homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-67

#1255 2008-09-06 19:32:14

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

buna fetele.... acum veni si eu de la spectacolul pe care l-am avut cu dansurile.. am facut un dus..si aici is.. big_smile....

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#1256 2008-09-06 19:32:37

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

vdaiana a scris:

Nu te supara, dar el la ce sa feschida ochii? Lui ii convine situatia asta. Tu esti cea care te consumi, nu dormi, nu mananci, te topesti de dorul lui si iti puii sute de intrebari fara raspuns.

sa deschida ochii sa vada cate fac pt el....si sa realizeze k intr-adevar il iubesc...el are impresia k voi face si eu k celelalte care au zis k il iubesc,cuvinte frumoase si apoi una si dupa 2 ani l-a inselat......

They can because they think they can.

#1257 2008-09-06 19:33:12

andrutza
Vizitator

m-am taiat la limba si ma ustura acum...nu se mai opreste sangerarea...am luat un calciu masticabil si cred ca de la ala

#1258 2008-09-06 19:33:33

OneOnly
Insomniac member

Chocolate22 a scris:

one, sper sa nu lupti degeaba cum am facut eu. o sa-ti dai seama ca a fost pierdere de timp. sad

sper Choco.............

#1259 2008-09-06 19:33:33

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

atunci vorbeste cu el..ia legatura cumva...te tin minet de cand ma intrebai ce sa faci ca el o sa fie primul barbat din viata ta...eu zic ca si de asta te-ai atasat de el mai mult. eu te cred ca e cel mai minunat..si daca e asa copii luptati pt voi..fa-l sa vada calma fara isterii fara lacrimi ca il vezi alaturi de tine pt mult timp..confera-i siguranta. e brus asa sau de ami mult?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#1260 2008-09-06 19:37:00

OneOnly
Insomniac member

Alina Delia a scris:

atunci vorbeste cu el..ia legatura cumva...te tin minet de cand ma intrebai ce sa faci ca el o sa fie primul barbat din viata ta...eu zic ca si de asta te-ai atasat de el mai mult. eu te cred ca e cel mai minunat..si daca e asa copii luptati pt voi..fa-l sa vada calma fara isterii fara lacrimi ca il vezi alaturi de tine pt mult timp..confera-i siguranta. e brus asa sau de ami mult?

nu de aia m-am atasat de el..il iubeam dinainte...tocmai pt clipele cand e atat de atent si dulce,incat e imposibil sa nu-l ador.....deocamdata voi face ce m-a sfatuit toata lumea ,nu il sun iar eu....daca el nu se sinchiseste.....il las in pace weekendul asta,n-au decat sa-i sara ochii de la atat jucat pe calc sau cine stie ce....

#1261 2008-09-06 19:37:38

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

OneOnly a scris:

vdaiana a scris:

Nu te supara, dar el la ce sa feschida ochii? Lui ii convine situatia asta. Tu esti cea care te consumi, nu dormi, nu mananci, te topesti de dorul lui si iti puii sute de intrebari fara raspuns.

sa deschida ochii sa vada cate fac pt el....si sa realizeze k intr-adevar il iubesc...el are impresia k voi face si eu k celelalte care au zis k il iubesc,cuvinte frumoase si apoi una si dupa 2 ani l-a inselat......

iubita, degeaba faci tu daca lui nu-i pasa. eu am facut mai mult decat destule pt mafiot si nu a contat. si-a batut joc pana in ultima clipa neutral
acu ma cauta. ma abtin sa nu-i raspund.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1262 2008-09-06 19:37:51

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

mult adevar graita-i..io am fost mai dura ca am crezut ca aplicand meroda asta se va imbarbata hmm
ma refeream la ce a zis cezady

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-09-06 19:40:38)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1263 2008-09-06 19:38:37

Chocolate22
Insomniac member

cezady a scris:

OneOnly..trebuie lasata sa planga..intr-o saptamana n-o sa o mai recunoaste-ti...a

eu am plans 6 luni neutral
pt ce am pierdut timpul? :f?rv?nad:

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-09-06 19:39:52)

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1264 2008-09-06 19:40:05

OneOnly
Insomniac member

cezady a scris:

OneOnly..trebuie lasata sa planga..intr-o saptamana n-o sa o mai recunoaste-ti...acum indiferent ce i-am spune ,sufera...si de bine si de rau,vrea sa plece ,vrea sa stea cu el,..cam asa e o relatie cand incepe sfarsitul,deocamdata nu avem ce face decat sa fim prietene alaturi de ea,si efectiv sa o lasam sa planga,sa se contrazica,sa aiba toane...maine va fi mai moderata,poimanine va plange mai putin,ziua urmatoare va zambi..si de la primul zambet va incepe sa traiasca din nou....
toate am avut momente cand ni s-a prabusit lumea,si am fost absurde..si ce bine era cand aveam pe cineva sa ne suporte pana treceam de fazele astea...

nu...la el nu am plecat...e si racit si e prost dispus k nu se simte bine d la raceala,nici nu m-a chemat,a si lucrat..decat sa nu rezolv nimic si sa ne certam,mai bine am stat acasa.....ma voi abtine cat de mult pot sa nu-l sun...dak nu o va face el,weekendul viitor ma duc la el si clarific tot sa stiu o treaba......

#1265 2008-09-06 19:41:01

OneOnly
Insomniac member

Alina Delia a scris:

mult adevar graita-i..io am fost mai dura ca am crezut ca aplicand meroda asta se va imbarbata hmm

nu!din contra,mi=-ai facut rau!!!

#1266 2008-09-06 19:41:35

Chocolate22
Insomniac member

OneOnly a scris:

Alina Delia a scris:

nu!din contra,mi=-ai facut rau!!!

fara sa vrea. ea a zis ce crede si a vrut sa te ajute. ai 20 de ani, nu mai fi copil!

#1267 2008-09-06 19:41:59

OneOnly
Insomniac member

Chocolate22 a scris:

OneOnly a scris:

vdaiana a scris:

iubita, degeaba faci tu daca lui nu-i pasa. eu am facut mai mult decat destule pt mafiot si nu a contat. si-a batut joc pana in ultima clipa neutral

care e faza cu mafiotul?

#1268 2008-09-06 19:42:43

OneOnly
Insomniac member

GreenBubbles a scris:

one,draga mea...trebuie sa fi puternica.
crezi k vreuna din noi d aici nu a suferit din dragoste niciodata?
(kre zice k nu,minte lol sau o va pati sooner or later)
trebuie sa fi puternica,repet.
si eu am crezut k imi pierd mintile cand m-amd espartit de un ex
dar am facut tot ce am putut pt mine,pt a ma ajuta,pt a fi puternica.
am ieshit cu prietenele
am dat muzica in blana si m-am suit p masa si am dansat
am facut to ce am putut sa ma ridic
si gandesc pozitiv: nimic nu ma doboara pe mine...mereu ma ridic!

da,ai dreptate Green...

#1269 2008-09-06 19:46:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am facut ciulama si a iesit delicioasa big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1270 2008-09-06 19:50:21

OneOnly
Insomniac member

mda...mi s-a zis de cateva persoane cik"asa e intr-o relatie,tu care n-ai tinut niciodata la nimeni ,abia acum vezi ce inseamna o relatie si sa-i accepti toanele celuilalt,si ce mai face el aiurea si nu-ti convne,pt k tii la el si vrei sa mearga,nu sa-i dai papucii la prima greseala".....

#1271 2008-09-06 19:50:33

Chocolate22
Insomniac member

OneOnly a scris:

Chocolate22 a scris:

OneOnly a scris:

care e faza cu mafiotul?

pai ... ne-am cunosut, m-am indragostit de el, el doar si-a batut joc, eu am suferit de m-a luat naiba. la un moment dat ma pusese mama sa aleg intre ei si el, iti dai seama ce panarama era. l-am ajutat enorm. pot spune ca imi datoreaza si viata. neutral nimeni nu stie cate a facut pt el. mi-e si rusine sa-mi amintesc sau sa mai zic cuiva. pana la urma mi-a zis ca a facut-o doat pt bani. o vreme nu am mai vorbit. azi am vazut cami daduse buzz pe un alt id de mess. am realizat ca am suferit degeaba din cauza lui si mai nasole ca mi-am dat seama ca suferinta aia mi-o provocam singura.
si el era indiferent cum spui tu de al tau, vorbea cu mine numai cand avea chef sau cand avea nevoie de ajutor. in rest nu contam. neutral

#1272 2008-09-06 19:53:42

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

OneOnly a scris:

iony a scris:

one, si eu am aproape aceeas varsta cu tine si am trecut prin ceea ce ai trecut si u chiar cu actualul, dar acum, dupa 2 ani de relatie, dak ar proceda exact asa cum procedeaza pr tau, nu m-as consuma atat, pentru k am realizat k nu merita. eu mereu ii zic k e liber sa mearga la altele si nu glumesc. decat sa stea langa mine cu sila, mai bn e liber. fete sunt multe si baieti la fel. dupa 3 luni, sincer nu stiu dak merita sa suferi atat dupa el. cat de bine il cunosti? esti sigura k e persoana ideala pt u? esti convinsa k nu exista o alta mult mai buna? dak el nu se consuma, tu de ce sa o faci? fii mai egoista si pune-te pe primul plan

si cum  s-au rezolvat lucrurile pana la urma?
il cunosc de cateva luni...si pt mine era persoana ideala,iar alta mult mai buna n-am eu nortocul ala sa gasesc.eu ma consum pt k il iubesc si ma doare enorm ce imi face.el e egoist....desi dak ar lasa relatia sa curga de la sine ,ar fi si el fericit nu asa zbuciumat cum e de obicei...

si eu am suferit mult atunci, si am tot incercat sa aflu ce se intampla. nu am aflat exact ce imi doream sa aflu. avea pe alta. ne-am despartit. m-a ranit enorm. dupa cateva luni ne-am impakt si de atunci el e de recunsocut. chestia e k am realizat k nu merita sa suferi. la mine s-a intamplat sa fie tot el. dak e sa ne despartim. asta e. nu zic k nu o sa sufar, dar o sa incerc sa trec peste asta cat mai repede

#1273 2008-09-06 19:54:14

Chocolate22
Insomniac member

OneOnly a scris:

mda...mi s-a zis de cateva persoane cik"asa e intr-o relatie,tu care n-ai tinut niciodata la nimeni ,abia acum vezi ce inseamna o relatie si sa-i accepti toanele celuilalt,si ce mai face el aiurea si nu-ti convne,pt k tii la el si vrei sa mearga,nu sa-i dai papucii la prima greseala".....

intr-o relatie tre sa faca amandoi compromisuri ca doar nu depinde numai de unul.
app ... e zodie esti?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.