,esti cea mai tare.asa sa faci si de acum in colo.sa ai incredere in el,ca sigur o sa-i pese" da da da,si pe mine Gheorghe.
si intr-un timp chiar ziceai ca vezi-Doamne vorbesti cu el sa luati o pauza,ca nu vrei sa o mai faci cu el...vrajeli...u ori ne iei de proaste ori nu stiu ce sa mai zic...iti place sa ne vezi ca ne agitam aici si u nu te sinchisesti nici macar sa ne raspunzi...o sa patesti cum a patit ala cu lupu la oi.cand intr-adevar o sa ai probleme n-o sa te mai ajute niciuna din noi.

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-08-27 19:05:16)

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#54 2008-08-27 19:16:33

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Stau si ma gandesc... la 14 ani o fi terminat macar clasa a VIII-a???? M-am ingrozit deja. Dc povestea e reala(adica e insarcinata) sper ca macar sa poata avorta. Cu un copil la varsta asta nu are ce face. Eu am avut o colega de liceu care a ramas insarcinata in cls a X-a tot cu un individ de genul asta(el avand 26 de ani) si nu a renuntat la copil. A fost exmatriculata pt ca nu a aceeptat sa se transfere la seral. M-am intalnit cu ea acum vreo 7 ani si zicea ca intre timp s-au casatorit(eu nu prea am crezut varianta asta si nici verigheta nu avea) si mai aveau un copil. Era cu amandoi copiii in statia de tramvai, imbracati toti trei de la sh si mergeau cu cel mic la spital si mi-a cerut bani de bilet. Nu am fost om doua zile uitanduma la cei mici speriati nemancati si cu muci la nas. Pentru ce i-a mai facut???? Ca sa ii chinuie. Eu m-am intrebat asta care urasc ideea de avort, care nu am facut nici unul si care isi doreste mult un copil. Situatia ramonei14 e si mai urata. O compatimesc dar...unde nu e cap ...vai de ...

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#55 2008-08-27 19:25:32

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

si cand i-am zis pe topicul ei ca la 14 ani e prea devreme si ca fetele de varsta ei nu sunt informate cum trebuie etc, a zis ca nu e asa...in fine
daca intr-adevar esti insarcinata, singura solutie este sa vorbesti cu mama ta, ramona. daca ai considerat ca esti suficient de matura sa faci sex, acum trebuie sa fii suficient de matura pt a infrunta consecintele.
si cu plecatul de acasa...proasta idee. din ce o sa traiesti?

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-27 19:26:15)

#56 2008-08-27 19:26:29

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

cand aveam 17 ani aveam un prieten de 22 de ani care credea ca o fata ramane insarcinata doar cand e pe ciclu...si pt asta s-a inventat prezervativul (cand o faci pe ciclu fata sa nu ramana insarcinata + el ca baiat sa nu ne murdareasca de sange). :f?rv?nad: am ramas :f?rv?nad: cand mi-a zis. nu am vrut sa fiu rea si sa-l intreb pe gandirea asta cati plozi a facut pana acum, dar mi-a stat pe limba. lol  Nu pot sa zic ca eram eu prea informata, dar din fericire de pe la 12-13 ani cred ca eram innebunita dupa revista bravo si din intamplare citeam si pagina de sex si sfaturi...si acolo am aflat multe (gen:  poti ramane insarcinata in orice zi...adica nu daor pe ciclu, la 2-3 zile dupa ciclu, etc... ca coitul intrerupt nu e o metoda singura, etc). Pe baieti nu-i intereasa asa mult (dovada...tipul de care zic eu ca la 22 de ani nu avea habar...si nah...probabil nici nu i-a pasat destul cat sa se intereseze).
La 14 ani nu ai cum sa fii destul de matura...oricat te crezi tu. Iar el...el nu are nici o obligatie. Daca maine iti zice "nu e copilul meu, nu mai vreau sa stiu de tine" nu ai ce sa-i faci....tu ramai cu sarcina, avortul/copilul pe cap...pe el il doare in cot de voi. Da...sigur...poti face test de paternitate, sa-l obligi la pensie alimentara, dar din cate am inteles coasta extrem de mult un test... Crezi ca-i doare pe barbati de noi? Ei scapa foarte usor de problema cand dau de greu....de asta le e atat de usor sa zica "lasa ca am eu grija" sau "nu-mi place sa o fac cu prezervativ". am mai zis-o la un alt topic...daca barbatii ar ramane insarcinati pun pariu ca ar folosi si 2 prezervative sa fie siguri ca sunt protejati 100%....si nu ar mai face fite...ei nu ar risca...dar asa... roll
Si eu zic ca fetele...ai 14 ani...nu ai posibilitatea sa cresti un copil. ai de terminat o scoala...nu e vremea acum de copii, indiferent daca material poate te-ar sustine parintii....e greu ca un copil sa creasca un copil. zi-i mamei tale (care chiar daca va face o criza, se va supara, esti copilul ei...te va ajuta mereu, neconditionat), sa mearga ea cu tine la doctor. oricum nu cred ca gasesti vreun doctor care sa-ti faca avort la 14 ani fara parinti, plus ca ar costa enorm si mai sunt si riscuri de infectie, de alte probleme...e mai bine sa stie mama sa te poata ajuta la nevoie. Ce faci daca in totiul noptii faci febra si mama ta nu stie de la ce? cine te ajuta? ai nevoie de ea...
si scoate-ti din cap prostia sa fugi cu el. Acum poate el zice ca te iubesti...dar esti sigura ca peste 1 an va gandi la fel? tu nu te poti angaja....el va trebui sa te intretina...daca peste 1-2 ani el pleaca, tu ce faci? fara un leu, cu un copil si fara sa te poti angaja nicaieri ( ca nu ai nici macar 16 ani? ). stiu ca tu acum zici ca el te iubeste si va fi mereu langa tine, dar gandeste-te ca sunt barbati care dupa 10-20 ani de casnicie isi lasa nevestele si copii si pleaca cu altele. crezi ca femeile alea se gandeau vreodata ca vor pati asa? nu ai de unde sa stii ce se va intampla in viitor, trebuie sa te poti baza pe cineva. Iar parintii vor fi mereu langa tine, indiferent ce faci si ce ti se intampla, barbatii nu...cel putin nu toti si nu mereu.
Iar despre prietenul tau...nu am cuvinte... s-a vazut cat de mult ii pasa de tine, incat nu s-a gandit sa se protejeze...macar el ca era mai mare....si stia ce ar insemana pentru tine o sarcina. s-a gandit doar la placerea lui.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#57 2008-08-27 19:50:32

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Actul sexual cu un minor

Art. 198. - Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a ?mplinit v?rsta de 15 ani, se pedepseşte cu ?nchisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Seducţia

Art. 199. - Fapta aceluia care, prin promisiuni de căsătorie, determină o persoană de sex feminin mai mică de 18 ani de a avea cu el raport sexual, se pedepseşte cu ?nchisoare de la unu la 5 ani.
?mpăcarea părţilor ?nlătură răspunderea penală.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.