Ce gandesti acum/ offtopic 29-71
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Re: ce gandesti acum/ offtopic 29
deyacrs a scris:ma uitam pe hi5 la o colega si are asta niste poze din nush cate locuri unde a fost... vreau si eu sa am bani sa calatoresc de ce n-au plecat si ai mei in spania si sa ma lase aici si sa-mi dea bani cu gramada??????????????????????????????????????????? ce nedreapta e viata...
mama e plecata in italia si m`a lasat aici dar nu imi da bani cu gramada
Dragostea nu se stă, se face.
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
deyacrs a scris:de ce n-au plecat si ai mei in spania si sa ma lase aici si sa-mi dea bani cu gramada??????????????????????????????????????????? ce nedreapta e viata...
Nu-ti dori asta.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
cezady a scris:OneOnly a scris:eu...m-am hotarat ce voi face......oricat de mult l-as iubi...... nu il mai sun deloc,nici un semn nu ii mai dau,chiar daca ma rup eu pe dinauntru.......... vbisem destul de clar cu el joi.... si...weekendul viitor ma duc la el,il sun si-l anunt atat... ma voi duce si o sa-l fac sa scuipe absolut tot!orice as afla,macar sa nu ma mai chinui in halul asta....asta e agonie...nu mai e relatie... macar sa stiu o treaba....si apoi vad eu cat imi sar okii de plans...mai devreme sau mai tarziu tot aia o sa fie...nu am de ales...m-am saturat...sunt cu nervii la pamant si el habar nu are..........
sti ce o sa iti faca..o sa te ia cu lugu lugu,ca e stresat,ca e obosit..o sa faca love cu tine,si tu fericita o sa il crezi si o sa te intorci ascasa zburand..si dupa ia o sa o ia din loc iarasi cu acceleasi figuri..daca nu vrea relatie stabila,si la varsta lui cu casatorie,nu iti pierde timpul,ca o sa te trezesti ca ai pierdut ani frumosi asteptandu-l,si atunci vei fi tu cea care la sfarsit nu va avea nimic,nici relatie,nici familie,si nici anii petrecuti cu el....
ani nu voi petrece.....asta e clar..nu ma tin nervii atat...cand il voi vedea voi discuta f serios cu el....atata isi mai plange de mila si face pe victima iar eu il scuz...nu mai merge....si faza asta de acum pune capac,cum draq nu da nici un semn duoa ce i0-am zis joi seara??cik"vb maine"da daaaaaaa.nesimtire curata.eu nu il mai sun,sa ma si frang in mii de bucati....m-am saturat de faze si toane...pt k sunt prea de tot.....sunt daor 3 luni,e adevarat,alte fete au ani de zile si tot se plang...dar nu vreau sa-si bata joc in halul asta de mine....eu am suferit in lunile astea cat n-am suferit in viata mea......
They can because they think they can.
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
ani nu vei petrece???? parca ma aud pe mine acum 3 ani...identic... eh, mai stau putin cu el, ca nu pot sa ma despart acum...dar daca ajunge sa fie nasol, pun punct intr-o secunda... iti reamintesc ca acum avem 3 ani impreuna... nu zic ca n-au fost momente frumoase...ca au fost, superbe... ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat puterea sa iubesc asa... dar au fost si o groaza de momente de chin, de disperare... muuuult prea urate
- OneOnly
- Insomniac member
Loveable a scris:OneOnly a scris:nu-mi vine sa cred cum am ajuns eu sa iubesc atat de mult...si cel mai rau mi se mai intampla si d-astea.....
daca vezi ca nu merge pune-i punct acum... la 3 luni am avut si noi prima cearta... cand tot eu m-am intors la el.. si de atunci s-a obisnuit, si eu m-am mai intors de sute de ori..tot eu, tot el cu orgoliul lui nemasurat... asa era la fel la inceput...spunea ca nu poate sa se lase purtat de sentimente, are experienta si ii e frica sa nu sufere din nou.. mi-am mancat nervii luni de zile pana i-am demostrat ca eu nu vreau sa ma joc cu el...eu vreau ceva serios.. a inteles, apoi au aparut altele si altele... si uite ca mai cateva zile si am avea 3 ani impreuna, si tot nu merge...suntem la a nspea despartire si asta va fi definitiva... si el tot...are 32 de ani...a invatat pe parcursul acestor ani sa gandeasca cu creierul, nu cu sufletul...eu nu pot, eu gandesc cu sufletul, si tot eu am de pierdut... dar crede-ma ca asa spuneam si eu la 3 luni...ca il iubesc, ca e greu... kk.. atunci ar fi fost super usor...acum e greu...acum e al naibii de greu. daca crezi si vezi ca nu merge...pune-i punct acum...inainte sa fie mult mai rau.
wow,dar uite tu ai ajuns cu el la 3 ani :f?rv?nad:,deci e muuult.si tot nu te iubeste...? tu cati ani ai Loveable?
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
OneOnly a scris:cand il voi vedea voi discuta f serios cu el....atata isi mai plange de mila si face pe victima iar eu il scuz...nu mai merge....si faza asta de acum pune capac,cum draq nu da nici un semn duoa ce i0-am zis joi seara??cik"vb maine"da daaaaaaa.nesimtire curata.eu nu il mai sun,sa ma si frang in mii de bucati....m-am saturat de faze si toane...pt k sunt prea de tot.....sunt daor 3 luni,e adevarat,alte fete au ani de zile si tot se plang...dar nu vreau sa-si bata joc in halul asta de mine....eu am suferit in lunile astea cat n-am suferit in viata mea......
Vezi ca ai martori la ce ai zis :k?ra:
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
buna gagici ce faceti ? sunt mult prea obosita sa mai citesc tot din urma..daca-mi faceti un scurt rezumat va fac statuie
Sim y
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Dragostea nu se stă, se face.
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
pink...detalii!!
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- Loveable
- Diamond member
20 de ani am... nu e vorba de iubit... ca cica m-a iubit... sunt altele...
- OneOnly
- Insomniac member
Loveable a scris:ani nu vei petrece???? parca ma aud pe mine acum 3 ani...identic... eh, mai stau putin cu el, ca nu pot sa ma despart acum...dar daca ajunge sa fie nasol, pun punct intr-o secunda... iti reamintesc ca acum avem 3 ani impreuna... nu zic ca n-au fost momente frumoase...ca au fost, superbe... ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat puterea sa iubesc asa... dar au fost si o groaza de momente de chin, de disperare... muuuult prea urate
dar 3 ani a ramas alaturi de tine...sau ti-a facut mereu faze de genul cum imi face mie el acum mereu...?cum a decurs relatia pana la urma?chiar vreau sa stiu,ma intereseaza mult ce imi spui
- OneOnly
- Insomniac member
simy_alexandra a scris:buna gagici ce faceti ? sunt mult prea obosita sa mai citesc tot din urma..daca-mi faceti un scurt rezumat va fac statuie
hey simy simy...azi s-a discutat agonia mea partea a 2a pe forum.prima parte s-a discutat aseara si azi noapte tu stii ...
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Loveable tu esti in poza? frumusiiiica ce esti si micutza...like a princess
6 ani de dragoste
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
simy_alexandra a scris:buna gagici ce faceti ? sunt mult prea obosita sa mai citesc tot din urma..daca-mi faceti un scurt rezumat va fac statuie
scuze k te citez eu am halit mult andru are niste probleme vez topicu ei one inca e trista allecsutsa nu stie cu ce sas e imbrace la disco mel a aflat ca exu ei se "insoara" cu una de 18 ani...dupa ce tot p ea o suna si a sarutat-o cu fortza,deci e un magar hmm choco nu mai pleaca in frantza ralu a pus poze noi evilpink s-a vopsit sper k n-am uitat p cineva
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- andrutza
- Vizitator
cred ca ma duc sa inhatz o prajiturica...simt nevoia de ceva dulce stiu ca e tarziu dar na...daca simt nevoia ... una mica de tot
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
pink_butterfly a scris:m-a agatat un tip de pe hi5 ...vorbesc de cateva zile cu el,pare ok...maine avem intalnire ?
cum il cheama? ca si eu am unul "recent" tot pe haicinci
Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-09-06 21:16:19)
- Loveable
- Diamond member
nu...3 ani am tras eu de el, a fost "dragoste cu forta"... la fiecare despartire (si crede-ma ca au fost zeci) spuneam lasa, ca invatam din asta si o sa fie bine... era bine cateva zile.. de fiecare data ma intorceam eu la el...ajungeam sa imi cer scuze si atunci cand stiam ca nu sunt de vina cu nimic, numai ca sa fie bine... iar acum vreun an a urmat o despartire de 6 luni.. in care vorbeam, ne mai vedeam.. as fi facut orice in lunile alea sa fie bine..as fi fost dispusa sa inghit oricate.. pana pe 23 aprilie, de ziua mea... a fost ziua din care a inceput sa se poarte iar frumos.. si de data asta de buna voie, si s-a purtat incredibil, cum nu visam ca s-ar putea purta vreodata... dar l-a tinut cateva luni... vreo 3.. pana a revenit la programul lui, in care eu nu aveam prea mult loc...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|