homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa uit?-3

#39 2008-09-10 17:23:04

cristina19
New member
Inregistrat: 2008-09-05

Re: cum sa uit?

In cine sa mai poti avea incredere in viata asta? In tine si nimeni alcineva...si mai alea in baieti pt k toti sunt la fel...toti sunt o apa si-un pamant...

#40 2008-09-10 18:10:04

skumpi
Vizitator

pffff
cred k suferi ca un caine sad imi pare rau pt tine...toate despartirile sunt dureroase dar sunt si mai dureroase atunci cand se intampla peste noapte ... si mai ales situatia ta sa nu`ti mai dea nici o explicatie ! cred k i`as da in cap...
pai relatia voastra nu a contat deloc pt el ? sa te arunce asa ca pe o carpa ? nush... f nesimtit baiatu asta... ar fi trebuit sa`ti spuna motivu ...oricare ar fi ala... nu te mai iubesc k esti grasa/slaba/proasta etc da sa zica ceva k iubirea nu dispare peste noapte !
sincer...eu nu as mai vrea sa aud d el... nu sa astept sa se intoarca la mine ! comportamentu lui ar trb sa`ti dea d gandit si sa`l uiti...sa treci peste...
fii tare... o sa treaca... cu toate am trecut printr`o desparire ba chiar mai multe si in final a fost bine....

#41 2008-09-11 14:49:26

cristina19
New member
Inregistrat: 2008-09-05

fetelor...va multumesc pt sfaturi....Mam intalnit cu el si mia zis k neam desp din cauza k nu ne potrivim....Ciudat k sia dat seama k nu suntem facut unul pt altul dupa atata timp...mia zis pt ultima oara k ma iubeste...si k o sai fie greu si lui....dar k asa e mai bine....K sa uit de sentimentele mele pentru el...voi pleca departe...ma duc la lucru in alta tara....Poate k asa voi uita...Pentru k aici, orice imi aminteste de el....Ce complicata e viata asta...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.