homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Helllllp-5

#77 2008-08-27 20:25:51

floare de iris
Full member
Inregistrat: 2008-02-16

Re: helllllp

Loveable a scris:

floare de iris a scris:

maine, 4 ani de la cununia religioasa

multi inainte fericiti si linistiti smile

multumesc!smile

#78 2008-08-27 20:47:19

catheryne
Full member
Inregistrat: 2008-08-27

acu' am dat si eu de topic-ul asta.
ramona, tu iti dai seama ca habar n-ai sa scrii si cu toate astea deja esti activa sexual? eu una m-am saturat de fetite din astea (nu fac 100% referire la ramona) care n-au terminat de lecturat alfabetu' da' stau toata ziua cu-sa-nu-zic-ce in gura.  box
Tie nu ti se pare ciudat ca tu ai 14 ani si el 22? (dupa cum am inteles). Diferenta asta nici nu se observa intre persoanele mature, de ex. o tipa de 30 de ani cu sot de 38...dar tu esti un copil iar el e ho ho de cand adult.
Nu pot sa-ti spun decat sa repeti testul de sarcina, eventual fa-ti un Clear Blue, sau daca poti, o analiza a sangelui. Asa vei fi mai sigura. Daca esti gravida, eu zic ca nu ramane altceva de facut decat sa le spui parintilor. Niciun medic nu-ti va face avort daca te duci de capu' tau, avand varsta pe care o ai (nici nu stiu daca medicii nu sunt obligati cumva sa raporteze politiei astfel de cazuri, asta nu stiu, dar s-ar putea sa fie asa).
Se considera ca o persoana sub 15 ani nu are discernamant dpdv sexual, astfel:  “Actul sexual cu un minor” (art. 198 Cod penal) si care prevede ca “Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a ?mplinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu ?nchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi”. Deci, cred ca prietenul tau poate fi acuzat de pedofilie.  Cam la fel e condamnata si seductia...

o mica completare : daca el e major; si se presupune ca la varsta lui ar mai avea cat de cat niste chestii prin cap nu ti s-ar parea mai normal sa le explice el parintilor tai cum s-a intamplat de-ai ramas tu gravida? Ar fi in avantajul lui sa fie responsabil si sa te ajute logic, nu sa incerce sa ascunda ra*atu sub covor...

Ultima oara a fost editat de catheryne (2008-08-27 20:58:20)

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#79 2008-08-27 21:10:04

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

degeaba fetelor ne indignam noi aici si umplem pagini si pagini... ramona nu ne raspunde, a aruncat si ea o vorba si noi am cam picat de fraiere dupa cum se vede treaba..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#80 2008-08-27 21:12:27

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

nu vreau sa fiu rea, dar nu inteleg ce naiba ai cautat tu la varsta asta sa o faci? adica ai timp sa o faci o viata intreaga....ok si daca tot ai vrut sa o faci de ce nu te-ai informat mai intai? oare nu trebuia sa stii ca trebuie sa protejezi....sa stii ca "inconstient" mi se pare iubitul tau pentru ca are 22 de ani si trebuia sa cunoasca multe lucruri legate de sex. din cauza ca nu s-a informat treci prin asta.....

#81 2008-08-27 21:49:49

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

brrrr mi s-a facut pielea ca de "gaina"...e de speriat!Am si eu o nepotica de varsta asta care se apucase pe la revelion sa "vorbeasca cu unul de 23 de ani ea abia avea 13...acum a facut 14...si i-am explicat degeaba ca el vrea cu totul altceva decat pupicuri cu limba...ea era deja super mega entuziasmata...se certase cu toate prietenele de varsta ei...ca ce ea are prieten de 23 de ani...si eu vorbeam degeaba.Totul s-a rezolvat cand,sub pretextul ca vreau sa-l cunosc si eu pe individ,asa "ca sa vad daca e dragut" si i-am zis vreo doua...si apoi a incetat s-o mai sune.
Daca era sa rezolv asta doar vorbind cu ea ...poate ca acum ar fi fost in situatia ramonei...tristtt dar copii din ziua de azi vor sa creasca prea repede...

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

Publicitate

loading...

#82 2008-08-27 21:56:35

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

da, vor sa creasca repede si cand ajung la o varsta spun"regret ca m-am grabit sa fac asta...puteam sa mai astept si sa ma bucur de viata de copil"...tarziu sa te caiesti

#83 2008-08-27 21:59:34

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Katalyna2311 a scris:

da, vor sa creasca repede si cand ajung la o varsta spun"regret ca m-am grabit sa fac asta...puteam sa mai astept si sa ma bucur de viata de copil"...tarziu sa te caiesti

dap..si atunci e prea tarziu

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#84 2008-08-27 22:27:13

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Sa ne gandim fiecare cum eram la 14 ani. E un copil prostut care a crezut in vorbele primului individ care i-a aratat putina afectiune. S-a crezut cea mai tare cand el un tip matur s-a interesat de ea. A prostito pe fata.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#85 2008-08-27 22:28:12

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

cam asa ceva sad

#86 2008-08-27 22:31:16

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

acuma am citit si eu topicul...si celalalt...unde zicea k se protejeaza... probabil s-a protejat cu metoda coitului intrerupt...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#87 2008-08-27 22:33:33

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Da Doamne sa fie o gluma !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#88 2008-08-27 22:36:14

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

gluma? m-am gandit si eu la un moment dat, dar cine glumeste cu asa ceva? e o chestie mult prea serioasa yikes

la topicul celalalt a primit sfaturi, a avut povestea Amariei aici pe forum, din care ar fi trebuit sa invete ceva...pacat ca nu a ascultat nimic neutral

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-27 22:38:46)

#89 2008-08-27 22:43:32

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce mai zice, sa ne dam seama de veridicitatea cazului.
Poate mai intra si spune ceva.
Eu inca sper ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#90 2008-08-27 22:57:05

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu nu cred k mai intra la cum ati sarit pe ea. aveti dreptate in mare parte, nu zic nu, dar gafa e deja facuta

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#91 2008-08-27 23:03:15

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

mai ales dak a ramas insarcinata la primu contact sexual...si avea si remuscari dupa ce si-a spus povestea pe forum... si eu zic k nu mai intra...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#92 2008-08-27 23:20:13

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu tind sa cred ca e pe bune, ca nu e gluma proasta..
ooof copii prosti..
la 14 ani colectionam postere cu BSB si citeam Bravo. eram copil si imi traiam copilaria. chiar daca deja ma furnica pe sub fusta, mi-am vazut de treaba mea. eram constienta ca nu e varsta potrivita pt o relatie care sa implice sex. si de fapt nici macar prieten cu care sa ma tin de mana nu aveam..

anul asta ma uitam la elevii mei de a 8-a.. sunt atat de dezvoltati si se maturizeaza asa repede, fizic vorbind... dar tot copii sunt. si le mai spuneam uneori sa profite de copilarie, sa nu se grabeasca sa fie adulti, au toata viata inainte pt asta.. si li se parea amuzant, (probabil ca in sinea lor isi spuneau "bai, ce invekita e asta...") iar replicile sunau cam asa: "vrem lucruri mai serioase...sa nu fim tratati ca niste copii" ei poftim, lucruri serioase !

cum poate sa spuna ca e matura si trecuta prin nu stu ce experiente, cand se vede cat de naiva este. cum sa creada asta: "daca mi-a luat virginitatea este constinet ca trebuie sa ma ia de nevasta..." jesus ! asta era valabil acum 60 de ani, pe vremea bunicilor noastre.

sper sa fie atat de inteleapta incat sa vorbeasca cu mama ei, nu sa fuga cu individul ala si cine stie ce sa se aleaga de ea...

#93 2008-08-27 23:30:33

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

adina84 a scris:

eu tind sa cred ca e pe bune, ca nu e gluma proasta..
ooof copii prosti..
la 14 ani colectionam postere cu BSB si citeam Bravo.

attaaaaaaaat lolbig_smile la 12-13 ani nici nu stiam ce am in pantaloni rotfl

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#94 2008-08-27 23:40:46

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

concluzia mea e ca generatiile mai mici decat mine o iau pe ulei din ce in ce mai rau.eu la 14 ani ma dadeam cu rolele si eram fericita daca ma lasa mama la o pizza vreo ora intr`o zi.pe la 16-17 mergem si eu la baluri si ma lasa la discoteca pana la 11,de nici nu mai mergeam ca nu avea rost stau o ora.atunci imi trebuia,acum is fericita ca nu m`a lasat.acum la 21 de ani nu imi comenteaza ca stie unde merg si cu cine si pot sta cat vreau,dar imi face capu calendar o saptamana daca nu sun sa spun ca intarzii.si ma uit la astia mai mici si nu imi vine sa cred.am fost la discoteca si la cateva majorate si am ramas socata.plin de pustoaice de 14-16 ani care nici paru nu cred ca le`a crescut,rupte de bete care se culca cu cati apuca in aceeasi seara.pentru ei distractie inseamna alcool si sex(in unele cazuri si droguri).cica asa is mai interesanti si traiesc viata la maxim.si dupaia se mira ca raman gravide sau ca au cine stie ce boli.da ele se dau femei mature.nu vreau sa te judec ramona,da vorba nu mai stiu cui care a scris la acest topic: daca ai fost destul de matura sa iti incepi viata sexuala fi destul de matura incat sa iti asumi raspunderea.mergi si vorbeste cu mama ta si rezolvati impreuna.mama tot mama ramane si ea e cea mai in masura sa te ajute.si oricum eu nu ii inteleg pe astia de 20-25 de ani care aburesc la fetite de 13-14 ani.daca chiar le`ar iubi le`ar lasa in pace numai ca sa nu le faca rau.dar ei sunt niste imaturi care nu se gandesc decat la sex si nu ii intereseaza cu cine si cum si nu se gandesc la consecinte.oricum...n`am cuvinte...

#95 2008-08-27 23:51:31

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

si eu mi-am inceput viata sexuala pe la 14-15 ani si imi pare foarte rau dar nu mai pot schimba lucrurile , prea tarziu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.