homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Labioplastie-8

#134 2010-03-24 10:33:58

jessik
New member
Inregistrat: 2010-03-23

Re: Labioplastie

hulya as avea mai multe intrebari pentru tine smile. ti-a facut anestezie totala , partiala ? ai stat internata vreo zi ?cum am putea sa vb mai multe ?
Stiu ca la unele clinici iti arata pe calculator cam cum ar fi rezultatul , a fost si cazul tau ?
multumesc

Ultima oara a fost editat de jessik (2010-03-24 10:34:50)

#135 2010-03-24 13:40:59

hulya
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-06-15

nu am vorbit cu doamna doctor cum as vrea sa arate. zona e dureroasa in primele 2 zile si atat , acum am doar o mica jena. am facut operatia cu un anume fel de anestezie generala dar fara intubare si in asa fel incat in cateva ore am plecat din clinica. am stat acolo inca 4 ore dupa operatie. operatia a durat jumatate deora iar eu m-am trezit din anestezie dupa 15 minute de la sfarsitul operatiei. 

mie nu mi-a aratat nimic pe calculator. smile

#136 2010-03-24 14:15:33

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

hulya cati ani ai? smile

pc  lyssna

#137 2010-03-24 21:11:12

hulya
New member

am 21 de ani. smile

#138 2010-03-24 23:32:33

hulya
New member

Ca un sfat: feriti-va sa va faceti aceasta operatie la dr. voicu de la clinica bendis. o sa va spun si de ce. acum ceva timp cand inca ma interesam de aceasta operatie si nu stiam la cine sa fac operatia m-am tot informat si din site in site am ajuns pe site-ul acestei clinici unde opereaza dr. voicu si am dat bineinteles la albumul foto ca sa vad poze inainte si dupa operatie. pana aici nimic ciudat. insa apoi am intrat pe un site din america si am vazut aceleasi poze ca la dr. voicu. si nu cred ca americanii au furat poze de la noi....
e un pic dubioasa toata treaba asta.
http://chirurgie-cosmetica.ro/galerie_f … bioplastie

acsta este link-ul dr. voicu

http://www.labiaplastysurgeon.com/labia … hotos.html

si acesta este site-ul american

va poop:)

Publicitate

loading...

#139 2010-03-25 01:29:05

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Well.. bine ca ai scapat de complex hulya big_smile
jessik, de ce nu ai fost multumita ? Adica ce ar putea sa greseasca un dr. intr-o operatie de genul asta ?

#140 2010-03-25 09:56:19

jessik
New member

Alex2 a scris:

Well.. bine ca ai scapat de complex hulya big_smile
jessik, de ce nu ai fost multumita ? Adica ce ar putea sa greseasca un dr. intr-o operatie de genul asta ?

Sincer da . La mine a fost o doctorita , si nu o inteleg de ce nu a facut bine , ca doar si ea e femeie si ar sti cum ar trebui sa arate , sau cum sa o transforme in mai bine nu in mai rau . Eu sunt foarte necajita imi vine cateodata sa plang cand imi aduc aminte , si plus de asta pe langa o gramada de bani i-am mai facut si cadouri la inceput , ca de am crezut ca o sa fie mai atenta .in fine daca ti-as arata mi-ai da dreptate , dar nu pot sa-ti explic cum e . Acum caut un doctor , poate barbatii stiu cum trebuie sa arate .Stie cineva ceva despre dr. Marek Vilcu?

#141 2010-03-25 10:14:46

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cel de la frumusete pe muchie de cutit? se ocupa si de asa ceva?

#142 2010-03-25 10:25:18

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

hulya a scris:

am 21 de ani. smile

am si eu o prietena pe care o cheama asa dar se pare ca te-am confundat smile

pc  lyssna

#143 2010-03-25 11:10:01

jessik
New member

anca90 a scris:

cel de la frumusete pe muchie de cutit? se ocupa si de asa ceva?

da si vreau sa aflu cat mai multe despre el , stiu ca e un dr. f bun , si din cate am inteles eu trebuie sa-l convingi intr-un fel  sa te opereze , ca daca te vede ca nu prea esti hotarata nu insista doar asa pentru bani .

#144 2010-03-26 10:10:28

jessik
New member

apropo de poze de pe alte site-uri ...nu doar la dr. voicu la clinica bendis se intampla asa , eu am gasit la mult mai multe clinici  pozele de inainte si dupa operatie sa fie la fel .trebuie verificat bine

#145 2010-03-26 23:19:08

hulya
New member

ce ti-e si cu doctorii astia...

#146 2010-05-01 21:16:09

Simonel
Membru
Inregistrat: 2009-07-10

Buna fetelor. N-am mai intrat demult pe forumul asta.. mai devreme cautam ceva pe net despre  marimea labiilor (si eu sunt cam complexata din cauza ca le am destul de mari) si am gasit asta. Sa zicem ca am scapat cat de cat de complex dupa ce am citit faptul ca multe femei sunt apreciate de barbati tocmai pentru ca le au mari. Nu mi s-a facut niciun repros pana acum (am aproape 17 ani si nu am lasat pe nimeni sa le vada) dar avand in vedere ca baietii de varsta asta sunt cam imaturi nici nu stiu la ce sa ma astept. Apropos de faptul ca se vad inestetic prin costumul de baie... ar trebui sa va ganditi ca din moment ce multi barbati le apreciaza pe cele de dimensiuni mari, puteti atrage admiratori smile Sper ca in curand sa scap si eu complet de complexul asta.

#147 2010-05-08 16:19:08

cristina_24
Membru
Inregistrat: 2010-05-08

Buna fetelor! Am citit comentariile voastre despre parerile pro si contra legate de labioplastie si forma labiilor mici. Vreau sa va spun ca si eu am avut o frustrare legata de subiectul asta. Am un prieten de 7 ani si niciodata nu mi-a reprosat nimik ba din contra cand s-a deschis sub labioplastie mi-a spus ca se desparte de mine daca imi voi taia lucrul cel mai frumos care il poate avea o femeie. M-am documentat ce inseamna labioplastia si cum se face operatia, este mutilare in toata regula, si pe langa asta ca peste ceva timp intervin disfunctiile sexuale. este mult mai important sa fim sanatoase in zona aceea decat sa ne preocupe o grija absurda si fara sens. Asa au conformatia unele femei si cine ne place asa bn cine nu iar bn. De unde stiti voi ca unele femei care nu au deloc nu sufera de aceeasi frustrare? Eu am avut o rana pe col destul de mare si am avut nevoie de o interventie, atunci am realizat ce este mai important, sanatatea si nu niste labii taiate si puse la uscat rotfl . Ar mai fi multe de spus, dar nu vreau sa va plictisesc, oricum acceptativa asa cum sunteti nu va mai ganditi la mutilari doar ca sa umpleti buzunarele medicilor cu bani, care practic nu fac nimik decat distrug vieti.

#148 2010-05-08 22:45:04

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

cristina_24 a scris:

si niciodata nu mi-a reprosat nimik ba din contra cand s-a deschis sub labioplastie mi-a spus ca se desparte de mine daca imi voi taia lucrul cel mai frumos care il poate avea o femeie

ce dulce a fost la faza asta chicot

If you take it personal, that's ok! wink

#149 2010-05-20 21:21:07

autumn.dreams
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

vanilleeis a scris:

cristina_24 a scris:

si niciodata nu mi-a reprosat nimik ba din contra cand s-a deschis sub labioplastie mi-a spus ca se desparte de mine daca imi voi taia lucrul cel mai frumos care il poate avea o femeie

ce dulce a fost la faza asta chicot

True.True.Foarte dulce:).Atunci nu tare ai de ce sa-ti faci probleme.Si eu sufar cam de aceeasi problema (cautand informatii despre aceasta operatie am dat de forum si am citit mai multe lucruri interesante) si vreau sa va spun ca datorita postarilor voastre parca mi-a mai fugit putin teama (sunt virgina).Sincer, cred ca daca un baiat chiar isi doreste ecva d elunga durata si tine al tine..poate sa accepte asta,ca doar nici ei nu sunt perfecti:D. par

#150 2010-06-28 14:26:42

miha28
Membru
Inregistrat: 2010-06-28

Buna tuturor, am citit toate postarile de aici si am vazut ca sunt pareri pro si contra. Eu sunt printre cele care si-ar face aceasta operatie si azi daca as putea. Numai o persoana in aceasta situatie poate intelege cat de mult te poate afecta psihic dimensiunea labiilor. Atat din punct de vedere estetic dar si "functional". Sa-ti fie groaza sa te dezbraci in fata unui barbat, sa se vada umflat in slip, sa nu poti purta pantaloni mulati pt ca arata ca naiba.....plus sa te jeneze atunci cand mergi cu bicicleta, cand porti blugi, dar si disconfortul din timpul actului sexual (ca intra inauntru, ca te jeneaza).
Vreau sa va felicit pe toate cele care ati avut curajul s-o faceti, eu mor de frica....cu toate astea nu-mi doresc decat sa scap de tot ce e in plus acolo sad As vrea sa va intreb cum va simtiti dupa? am citit atatea chestii pe acest subiect incat nu stiu ce sa mai cred....ba ca dupa operatie zona nu mai este atat de excitabila ca inainte, ca-si pierde din sensibilitate, ca acolo sunt foarte multe terminatii nervoase care fiind cauterizate duc la desensibilizarea zonei, etc....plus am auzit ca exista si riscul ca operatia sa nu fie o reusita din punct de vedere estetic (chiar am vazut o poza in care aveai impresia ca in urma a ramas forma unei foarfece cu zimti, se vedea atat de tare forma cusaturii incat parca labia era toata un zig-zag, ci chiar arata oribil).
Fetelor, va rog mult daca ati putea sa-mi spuneti cum a fost, si mai ales cum va simtiti acum dupa operatie, mi-ati fi de mare ajutor cu cel mai mic sfat......cred ca daca nu o sa ajung cat mai repede la un chirurg ajung sa cedez psihic, pe bune....

#151 2010-09-05 23:28:21

sarina
Membru
Inregistrat: 2010-09-05

Buna Miha. Pot sa-ti relatez din experienta mea. Am facut aceasta operatie in urma cu 2 luni, la o clinica din Bucuresti (la d-na dr. Brezeanu Cristina). In cazul meu chiar era nevoie de aceasta operatie pentru ca aveam o asimetrie foarte mare. Una dintre labii era imensa in comparatie cu cealalta. Se vedea inestetic prin slip, si in plus ma deranja. Sunt foarte multumita de rezultat, mai ales ca totul a decurs fara probleme. acum arata foarte bine, si nu se vede deloc cicatricea. Sfatul meu este sa faci aceasta operatie, dar la un chirurg plastic. Eu chiar ti-o recomand pe doamna dr. care m-a operat pe mine. Este foarte draguta si profi. Mult succes.

#152 2010-09-06 09:07:48

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

E na ca o spun si pe asta smile si eu labiile f diferite... una e mare alta e mica... bun si care e problema? ma mai deranjeaza cateodata dar nu bag in seama. absolut nimeni nu mi-a zis pana acum ca ar arata intr-un fel anume. iubitul meu cred ca nici nu a observat lol. prin slip nu stiu daca se vede sau nu, nu am dat atentie si nici nu dau. asa m-a lasat doamne doamne big_smile nu ma deranjeaza cu nimic... imi iubesc corpul asa cum e! smile

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.