homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?-2

#20 2008-09-05 17:46:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?

adina84 a scris:

pt ca i se pare naspa sa umble cu florile pe strada "sa il vada lumea:. omg !!!!! nu pot sa inteleg.
)

yikes la mine "motivul" asta ar fi un maare motiv de scandal.... neutral poate am eu o problema, dar cand prioritatea e gura targului nu mai am ce discuta. am avut si eu cu al meu vreo cateva faze asemanatoare si s-a invatat ca ii accept orice motiv, cat de stupid, mai putin asta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#21 2008-09-05 17:48:24

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

mie actualul nu mi-a luat nici o floare in 2 ani. imi cumpara tot felul de cadouri, dar nu flori.
fostul mi-a luat prima data trandafiri si a venit cu buchetul in sacosa (sa nu rada lumea de el, cica), dup-aia m-am mai luat de cateva ori.

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#22 2008-09-05 17:50:19

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

sa zicem k e un ''mit real'' big_smile depinde de barbat.de exemplu:tata nu cumpara niciodata flori,al meu cumpara si i face si placere sa mi le ofere big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#23 2008-09-05 17:52:55

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

eu cred ca este o realitate,din cate am observat eu anumiti barbati ofera cumpara cadouri sau flori doar din obligatie sau cand vor sa obtina ceva,prietenului meu de ex nu-i place sa cumpere flori sau mai bine zis nu ca nu-i place nu obisnuieste,de 2 ani jumate de cand sunt cu el prima data cand am primit flori a fost vara aceasta la mare(ca si andrutza)si asta din suflet in restul timpului ii place sa-mi daruiasca diverse.insa eu nu vreau ceva din obligatie

#24 2008-09-05 17:54:22

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

katami a scris:

adina84 a scris:

pt ca i se pare naspa sa umble cu florile pe strada "sa il vada lumea:. omg !!!!! nu pot sa inteleg.
)

yikes la mine "motivul" asta ar fi un maare motiv de scandal.... neutral poate am eu o problema, dar cand prioritatea e gura targului nu mai am ce discuta. am avut si eu cu al meu vreo cateva faze asemanatoare si s-a invatat ca ii accept orice motiv, cat de stupid, mai putin asta

scandal a fost, katami, dar a trecut... kestiunea e mai veke. compenseaza el in multe alte aspecte, si am lasat-o balta...
m-a surprins insa recent, la mare, mi-a luat un trandafir de la tigancile alea care vin pe la mese. si nu ma asteptam, eram la masa o gramada !!! si a facut-o asa de natural incat nu-mi venea sa cred... sa se fi skimbat ceva ?? :-?

Publicitate

loading...

#25 2008-09-05 18:05:50

katami
Platinum member

smile atunci e de bine...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#26 2008-09-05 18:11:07

persifona
Vizitator

Si al meu tot la ocazii.. roll
Si in ultima vreme i-am zis ffffffff des ca ar fi dragutz daca ar ai veni si el cu cate o floare fara nicio ocazie.. si dupa vreo 2 luni de batut la cap (tillfreds) am primit unul cand faceam 1 an si 8 luni. Ce-i drept nu ma asteptam tongue
Acum o sa mai primesc de ziua mea si de Valentine's, apoi de 1 martie si apoi iar ma rog de el rotfl Punem pariu ? tongue

#27 2008-09-05 18:13:33

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

e un mit.. dar nu le face placere sa aduca mai precis le face placere bucuria noastra cred si faptul ca au facut ceva..
al meu m-a ia prin surprindere cu floricelele deobicei.. nu stiu cum nimereste sa imi ia cand ma astept mai putin.. da' se mai si intapla sa treaca uneori un pic de timp de la ultima floare primita si ii zic ca vreau punish lol

eu m-as enerva si as face ca diablo sa imi zica ca nu imi ia flori nu stiu din ce motiv... box

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#28 2008-09-05 18:16:54

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo primesc de ziua mea si de valentine's day   lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#29 2008-09-05 18:19:48

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

din punctul meu de vedere e realitate sad....in aproape 4 ani mi-a adus o singura data un trandafir.alte cadouri imi cumpara mereu dar nu flori....orice numai nu flori.....as fi multumita si cu o buruiana din gard dar nu reusesc sa-l conving......asta este m-am resemnat......cred k m-ai usor i-ar fi sa-mi cumpere flori din plastic decat sa-mi aduca flori naturale lol
motivul care l-am primit: nu stie sa le aleaga si decat sa nu-mi placa mai bine nu-mi ia lol

#30 2008-09-05 18:20:30

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io primesc cand sunt suparata, bine k am facut un an si nu mi'a luat o floricik, d'apai trandafir lol nu ma asteptam, dar nah ... oricum votez : mit

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-09-05 18:21:04)

#31 2008-09-05 18:26:38

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

fetele dar daca doriti si nu va aduc nu le ziceti ca vreti si voi floricele? poate unii nu stiu ca pt noi conteaza ..
mie la inceput imi aducea o gramada de trandafiri.. da mie nu imi placeau asa de mult trandafirii at, mi se parea ca e f formala kestea chh.. si i-am l-am tot batut la cap ca vreau flori de camp lol.. saracul  il puneam sa imi culeaga flori de pe langa garduri lol  si acu imi aduce detoate felurile din proprie inintiativa hjarta

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#32 2008-09-05 18:27:46

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

aproape in fiecare luna pe data de 15... atunci e ziua noastra imi aduce un trandafir.
cand suntem certati si eu ma incui in dormitor , imi aduce trandafiri sa ma impace rodnar
de ziua mea, valentine, 1/8 martie , si de obicei cand are maica'sa serbare la gradinita si are casa plina de buchete , imi aduce vreo 3 buchete  rotfl

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#33 2008-09-05 18:31:11

katami
Platinum member

capcaun a scris:

io primesc cand sunt suparata, bine k am facut un an si nu mi'a luat o floricik, d'apai trandafir lol nu ma asteptam, dar nah ... oricum votez : mit

eu daca incearca sa ma "cumpere" cand sunt suparata ma botosesc si ami tare rotfl deci ii tai tot cheful sa imi aduca ceva atunci... rotfl

#34 2008-09-05 18:32:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

katami a scris:

capcaun a scris:

eu daca incearca sa ma "cumpere" cand sunt suparata ma botosesc si ami tare rotfl deci ii tai tot cheful sa imi aduca ceva atunci... rotfl

rotfl la fel as face si eu.. noroc ca stie si ma ignora big_smile ca asa imi trece cel mai repede, ma plictisesc si incep sa ma pisicesc pe langa el ca sa ma bage in seama rotfl

#35 2008-09-05 18:32:42

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

cred ca majoritatea sunt teleghidati sa ofere la ocazii lol

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-09-05 18:38:31)

Dragostea nu se stă, se face.

#36 2008-09-05 18:33:30

katami
Platinum member

da rotfl adevaru' e ca la inceput el era genul dulce, care cauta impacare (a nu se citi "sex de impacare" tongue). dar din cauza mea am ajuns si noi la fel lol

#37 2008-09-05 18:44:11

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

eu imi doresc atata de mult sa primesc flori dar parca cu cat imi doresc mai mult cu atata nu primesc nik lol

#38 2008-09-05 18:49:24

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

La al meu nu ii place sa aduca din pacate.Prefera sa imi cumpere ceva ce nu se ofileste...vorba lui.Flori imi aduce doar de 8 martie,de ziua indragostitilor si de ziua mea.Mai aduce si fara motiv,dar mai rar.In schimb ii place sa imi aduca cadouri.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.