|
Nu esti logat.
Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?-3#39 2008-09-05 18:53:23
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?eu as prefera cadouri ... un bmw... orice ... Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #40 2008-09-05 18:54:20
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?si al meu imi ia rar flori, din pacate... nu-i plac, ca-s bani aruncati degeaba, sunt "trecatoare"... eh Just like a tattoo I'll always have you... Offline #41 2008-09-05 18:54:55
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?alui meu intotdeauna i-a placut sa imi aduca flori,imi aducea des chiar de la inceputul relatiei ,acum 12 ani ! lumea din jur in special mama mea,a zis sa ma bucur atunci pt ca asa fac toti barbatii si dupa ce-si ating scopul nu voi mai vedea niciun fir de floare...Cu un pic de teama,l-am lasat sa-isi atinga "scopul",am facut dragost dupa 2 luni dupa ce l-am cunoscut...si florile veneau chiar mai des decat la inceput...Mama a ramas muta... apoi mi-a zis ca asta e ceva patologic....Bune incurajari ,nu? dupa 5 ani ne-am casatorit...si vreau sa spun ca in 8 ani de casnicie f rare sunt zilele cand am vaza de flori goala-mai des se intampla iarna dar nici atunci nu tine mult ! Probabil stie ca imi plac florile....si de aceea face asta...dar eu ma simt mandra ! Offline #42 2008-09-05 18:58:48
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?
Gugu, da tu nici n-ai pretentii, nush cum sa-ti spun #43 2008-09-05 19:05:58
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?al meu prefera sa-mi ia un cadou decat sa-mi ia flori k preferatele mele,zambilele sau liliacu sau ghioceii sau lacramioarele,nu se gasesc tot timpul anului... dar d valentine`s mi-a luat un trandafir rosu..si d ziua mea mi-a adus gladiole din gradina kre au tinut 1 saptamana juma,si din partea mamei sale un trandafir galben superb dar nu prea le are el cu florile i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#44 2008-09-05 19:12:30
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?in privinta actualului prieten , ei pai fostei lui prietene nu-i placea sa i se dea flori, asa k el la viata lui nu a daruit de prea multe ori flori, i-a daruit odata flori si tipa i-a facut o faza naspa si saracu ramas cu trauma ...eram de cam 2luni impreuna si vine vb d daruitul florilor si mai in gluma mai in serios i-am sp k el d c nu mi-a daruit plori pana acu si mi-a zis d c , i-am sp k mie imi plac f mult florile si a bagat la cap si uite asa din knd in knd , p neprevazute, ma trezesc cu cate un trandafir rosu:).. Ultima oara a fost editat de Joy'n'Happiness (2008-09-06 00:21:56) Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #45 2008-09-05 19:17:02
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?yo nu primes de 1 martie mai nimic de la nimeni Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #46 2008-09-05 19:26:19
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?depinde de barbat.....mie toti mi-au adus „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #47 2008-09-05 19:41:21
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?mie imi aduce... nu prea des, dar mi'aduce... de exp anul asta mi a luat de valentine's lalele -sunt preferatele mele, cu toate k el nu prea intelege de ce mi plac mai mult lalele decat trandafirii - , de 1 martie o zambila, mai mi-a adus intr o zi, fara niciun motiv un buchet de lalele , de ziua mea 19 trandafiri roz, si mi mai aduce el asa kte o floricik furata de la vecini... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #48 2008-09-05 19:46:40
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?mie cel mai bun prieten imi aduce la diferite ocazii (sau cand imi face vreo vizita) flori culese/gasite. si are grija sa-mi zica "asta e din gard de la vecina x" mie imi place ca-i sincer Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #49 2008-09-05 20:16:23
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?bomboane. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #50 2008-09-05 20:24:01
super idee! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #51 2008-09-05 20:24:59
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?mie nu mi`a adus flori niciodata de cand suntem impreuna I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #52 2008-09-05 20:25:01
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?eu kred k am primit in 9 luni d maxim 5 ori flori........................................ Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-09-05 20:25:23) Dance like nobody is watchin.... Offline #53 2008-09-05 20:29:39
cred ca te poti considera chiar norocoasa #54 2008-09-05 20:32:03
eu never in 6 ani si ceva v`am luat I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #55 2008-09-05 20:32:04
eu mereu primesc de la niste prieteni cu buget de studenti ciocolata primola (pt diferite ajutoare).... si nici eu nici iubi nu mancam ciocolata asta... si mi-e asa rusine ca oamenii aia dau din banii lor putini pt noi... le-am zis de n ori ca nu-i cazul.... dar n-am cu cine discuta. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #56 2008-09-05 20:54:17
sau o punga de cafea si o ciocolata ar merge si asta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #57 2008-09-05 21:11:30
Re: Barbatilor nu le place sa aduca flori:mit sau realitate?al meu fiind elev si cam falit in loc de flori si chestii scumpe mereu imi da cadouri simbolice cand ne vedem ultima data mi-a facut un cristal de zahar si l-a pus intr-un fel de eprubeta de sticla legata frumos All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|