homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor !!!

#1 2008-09-01 18:14:47

Albert
Membru
Inregistrat: 2008-09-01

Am nevoie de ajutor !!!

Buna seara.Am si eu o problema mare si as fi foarte recunoscator daca m`ati ajuta in aceasta problema,sa ma lamuriti cu niste lucruri.Povestea e cam asa : ma numesc Albert am 19 ani si am o prietena de ceva timp.Ea este din Iordania(Orientul Apropiat).Vara aceasta ea a fost in Romania.Ne`am iubit am fost fericiti si am hotarat sa facem si dragoste.Am facut si dragoste.Ultima data ea a avut menstruatie pe data de 3-4 august apoi de pe data de 8 august am inceput sa avem relatii sexuale destul de regulate.Adica am facut dragoste de cateva ori nu mai retin datele exact.Problema e ca ea a plecat acum aflandu`se in Iordania si dupa calculele mele menstruatia trebuia sa ii vina pe date de 30-31 august.Am facut sex neprotejat si inca nu are menstruatie adica i`a intarziat.Acum stau cu stresul unei posibile sarcini dar chestia e ca de fiecare data cand am intretinut relatii sexuale am terminat afara dar frica mea este din cauza lichidului acela preejaculator si la fel de lichidul acela care mai ramane pe canal dupa ejaculare deoarece au fost mai multe acte sexuale unul dupa altul cam 3-4.In timpul actului sexual ma tot retrageam din cand in cand si ma stergeam si incercam sa elimin acel lichid din canal printr`o oarecare stoarcere daca ii pot zice asa si la fel si dupa ejaculare acelasi procedeu.Stiu faptul ca acel lichid contine spermatozoizi dar intr`un numar mult mai mic si exista cazul unei posibile sarcine bineinteles mai mic dar exista.Cam care ar fi posibilitatea unui asemenea lucru.Ejacularea propriu-zisa a fost afara.Acum ea este in Iordania si sunt foarte ingrijorat si stresat deoarece nu stiu daca stiti dar acolo este cu totul alta mentalitate in privinta baietilor si chestiilor legate de sexualitate onoare etc.Am vorbit cu prietena mea la telefon dupa ce m`am interesat de simptomele unei posibile sarcini si am intrebat`o daca are aceste simptome.Am intrebat`o daca sanii sunt mai fulnerabili si daca o dor la atingere(si am citit pe internet ca acest simptom apare cam de la 2-8  zile de la concepere sau 2-8 sapt nu mai stiu exact,am in cap totul amestecat acum)iar ea a raspuns ca nu o dor.Am intrebat`o daca are greturi si daca o doare burta mi`a raspuns ca a avut greturi acum 2 zile(dar nu a varsat) si a si durut`o burta acum 2 zile dar foarte putin tin sa precizez ca dansa nici nu prea mananca calumea,o data pe zii si atunci rar mananca ceva sanatos ci doar coca cola si cate nebunii nesanatoase.Mi`a mai zis ca o doare putin si spatele jos si a avut acum cateva zile si unele dureri de cap.Acum nu stiu ce sa cred nu stiu ce sa fac,este o perioada foarte grea pt mine.Am citi tot pe internet ca uneori menstruatia poate intarzia din cauza unor infectii,raceli,din cauza scaderii sau cresterii bruste in greutate(si aici precizez ca ea a slabit 7 kg intr`un timp foarte scurt),din cauza stresului(si a fost si destul de stresata in ultimul timp) sau poate fii si o dereglare hormonala.Ea era virgina se poate daca a facut pentru prima data dragoste sa se produca o dereglare hormonala care sa aduca intarziera menstruatiei?Ea zice ca menstruatia ii venea cam la timp cateodata si cu 2 zile inainte dar nu stiu ce sa cred pentru ca e cam confuza in momentele astea.Acum incearca din sa cumpere cumva un test de sarcina sa il faca dar nu prea poate pe la farmaciile din zona ei deoarece mama ei este doctorita si se cumoaste cam cu toate farmaciile.Acum nu stiu ce sa fac sunt in pragul disperarii nu imi pasa de mine ci de ea pentru ca ea are si 16 ani si sunt multe riscuri si modificari pe care organismul ei le poate suferii si mi`e si de parintii ei de mentalitatea de acolo.Stiu ca sunt responsabil de acest lucru si imi asum vina dar va rog din suflet daca m`ati putea lamurii cu aceste lucruri.Riscul stiu ca este de a fii insarcinata dar poate sunt una din cauzele de mai sus care determina intarzierea menstruatiei.Nu stiu ce sa mai fac asta e cel mai greu asteptara si distanta.Va rog daca m`ati putea sfatuii si indruma in aceasta problema care o am v`as fii foarte recunoscator.Va multumes anticipat.Albert

#2 2008-09-01 20:02:40

andrutza
Vizitator

Re: Am nevoie de ajutor !!!

Daca ii intarzie menstruatia sa faca un test de sarcina la 3 sapt de la contactul sexual sau la o sapt de cand i-a intarziat menstra.
si lichidul acela intr-adevar poate contine spermatozoizi si poate ramane insarcinata mai ales ca ati facut-o de mai multe ori...trebuia sa te fi dus la toaleta dupa contact sa urinezi si sa te speli dupa ca sa se duca de pe canal restul de sperma. acum faptul e consumat...se poate sa-i intarzie si din alte motive cum ar fi stresul, un dezechilibru...dar pt linistea voastra e bine sa faca unt est de sarcina daca nu-i vine menstruatia.

#3 2008-09-01 20:08:35

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Eu stiam ca daca ai ciclul regulat..tot vine cu 2 zile inapoi ..de ex..daca ea a avut mestruatia pe 3 aug sa zicem..ar trebui sa'i vina pe 1 sept..doar daca o are regulata...eu de ex..am fost stresata tot din motive apropiate..si ciclul mi'a intarziat o sapt..smile..Eu zic sa nu'si faca griji dar cel mai bine e sa'si faca un test de sarcina smile

hjarta hjarta

#4 2008-09-01 20:13:09

andrutza
Vizitator

depinde la cate zile ii vine ei menstruatia de obicei...nu e o regula asta sa-ti vina cu 2 zile mai devreme. Tu ai zis ca daca i-a venit pe 3 trebuia sa-i vina pe 1 sept adica la 30 de zile, mie spre ex imi vine numai la 28,29 de zile...depinde de persoana.
Eu zic sa mai astepte o sapt si daca nu are simptome de inaintea menstruatiei sa faca un test e cel mai sigur asa.

#5 2008-09-02 11:54:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

albert sa mai astepte si daca tot nu apare in cel mai rau caz trimite i tu 2 teste de sarcina din tara...prin posta...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-09-02 14:21:21

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

albert, poate fi insarcinata, numai abstinenta e 100% sigura.......... in rest se poate ramane si cu prezervativ si cu anticonceptionale.............
sa faca teste de sarcina daca nu ii vine, primul la 7 zile de intarziere si sa stii ca semnele premenstruale pot fi confundate cu sarcina si invers
daca face cateva teste timp de 2-3 sapt consecutiv si nu sunt pozitive si nu i-a venit si nu are semne de sarcina, poate fi o dereglare
daca nu....... ai "pus-o"!

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#7 2008-09-02 18:51:15

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

daliana a scris:

albert, poate fi insarcinata, numai abstinenta e 100% sigura.......... in rest se poate ramane si cu prezervativ si cu anticonceptionale.............
sa faca teste de sarcina daca nu ii vine, primul la 7 zile de intarziere si sa stii ca semnele premenstruale pot fi confundate cu sarcina si invers
daca face cateva teste timp de 2-3 sapt consecutiv si nu sunt pozitive si nu i-a venit si nu are semne de sarcina, poate fi o dereglare

Daca sunt luate corect,anticonceptionalele sunt 100% sigure.

Albert,daca nu era in perioada fertila,eu zic sa va calmati.Sa-si calculeze perioada fertila(sau sa spuna cel mai lung si cel mai scurt ciclu menstrual=nr de zile din prima zi de sangerare pana in prima zi a urmatoarei sangerari).Un test de sarcina facut la 21 de zile de la ultimul contact cu risc sau 7 zile de intarziere,facut cu prima urina de dimineata,arata rezultatul sigur!Nu trebuie sa-l repete la 2-sapt.Oricum,am mai citit pe forum ca dupa primul contact sexual,fetei ii poate intarzia menstruatia...au loc niste "modificari"in organism.Si sfatul meu e : PE VIITOR POTEJATI-VA!!!

Iubesc si sunt iubita

#8 2008-09-02 19:04:17

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

daliana a scris:

de unde stii ca de la anticonceptionale ramai oricum ..adica explica..in ce caz ..ca sunt curioasa asa....eu stiu cu totul si cu totul altceva..pe ce argumente te bazezi cand lansezi afirmatia asta.

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-02 19:04:55)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#9 2008-09-02 19:14:25

daliana
Hero member

cand eram adolescenta am citit o carte despre metodele contraceptive si la toate eficienta era de 70-98%
nu stiu cate persoane iau corect anticonceptionalele, adica fix la 24 de ore, fara un minut in plus sau in minus si nici nu stiu daca ele isi fac efectul fix la 24 de ore si daca depasesti un minut nu mai sunt la fel de sigure.......nu mai am cartea aceea sa vad pe ce se bazeaza afirmatia cum ca sunt sigure 98%, dar eu stiu ca am luat, de ex. postinor fix cum scrie in prospect si m-am trezit cu o sarcina care, ecografic, ma arunca exact in cele doua zile cu postinorul ca si conecptie si cum nu mai imi amintesc de un alt act sexual dupa.....atunci as fi ramas si postinorul este un ac puternic
doi medici atunci mi-au spus ca sunt cazuri in care se ramane cu ac si ca au avut paciente de acest gen
nu cred sa existe medic care sa spuna ca exista o metoda de contraceptie 100% sigura, poate steriletul?

uite ca din curiozitate am cautat si pe net si am gasit http://www.ginecologie.ro/pagini/contra … e-267.html
din tabel reiese ca fiecare metoda contraceptiva are o rata de esec mai mare sau mai mica
pana la urma ne jucam cu natura umana care este imprevizibila de f multe ori, ca natura in general, orice am face noi....

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-09-02 19:18:05)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#10 2008-09-02 19:20:39

Alina Delia
Addicted member

hai sa-ti zic de ce e marja aceea de eroare ..e fiindac utilizatoarele nus tiu ca unele medicamente chiar le scade efectul sau grapefruitul sau suantoarea sau faptul ca diareea constanta diminueaza iar efectul sau varsatul in cele 4 h de absorbtie.
scuze ca te0am luat atre dar sunt mulet fete aici acres e sperie din orice si daca mia vad si posturi de gen o iau razna. s-a discutata aci pe forum de feicacitate chiar doctoressa spunea de eficaitatea lor 100% daca sunt luate corect smile

#11 2008-09-02 19:26:09

daliana
Hero member

uite ce am gasit "Singura metoda care previne sarcina pentru totdeauna este sterilizarea feminine/vasectomia. "......
acuma ce sa spun, am zis mai sus, daca ele sunt luate corect inseamna 100% siguranta, cine le ia la 24 de ore fix???
nu pot decat sa le spun celor care ia sa viseze frumos..............
eu nu m-as baza numai pe ele in perioada fertila, daca doresc sa exclud definitv posibilitatea unei sarcini
daca merg pe "daca raman" asta e....
si eu am folosti cativa ani si spun sincer ca in multe cazuri nu le luam fix la 24 de ore ca uitam, e un stres teribil rau
ca poti ramane gravda si fara penetrare, deja nu mai e un mit, cand e sa fie, e frate!
dar acest subiect e off topic aici

http://www.dragostefaragriji.ro/Despre- … l_398.html

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-09-02 19:29:13)

#12 2008-09-02 19:28:46

Alina Delia
Addicted member

nu al 24..o pastila are efect 36 ore..si bag seama ca din moment ce iei esti si atenta la tine si la ore ca doar e vb de tine. vb in general de toate fetele.
si uite eu de ex iau la fix 24 h si chair cu o juam de h mai tarziu ..regula e de 24 h de la ultima pastila =12 h in care mai ai voie sa o ieie in caz ca nu ai luat-o la fix 24 h cum zici tu.
documenteaza-te mai mult. da o cautare pe forum.

#13 2008-09-02 19:34:56

daliana
Hero member

sunt multe fete care au luat pastilele incorect si au ramas si nu le-au luat cu intarziere de 12 ore.....
repet, eu am ramas cu postinor
cat priveste documentatia, am citit si am auzit destule, nu mai sunt o adolescenta, am 37 de ani. mai multe sarcini la activ, internari in spitale cu fete cu probleme si am auzit o gramada la viata mea si nu mai zic de n medici cu care am avut de-a face, altfel nu faceam afirmatiile de mai sus
ideea e ca albert trebuia sa se protejeze, mai ales ca fata era virgina, virginele raman rapid insarcinate daca nu folosesc metode contraceptive chiar si 98% sigure, conteaza orice metoda, numai sa existe una, sa reduca posibilitatea unei sarcini nedorite
repet: nu stiu daca asa cum au fost ele concepute sunt eficiente 100%  sau cu un mic procent in minus
tocmai pt ca unele medicamente le pot scade eficacitatea, ca si starea persoanei care le ia, daca vomita pastila imediat si nu mai ia alta, sau daca uita sa le ia la timp, ideea e sunt multi factori de care trebuie sa tii cont cand le iei ca sa aiba eficacitate maxima cu care au fost concepute si se poate intampla sa iei medicamente care sa le scada eficacitatea si apoi sa te miri ca ai ramas
cine le ia trebuie sa fie f bine informata

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-09-02 19:40:48)

#14 2008-09-02 19:39:21

Alina Delia
Addicted member

nu contest ce trebuia sa faca albert..dar daca citesti mai mult ..una e postinorul alta sunt anticonceptionalele. psotinor nu e contraceptiv. e o metoda de urgenta si are 2 la suta marja de eroare  si se intampal o sarcina la el fie de erai in per fertila sau nu ai administrat a2a pastila la fix 12h.

fetele care au ramas peste pastile si nu au intarziat au facut ceva gresit ad nu zic de obicei tot tre sa tragi cu clestele de la ele. pe cuvant.si abai apoi dupa mult apar discutii gen "apoi eu nus tiam ca..." sau " de fapt uitasem sa va zic ca"
practic nu ai cum administrandu-le corect sa ramai. altefle si eu as fi patit-o si alte fete de mult

#15 2008-09-02 19:41:20

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

wai daliana .. stop it!!!!

chiar nu ai dreptate nu mai sustine chestia cu 24 fix.... nu se intampla nimic daca o ei dupa 10 minute, sau inainte de 10 minute de ora fixata... o poti intarzia pana la 12 ore.. dupa aceste 12 scade protectia...

si da ramai insarcinata si cu Ac daca le iei asa sa fie luate, daca nu te documentezi inainte in ce conditii scade protectia, de aia tot repetam MERGETI LA PLANNING, un medic de planninig iti explica cel mai bine cum sa te feresti de sarcina, samd.

Ac interact cu antibioticele , cu anumite pastile ce se iau in depresii de ex, epilepsie, daca nu esti documentat cat de cat normal ca nu stii, altele le iau dein a n-a zi si nu se protejaza suplim si raman.... dar pt simplul fapt ca o iei cu o ora dupa , sau inainte NU SE INTAMPLA NIMIC

o virgina ramane insarcinata ca orice alta fata.. nici mai repede nici mai tarziu

si cu asta fiind spuse am plecat puss

in ceea ce priveste albert, ce sa zic sunt sanse sa fie, nu inseamna ca daca o doare un pic burtik e gravida, pot fi o multime de cauze.. trebuie insa sa isi faca un test, multa bafta, smile

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-09-02 19:48:32)

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#16 2008-09-02 19:46:15

daliana
Hero member

postinor e si el un ac puternic,  o doctorita mi-a spus ca atunci cand nu exista si fetele aveau contact cu potential de risc, le spunea sa ia 6 pastile de ac obisnuit imediat si apoi, dupa alte 12 ore alte 6 si imi explica faptul ca avea efect ca si postinorul
eu am luat corect postinorul
alinuza, si eu sunt de parere ca fetele inainte trebuie sa se documenteze, ceea ce fac extrem de putine, eu am ramas dupa primele 3 contacte desi mereu spuneam ca ma voi proteja la inceperea vietii sexuale........ dupa ce mi-am inceput v sexuala si mi-am dorit copii am ramas abia dupa 1 an jumate si eu din experienta mea credeam ca raman ca atunci cand eram la inceputul vietii sexuale
nu mai comentez pe acest subiect, consider ca numai abstinenta te fereste 100% de sarcina, asta din experienta mea, a altora pe care le-am cunoscut, a medicilor cu care am discutat si a celor citite de mine

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-09-02 19:51:04)

#17 2008-09-02 19:48:37

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

daliana au dreptate fetele
iar postinorul daca nu ma insel are marja de eroare chiar daca e administrat corect. nu esti singura care a ramas peste postinor.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#18 2008-09-02 19:51:16

Alina Delia
Addicted member

alina merci de raspuns ... si deadrose...daliana deci chair nu vrei sa intelegi ..se vede ca nu esti intru totul informata ..noi acuma ne-am facut datoria si am explicat ..daca se intelege bien daca nu NU. cine mai vrea sa mai explice e binevoit.vei primi aceleasi raspunsuri dalinaa. imi apre rau ca nu esti convinsa si ca o tii tot pe a ta
atat te rog sa nu imprastii zvonul asta pe aici pe site cum ca nu-si fac efectul./ca nu e adevarat. informatie eronata

de ce esti pe acest site daca nu ai incredere in ele???

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-02 19:53:29)

#19 2008-09-02 19:54:41

daliana
Hero member

o tin pe a mea si pe cea a medicilor cu care am discutat de-a lungul timpului si a celor citite
abstinenta e 100% sigura si nu inteleg de ce nu observati ca am scris mai sus tocmai ca daca ele au fost concepute sa fie exacte 100% pot deveni inexacte atunci cand nu le folosesti corect, m-am referit si la asta cand am spus ca se poate ramane cu si cu ele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.