homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Helllllp-7

#115 2008-08-28 00:34:20

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

Re: helllllp

oricum,parerea mea e ca in situatia asta cel imatur si fara creier a fost el.la 22 de ani as avea pretentii mai mari...whatever :-<

#116 2008-08-28 00:34:53

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

eu sa fiu in locul ei as face tot posibilul sa ma asigur k e alba sau neagra am luat si eu o sperietura s iimi venea a sa ma dau cu capul de pereti dar am fost norocoasa a fost o raceala. de frica am fost sa ma interesez cat costa un avort

Ultima oara a fost editat de Paraschiva (2008-08-28 00:35:26)

#117 2008-08-28 01:45:22

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dt a scris:

fetelor, pot fi mai multe motive pentru care ramona nu ar mai putea raspunde...

- poate de frica/rusine, nu mai raspunde

- poate i-a zis mamei ei si acum dezbat problema

- poate ca a vazut pe ce forum umbla fiica ei si i-a taiat netul (cum era sa-mi faca mie parintii)

- poate pur si simplu, omul are probleme cu netul (imi cer scuze pt reclama negativa, dar AIRBITES INTERNET SUCKS !!)

sau decat sa i se sara in cap si sa ploua cu indignari pe ea, nu mai raspnde pur si simplu

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#118 2008-08-28 01:50:04

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

deci in seara asta am vazut la stiri o familie a carei fata a ramas insarcinata la 14 ani.
nu am apucat sa vad totul pentru ca am ajuns prea tarziu la stirea cu pricina, dar imediat mi-am adus aminte de ramona...
o fi  ea?

#119 2008-08-28 02:49:47

deadrose
Banat

pe ce post ai vazut? k poate gasim pe net

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#120 2008-08-28 08:16:40

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

hmmmmm.......pai cum sa  nu sarim pe ea mey?????deja m-am enervat si mi-am stricat si ziua cand am citit topicul ei.....da raul deja e comis.....
dar scuzati-ma fetelor......da dumnezeu copii la cine nu ii merita neutral.......pai cum sa creasca fetita asta un copil????duamniiiiii ce incostienta a putut fi...
ce sfat sa iti dau??? vb cu mama ta ca alta solutie chiar nu ai.si daca ai vrea sa tii copilul si sa pleci de acasa sunt sigura ca jegosul ala de prietenul tau nu o sa iti acorde nici un sprijin....
asa ca vb cu mama ta fa avort....aaaaaa si poate nu iti mai trebuie sex pana pe la 18 -20 de ani wink
si pe ala lasa-l sa faca puscarie...sau il iubesti???? nici nu stii ce e aia iubire la 14 ani.....ala nu s-a gandit ca ti-a nenorocit viata si moral si psihic te-a terminat  :f?rbannad:  :f?rbannad:

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#121 2008-08-28 08:43:46

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

topicul asta merge in gol.. fata aia a postat vreo 2-3 mesaje pe prima pag si dupa aia am ramas noi sa ne agitam, enervam, minunam etc.
ar trebui declarat CASE CLOSED.

#122 2008-08-28 08:49:57

anytza
Hero member

ai dreptate dar nu am putut sa ma abtin.........daca stau bine sa ma gandesc doamne fereste sa pateasca si copilul meu asa sad......e de plans la toata treaba asta

#123 2008-08-28 08:50:11

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

micaella4 a scris:

topicul asta merge in gol.. fata aia a postat vreo 2-3 mesaje pe prima pag si dupa aia am ramas noi sa ne agitam, enervam, minunam etc.
ar trebui declarat CASE CLOSED.

tummenupp

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#124 2008-08-28 09:18:03

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Fetelor, fara suparare acum, dar noi suntem aici sa ajutam pe cat posibil nu sa judecam. Parerea mea este sa incercati sa va abtineti de la a o judeca pa ramona. Daca o putem ajuta cumva, haideti s-o facem. Daca nu, cred ca e mai bine sa ne abtinem. Este ea si asa destul de amarata ca sa ii mai sariti si voi in cap. Va rog din suflet sa nu o mai judecati. Nu asta este scopul forumului nostru. Va multumesc pentru intelegere.

Pentru Ramona: parerea mea este ca cel mai bine este sa discuti cu mama ta. La varsta ta nu stiu daca ai sa gasesti vreun medic care sa faca avortul fara incuviintarea unuia din parinti. Si pe viitor te rog din suflet sa te protejezi eficient ca sa nu mai fii nevoita sa treci prin astfel de experiente.

Fericita mamica de Aida Maria!

#125 2008-08-28 09:23:21

anytza
Hero member

daca nu am certa-o putin ca poate asa isi da si ea seama ce inconstienta a fost wink, s-ar putea interpreta ca noi chiar incurajam povesti de genul asta....parerea mea

#126 2008-08-28 09:27:50

andreea_andy2
Moderator

Nu credeti ca si-a dat deja seama de greseala pe care a facut-o? Ea a deschis acest topic sa ne ceara ajutorul, nu sa fie judecata. Haideti sa fim mai conciliante. Nu spun ca a facut bine ceea ce a facut, insa nu cred ca e cazul sa o judecam. Haideti sa ne aducem aminte ca forumul nostru este pentru a oferi ajutor celor care ni-l cer, nu sa le judecam greselile.

#127 2008-08-28 09:29:09

anytza
Hero member

ok andreea...

#128 2008-08-28 09:34:53

andreea_andy2
Moderator

Va multumesc pentru intelegere fetelor.

#129 2008-08-28 17:29:21

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

deyacrs a scris:

deci in seara asta am vazut la stiri o familie a carei fata a ramas insarcinata la 14 ani.
nu am apucat sa vad totul pentru ca am ajuns prea tarziu la stirea cu pricina, dar imediat mi-am adus aminte de ramona...
o fi  ea?

offtopic cred k de cazul asta http://www.realitatea.net/o-fata-de-num … 38562.html
dar clar nu este ramona14 d p forum neutralneutralneutral

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#130 2008-08-28 18:03:35

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

"Cel mai recent caz de minore care devin mame a fost descoperit luna aceasta. O adolescentă de 16 ani dintr-o comună braşoveană a născut siamezi, după o relaţie sexuală cu vărul ei primar. Timp de 7 luni, fata a reuşit să-şi ascundă sarcina.

Tot ?n august, o fetiţă de numai 13 ani şi iubitul ei de 16 ani, din judeţul Prahova au devenit părinţi. T?năra este din Măgureni şi a fost crescută de bunici. Pe iubitul ei l-a cunoscut ?n urmă cu un an şi s-au mutat ?mpreună. Apoi a venit pe lume copilul, la care fata nu a vrut cu nici un chip să renunţe.

Un alt caz care a şocat opinia publică este cel al fetiţei de 11 ani din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ. ?n acest caz, familia fetiţei a aflat de sarcină abia ?n luna a patra. Fetiţa a mărturisit că a fost violată de unchiul său, ?n v?rstă de 19 ani. ?n cele din urmă fata de numai 11 ani a făcut un avort ?n Marea Britanie.

Potrivit statisticilor naţionale, numai ?n 2007, adolescentele cu v?rste ?ntre 11 şi 15 ani, au adus pe lume peste 2.000 de bebeluşi. Tot ?n 2007 au fost ?nregistrate 535 de ?ntreruperi de sarcină la tinere cu v?rste p?nă ?n 15 ani. Situaţii similare cu cea de la noi se regăsesc şi ?n alte ţări din Europa. De altfel, un grup de parlamentari britanici propune guvernului să introducă educaţia sexuală ?n programa de ?nvăţăm?nt ?ncă din şcoala generală. Guvernul vrea să facă această modificare pentru că, ?n ciuda campaniilor media şi a eforturilor autorităţilor, numărul minorelor britanice care răm?n gravide este printre cele mai mari din ţările dezvoltate. "

omg!!!! si noi ne mai miram de ramona!!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#131 2008-08-28 20:12:19

catheryne
Full member
Inregistrat: 2008-08-27

Prin America, fetitele de 13 ani primesc gratuit antibebe de la scoala - referitor la asta Jay Leno a zis ca-ti dai seama ca ceva nu-i in regula cand deodata cu lapticu' si cerealele iei pilula lol
Eu zic ca in scoala, educatie sexuala, degeaba se face. Eu una am facut si nu am invatat nimic de acolo. Discutiile sunt sterile, mereu aceleasi : cum e fecundat ovulul, cum arata spermatozoizii si inca 2,3 discutii despre BTS. Dar nimeni nu incearca sa le explice copchilelor care sunt implicatiile afective intr-o rel. sexuala, ce sa faca daca chiar raman gravide, cum sa se protejeze cat mai bine, in ce mituri nu trebuie sa creada etc. Nu prea cred ca fetitelor astora de 12-14 ani le pasa foarte mult de partea "tehnica" cand ele se arunca cu capul inainte si fac sex in speranta ca ajung femei mature/valide/valabile.

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#132 2008-08-28 20:29:07

deadrose
Banat

catheryne a scris:

Prin America, fetitele de 13 ani primesc gratuit antibebe de la scoala - referitor la asta Jay Leno a zis ca-ti dai seama ca ceva nu-i in regula cand deodata cu lapticu' si cerealele iei pilula lol
Eu zic ca in scoala, educatie sexuala, degeaba se face. Eu una am facut si nu am invatat nimic de acolo. Discutiile sunt sterile, mereu aceleasi : cum e fecundat ovulul, cum arata spermatozoizii si inca 2,3 discutii despre BTS. Dar nimeni nu incearca sa le explice copchilelor care sunt implicatiile afective intr-o rel. sexuala, ce sa faca daca chiar raman gravide, cum sa se protejeze cat mai bine, in ce mituri nu trebuie sa creada etc. Nu prea cred ca fetitelor astora de 12-14 ani le pasa foarte mult de partea "tehnica" cand ele se arunca cu capul inainte si fac sex in speranta ca ajung femei mature/valide/valabile.

e mai dificil cu educatia sexuala, intr-adevar, si pt k copiilor li se va parea amuzant. dar daca totusi aceasta educatie sexuala ar fi facuta de un medic care sa nu se sfiasca sa vb deschis ar incepe sa apara si rezultate

#133 2008-08-28 20:30:57

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

deadrose a scris:

dar daca totusi aceasta educatie sexuala ar fi facuta de un medic care sa nu se sfiasca sa vb deschis ar incepe sa apara si rezultate

Daca ar exista un Bebe Mihaescu pentru fiecare scoala, ce bine ar fi!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.