Ce gandesti acum/ offtopic 29-66
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
Re: ce gandesti acum/ offtopic 29
am vazut ca m-a cautat mafiotul pe un alt id de mess. m-a dat din nou peste cap. am rezistat tentatiei si nu i-am raspuns
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
GreenBubbles a scris:dar ea nu a vrut sa te faca sa suferi!sincer...nimeni nu vrea raul nimanui aici... doar k sincer,el nu merita o fata ca tine,nu te merita.. poate toate experientele din trecut l-au speriat asa tare incat nu mai stie sa iubeasca... si atunci n-ar trebui tu sa iti irosesti tineretea cu el! sincer...
poate n-a vrut dar a reusit f bine...de m-a apucat iar boceala.... :cry:imi fac destule ganduri negre si ma consum,nu trebuie sa-mi fie adus aminte ce se poate intampla in modul asta....imi e de ajuns cat de dur e el..nu mai vreau si de la altcineva..nu mai suport acum...
They can because they think they can.
- Chocolate22
- Insomniac member
one, eu iti vorbesc din proprie experienta. numa eu stiu cat am suferit din cauza unui idiot.
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- Chocolate22
- Insomniac member
OneOnly a scris:GreenBubbles a scris:dar ea nu a vrut sa te faca sa suferi!sincer...nimeni nu vrea raul nimanui aici... doar k sincer,el nu merita o fata ca tine,nu te merita.. poate toate experientele din trecut l-au speriat asa tare incat nu mai stie sa iubeasca... si atunci n-ar trebui tu sa iti irosesti tineretea cu el! sincer...
poate n-a vrut dar a reusit f bine...de m-a apucat iar boceala.... :cry:imi fac destule ganduri negre si ma consum,nu trebuie sa-mi fie adus aminte ce se poate intampla in modul asta....imi e de ajuns cat de dur e el..nu mai vreau si de la altcineva..nu mai suport acum...
sigur nu a vrut. toate vrem sa-ti deschidem ochii. du-te si spala-te pe fata si nu mai plange. nu merita. pe cine doare capul pe urma? pe noi sau pe tine?
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
one,draga mea...trebuie sa fi puternica. crezi k vreuna din noi d aici nu a suferit din dragoste niciodata? (kre zice k nu,minte sau o va pati sooner or later) trebuie sa fi puternica,repet. si eu am crezut k imi pierd mintile cand m-amd espartit de un ex dar am facut tot ce am putut pt mine,pt a ma ajuta,pt a fi puternica. am ieshit cu prietenele am dat muzica in blana si m-am suit p masa si am dansat am facut to ce am putut sa ma ridic si gandesc pozitiv: nimic nu ma doboara pe mine...mereu ma ridic!
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- Chocolate22
- Insomniac member
GreenBubbles a scris:si gandesc pozitiv: nimic nu ma doboara pe mine...mereu ma ridic!
adevarat asa trebuie sa facem toate.
green ai vazut ce am scris de mafiot?
- iony
- Sr. member
- De la: stres
- Inregistrat: 2007-09-11
one, si eu am aproape aceeas varsta cu tine si am trecut prin ceea ce ai trecut si u chiar cu actualul, dar acum, dupa 2 ani de relatie, dak ar proceda exact asa cum procedeaza pr tau, nu m-as consuma atat, pentru k am realizat k nu merita. eu mereu ii zic k e liber sa mearga la altele si nu glumesc. decat sa stea langa mine cu sila, mai bn e liber. fete sunt multe si baieti la fel. dupa 3 luni, sincer nu stiu dak merita sa suferi atat dupa el. cat de bine il cunosti? esti sigura k e persoana ideala pt u? esti convinsa k nu exista o alta mult mai buna? dak el nu se consuma, tu de ce sa o faci? fii mai egoista si pune-te pe primul plan
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
GreenBubbles a scris:are 20 d ani fata noastra. nu vi se pare k are toata viata inainte?
ohoooo si inca cum. La 20 de ani abia incepe "distractia" Uuuuffff One, as avea atatea sa-ti spun, dar o sa-mi zici nu doar ca rasucesc cutitul ci ca de-a dreptul vreau sa te omor, asa ca mai bine tac. P.S. imi scapa un amanunt, poate ai zis, dar n-am fost atenta. Am inteles ca sinteti din orase diferite? Adica acum nu locuiti in acelasi oras? Va cunoasteti de 3 luni sau va stiati inainte sa va cuplati? In 3 luni de "relatie" de cate ori v-ati intalnit?
Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-06 19:24:49)
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- OneOnly
- Insomniac member
vdaiana a scris:OneOnly a scris:mi se zice sa nu il mai caut si sa vad ce se intampla,dak isi revine sau dak e un mare magar..nu mi s-a vb atat de dur...si ar fi bine ca in situatii care pt cineva sunt in momentul ala f dureroase sa nu-i faci mai mult sange rau...pt k de ultimul lucru de care are nevoie e sa i se reaminteasca ce ar putea fi mai rau si sa -i se rasuceasca un cutit in rana.daca nu poti calma,mai bine lasa in pace persoana aia...decat sa o chinui iar cand poate se mai linistise putin.......pt ca nu poti stii ce e in sufletul fiecaruia...daca nu poti zice o vorba buna sa se mai calmeze,mai bine nu spune nimic ...k poate doare.....
Nu, daraga de tine, nu-ti face nimeni sange rau. Fetele incearca sa-ti deschida ochii, sa te faca sa te gandesti la binele si linistea ta.
sunt constienta care sunt posibilitatile...el trebuie sa deschida ochii..nu eu...de asta sufar atat de mult..tocmai pt ca stiu care ar fi variantele...iar daca mi se zic lucruri cum mi-a zis Alina delia nu ma face sa ma simt mai bine ci mult mai rau in starea asta...
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
offf one ..eu nua asta am vrut..eu am vrut sa ajut m-am gandit ca un soc te face sa vezi realitatea ...ca nu et merita.. vorbeste cu el nu a fost intentia mea sa plangi..nu din cauza mea suferi si plangi ci din a lui...insa tre sa te descarci si tu nu? descarca-te pe el..noi nu iti vrem raul..cum a zis vdaiana..vrem sa te trezim..daca tu stai si palngi si nu mai inecrci sa vb cu el sa va salvati relatia sa clarificati lucrurile si stai aici si ne luam in gura si zici ca te supar ia muta-ti tu energia aia negativa pe care zici ca ti-am creat-o inspre el.lamuriti chestiile ca doi oameni maturi. suna-l vb cu el, bombardeaza-l cu intrevbari.fa ceva si iesi din stare asta ..daca vb cu el cine stie poate te vei simti mai bine. o singura discutie joi nu e de ajuns pt o relatie..... eui nu sunt mai mare ca tine am 21 ani si -ti spun de toate astea ca sa nu zici ca nu ai incercat toate variantele.in locul atu m-as imbraca si as fi la el la usa sa-l vad cu ochii mei cand vb.. as lupta pana la capat sa vad daca e serios. daca la final nu as rezolva nimik ..eu as fi tu\otusi impcata ca am luptata pt relatie si clar nu sunt de el
scumpa eu te simpatizez..nu vreau sa suferi.
Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-06 19:26:50)
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- Chocolate22
- Insomniac member
OneOnly a scris:vdaiana a scris:OneOnly a scris:mi se zice sa nu il mai caut si sa vad ce se intampla,dak isi revine sau dak e un mare magar..nu mi s-a vb atat de dur...si ar fi bine ca in situatii care pt cineva sunt in momentul ala f dureroase sa nu-i faci mai mult sange rau...pt k de ultimul lucru de care are nevoie e sa i se reaminteasca ce ar putea fi mai rau si sa -i se rasuceasca un cutit in rana.daca nu poti calma,mai bine lasa in pace persoana aia...decat sa o chinui iar cand poate se mai linistise putin.......pt ca nu poti stii ce e in sufletul fiecaruia...daca nu poti zice o vorba buna sa se mai calmeze,mai bine nu spune nimic ...k poate doare.....
Nu, daraga de tine, nu-ti face nimeni sange rau. Fetele incearca sa-ti deschida ochii, sa te faca sa te gandesti la binele si linistea ta.
sunt constienta care sunt posibilitatile...el trebuie sa deschida ochii..nu eu...de asta sufar atat de mult..tocmai pt ca stiu care ar fi variantele...iar daca mi se zic lucruri cum mi-a zis Alina delia nu ma face sa ma simt mai bine ci mult mai rau in starea asta...
tu trebuie sa deschizi ochi si sa vezi ca nu merita. el nu te iubeste si basta. dragoste cu sila nu se poate. imi pare rau sa-ti spun asta, dar eu m-am convins pe pielea mea.
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
Nu te supara, dar el la ce sa feschida ochii? Lui ii convine situatia asta. Tu esti cea care te consumi, nu dormi, nu mananci, te topesti de dorul lui si iti puii sute de intrebari fara raspuns.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- OneOnly
- Insomniac member
iony a scris:one, si eu am aproape aceeas varsta cu tine si am trecut prin ceea ce ai trecut si u chiar cu actualul, dar acum, dupa 2 ani de relatie, dak ar proceda exact asa cum procedeaza pr tau, nu m-as consuma atat, pentru k am realizat k nu merita. eu mereu ii zic k e liber sa mearga la altele si nu glumesc. decat sa stea langa mine cu sila, mai bn e liber. fete sunt multe si baieti la fel. dupa 3 luni, sincer nu stiu dak merita sa suferi atat dupa el. cat de bine il cunosti? esti sigura k e persoana ideala pt u? esti convinsa k nu exista o alta mult mai buna? dak el nu se consuma, tu de ce sa o faci? fii mai egoista si pune-te pe primul plan
si cum s-au rezolvat lucrurile pana la urma? il cunosc de cateva luni...si pt mine era persoana ideala,iar alta mult mai buna n-am eu nortocul ala sa gasesc.eu ma consum pt k il iubesc si ma doare enorm ce imi face.el e egoist....desi dak ar lasa relatia sa curga de la sine ,ar fi si el fericit nu asa zbuciumat cum e de obicei...
- Chocolate22
- Insomniac member
vdaiana a scris:Nu te supara, dar el la ce sa feschida ochii? Lui ii convine situatia asta. Tu esti cea care te consumi, nu dormi, nu mananci, te topesti de dorul lui si iti puii sute de intrebari fara raspuns.
asa era la mine. la intrebari raspundeam tot eu, el nu se sinchisea sa-mi raspunda si normal ca-mi dadeam raspunsurile care imi convineau pt a nu-mi face sange rau.
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
din pacate noi nu putem sa spunem lucruriel pe care vrei sa le auzi daca nu e asa
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- OneOnly
- Insomniac member
Alina Delia a scris:offf one ..eu nua asta am vrut..eu am vrut sa ajut m-am gandit ca un soc te face sa vezi realitatea ...ca nu et merita.. vorbeste cu el nu a fost intentia mea sa plangi..nu din cauza mea suferi si plangi ci din a lui...insa tre sa te descarci si tu nu? descarca-te pe el..noi nu iti vrem raul..cum a zis vdaiana..vrem sa te trezim..daca tu stai si palngi si nu mai inecrci sa vb cu el sa va salvati relatia sa clarificati lucrurile si stai aici si ne luam in gura si zici ca te supar ia muta-ti tu energia aia negativa pe care zici ca ti-am creat-o inspre el.lamuriti chestiile ca doi oameni maturi. suna-l vb cu el, bombardeaza-l cu intrevbari.fa ceva si iesi din stare asta ..daca vb cu el cine stie poate te vei simti mai bine. o singura discutie joi nu e de ajuns pt o relatie..... eui nu sunt mai mare ca tine am 21 ani si -ti spun de toate astea ca sa nu zici ca nu ai incercat toate variantele.in locul atu m-as imbraca si as fi la el la usa sa-l vad cu ochii mei cand vb.. as lupta pana la capat sa vad daca e serios. daca la final nu as rezolva nimik ..eu as fi tu\otusi impcata ca am luptata pt relatie si clar nu sunt de el
scumpa eu te simpatizez..nu vreau sa suferi.
lupt pana la capat si tin de el..cat pot...tocmai k apoi sa nu regret k paote daca ramaneam mai mult alaturi de el si mai treceam peste,ar fi fost f bine.e o persoana atat de minunata uneori,poate fi atat de dulce..si are un suflet f bun..... si pt momentele alea lupt si sufar...k altfel ii dadaeam papucii demult daca ar fi fost mereu asa nesimtzit...........
- Chocolate22
- Insomniac member
one, sper sa nu lupti degeaba cum am facut eu. o sa-ti dai seama ca a fost pierdere de timp.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|