homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Labioplastie-5

#77 2009-03-06 23:07:10

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Re: Labioplastie

well da, dar discutia nu se iscase de la cele care le au mai mari, ci de la cele care nu mai vazusera asa ceva si li s-a parut whooaa tongue
ma bucur ca e ok totul pana la urma. desi exista un lucru care continua sa ma deranjeze, si nu am sa-l spun caci as fi foooarte offtopic  si mi-as atrage cateva tigai in cap
tzuci pe toate puss

Goodnight moon

#78 2009-03-07 12:17:51

louisse
New member
Inregistrat: 2009-03-04

ai dreptate Anda......e normal sa fim diferiti si in acea zona..ca doar nu om fi la fel.....

#79 2009-03-07 12:37:49

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

louisse...dar ti-am raspuns la mail  roll

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#80 2009-03-09 12:41:17

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

mai fetelor...ce sa spun... asa cum unii fac comentarii nesimtite apropo de fete mai grasune sau mai slabutse...sau de sani mai mari sau cei foarte mici...asa se pot face si din pacate se fac comentarii si pe subiectu' asta....si eu ma uit insistent la ceva ce e nou pentru mine...asta nu inseamna ca ma oripileaza sau ca am altfel de reactii asemanatoare...ci pur si simplu din curiozitate...asta e natura umana n-avem ce-i face....
acum sa va spun o treaba...aveam un prieten mai mare ca mine cu vreo 4 ani...care-mi povestea ca el iubeste pasaricile cu labiile mari...poate n-o sa va vina sa credeti dar...asta mi-a zis smile ...ca-i plac astea-n mod special, are niste senzatii deosebite....descoperise el ca prietena lui de-atunci era mai dezvoltata sa zicem in zona aia si era foaarte multumit...asa ca fetelorr hai sa nu mai facem complexe din orice...doar pentru ca unii sunt oligofreni wink

Ultima oara a fost editat de deliav (2009-03-09 12:42:34)

baby Dragos hjarta rugaciune

#81 2009-04-09 20:36:29

cora.cont
Membru
Inregistrat: 2009-04-09

dragutelor! foarte multi barbati apreciaza femeile a caror labii mici sunt mari smile . le considera deosebit de excitante.  dpdv estetic nu putini sunt barbatii care se excita la vederea acestora. cand labiile mici sunt mai mari senzatiile create la atingere sunt mai intense iar in ceea ce priveste sexul oral, labiile mici mai dezvoltate sunt preferate. ma surprinde ca ati facut din tantar armasar smile singurul dezavantaj al labiilor mici generos dezvoltate ar fi o eventuala stare de incomoditate generata de  purtarea lenjerieie intime  stramte sau a pantalonilor mulati

Publicitate

loading...

#82 2009-04-10 23:39:38

louisse
New member
Inregistrat: 2009-03-04

am auzit ca sunt barbati care prefera,asa cum am auzit ca exista care detesta.la mine nu a zis absolut nimic,pentruca vedea ca pe ceva normal,dar cum eu sunt complexata si il obsedez mereu cu chestia asta a inceput si el saracu sa comenteze de cate ori ma vede dezbracata.eu cred ca problema e mai mult in capul nostru al femeilor,barbatilor prea putin le pasa.

#83 2009-04-11 13:57:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Aoleu, acu am citit tot topicul, si pe bune daca pana acu 5 minute cand m-am dus sa ma uit cu oglinda stiam cum arata ale mele. Adica sa nu va imaginati ca nu m-am mai uitat, dar pe bune de mi-a pasat daca sunt mari sau mici  visslar

Mi se pare atat de urat din partea celor care au zis ca sunt fofo urate, pentru ca nu sunt. Cred ca sunt cam jumi juma, numai ca cele care le au mari se simt complexate. Stiti, cum erau negrii acum cateva sute de ani, considerati fiinte inferioare numai ca asa au zis unii.

Eu sunt fericita asa cum sunt si in nici un caz nu as face operatie estetica acolo jos decat daca m-ar deranja. Pe prieten nu l-am auzit sa se planga sau sa imi laude estetica pasaricii, si daca l-as fi auzit mi s-ar fi parut cel putin ciudat.

De fapt, nu prea cred ca barbatilor le prea pasa cum arata acolo jos. Daca nu te iubeste nu ii pasa, pentru ca o gaura e pana la urma o gaura, iar daca te iubeste nu ii pasa pentru ca ... ar fi de-a dreptul aberant sa ii pese. Poate doar daca are fobie de labiile mari sau mici rotfl

#84 2009-05-10 23:23:40

Andrada24
New member
Inregistrat: 2009-05-08

Si ale mele sunt un pic cam maricele si eram complexata de ele,pana cand am gasit un partener care m-a facut sa regret ca nu sunt mai mari rotfl sex oral de nota 10 + tongue
Apropos,vreau sa va intreb..pe voi nu va dor cand mergeti mai mult pe bicicleta? Eu merg in ultimul timp destul de mult,si apoi ma ustura rau de la frecare.Nu stiu cum sa fac sad

#85 2009-05-11 14:24:43

Andrada24
New member
Inregistrat: 2009-05-08

uff...poate ale mele sunt prea mari, poate merg prea mult, nu stiu grater eu pana acum purtam mereu un absorbant extern cu gandul ca micsoreaza frecarea.o sa incerc si fara, poate e mai bine, desi..

#86 2009-05-15 13:36:54

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Am si citit tot postul si nu inteleg de ce unele persoane spun ca e "ceva rar" sau "anormal" atata timp cat in aceste 4 pagini au postat destule persoane care sunt in aceasta situatie. mi se pare aberant ca pana si la organele genitale sa se impuna un standard, un model ce trebuie urmat.
Legat de labioplastie, unora chiar li se recomanda de catre medic, deoarece au anumite dificultati(cum s-a mai zis, mersul pe bicicleta, in timpul actului sexual, etc). Mie mi se pare un lucru cat se poate de normal si natural sa nu fie toate la fel.
Din cate am observat si am auzit eu, foarte multe femei sunt in situatia asta, mult mai multe decat isi imagineaza fetele care s-au mirat si s-au socat pe aici... Intr-adevar, nu e un lucru destul de cunoscut, deoarece mai toate actritele din filme pentru adulti au apelat la operatii de acest gen iar in rest, la oameni normali unde ai putea sa vezi? nu iese nimeni pe strada cu vedere la organele genitale deci nu este un lucru pe care sa il observi zi de zi.
Iar fetele care se confrunta cu complexe din cauza asta, renuntati la ideea ca este ceva rusinos sau ca barbatii sunt oripilati de chestii dinastea, pentru ca nu este adevarat. Iar la plaja nu e nevoie de pantaloni scurti ca sa "nu iasa", cred ca se rezolva cu un costum de baie cu boxeri.
Cred ca este mult mai important sa ne ingrijim aspectul pielii, al tenului, sa facem sport, etc Cam astea sunt eforturile care merita facute pentru a aratata mai bine Frumusetea nu e determinata in niciun caz de lungimea sau grosimea labiilor.

#87 2009-05-15 13:44:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Alex2 a scris:

Am si citit tot postul si nu inteleg de ce unele persoane spun ca e "ceva rar" sau "anormal" atata timp cat in aceste 4 pagini au postat destule persoane care sunt in aceasta situatie. mi se pare aberant ca pana si la organele genitale sa se impuna un standard, un model ce trebuie urmat.
Legat de labioplastie, unora chiar li se recomanda de catre medic, deoarece au anumite dificultati(cum s-a mai zis, mersul pe bicicleta, in timpul actului sexual, etc). Mie mi se pare un lucru cat se poate de normal si natural sa nu fie toate la fel.
Din cate am observat si am auzit eu, foarte multe femei sunt in situatia asta, mult mai multe decat isi imagineaza fetele care s-au mirat si s-au socat pe aici... Intr-adevar, nu e un lucru destul de cunoscut, deoarece mai toate actritele din filme pentru adulti au apelat la operatii de acest gen iar in rest, la oameni normali unde ai putea sa vezi? nu iese nimeni pe strada cu vedere la organele genitale deci nu este un lucru pe care sa il observi zi de zi.
Iar fetele care se confrunta cu complexe din cauza asta, renuntati la ideea ca este ceva rusinos sau ca barbatii sunt oripilati de chestii dinastea, pentru ca nu este adevarat. Iar la plaja nu e nevoie de pantaloni scurti ca sa "nu iasa", cred ca se rezolva cu un costum de baie cu boxeri.
Cred ca este mult mai important sa ne ingrijim aspectul pielii, al tenului, sa facem sport, etc Cam astea sunt eforturile care merita facute pentru a aratata mai bine Frumusetea nu e determinata in niciun caz de lungimea sau grosimea labiilor.

Good game.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#88 2009-06-06 23:28:35

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

eu am labiile maricele,as zice. dar nu ma deranjaza nustiu nici pe prietenul meu. cand il intreb chestii legate de fufuleata mea,se uita lung la mine si imi spune ca treaba lui e inauntru,nu pe-afara. big_smile si in afara de el,nu le vede nimeni, asa ce de ce m-ar deranja? decat sa arat ca o copila careia inca nu i s-au dezvoltat cum trebuie organele genitale,mai bine asa.

#89 2009-06-07 16:52:35

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

anonima56 a scris:

Eu una ma repet,e o problema de disconfort.Pur si simplu.Nu ma intereseaza ce zic barbatii.Ma intereseaza cum ma simt eu in general si nu ma simt bine.Cine nu are nu stie...smile
Luna viitoare m-am programat la operatie.500 euro.anestezie locala.abia astept.in sfarsit o sa ma simt ok.

Dacă e o problemă "tehnică/mecanică" (spuneţi-i cum vreţi), atunci mi se pare normal să fie reparată pentru a avea confortul necesar...  dar dacă vreuna din voi se stresează că "nu arată frumos" acolo jos, eu zic că bărbaţii nu dau doi bani pe chestia asta, deci nu vă mai stresaţi

Ultima oara a fost editat de oricine25 (2009-06-07 16:53:07)

#90 2009-06-07 16:56:15

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

eu nu am primit niciun comentariu despre labiile mele pana acum. e cazul sa ma ingrijorez? lol

#91 2009-06-07 17:01:56

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

LadyPink a scris:

eu nu am primit niciun comentariu despre labiile mele pana acum. e cazul sa ma ingrijorez? lol

Trimite-ne o poză că votăm noi dacă da sau nu  lol

#92 2009-06-07 17:14:42

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

huh  hmmm eu oare cum le am ca n-am stat niciodata sa mi le analizez lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#93 2009-06-07 17:53:21

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

oricine25 a scris:

LadyPink a scris:

Trimite-ne o poză că votăm noi dacă da sau nu  lol

imi fac profil pe hi5 special pentru asta rotfl

#94 2009-06-08 17:56:12

zenovia
Membru
Inregistrat: 2009-06-08

#95 2009-06-09 13:34:13

Lavi84
New member
Inregistrat: 2009-03-14

Buna...Si eu am fost complexata de labiile mele care sunt putin mai maricele pana l-am intalnit pe fostul meu prieten care ma placea chiar f mult, adora asta la mine...nu trebuie sa ne fie rusine cu corpul nostru, sunt probleme mai grave in viata...

Louisse,esti frumoasa asa cum te-a lasat mama natura, sunt sigura ca vei avea mai multa incrdere pe viitor...e valabil si pentru celelalte fete...iubiti-va asa cum sunteti puss

Uitati aici fete mandre de ceea ce poseda... sunt chiar sexy
http://www.sexylabia.com/08_labia-worship.htm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.