homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-11

#191 2008-09-05 23:41:03

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

si fostu meu facea la fel..cand il apuca strechea nu raspundea la telefon :dar nu doar mie...la TOATA lumea...nu dadea semne de viata cu zilele..eram toata gasca (eu+prietenii lui) crizati sa nu fi murit omu ...dar el era doar inchis in lumea lui..dormea..statea.

motivu : vroia liniste...

eu zic sa incerci sa-l lasi..sa vezi cat sta fara sa dea un semn de viata..intr-un tarziu o sa revina la realitate tongue

Sim y 

#192 2008-09-05 23:41:43

andrutza
Vizitator

GreenBubbles a scris:

asa andru
dupa aia...stii tu puss

puss

#193 2008-09-05 23:42:59

Cassiopeia
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

simy_alexandra a scris:

GreenBubbles a scris:

simy: el te-a pus sa te vezi cu ala?WTF?
eu si acum dak ma vad cu Primul...ne salutam,si atat...nu-l mai iubesc. tin la el asa...dar atat. nu cred k mi-ar trezi vreun sentiment,cu toate k l-am iubit tare. dar acum il ador p puiu hjarta

da... cu pretextu : "cere-i cartile 'napoi..sunt ale tale"
si dupa cik " tu crezi ca pt carti te-am pus?am vrut sa vad cum reactionezi dupa ce te vezi cu el" neutral

ce parshiv a fost neutral
dar tu cum ai reactionat?
el era d fatza?
ce ai facut de l-a deranjat?
te-ai balabit in fata aluia,te-ai inroshint,te-ai inmuiat sau wtf?
eu cred k e super paranoic.
si dak crede k nu-l iubesti,de ce dracu mai vrea sa stea cu tine?k sa-si bata joc???
:f?rbannad:
asa tare mi-as dori sa constientizezi sad sa ne asculti sad

pai nu.ca el nu fu de fatza..si intalnirea cu ala n-a durat mai mult de 1 min rotfl "buna..buna..uite cartile..ms/pa"
dupa m-am dus la el home si m-a luat la intrebari cum fu...i-am zis ...dar naahhhh..TOMA

green : ne-am deps de apr 2 sapt

Sim y 

#194 2008-09-05 23:43:22

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mi-e dor d un tratamen d frumusete...
ar tb sa ma duc la cosmetica dar nu mai am banutzi sad
oricum zilele astea o sa-mi fac o masca de par,una d fatza...etc..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#195 2008-09-05 23:44:20

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

buna gagicileeee puss
ce faceti?
yo acum am venit din oras
One,iar te supara masculu?castra-l-as sa-l castrez ca-ti face zile amare!mama lui! :f?rbannad::f?rbannad:

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

Publicitate

loading...

#196 2008-09-05 23:44:22

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

GreenBubbles a scris:

pai One,dc nu vb cu el?eu zic sa mentionezi ceva de despartire...sa vezi ce zice...dak vrea sau se sperie la acest gand si asa vei stii de o treaba...puss

aseara...n=-am mai putut tine in mine si l-a sunat....intrase si pe mess si se juca,nici sa ma salute nimic.am vb o ora jumate.....am fortat pt k m-a enrvat f tare k la inceput knd i-am zis de ce face si asa..a inceput sa comenteze ca de obicei...iar apoi..tacea din gura...il intrebam ce are de zis si sa-mi vb acuma ,tacea indelung si "nu am ce sa mai zic....".de dinainte sa-l sun era f sigura k dak ma iau de el serios ,nu asa catzel cum am fost de obicei ,o sa imi zica sa ne despartim pt k el "nu poate sa mai tina o relatie dinc auza a cate a patit pana acum",pt k "nu mai e in stare"(m-am saturat de replica asta grater)si totusi nu a pomenit nimic,nu a batut nici un apropo(la inceput mai batea si vb aiurea).
nu stiu ce e de capul lui...azi am vb cu cel mai bun preiten al lui...nici macar ala nu are habr...si zice k e "independent" si nu il intelege nici el de multe ori.tipul e de partea mea si a zis k va vb cu el(a mai vb o data si atunci se schibmase,era f atent si dragut)....
azi nu am vb cu el deloc...
nu stiu...sunt extrem de confuza...grater grater

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-09-05 23:44:50)

They can because they think they can.

#197 2008-09-05 23:44:41

GreenBubbles
Insomniac member

simy_alexandra a scris:

GreenBubbles a scris:

simy_alexandra a scris:

si dupa cik " tu crezi ca pt carti te-am pus?am vrut sa vad cum reactionezi dupa ce te vezi cu el" neutral

el era d fatza?
si dak crede k nu-l iubesti,de ce dracu mai vrea sa stea cu tine?k sa-si bata joc???

pai nu.ca el nu fu de fatza..si intalnirea cu ala n-a durat mai mult de 1 min rotfl "buna..buna..uite cartile..ms/pa"
dupa m-am dus la el home si m-a luat la intrebari cum fu...i-am zis ...dar naahhhh..TOMA

si crezi k definitiv?
fato,arati bine,esti d gasca...o sa-ti gasesti un tip p masura ta,nu te mai chinui cu asta... nu merita atentia ta si dragostea ta...si nici daruirea ta...

#198 2008-09-05 23:45:12

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

andru, la ce topic... scuze sunt cam obosita si n-am fost atenta.

#199 2008-09-05 23:45:15

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

simy_alexandra a scris:

GreenBubbles a scris:

simy_alexandra a scris:

el era d fatza?

simy, no offence... da' cum poti sa te lasi asa manipulata???

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#200 2008-09-05 23:45:57

OneOnly
Insomniac member

Allecsutsa a scris:

buna gagicileeee puss
ce faceti?
yo acum am venit din oras
One,iar te supara masculu?castra-l-as sa-l castrez ca-ti face zile amare!mama lui! :f?rbannad::f?rbannad:

servus Alle kram .
da.....rau de tot sad grater.acum le povesteam fetelor asa pe scurt...tu stii mai multe tie ti-am spus o bucata din povestea mea...sad

#201 2008-09-05 23:47:43

GreenBubbles
Insomniac member

OneOnly a scris:

GreenBubbles a scris:

pai One,dc nu vb cu el?eu zic sa mentionezi ceva de despartire...sa vezi ce zice...dak vrea sau se sperie la acest gand si asa vei stii de o treaba...puss

aseara...n=-am mai putut tine in mine si l-a sunat....intrase si pe mess si se juca,nici sa ma salute nimic.am vb o ora jumate.....am fortat pt k m-a enrvat f tare k la inceput knd i-am zis de ce face si asa..a inceput sa comenteze ca de obicei...iar apoi..tacea din gura...il intrebam ce are de zis si sa-mi vb acuma ,tacea indelung si "nu am ce sa mai zic....".de dinainte sa-l sun era f sigura k dak ma iau de el serios ,nu asa catzel cum am fost de obicei ,o sa imi zica sa ne despartim pt k el "nu poate sa mai tina o relatie dinc auza a cate a patit pana acum",pt k "nu mai e in stare"(m-am saturat de replica asta grater)si totusi nu a pomenit nimic,nu a batut nici un apropo(la inceput mai batea si vb aiurea).
nu stiu ce e de capul lui...azi am vb cu cel mai bun preiten al lui...nici macar ala nu are habr...si zice k e "independent" si nu il intelege nici el de multe ori.tipul e de partea mea si a zis k va vb cu el(a mai vb o data si atunci se schibmase,era f atent si dragut)....
azi nu am vb cu el deloc...
nu stiu...sunt extrem de confuza...grater grater

asta e o scuza penibila! k nu poata sa tina o relaie dupa ce a patit...hai,ma lashi??astea-s dume de cacat,imi pare rau ca te dezamagesc.
oricate kkturi ai patit,pana la urma iti revii,mai ales cand ai o persoana cu suflet bun langa tine kre nu da semne k ar vrea sa te raneasca! si dak nu simti nik pt persoana aia,macar ai bunu simt sa ii zici,nu sa o tii ca p ace...
vrajeli sunt astea...ce experiente nasoale a avut?si dak a avut,vrei sa zici k niciodata nu va mai tine o relatie?
hai mah...sa ne scuteasca...

#202 2008-09-05 23:47:52

Cassiopeia
Insomniac member

green ,pai da e definitiv [din momnt ce el nu mai vrea sa auda de mine]

pitzi, ce naibii era sa fac?trebuia sa-i fac nebunului pe plac ca altfel facea crize neutral

Sim y 

#203 2008-09-05 23:50:18

GreenBubbles
Insomniac member

simy_alexandra a scris:

pitzi, ce naibii era sa fac?trebuia sa-i fac nebunului pe plac ca altfel facea crize neutral

extraordinar...ce crize?!?!?!
tu ai motive sa-i faci crize
nu el
doamne
revino-ti te rog!!
faza asta cu cartile a fost recenta?
lasa k isi va intalni nashu
ce o sa-si mai bata joc alta de el
au mami
ce suferinta il asteapta
roata mereu se intoarce
auzi tu...crize??eu ii dadeam in cap...cu cartile primite de la ex!

#204 2008-09-05 23:50:23

OneOnly
Insomniac member

simy_alexandra a scris:

si fostu meu facea la fel..cand il apuca strechea nu raspundea la telefon :dar nu doar mie...la TOATA lumea...nu dadea semne de viata cu zilele..eram toata gasca (eu+prietenii lui) crizati sa nu fi murit omu ...dar el era doar inchis in lumea lui..dormea..statea.

motivu : vroia liniste...

eu zic sa incerci sa-l lasi..sa vezi cat sta fara sa dea un semn de viata..intr-un tarziu o sa revina la realitate tongue

asa zice si mie k asa face cu toata lumea si m-am enrvat si i-am zis aseara sa nu ma mai puna pe mien in aceeasi oala cu "toata lumea".da ce naiba facem aici?neutral
si cu preitenii lui cei mai buni vb cand si cand...
stii..asta mi-a zis si cel mai bun preiten al lui si un prieten bun de-al meu...sa-l las si sa nu-i mai dau atata atentie,cu sunat &etc........
tu ce ai facut cu fostul tau?chair as fi curioasa acum k alfu k mai sunt specimene din astea extrem de complicate neutral

#205 2008-09-05 23:51:00

pitzipoank
Insomniac member

simy_alexandra a scris:

simy, fara sup. da' eu cred k face ping-pong cu tine...:f?rbryllad:

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#206 2008-09-05 23:51:25

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

gata, s-a rezolvat

#207 2008-09-05 23:52:53

GreenBubbles
Insomniac member

nu-l suna mai One... vezi dak iti da vreun semn. so eu am avut relatia asa in cumpana intr-o vreme (acum ne e bine hjarta ) si am zis: nu-l sun! si nu l-am sunat...greu am rezistat. m-am dus mai intai la el acasa si mi-am luat toate catrafusele...apoi nu l-am sunat. si ma bombarda cu mesaje,k ii e dor d mine,etc.
a meritat,k d atunci ne e bine impreuna hjarta
dar macar din mandrie nu-l mai suna!!
off doamne
unde va e coloana vertebrala?? yikes

#208 2008-09-05 23:53:19

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

bunaaaaa fetele ce faceti?
vin de la tutai big_smile
deciiiii a fost amaria si inca o fetitza(portugheza) la noi big_smile si am papat paste..dupa ce le'am dus am stat putin de vorba..el era mort de obosit..si eu l'am pupat un pic si'am zis ca ne culcam..dar hop ce sa vezi...ne'am apucat de pozitia descoperita aseara...e foaaarte tare domnule! mie'mi place ca'i dorsala lol si lui ii place ca simte tot perfect si relaxat..caci sta pe spate..e greu de explicat..dupa iar l'au luat oboselile..nu'si mai putea misca membrele lol nah amandoi dupa servici..e de inteles..l'am iertat..si'a adormit...dar a sunat telu..caci era inca devreme(11)si a vb..si dupa sa vezi tutai rotfl s;a ridicat eroic si mi'a dat o nemernicie de meci..imi venea sa'mi iau campii de viteza..nenorociiire
daca a dormit juma de ora..a prins fortze noi rotfl
ce faceti voi?

6 ani de dragoste  hjarta

#209 2008-09-05 23:54:56

pitzipoank
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

nu-l suna mai One... vezi dak iti da vreun semn. so eu am avut relatia asa in cumpana intr-o vreme (acum ne e bine hjarta ) si am zis: nu-l sun! si nu l-am sunat...greu am rezistat. m-am dus mai intai la el acasa si mi-am luat toate catrafusele...apoi nu l-am sunat. si ma bombarda cu mesaje,k ii e dor d mine,etc.
a meritat,k d atunci ne e bine impreuna hjarta
dar macar din mandrie nu-l mai suna!!
off doamne
unde va e coloana vertebrala?? yikes

chiar asa...........

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.