Ce gandesti acum/ offtopic 29-12
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
Re: ce gandesti acum/ offtopic 29
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- Allecsutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-02
pfoai de mama mea...cretini toti,sa mor yo...sunt cateva exceptii...CATEVA! am citit partea aia unde ai zis k ai intrat pe mess si k se juca,ca nu te-a bagat in seama...EXACT asa mi s-a intamplat si mie...si yo vorbeam acolo,ii povesteam 10 minute k nu-mi place cum se comporta...tacea...si intr-un final zicea..."nu stiu ce sa zic"..."aham"..."mhh"...etc...mama lui :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad: bine k am terminat-o cu el!
Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
simy_alexandra a scris:iar a intrat pe mess.. ma pusei on ..let's see
bad simy, bad
- GreenBubbles
- Insomniac member
fetele,nu ma intelegeti gresit! sunt momente in kre merita sa ne calcam p mandrie pt a ne salva relatia! si uneori chiar merita!!sincer! dar dak vezi k nu ai cu cine,frate,k el nu si nu... ce sa mai zici? ii dai pace si gata.
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
GreenBubbles a scris:asta e o scuza penibila! k nu poata sa tina o relaie dupa ce a patit...hai,ma lashi??astea-s dume de cacat,imi pare rau ca te dezamagesc. oricate kkturi ai patit,pana la urma iti revii,mai ales cand ai o persoana cu suflet bun langa tine kre nu da semne k ar vrea sa te raneasca! si dak nu simti nik pt persoana aia,macar ai bunu simt sa ii zici,nu sa o tii ca p ace... vrajeli sunt astea...ce experiente nasoale a avut?si dak a avut,vrei sa zici k niciodata nu va mai tine o relatie? hai mah...sa ne scuteasca...
el a inceput toata faza,el s-a dat la mine si a fost atat de dragut k eu am facut ce n-am facut never-m-am indragostit de el.... inainte el a tinut mult de tot si mdeah a iubit unele....si alea niste tarfe ..si-au batut joc de el si de sentimentele lui...ultima cel putin l-a ruinat si financiar si mai ales sentimental dupa ce el o iubise &stuff,..iar dupa asta el a zis k nu mai vrea sa vada feemeie never,sa nu mai aiba relatii,pt k nu mai are incredere ,dupa toate cate a patzit,asta imi zisese dinainte sa fim impreuna,dinainte sa ne vedem-vbisem pe mess o perioda si ne-am inteles f bine-..eu nsh chiar toate fazele,nici nu a intereseaza trecutul lui...desi din pacate porcaria aia se rasfrange asupra mea si sufar pt pacatele altora..........
They can because they think they can.
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
mama ce baie misto cu sare si spuma am facut, nu`mi venea sa mai ies
Dragostea nu se stă, se face.
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
OneOnly a scris:simy_alexandra a scris:si fostu meu facea la fel..cand il apuca strechea nu raspundea la telefon :dar nu doar mie...la TOATA lumea...nu dadea semne de viata cu zilele..eram toata gasca (eu+prietenii lui) crizati sa nu fi murit omu ...dar el era doar inchis in lumea lui..dormea..statea.
motivu : vroia liniste...
eu zic sa incerci sa-l lasi..sa vezi cat sta fara sa dea un semn de viata..intr-un tarziu o sa revina la realitate
asa zice si mie k asa face cu toata lumea si m-am enrvat si i-am zis aseara sa nu ma mai puna pe mien in aceeasi oala cu "toata lumea".da ce naiba facem aici? si cu preitenii lui cei mai buni vb cand si cand... stii..asta mi-a zis si cel mai bun preiten al lui si un prieten bun de-al meu...sa-l las si sa nu-i mai dau atata atentie,cu sunat &etc........ tu ce ai facut cu fostul tau?chair as fi curioasa acum k alfu k mai sunt specimene din astea extrem de complicate
pai ce sa fac..la inceput am tot sunat si sunat ..ca disparuse brusc din peisaj ...apoi am renunat ...si intr-un final a sunat el...
Sim y
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
GreenBubbles a scris:fetele,nu ma intelegeti gresit! sunt momente in kre merita sa ne calcam p mandrie pt a ne salva relatia! si uneori chiar merita!!sincer! dar dak vezi k nu ai cu cine,frate,k el nu si nu... ce sa mai zici? ii dai pace si gata.
clar lucru nu merita sa te injosesti ...............
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
all you need is sex sexxx sex is all you need!
6 ani de dragoste
- OneOnly
- Insomniac member
mereu am zis si eu asa tipelor care sufereau dupa cate un prost..da uite cum s-a intors roata si acum si eu....care nu am tinut niciodata la nimeni kit k erau lesianti pe acolo da nu m-a interesat acum...sunt ...praf... de fiecare data cand dau sfaturi prietenilor ele au rezultat f bun,dar knd e vb de mine...dezatru.,nu pot ...dak ma implic emotional sa mai fiu rationala...
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
am sters andru
- OneOnly
- Insomniac member
Allecsutsa a scris:pfoai de mama mea...cretini toti,sa mor yo...sunt cateva exceptii...CATEVA! am citit partea aia unde ai zis k ai intrat pe mess si k se juca,ca nu te-a bagat in seama...EXACT asa mi s-a intamplat si mie...si yo vorbeam acolo,ii povesteam 10 minute k nu-mi place cum se comporta...tacea...si intr-un final zicea..."nu stiu ce sa zic"..."aham"..."mhh"...etc...mama lui :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad: bine k am terminat-o cu el!
eu nu i-am zis nik,da macar sa ma salute ,sa intrebe ce fac..si zisesem k nu o sa-l sun aseara da dupa faza asta mi-a sarit tandara de tot..si o ora jumate am vb..ma rog mai mult eu..k dupa ce n-a mai comentat aiurea si a vazut k am dreptate tacea"k nu mai area nik de zis".....
- JanisJoplin
- Platinum member
nu'ntelegeti mesajele mele(subliminale) eu zic sa va tuteti ca n'ati mai gandi atat..si profund..si problematic
6 ani de dragoste
- Cassiopeia
- Insomniac member
JanisJoplin a scris:nu'ntelegeti mesajele mele(subliminale) eu zic sa va tuteti ca n'ati mai gandi atat..si profund..si problematic
da janis,DAR ...Cu cine ? )))))
Sim y
- OneOnly
- Insomniac member
pitzipoank a scris:chiar asa...........
.am avut coloana vertebrala si ff puternica...pana la el...care m-a dat peste cap..de 3 luni nu mai sunt eu pitzi...
- Cassiopeia
- Insomniac member
ioi amariaaaaaaaaaaaaaa ce tare-i poza
Sim y
- GreenBubbles
- Insomniac member
bah fetelor...ce naiba...One tu cati ani ai?oricum sunteti toate f tinere.. da,stiu k doare k dracu acuma..mai ales dak t afli la prima dragoste,in cazul tau One,e greu k naiba sa treci peste,t gandesi k nu vei mai iubi,k nimeni nu va mai fi la fel..bla bla. dar va trece...timpul vindeca ranile... asa k no worries. exista un gagiu pt fiekre din noi
- OneOnly
- Insomniac member
simy_alexandra a scris:OneOnly a scris:simy_alexandra a scris:si fostu meu facea la fel..cand il apuca strechea nu raspundea la telefon :dar nu doar mie...la TOATA lumea...nu dadea semne de viata cu zilele..eram toata gasca (eu+prietenii lui) crizati sa nu fi murit omu ...dar el era doar inchis in lumea lui..dormea..statea.
motivu : vroia liniste...
eu zic sa incerci sa-l lasi..sa vezi cat sta fara sa dea un semn de viata..intr-un tarziu o sa revina la realitate
asa zice si mie k asa face cu toata lumea si m-am enrvat si i-am zis aseara sa nu ma mai puna pe mien in aceeasi oala cu "toata lumea".da ce naiba facem aici? si cu preitenii lui cei mai buni vb cand si cand... stii..asta mi-a zis si cel mai bun preiten al lui si un prieten bun de-al meu...sa-l las si sa nu-i mai dau atata atentie,cu sunat &etc........ tu ce ai facut cu fostul tau?chair as fi curioasa acum k alfu k mai sunt specimene din astea extrem de complicate
pai ce sa fac..la inceput am tot sunat si sunat ..ca disparuse brusc din peisaj ...apoi am renunat ...si intr-un final a sunat el...
si ce s-a mai intamplat apoi?
- JanisJoplin
- Platinum member
amaria la tine la hi5 ma uitam si radeam
deci dupa ce ca esti talibana..stai si ca soldatu la fotograf...adik stana de piatra esti genialaaaa
6 ani de dragoste
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|