homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ offtopic 29-70

#1312 2008-09-06 20:41:43

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: ce gandesti acum/ offtopic 29

creepy movie ultimul ep din house neutral
mi s'a facut pielea gaina
mai bine nu ma uitam

#1313 2008-09-06 20:42:00

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mda...si eu ziceam ca nu-mi mai trebuie sa ma mai implic in vreo relatie...dar cand l-am cunoscut pe actualul am uitat de tot. nu e ca si cum ai putea porunci inimii "nu te indragosti"...vrei, nu vrei se intampla.
si daca inca nu poate trece peste trecut....nu trebuia sa se tina dupa tine, sa-ti dea sperante. sau te tine vreo 2-3 ani cu faze din astea, sa vada daca il iubesti intr-adevar si abia apoi aveti o relatie normala? nu...nu mi se pare ok ce face el.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1314 2008-09-06 20:43:10

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

cezady a scris:

OneOnly a scris:

nu e aia cezady...problema lui cea mai mare( si a mea) e alta..am mai vb pe forum...el si-a luat multe tzepe de la tipe..a iubit mult si a sufeirt,si-au bautt joc de el...ultima l-a ruinat si sentimental si financiar si el o iubise tare...si a zis k toate suntem la fel si k nu mai are incredere din cauza a ce a patzit..iar acum nu vrea sa se mai implice din cauza asta...pt k a patzit multe si nu mai vrea....tot a repetat k"nu mai e in stare sa tina o relatie",k "nu mai e ca inainte,k s-a batut prea mult joc de el" si k "acum nu mai e capabil",k "s-s schimbat,nu mai e al fel cum era...."neutral

bullshiet,d eunde si pana unde te compara cu zdrentele cu care a fost el...atunci hai toti sa ne razbunam permanent pe oameni nevinovati,pt ce ne-au facut altii...de cand esti cu el i-ai dat semne ca ai fi la fel ca celelalte?,a vazut ca nu iti pasa sau chestii d-astea?ce scuze are..ca asa i-au facut fostele,si ce?tu esti carne de tun?face si el la altcineva ce i s-a facut lui?se simte barbat? yikesyikesyikesyikes

ori te impui si ii spui clar baiatului:frate vrei sa fim impreuna bine,nu ma intereseaza trecutul tau si nici tu pe al meu,o luam de la 0 amandoi?
ori stai si accepti rautati pe care nu le meriti pana la infinit,sau pana cand te-oi satura si gasesti si tu pe cineva care sa te respeste pe tine,nu prin prisma fostelor

da i-am repetat de mii de ori sa nu ma mai compare cu toate tarfele care l-au inselat...alta faza ar fi k el nu mai are timp de vrajeli,k dak si eu mi-as bate joc de el dupa 2-3 ani si mi-ar trece iubirea ajunge destul de in varsta si fara nimic...iar decat sa riste mai bine se resemneaza singur si se retrage...asta e faza.....

They can because they think they can.

#1315 2008-09-06 20:45:51

OneOnly
Insomniac member

Andreea86 a scris:

mda...si eu ziceam ca nu-mi mai trebuie sa ma mai implic in vreo relatie...dar cand l-am cunoscut pe actualul am uitat de tot. nu e ca si cum ai putea porunci inimii "nu te indragosti"...vrei, nu vrei se intampla.
si daca inca nu poate trece peste trecut....nu trebuia sa se tina dupa tine, sa-ti dea sperante. sau te tine vreo 2-3 ani cu faze din astea, sa vada daca il iubesti intr-adevar si abia apoi aveti o relatie normala? nu...nu mi se pare ok ce face el.

prietena mea cea mai buna mi-a zis asa...k poate ma tot testeaza sa vada cat de mult il iubesc de fapt..sa vada cat raman cu el....da am si eu un suflet daaaa???neutral si m-am saturat de teste si kkturi!!!!!!!!k dak asa ar fi chestia si prin astea el prinde siguranta in mine,eu ma destabilizez din toate pc de vedere!!!!

#1316 2008-09-06 20:48:50

Andreea86
Hero member

si testul asta il asigura ca vei fi pt totdeuna cu el? poate peste 2-3 ani i se pune lui pata pe alta...poate peste 1 an sau 5, sau 10 te indragostesti tu de altul....nimic nu-ti garanteaza ce veti fi mereu impreuna...nici macar iubirea...ca azi e iubire, maine nu se stie. Deci nu stiu ce ar castiga din testul asta. In afara de a te distruge pe tine psihic.... La 30 de ani ar trebui sa aiba mai multa minte...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#1317 2008-09-06 20:49:00

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Gata...gasit...sters...liniste

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1318 2008-09-06 20:51:46

OneOnly
Insomniac member

normal Andreea,dar uite ca nu are....

#1319 2008-09-06 20:52:19

OneOnly
Insomniac member

30 are

#1320 2008-09-06 20:53:04

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

m-a agatat un tip de pe hi5 tongue...vorbesc de cateva zile cu el,pare ok...maine avem intalnire big_smile
OneOnly...am trecut si eu prin ce treci tu...uita-l!nu se va schimba,e clar ca nu te iubeste...o sa treci peste asta,te asigur...cand o sa mai treaca ceva timp o sa te uimeasca situatia asta...o sa-ti dai seama ca nu a meritat deloc sa suferi atat pt el wink
in alta ordine de idei,am si eu o curiozitate:cine era Alina Delia inainte sa-si schimbe numele?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1321 2008-09-06 20:56:01

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

OneOnly a scris:

30 are

yikes wow...gaseste-ti unul de varsta ta,nu iti pierde tineretea cu asta ca vei regreta.

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-09-06 20:57:24)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1322 2008-09-06 20:57:48

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

One, poate tocmai caracterul asta al lui a dus la disperare si fostele si au ajuns sa`l paraseasca sau sa`l insele.
parerea mea este sa te abtii sa`l suni, sa nu te mai stresezi, si sa te sune el cand are chef si atunci tu ca un ingeras sa remarci gestul lui 'dar vaaaaaiiiii ti`ai amintit de mine hjarta'
diablo

Dragostea nu se stă, se face.

#1323 2008-09-06 20:57:50

OneOnly
Insomniac member

eu...m-am hotarat ce voi face......oricat de mult l-as iubi......
nu il mai sun deloc,nici un semn nu ii mai dau,chiar daca ma rup eu pe dinauntru..........
vbisem destul de clar cu el joi....
si...weekendul viitor ma duc la el,il sun si-l anunt atat...
ma voi duce si o sa-l fac sa scuipe absolut tot!orice as afla,macar sa nu ma mai chinui in halul asta....asta e agonie...nu mai e relatie...
macar sa stiu o treaba....si apoi vad eu cat imi sar okii de plans...mai devreme sau mai tarziu tot aia o sa fie...nu am de ales...m-am saturat...sunt cu nervii la pamant si el habar nu are..........

#1324 2008-09-06 20:59:00

McDreamy
Vizitator

salut fetelor nu cred ca postez eu bine la topicul asta dar cele mai multe gagici intra aici...am si eu o rugaminte,cum dau si eu de un moderator sa mi stearga contul,va rog frumos...

#1325 2008-09-06 20:59:31

Andreea86
Hero member

eu zic ca daca te-ar iubi ar uita de toate celelalte si ar spera ca relatia cu tine va merge. ca siguranta nu are cum sa aiba...oricat ar incerca si la oricate teste te-ar supune.
eu zic sa vorbesti cu el clar...daca vrea doar sa te testeze sa inceteze acum...pentru ca iti face rau. Daca nu...si nu poate trece peste "frica" lui si nu-si poate uita trecutul...atunci mai bine o terminati si gata. E greu la inceput, suferi...dar...mai rau decat acum nu poate fi. Asa macar suferi o luna-doua....dar pe zi ce trece va fi mai bine. Daca continuati asa va fi o suferinta continua...si cine stie cat o sa te tina asa. TU esti mai importanta decat EL...asa ca gandeste-te in primul rand la ce e mai bine pentru tine, pentru linistea ta...si actioneaza in consecinta. puss

hjarta Eu si puiu hjarta

#1326 2008-09-06 20:59:51

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

si la naiba sunteti de 3 luni .. nu de 3 ani.
o sa vezi ca o sa treci repede peste o eventuala despartire.

Dragostea nu se stă, se face.

#1327 2008-09-06 21:00:30

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

cezady a scris:

acum am vazut..     mad 30 de ani     mad se joaca cu tine fetito...la 30 de ani sunt mai mult de cat versati,esti un copil,si el stie lucrul asta...e primul pas in a te face dependenta de el.....asculta ce iti spun ,vb din experienta...

subscriu.. tot din experienta

hjarta

#1328 2008-09-06 21:01:10

OneOnly
Insomniac member

nu-mi vine sa cred cum am ajuns eu sa iubesc atat de mult...si cel mai rau mi se mai intampla si d-astea.....neutral

#1329 2008-09-06 21:02:48

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

ma uitam pe hi5 la o colega si are asta niste poze din nush cate locuri unde a fost... vreau si eu sa am bani sa calatoresc
de ce n-au plecat si ai mei in spania si sa ma lase aici si sa-mi dea bani cu gramada???????????????????????????????????????????
ce nedreapta e viata...sad

#1330 2008-09-06 21:04:42

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mai

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.