|
Nu esti logat.
Cum sa uit?#1 2008-09-06 21:13:37
cum sa uit?Spunetimi va rog si mie cum pot uita de omul pe care il iubesc?De un an jumate imi tine loc de soare,in fiecare zi mia spus k ma iubeste...Iar acum imi spune k nu mai simte nimic pentru mine...Cum pot sa il uit pe cel mai important om din viata mea...? Offline #2 2008-09-06 21:15:12
Re: cum sa uit?dar chiar trebuie sa-l uiti ? Sim y Offline #3 2008-09-06 21:18:47
Re: cum sa uit?asa zic si eu...oqpatzi timpul q altceva,sa nu ai timp sa te mai gandesti la el.inceark sa te relax,sa te distrezi si o sa te simtzi mult mai bn:D Love. Live. Laugh. Offline #4 2008-09-06 21:19:12
Re: cum sa uit?nici eu nu sunt de acord cu uitarea... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2008-09-06 21:26:42
Re: cum sa uit?da... chiar nu mai exista loc de scapare.. sa va impacati ?... sincer an jumate nu il arunci asa usor... si eu sunt tot de un an jumate cu prietenul meu si stiu ce inseamna. Nu cred ca nu te iubeste... o relatie de un an si jumatate nu se uita asa usor..... Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-06 21:30:20
Re: cum sa uit?de uitat la propriu, normal ca nu poate fii vorba, pentru ca sunt unele lucruri pe care nu ai cum sa le uiti, caci ele ti-au marcat viata mai mult sau mai putin, sa ti-l scoti din suflet ar fii indicat, cum? sa iti gasesti alte lucruri asupra carora sa iti indrepti atentia......sa faci altceva, sa cauti prieteni noi care sa nu iti mai aduca aminte de trecut......sa te gandesti la cat te-a facut sa suferi...... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2008-09-06 21:33:18
Re: cum sa uit?timpul vindeca toate ranile... de uitat nu o sa il uiti niciodata, insa vei reusi pana la urma sa uiti sentimentele fata de el... este greu, insa trebuie sa vezi acest impas ca pe ceva care te face o persoana puternica si stapana pe picioarele ei Offline #8 2008-09-06 22:45:05
Re: cum sa uit?sa ne impacam...ar fi ceva minunat, dar ce baza va avea relatia asta dak sustine k nu ma mai iubeste...Nu inteleg cum se poate dizolva acest sentiment... Offline #9 2008-09-06 22:52:09
Re: cum sa uit?iti multumesc pt incurajare, dar cum tear putea face mai puernic asa ceva....?Poate doar sa devii pesimist... Offline #10 2008-09-06 23:22:24
Re: cum sa uit?O persoana foarte apropiata de sufletul meu, spunea, si mare dreptate avea: de ce sa il uiti ? Pastreaza intotdeauna un loc al lui in inima ta; inchide-l acolo, ca intr-un sertar. Si atunci cand iti e dor sa iti aduci aminte de el, fa-o, deschide sertarul ... Adu-ti aminte de momentele frumoase pana acolo , pana in acel moment unde el te-a ranit. Si de acolo, rupi filmul ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #11 2008-09-06 23:24:51
Re: cum sa uit?scuzati k sunt cam offtopic... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #12 2008-09-06 23:25:34
Re: cum sa uit?timpul rezolva totul, inchide rani despre care acum crezi ca vor "sangera" la infinit. Asculta sfaturile fetelor si ocupa-ti timpul pentru a putea trece mai usor peste aceste momente neplacute si mai ales gandeste-te ca nimic in lumea asta nu e intamplator, orice lucru isi are rostul lui, ca si aceasta despartire pentru care suferi atat de mult. Capul sus, priveste inainte si vei vedea ca vei trece cu bine peste aceste momente grele. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #13 2008-09-06 23:29:16
Re: cum sa uit?Offtopic "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #15 2008-09-07 09:59:21
Re: cum sa uit?multumesc mult pt sfaturi...AS tine cont de ele, dar nu prea am nici prieteni, nu am cu ce sa imi ocup timpul..Toata lumea mea se invartea in jurul lui...As vrea sa il aduc inapoi, langa mine...Sa ne continuam povestea...Sa ne implinim planurile...Nu stiu cum sa imi bag in cap k nu ma mai iubeste...Nici nu ma privit in ochi k sa imi spuna asta...Mia trimis doar un mesaj pe telefon...Lam sunat si avea telefonul inchis....Am incercat pana knd intrun final sia deschis telu, mia raspuns si mia zis k sa nu il mai sun...Sa terminat o data pt totdeauna, asa mia zis...De ce nu a avut curajul sa ma priveasca in ochi si sa-mi spuna asta...?Poate asa era mai usor pt mine...Se zice k ochii sunt oglinda sufletului...Ceva sa intamplat....Mie foarte greu sa arunc un an jumate....Totul parea minunat....Si knd aveam mai multa incredere in el si intrun viitor impreuna...toate au disparut...A plecat si mia lasat un gol in suflet...Un gol care nu o sa se mai umple niciodata...Iar acum traiesc cu speranta k voi muri intro zi...Ciudat e si cu destinu asta...Ieri eram plina de viata, astazi nu am chef sa mai traiesc...K nam pt cine sau pt ce....Mai ieri se supara pe mine dak nui ziceam knd vb la tel k il iubesc, dar acuma ma intreb:oare conta pt el asta?Nu cred k o sa mai am viata...dar o sa traiesc....ca un cadavru viu...Asta stiu sigur.... Offline #16 2008-09-07 10:03:23
Re: cum sa uit?
Doamne cat is de mandra de tine...dar numa sa faci si tu asa nu numai sa dai sfaturi N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #17 2008-09-07 10:12:29
Re: cum sa uit?faza naspa e k nu prea am altcv de facut, pentru k eu stau intrun oras mic si nici prieteni nu prea am...Pt k tot timpul knd ieseam o faceam cu el... Offline #18 2008-09-07 10:31:31
Re: cum sa uit?nu e corect cristina....viata e a ta nu poti trai pt un baiat care nu te iubeste gandeste-te mai intai la tine daca el nu se gandeste...ivata sa te iubesti singura apoi sigur te vor iubi si cei din jurul tau...iar pe el lasa-l..nu merita! totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat Offline #19 2008-09-07 10:39:19
Re: cum sa uit?
cristina... capul sus.. stiu ca iti e greu sa treci peste asta... dar daca s-a terminat relatia voastra, asta nu inseamna ca timpul sta in loc... fa ceva care sa iti ocupe timpul... ia si uita-te la niste comedii, citeste niste reviste .... (de preferat din alea anti-stres ) orice crezi tu ca nu ti-ar aduce aminte de el... nu te poti inchide asa... la un moment dat vei ajunge sa te imbolnavesti... si asta pt ce...sau pt cine? pt un baiat care nu merita? iti faci rau singura si asta nu e bine... un pup mare mare pt tine Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|