homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor !!!-2

#20 2008-09-02 19:54:53

persifona
Vizitator

Re: Am nevoie de ajutor !!!

Daliana, te rog frumos sa incetezi cu promovarea Postinorului. Sunt f multe fete care ne citesc si daca intra una mai necoapta si vede, o sa se imbuibe de Postinor.

Da, sunt niste chestii de care trebuie sa tii cont atunci cand iei ac, dar daca nu esti in stare sa tii minte sa iei pastila, sa nu iei antibiotice sau chestii din astea, de bun simt in fond.. scuza-ma, dar inseamna ca ai o problema. Adica e mai ok sa bagam hormoni in noi la greu decat sa tinem minte 4-5 reguli simplutze?

#21 2008-09-02 19:57:06

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

nu am inteles faza cu imbuibatul cu postinor
cat priveste partea a doua a mesajului sunt perfect de acord, am sustinut eu altceva?

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#22 2008-09-02 19:58:37

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

offtopici rest my case

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-02 19:58:56)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#23 2008-09-02 19:59:15

persifona
Vizitator

Forumul acesta are foarte multi utilizatori, daca sunt fete care intra si vad aici ca ac nu sunt sigure, dar postinorul e f bun, o sa bage postinor in ele dupa fiecare contact. Scopul acestui forum cred ca ti-ai dat si tu seama ca nu e asta.

#24 2008-09-02 20:02:40

daliana
Hero member

cine a zis ca postinorul e bun ca ce? nu inteleg la ce faci referire

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

Publicitate

loading...

#25 2008-09-02 20:03:44

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

saracu baiat, cred ca e mai zapacit decat era....
parerea mea, ca si a fetelor, e sa-si faca un test de sarcina (au spus fetele mai sus cand, nu tre sa mai repet si eu)....iar inainte de asta sa-si calculeze si perioada fertila, iar daca nu stie cum, sa ne spuna noua care este cel mai lung si cel mai scurt ciclu menstrual. ciclu menstrual insemnand, cum a spus si grecu_elena mai sus, nr de zile din prima zi de sangerare pana in prima zi a urmatoarei sangerari. iar daca nu-si poate cumpara ea un test de sarcina, ii trimiti tu din romania....

#26 2008-09-02 20:06:06

persifona
Vizitator

daliana a scris:

Scuze, scuze, am citit eu printre randuri.. prost. Mea culpa

#27 2008-09-02 20:06:14

daliana
Hero member

asta am scris si eu in primul mesaj, nu eu am deschis subiectul off topic cu anticonceptionale, poate trebuia sa pun o virgula dupa, sa scriu, "daca nu sunt luate corect si daca interfereaza cu alte medicamente", dar nu pe asta se concentra raspunsul meu ci pe acela de a isi face test de sarcina fata

#28 2008-09-02 20:06:50

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

din cate stiam eu postinorul ajuta daca inca ovulul inca nu e fecundat, nu? adica daca tu esti in perioada fertila, el ejaculeaza...in 2 minute de la ejaculare deja ovulul e fecundat si degeaba iei postinor...ca nu te mai poate ajuta. Dar daca ovulezi peste sa zicem 20 de ore de la concact, iar tu iei postinorul inainte (deci sa zicem dupa 2-3-10 ore de la contact), atunci te ajuta.
si postinor nu e aceelasi lucru cu anticonceptionalele. la anticonceptionale (luate corect, adica fara intrazieri mai mari de 12 ore) nu se produce ovulatia (deci nu exista nici perioada fertila). postinorul e cu totul altceva, e o masura de urgenta, care poate (sau nu) sa aiba succes.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#29 2008-09-02 20:07:17

daliana
Hero member

persifona a scris:

daliana a scris:

Scuze, scuze, am citit eu printre randuri.. prost. Mea culpa

nici-o problema, ca sa vezi ce inventivi erau medicii cu ani in urma

andreea 86, eu l-am luat de frica in a 7-a zi de ciclu, nu era perioada mea fertila, eu mi-am monitorizat ovulatia un an jumate si am ovulat fix in ziua 13-14......, de frica insa am luat in a 7-a zi s contact am avut in a 7-a, apoi nu mai stiu cand.... ca nu s-a putut si numai atunci puteam ramane cred eu, dar organismul mai joaca feste cred

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-09-02 20:11:46)

#30 2008-09-02 20:15:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu sunt de acord cu daliana. dupa cum stiti mama mea a ramas insarcinata avand trompele legate - metoda muuult mai sigura decat ac smile

era o vb - cea mai sigura metoda - aspirina...da' tinuta intre genunchi lol

daliana se ramane si cu sterilet...si de cele mai multe ori extrauterine tubare

mami de minuni hjarta

#31 2008-09-02 20:15:13

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Albert, ea nu are prietene sa-i cumpere ele un test de sarcina? oricum rezultatul e concludent dupa 3 saptamani de la contactul cu risc sau 1 saptamana de la intraziere, deci mai are de asteptat cateva zile....dar poate roaga pe o prietena sa-i ia (daca pe ea o cunosc farmacistele). ai putea sa-i trimiti si tu din romania, dar cred ca dureaza mult pana ajunge un colet, nu?
In rest se poate sa-si intarzie din o mie de alte motive (racela,a stres, slabit, etc), iar simptomele de sarcina de la inceput sunt cam aceleasi cu simptomele de inaintea menstruatiei, deci nu aveti cum sa stiti sigur pana nu-i vine ciclul sau face un test. Adica, chiar daca o dureau sanii...asta putea sa fie si un semn de sarcina dar foarte bine poate fi si un semn ca urmeaza sa-i vina ciclul...asa ca nu trebuie sa se sperie degeaba.
l.e. daliana...e clar ca daca ai ramas insarcinata erai in perioada fertila. ca altfel, daca nu ezista ovulatia nu exista nici sarcina. Chiar daca de obicei ovulatia avea loc in zilele 13-14...asta nu e batut in cuie. cine stie, o racela, stres...ceva putea sa influenteze (din cauza asta metoda calendarului nu are eficacitate atat de mare)

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-09-02 20:17:35)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#32 2008-09-02 20:19:06

daliana
Hero member

eu_vreau a scris:

eu sunt de acord cu daliana. dupa cum stiti mama mea a ramas insarcinata avand trompele legate - metoda muuult mai sigura decat ac smile
era o vb - cea mai sigura metoda - aspirina...da' tinuta intre genunchi lol
daliana se ramane si cu sterilet...si de cele mai multe ori extrauterine tubare

asa s-a intamplat si cu o vecina, a ramas cu trompele legate, cand e sa fie e
rotfl faza cu aspirina
de aceea am spus poate si apoi am postat un link in care vorbea de extrauterina cu sterilet
sustineam ca numai abstineta e 100% sigura

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-09-02 20:20:33)

#33 2008-09-02 20:21:03

persifona
Vizitator

Ana, daca stai "capra" tii aspirina intre picioare si faci si sex rotfl

#34 2008-09-02 20:24:08

o'hara
Platinum member

pe vremea cand cu vorba nu cred ca se folosea pozitia asta rotfl rotfl

mami de minuni hjarta

#35 2008-09-02 20:24:39

persifona
Vizitator

Nu, se folosea capra direct rotfl rotfl rotfl

#36 2008-09-02 20:25:39

o'hara
Platinum member

rotfl rotfl rotfl

mami de minuni hjarta

#37 2008-09-02 20:30:06

daliana
Hero member

calul nu e mai bun????????merge la ambele sexe!rotfl

#38 2008-09-04 01:09:41

Albert
Membru
Inregistrat: 2008-09-01

In sfarsit am primit si eu vestea cea buna.Gata cu stresul si preocuparile.I`a venit menstruatia.Experientza asta o sa fie invatzatura de minte decat sa stau in stress si sa am alte probleme nedorite mai degraba folosesc metode contraceptive.Va multumesc mult pentru ajutor si pentru sfaturile si lamurilire oferite.Raman dator.Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.