|
Nu esti logat.
Am dezamagit-o...-2#20 2008-09-03 01:19:04
Re: Am dezamagit-o...Nu va fi chiar prima cina, dar sper ca nici ultima..Si daca se lasa cu , macar voi avea ce sa povestesc pe forum:)) Offline #21 2008-09-03 01:29:40
Re: Am dezamagit-o...Undeva la offtopic parca...Cum i-ai pus sa se culce sau asa ceva..Dar nu numai acolo,numai ca nu-mi amintesc foarte bine ca mai toata ziua stau pe forum si citesc cate ceva Offline #22 2008-09-03 07:57:33
Re: Am dezamagit-o...unele mame sunt incredibile pe cuvantul meu...mama ta ca si a mea de altfel sunt firi egoiste posesive si dominatoare...nu se gandesc deloc la copii lor ca asemenea atitudine ii poate marca pe viata...incredibil...mama ta nu are nici un motiv sa vorbeasca inaintea ta...la varsta ta a realizat atatea lucruri?....deja m-am enervat asa ca voi reveni cu alte idei ceva mai tarziu N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #23 2008-09-03 08:06:39
Re: Am dezamagit-o...Space, ceea ce ai facut este cea mai buna alegere pe care o puteai face in conditiile de fata.Nu o lasa pe mama ta sa te descurajeze, pt ca desi nu pare, si ea stie ca e cea mai buna alegere.Si nu te mai invinovatii atat, da-o incolo de carte, nu e ca si cum fugeai cu ea in tari straine , ai intarziat putin sa o returnezi, se mai intampla, si este oky sa stai cu prietenul tau, v? va ajuta foarte mult. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #24 2008-09-03 09:08:30
Re: Am dezamagit-o...Ai mare dreptate, Anka_Lala, parca din respect pentru mama mi-e rusine si numai sa gandesc ca are un fel ciudat de a rezolva problemele si cateodata vede lucrurile intr-un mod mult mai ilogic decat le-as vedea eu; atunci incerc sa ma scuz eu, ca poate nu stiu, poate nu e bine, dar daca solutia mea e mult mai eficienta, atunci trebuie sa fi avut dreptate. Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-03 10:42:54
Re: Am dezamagit-o...Draga Space, in primul rand felicitari pentru realizarile tale! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #27 2008-09-03 12:30:07
Re: Am dezamagit-o...felicitari space...si stii ce..las-o sa se mai agite.oricum intr-o luna incepe facultatea Offline #28 2008-09-03 12:33:24
Re: Am dezamagit-o...Mai putin de o luna, la 15 sept incepe:)) Offline #29 2008-09-03 15:01:00
Re: Am dezamagit-o...space, bv felicitari! pune mana si iti traieste viata de studenta, in strainatate te vei distra. nu multe fete au ocazia sa plece cu iubitul... eu imi doresc sa plec la anu' dar ma tot gandesc cum sa il las eu pe el acasa?? asa ca mai lasa ce zice mama ta, o fi speriata, o fi ingrijorata..oricum ea iti vrea binele... cred ca dupa ce se va obisnui cu idea ca esti mare si ca esti pe picioarele tale iti va demonstra si cat de mandra e de tine... Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-09-03 15:02:21) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #30 2008-09-03 15:01:56
Re: Am dezamagit-o...
si eu as vrea sa stiu... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #31 2008-09-03 15:22:57
Re: Am dezamagit-o...felicitari space,iar in legatura cu mama ta sunt de acord cu fetele,multa bafta Offline #32 2008-09-03 15:46:12
Re: Am dezamagit-o...felicitari! si atat. restul se va rezolva de la sine. si sa va dea dumnezeu sa va mearga bine. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #33 2008-09-03 16:06:14
Re: Am dezamagit-o...daa imi place ce ai facut tu. eu voiam sa plec prin bursele erasmus dar anul trecut nu am avut nici bani si nici nu eram f decisa. in schimba acuma pe 26 pleaca o prietena de-a mea prin erasmus..dar e ff multa birocratie, mii de hartii si hartoage... adica eu sunt deja de fac, dar mi-ar placea un master in strainatate (anglia / franta). au foarte multa valoare aici in italia.. sunt dispusa sa lucrez un an de zile la rand numai sa stiu ca imi asigur un master/specializare buna, pe urma careia sa pot avea un serviciu decent.. ne poti da ceva linkuri?? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #34 2008-09-03 18:16:13
Re: Am dezamagit-o...saru'mana mult. cand ajung acasa am sa ma uit cu calm sa vad ce gasesc... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #35 2008-09-03 20:06:39
Re: Am dezamagit-o...veti merge la aceeasi facultate/universitate? Offline #36 2008-09-03 21:46:09
Re: Am dezamagit-o...La aceeasi universitate, insa nu la aceeasi facultate. Offline #37 2008-09-04 00:57:40
Re: Am dezamagit-o...stii cumva unde pot vedea masterate in strainatate? Offline #38 2008-09-04 08:25:38
Re: Am dezamagit-o...Nu stiu exact , dar daca vrei si daca te intereseaza ceva anume, as putea sa o intreb pe mama pentru ca lucreaza chiar in domeniu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|