|
Nu esti logat.
Labioplastie-9#153 2010-09-06 15:53:50
Re: LabioplastieEmm...sunt de acord cu tine...mie chiar imi plac labiile mari.... fucking perfect... Offline #154 2010-09-06 16:24:04
Re: Labioplastie
subscriu eu una ma bucur ca nu fac parte din categoria aia. nu sunt mare credincioasa sau chestii de genu' dar daca dumnezeu asa ne-a lasat: cu sani mici/mari, mai grasute/slabe moarte etc. nu inteleg de ce trebuie sa sa se reduca totul la niste operatii atata timp cat nu ne afecteaza sanatatea. si de ce sa ne simtim complexate? eu niciodata nu m-am simtit complexata si nici nu am de gand sa o fac privesc partea buna a lucrurilor si merg inainte Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #155 2010-09-07 23:44:56
Re: LabioplastieEste o problema delicata intr-adevar, si este clar ca intotdeauna vor exista puncte de vedere diferite. Desi poate nu este o problema medicala in adevaratul sens al cuvantului, pe mine ma deranja foarte tare, atat fizic cat mai ales psihic, si daca exista o operatie care poate o poate corecta, ,,why not?". Nu am fost la psiholog inainte, dar in cazul meu nici nu ar fi avut rost sa merg, pentru ca nu cred ca ar fi putut sa rezolve problema. In general, prefer sa-mi rezolv problemele prin metode mai radicale. Nu sunt o persoana complexata, dar sunt perfectionista, iar in ziua de azi aspectul fizic conteaza foarte mult. Personal ma bucur ca am facut aceasta operatie, mai ales ca nu am avut nici un fel de complicatii, iar rezultatul este foarte bun. Offline #156 2010-09-08 00:12:36
Re: Labioplastiema bucur pentru tine, sarina...iar daca esti multumita cu rezultatul, e super...ai avut lucrurile foarte clare inca de la inceput:) fucking perfect... Offline #157 2010-09-25 09:32:52
Re: LabioplastieHmm...m-am gandit de f multe ori la asta si acum , cititnd posturile , am mai prins curaj! Labia mea dreapta e cu mult mai mare decat cea stanga , si chiar daca nu ma jeneaza extraordinar treaba asta,mi-ar placea sa o pot corecta. E o operatie dureroasa? Cat de repede se vindeca dupa? Pot exista complicatii? Cocorosie! Offline Publicitateloading...
#158 2010-12-10 10:26:31
Re: LabioplastieLa noi, femeile au devenit interesate/ din ce in ce mai interesate de labioplastie in ultimii 10 ani. Imi spun ca interesul fata de aceasta interventie chirurgicala si, fireste, efectele lor au la baza doua aspecte importante: Sexualitatea: despre minte, trup şi suflet, cu inteligenţă! Offline #159 2010-12-10 10:47:11
Re: LabioplastieEu am citit ca in tarile arabe, tipul asta de operatie e realizat ca si rutina din traditie, si e considerata mutilare- dati un search pe google cu 'female circumcision' Iar fitzoasele din Europa o considera operatie estetica ... Asa ca sunt total de acord cu Constantza Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-12-10 10:47:23) Offline #160 2010-12-10 11:55:59
Re: Labioplastie...S-ar parea ca inca mai sunt comunitati - in Africa, in Penisula Arabică - unde ?ncă se mai practică ceea ce lumea civilizată consideră "mutilare genitală". ?n genere, astfel de practici au avut şi au ca scop reducerea (chiar drastică) a exprimării sexuale feminine/ a iniţiativei sexuale feminine. Este vorba at?t de ?ndepărtarea labiilor mici, dar şi de, pe alocuri, ablaţia clitoridiană (?ndepărtarea zonei vizibile a clitorisului). ?n ce-i priveşte pe bărbaţi, o perspectivă oarecum similară este dată de ?ndepărtarea prepuţului (circumcizia). S-ar părea că astfel de practici au avut şi intenţii de păstrare a igienei zonei genitale. Ulterior (chiar şi ?n contemporaneitate) circumcizia la bărbaţi se mai practică şi din alte raţiuni (dar, evident, nu toţi specialiştii ?mbrăţişează această optică): pentru desensibilizarea glandului penian ?n cazuri de ejaculare precoce. Dar o astfel de terapie de desensibilizare se poate realiza şi fără circumcizie, prin menţinerea glandului decalotat. Sexualitatea: despre minte, trup şi suflet, cu inteligenţă! Offline #161 2010-12-13 02:11:52
Re: LabioplastieMie asta mi s-a parut mai tare:
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #162 2010-12-20 20:21:40
Credeam ca numai eu nu am inteles fraza asta Bine, ca sa fiu On Topic : stiindu-ma pe mine, cred ca mi-as face-o si pe asta daca as avea nevoie La moment nu simt necesitatea .. stiti si voi cum e, Niciodata nu spune Niciodata...in viata asta situatii sunt de tot felul... Ultima oara a fost editat de Orange (2010-12-20 20:25:20) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #163 2011-06-19 12:12:21
Re: LabioplastieBuna fetelor,am citit parerile voastre si e normal sa fie impartite.Eu sunt decord cu acesta operatie numai in cazul cand sunt prea mari,...am trecut si eu prin operatia asta acum 5 zile si ma simt foarte bine, nu au fost dureri dupa operatie mai mult o stare de jena si atat...Eu o recomand pe d-na Doctor Cristina Brezeanu Offline #164 2011-12-02 15:42:10
Re: LabioplastieBuna!! De multa vreme tot caut informatii despre labioplastie. M-am interesat in stanga si-n dreapta, am citit si discutiile voastre si m-am hotarat sa mi fac operatia. Astazi la ora 10.30 am mers la dr Banacu Luminita, o doctora super, v-o recomand cu incredere. Operatia a durat 30 de minute, am avut nevoie doar pt o singura labie, avand o asimetrie destul de mare (mi s-a dezvoltat una din labii anormal dupa ce mi-am inceput viata sexuala). Am platit 200 euro. Momentan ma ustura putin, mi-a trecut amorteala si se simte o jena, dar in 2 saptamani o sa fiu ok, iar intr-o luna ca noua! You and me..we're gonna do what they call the French Kissing!! Offline #165 2011-12-02 15:57:03
Re: LabioplastieFelicitari pt curaj. Eu una sunt de acord cu operatiile estetice atata timp cat nu se exagereaza cu ele. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #166 2011-12-06 22:10:39
Re: Labioplastiebravo constantza subscriu in totalitate mai ales din ce am vazut in jur, toate amicele care vor asa ceva au probleme grave de perceptie a fizicului lor sau sunt virgine sau cu putina experienta, sunt tinere, nu sunt sigure pe sexualitatea lor, nu o accepta. acum normal ca nu sustin ca nu sunt si femei mature si nu ma refer la varsta care au gandit totul la rece si pe care chiar le jeneaza. pentru ele am toata stima. my ex-best friend, care a suferit un abuz copil fiind de exemplu, stiu cum arata naked, sincer sunt mai mici labiile ei decat ale mele, iar eu ma consider absolut normala, dar ea este obsedata sa le micsoreze si sa le schimbe forma, si nu numai la capitolul asta, vrea si silicoane desi doamne ce sani are oricum, eu una nu m-as risca sa modific ceva ce-mi ofera placere sexuala (e plin de tesut clitoridian prin zona fara de care nu poti obtine placere, si chiar daca nu se ia mult din el, daca nu este facut corect 100% te poate afecta). vazusem un caz mai demult la tv desi ma uit extrem de rar, nu mai stiu in ce tara, o persoana nascuta hermafordit, parintii ei nu au vrut sa accepte asa ceva si au decis ei cand era bebelus ca vor sa fie fata, si din pacate desi crescuta ca o fata, 'fata' si-a dorit toata viata sa fie barbat si s-a simtit barbat, se imbraca barbateste, se tundea scurt, arata cam masculin, dar a fost obligata sa se marite si sa faca sex si nu simtea nici o placere din cauza operatiei de inlaturare a mini-penisului cand era bebelus, care de fapt era facut din tesut clitoridian... mi s-a parut extrem de trist Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-06 22:12:31) Offline #167 2011-12-07 01:43:00
Re: Labioplastieam una extrem d mare si una mica,logic aia mare ma irita,ma enerveaza ...am tot felul de probleme dar nu as apela la asa ceva Offline #168 2011-12-07 01:51:30
Re: Labioplastiekinki, in mod normal sunt doua mari si doua mai micutze, ai numarat bine? fucking perfect... Offline #170 2011-12-07 14:43:29
de fapt am 100 de labii Offline #171 2011-12-07 14:46:10
Re: Labioplastiekiki mega off-topic, unul din puiutii de catel gasiti de mine, a primit numele kiki Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-07 14:46:34) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|