homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-64

#1198 2008-09-06 18:44:47

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

Andreea86 a scris:

cioco...cu avocatul nu ai mai vorbit? mail, sms, telefon, mess ceva? saracul te asteapta fara sa-i dai nici un semn? suuper. big_smile

mai inainte am scris big_smile
a zis ca e pacat sa ramana doar o aventura, ne-am pus de comun acord ca ne-am simtit bine impreuna din toate punctele de vedere si ca atunci cand ajung in tara ne intalnim, vorbim si poate o luam de la capat. big_smile ma rog ... de unde am ramas.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1199 2008-09-06 18:44:52

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

c@t a scris:

"cand cazi din pricina cuiva, trebuie sa gasesti in tine forta de a te ridica, pt ca asteptand ca acel cineva sa vina sa te ridice, risti sa ramai jos pt totdeauna"

soooooooooooo true :k?ra:

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1200 2008-09-06 18:45:12

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

Alina Delia a scris:

One te-ai gandit..si asta spus la modul cel mai serios si dur ca sa clarificam scumpa:kiss:..ca poate el s-a plictisit ca nu are totusi curajul sa-ti toarne vestea? si asteapat sa intelegi tu si de aceea face pe magarul? simt ca e un mesaj atitudinea asta a lui

si eu cred la fel, si ti-o spun din proprie experienta
hai capul sus!!!
doamnnee, parca ma vad pe mine!!!
puss puss

#1201 2008-09-06 18:45:59

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

c@t a scris:

OneOnly a scris:

evilpink a scris:

eu zic ca e normal sa te simti asa mai ales ca ai probleme in familie.... terapia e o solutie dar din pacate costa si aia sad

nu pb in familie....altfel de pb evilpink....am scris si pe aici....sad sad sad.nu m-ar ajuta nici o terapie,numai pe asta nu dau banii acum...solutia sta in el....

cand am citit cuv astea, mi-au venit in minte altele, pe care mi le-a spus cineva cand si eu treceam printr-o situatie asemanatoare tie:
"cand cazi din pricina cuiva, trebuie sa gasesti in tine forta de a te ridica, pt ca asteptand ca acel cineva sa vina sa te ridice, risti sa ramai jos pt totdeauna"
pe mine m-au ajutat f multe vorbele astea si m-au facut sa realizez multe.

da...e posibil...acum sunt extrem de confuza....nu mai stiu ce sa cred...grater

They can because they think they can.

#1202 2008-09-06 18:47:13

Chocolate22
Insomniac member

OneOnly a scris:

evilpink a scris:

OneOnly a scris:

nici asta nu stiu daca ar merge la mine...as putea incerca dar la chinul asta...nimic nu merge...

eu zic ca e normal sa te simti asa mai ales ca ai probleme in familie.... terapia e o solutie dar din pacate costa si aia sad

nu pb in familie....altfel de pb evilpink....am scris si pe aici....sad sad sad.nu m-ar ajuta nici o terapie,numai pe asta nu dau banii acum...solutia sta in el....

NUUU ... solutia sta in tine. trebuie doar sa iasa o scanteie si el nu o sa mai reprezinte nimic pt tine. la un moment dat o sa simti frustrare, dar va veni nepasarea. sa vezi ce bine e atunci wink
eu is intre frustrare si nepasare acum. big_smile

ps: vrea sa cred ca scanteia mea a fost avocatul rotfl

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-09-06 18:48:02)

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#1203 2008-09-06 18:47:27

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Chocolate22 a scris:

Andreea86 a scris:

cioco...cu avocatul nu ai mai vorbit? mail, sms, telefon, mess ceva? saracul te asteapta fara sa-i dai nici un semn? suuper. big_smile

a zis ca e pacat sa ramana doar o aventura, ne-am pus de comun acord ca ne-am simtit bine impreuna din toate punctele de vedere si ca atunci cand ajung in tara ne intalnim, vorbim si poate o luam de la capat. big_smile ma rog ... de unde am ramas.

am crezut ca asta ati vorbit inainte sa pleci. daca ati vorbit acum...e bine. applause i-a fost dor de tine...ce frumos... applauseapplauseapplause

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1204 2008-09-06 18:47:41

OneOnly
Insomniac member

c@t a scris:

Alina Delia a scris:

One te-ai gandit..si asta spus la modul cel mai serios si dur ca sa clarificam scumpa:kiss:..ca poate el s-a plictisit ca nu are totusi curajul sa-ti toarne vestea? si asteapat sa intelegi tu si de aceea face pe magarul? simt ca e un mesaj atitudinea asta a lui

hai capul sus!!!
puss puss

ms...ma simt mult mai bine acum.....sad..eu tocmai incercam sa fac cumva sa nu mai sufar atat de mult si sa astept fara sa-mi mai fac scenarii si tampenii in cap.....

#1205 2008-09-06 18:47:47

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

vdaiana a scris:

c@t a scris:

soooooooooooo true :k?ra:

subscriu!

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#1206 2008-09-06 18:48:28

Chocolate22
Insomniac member

Andreea86 a scris:

Chocolate22 a scris:

Andreea86 a scris:

am crezut ca asta ati vorbit inainte sa pleci. daca ati vorbit acum...e bine. applause i-a fost dor de tine...ce frumos... applauseapplauseapplause

abia astept sa-l vad smile

#1207 2008-09-06 18:49:16

OneOnly
Insomniac member

Chocolate22 a scris:

OneOnly a scris:

evilpink a scris:

NUUU ... solutia sta in tine. trebuie doar sa iasa o scanteie si el nu o sa mai reprezinte nimic pt tine. la un moment dat o sa simti frustrare, dar va veni nepasarea. sa vezi ce bine e atunci wink
eu is intre frustrare si nepasare acum. big_smile

ps: vrea sa cred ca scanteia mea a fost avocatul rotfl

da...in mine ca sa ma ridic eventual,dar in el ca sa fiu fericita...dak nu voi ramane toata viata cu un gol imens in suflet....

#1208 2008-09-06 18:49:41

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

un gol pe care-l va umple EL...THE ONE!

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#1209 2008-09-06 18:50:50

OneOnly
Insomniac member

nu mai cred in povesti deja Alle,there is no such thing....

#1210 2008-09-06 18:52:18

OneOnly
Insomniac member

Alina Delia,ai mai adaugat un scenariu in chinul meu...de park nu ma gandeam la atatea deja... sad

#1211 2008-09-06 18:53:14

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

OneOnly a scris:

c@t a scris:

Alina Delia a scris:

hai capul sus!!!
puss puss

ms...ma simt mult mai bine acum.....sad..eu tocmai incercam sa fac cumva sa nu mai sufar atat de mult si sa astept fara sa-mi mai fac scenarii si tampenii in cap.....

da e prea pe fata..sper ac nu te-ai suparat ..pana una alta tu stii ce-i intre voi noi dam doar cu presupusul. neutral
nu ti-am zis chestia asta ca sa te amarasc si mai tare ci ca sa te astepti si de la asta ca nu e exclus...ca sa ieie in calcul taote variantele.eu zic zic sa lasi lucruriel sa decurca de la sine si timpul iti va aduce si solutia

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1212 2008-09-06 18:54:45

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

e cald de mor

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1213 2008-09-06 18:55:07

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

nu mai crezi in povesti, perfect!! atunci fa ceva pt tine.....nu stiu ceva doar pt tine
eu spre ex cand am patit asa ca tine, m-am decis sa-mi vad de viata mea, adica am pus mana sa invat, pt ca tocmai picasem bacu pt ca eu il asteptam pe el sa vina, am intrat la facultate, am inceput sa fiu si putin egoista, adica sa am mai mult tp pt ceea ce vreau eu cu adevarat....si incet-incet mi-am umplut SINGURA golul pe care el il lasase...acuma privesc in urma si simt indiferenta!!!

#1214 2008-09-06 18:55:20

OneOnly
Insomniac member

tocmai,pt k iau in calcul toate variantele sunt asa...nu doar k moft k nu face o data ce am eu chef....si da..mai mult m-ai amarat ...neutral.ms k mi-ai adus aminte...

#1215 2008-09-06 18:56:00

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

gandeste-te la ce e mai rau,si poate vei avea o surpriza,dak nu...va fi cum te-ai asteptat.eu asa fac

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1216 2008-09-06 18:56:46

OneOnly
Insomniac member

c@t a scris:

nu mai crezi in povesti, perfect!! atunci fa ceva pt tine.....nu stiu ceva doar pt tine
eu spre ex cand am patit asa ca tine, m-am decis sa-mi vad de viata mea, adica am pus mana sa invat, pt ca tocmai picasem bacu pt ca eu il asteptam pe el sa vina, am intrat la facultate, am inceput sa fiu si putin egoista, adica sa am mai mult tp pt ceea ce vreau eu cu adevarat....si incet-incet mi-am umplut SINGURA golul pe care el il lasase...acuma privesc in urma si simt indiferenta!!!

intelege ca eu sunt in punctul critic....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.