homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am dezamagit-o...-2

#20 2008-09-03 01:19:04

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Re: Am dezamagit-o...

Nu va fi chiar prima cina, dar sper ca nici ultima..Si daca se lasa cu boxbox, macar voi avea ce sa povestesc pe forum:))
Am editat mesajul anterior pentru ca mi-am amintit ca am citit cum povesteai despre copilasii tai:)

#21 2008-09-03 01:29:40

space
Hero member

Undeva la offtopic parca...Cum i-ai pus sa se culce sau asa ceva..Dar nu numai acolo,numai ca nu-mi amintesc foarte bine ca mai toata ziua stau pe forum si citesc cate ceva

#22 2008-09-03 07:57:33

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

unele mame sunt incredibile pe cuvantul meu...mama ta ca si a mea de altfel sunt firi egoiste posesive si dominatoare...nu se gandesc deloc la copii lor ca asemenea atitudine ii poate marca pe viata...incredibil...mama ta nu are nici un motiv sa vorbeasca inaintea ta...la varsta ta a realizat atatea lucruri?....deja m-am enervat asa ca voi reveni cu alte idei ceva mai tarziu

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#23 2008-09-03 08:06:39

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Space, ceea ce ai facut este cea mai buna alegere pe care o puteai face in conditiile de fata.Nu o lasa pe mama ta sa te descurajeze, pt ca desi nu pare, si ea stie ca e cea mai buna alegere.Si nu te mai invinovatii atat, da-o incolo de carte, nu e ca si cum fugeai cu ea in tari straine tongue , ai intarziat putin sa o returnezi, se mai intampla, si este oky sa stai cu prietenul tau, v? va ajuta foarte mult.
Tu esti genu de persoana care inloc sa vada ca are dreptate, incearca sa se scuze, nu ai de ce! mama ta sigur e mandra de tine doar ca o doare plecarea ta.Pun pariu ca daca plecai singura si stateai cu cine stie in camera zicea ca e un strain si ei nu ii convine.
Si alta chestie, daca o ajuta, spune-i ca ai facut cerere si nu mai stai cu el, stai cu o fata.Nu e ca si cum poate sa vina sa vada cu cine stai...

felicitari!!!!Multa multa bafta si sa fiti tari, e greu p'acolo pana te obisnuiesti wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#24 2008-09-03 09:08:30

space
Hero member

Ai mare dreptate, Anka_Lala, parca din respect pentru mama mi-e rusine si numai sa gandesc ca are un fel ciudat de a rezolva problemele si cateodata vede lucrurile intr-un mod mult mai ilogic decat le-as vedea eu; atunci incerc sa ma scuz eu, ca poate nu stiu, poate nu e bine, dar daca solutia mea e mult mai eficienta, atunci trebuie sa fi avut dreptate.

Trebuie sa recunosc ca m-am gandit si eu sa-i spun ca stau cu altcineva, dar poate sa vina sa verifice.In general, ii e frica de avion, dar mi-a spus ca pentru mine se urca si in avion si vine sa ma vada.Mama e genul care mi-ar face o surpriza si s-ar afisa la mine la usa pe neasteptate.Si in plus, m-am gandit ca daca tot ea e cea care finanteaza toata chestiunea asta, ar fi corect sa stie adevarul; ma gandeam chiar ca o sa fie mai linistita ca stau cu o persoana pe care o cunosc si care e de incredere, si care ma va lasa sa invat.Dar cu mama nu se stie niciodata..nici pe mine nu ma cunoaste daca pentru asa o intamplare e in stare sa anuleze toate lucrurile bune pe care le-am facut si sa-mi spuna ca nu sunt buna de nimic, daramite pe el,  si il judeca asa fara sa stie..

P.S.: Ieri, mi-a facut scandal ca am invitat-o pe prietena mea cea mai buna la mine sa vina astazi sa ne uitam la un film, pentru ca mi-a zis ca special si-a facut timp pentru mine sa ma stam impreuna.Asa ca am sunat-o pe prietena mea si i-am spus sa nu mai vina,desi muream de rusine. Azi dimineata m-a trezit mama sa-mi zica ca ea pleaca si ca pot sa chem pe cine vreau la mine(Recunosc, are de rezolvat o chestiune importanta- e vorba de o ruda care e bolnava), dar totusi...Mult zgomot pentru nimic.Abia astept sa plec..
Va multumesc ca mi-ati mai deschis ochii...nocry

Publicitate

loading...

#25 2008-09-03 10:42:54

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Draga Space, in primul rand felicitari pentru realizarile tale!
In al doilea rand, si eu sunt de acord ca mama ta se impaca greu cu gandul ca vei pleca de acasa...mai ales in strainatate, departe si in necunoscut.Cred ca ii este mai greu acum, dar se va obisnui...Uite, in scandalul cu prietena ta, probabil ca mama ta voise sa petreaca ceva timp cu tine si tu i-ai transmis ca e mai important sa faci ceva cu prietena ta...Spui ca aveti si o ruda bolnava...Probabil ca mama ta e stresata si se supara mai usor, mai ales cand stie si ca in curand vei pleca...
Si eu am fost toata viata un copil cuminte, ascultator, cu note mari la scoala...si cand am avut si eu un prieten si am inceput sa ies mult in oras s-au simtit si ai mei amenintati...a durat un pic pana s-au obisnuit cu noua situatie... il ai pe copilasul tau (care si la 50 de ani tot copilas e in ochii lor), pe care l-ai crescut tu, pentru care esti centrul universului si dintr-odata...acesta se maturizeaza. E greu de acceptat. Mai ales ca, de la o anumita varsta (cand ai un job, copii etc) timpul incepe sa treaca foarte repede...probabil parintii nostri nici nu-si dau seama cand am crescut.
Eu zic sa nu te superi pe ea. Nu toti suntem perfecti, nici chiar parintii nostri. Incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea inainte sa pleci. Ai sa vezi ca dupa aia lucrurile se vor aranja. Si eu asteptam mai mult ca orice sa plec de acasa la facultate, sa fiu singura, pe cont propriu. Greutatile de care m-am lovit si departarea m-au apropiat foarte mult de ai mei si acum avem o relatie fff frumoasa, chiar daca in adolescenta era un pic altfel.
Mult succes iti doresc in continuare la facultate! :)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#26 2008-09-03 12:23:04

space
Hero member

Multumesc mult:)

#27 2008-09-03 12:30:07

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

felicitari space...si stii ce..las-o sa se mai agite.oricum intr-o luna incepe facultatea wink
felicitari!

#28 2008-09-03 12:33:24

space
Hero member

Mai putin de o luna, la 15 sept incepe:))

#29 2008-09-03 15:01:00

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

space, bv felicitari! pune mana si iti traieste viata de studenta, in strainatate te vei distra. nu multe fete au ocazia sa plece cu iubitul... eu imi doresc sa plec la anu' dar ma tot gandesc cum sa il las eu pe el acasa?? asa ca mai lasa ce zice mama ta, o fi speriata, o fi ingrijorata..oricum ea iti vrea binele... cred ca dupa ce se va obisnui cu idea ca esti mare si ca esti pe picioarele tale iti va demonstra si cat de mandra e de tine...
offtopic cat platesti la fac? si cum ai facut sa intri? daca nu sunt indiscreta si vrei sa spui..

Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-09-03 15:02:21)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#30 2008-09-03 15:01:56

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

mary_aleee a scris:

space, bv felicitari! pune mana si iti traieste viata de studenta, in strainatate te vei distra. nu ,multe fete au ocazia sa plece cu iubitul... eu imi doresc sa plec la anu' dar ma tot gandesc cum sa il las eu pe el acasa?? asa ca mai lasa ce zice mama ta, o fi speriata, o fi ingrijorata..oricum ea iti vrea binele... cred ca dupa ce se va obisnui cu idea iti va demonstra si cat de mandra e de tine...
offtopic cat platesti la fac? si cum ai facut sa intri? daca nu sunt indiscreta si vrei sa spui..

si eu as vrea sa stiu... big_smile angel

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#31 2008-09-03 15:22:57

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

felicitari space,iar in legatura cu mama ta sunt de acord cu fetele,multa bafta

#32 2008-09-03 15:46:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

felicitari! si atat. restul se va rezolva de la sine. si sa va dea dumnezeu sa va mearga bine.
dupa mine n-ai gresit cu nimic. si nici n-ai dezamagit-o

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#33 2008-09-03 16:06:14

Chiara.M
Hero member

daa imi place ce ai facut tu. eu voiam sa plec prin bursele erasmus dar anul trecut nu am avut nici bani si nici nu eram f decisa. in schimba acuma pe 26 pleaca o prietena de-a mea prin erasmus..dar e ff multa birocratie, mii de hartii si hartoage... adica eu sunt deja de fac, dar mi-ar placea un master in strainatate (anglia / franta). au foarte multa valoare aici in italia.. sunt dispusa sa lucrez un an de zile la rand numai sa stiu ca imi asigur un master/specializare buna, pe urma careia sa pot avea un serviciu decent..  ne poti da ceva linkuri??

#34 2008-09-03 18:16:13

Chiara.M
Hero member

saru'mana mult. cand ajung acasa am sa ma uit cu calm sa vad ce gasesc...

#35 2008-09-03 20:06:39

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

veti merge la aceeasi facultate/universitate?
intr-un mediu nou, intr-o tara noua.. totul se va schimba. chiar si relatia dintre voi.

#36 2008-09-03 21:46:09

space
Hero member

La aceeasi universitate, insa nu la aceeasi facultate.
Stiu ca se va schimba relatia....Insa sper ca va fi bine intr-un fel sau altul

#37 2008-09-04 00:57:40

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

stii cumva unde pot vedea masterate in strainatate?

#38 2008-09-04 08:25:38

space
Hero member

Nu stiu exact , dar daca vrei si daca te intereseaza ceva anume, as putea sa o intreb pe mama pentru ca lucreaza chiar in domeniu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.