homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 30-90

#1692 2008-09-11 13:52:32

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: ce gandesti acum / offtopic 30

delishor a scris:

shitty life sad

d c esti sad?

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1693 2008-09-11 13:53:28

skumpi
Vizitator

eu stiam ceva d genu k dak iei ceva calmante inainte nu prinde... nush sigur.. o sa`ti zica mika..., pe care apropo am, visat`o azi`noapte lol

las k iti trec durerile in cateva ore puss
greu o trecut... luni probabil o sa`ti dea jos medicamentu si o sa`ti puna plomba definitva

#1694 2008-09-11 13:54:14

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

GreenBubbles a scris:

luni ma duc iar
dar credeti k e adevarata faza ca anestezia nu prinde dak am luat algocalmin?deci nu prinsese deloc,ma durea super tare!
si nu e nik grav,am mai avut asa. numa k atunci nu aveam plomba si nu m-am mai chinuit cu scosu ei..
apus cva solutie k sa moara nervishoru si apoi a curatat canalele si gata treaba
acu mi-a pus un pansament calmant,cat a putut sa scoata din plomba...doare tare grater
si acum ma dor gingiile de la injectie neutral bruta naibii grater
mi-e groaza luni
da imi bag clovnu,k dak iar ma doare...ii zic,mersi si ma car. ma duc la altu

Cred ca nu ai vazut,am zis mai sus ca este adevarat.Stiu pe cineva care trebuia sa'si scoata nervul si il durea tare maseaua si a luat agolcamin si cand a fost la dentist nu a prins deloc anestezia din cauza asta si a simtit tot ce ii facea doctorita..durere mare.

We Have To Be Strong !!!

#1695 2008-09-11 13:54:32

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

alinuutza_81_23_11 a scris:

ai puroi green? ca daca ai, poate sa iti faca nspe mii de ansteziii, ca nu se prinde..........

aoleooo..
ea a zis ceva de puroi,nush sigur
maseaua nu e umflata,nu da semne de puroi...
si nu inteleg cum sa se faca puroi cand eu aveam plomba p ea. asa,din senin??
a zis k mi-a dat anestezii slabe... k are si mai strong dar la unii li se face rau..
i dont care,sa-mi dea cva sa nu simt nimic...si tranchilizante de cal poa sa-mi dea dak vrea

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1696 2008-09-11 13:54:52

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

pfff....ma apuca nebuneala din cand in cand...n-am chef de nicio prietena de-a mea...n-am chef de nimeni...cu voi ce mai stau pe aici....is singura de mai bine de juma' de an....plm....hidoasa nu-s,proasta nici atat roll roll

My Tears Dry On Their Own

Publicitate

loading...

#1697 2008-09-11 13:56:06

life
Hero member

GreenBubbles a scris:

ai puroi green? ca daca ai, poate sa iti faca nspe mii de ansteziii, ca nu se prinde..........

aoleooo..
a zis k mi-a dat anestezii slabe... k are si mai strong dar la unii li se face rau..
i dont care,sa-mi dea cva sa nu simt nimic...si tranchilizante de cal poa sa-mi dea dak vrea

Eu stiu ca daca ai puroi nu iti umbla la masea pana nu iei antibiotice ca sa nu mai ai puroi.

We Have To Be Strong !!!

#1698 2008-09-11 13:56:15

GreenBubbles
Insomniac member

life a scris:

GreenBubbles a scris:

luni ma duc iar
dar credeti k e adevarata faza ca anestezia nu prinde dak am luat algocalmin?deci nu prinsese deloc,ma durea super tare!
si nu e nik grav,am mai avut asa. numa k atunci nu aveam plomba si nu m-am mai chinuit cu scosu ei..
apus cva solutie k sa moara nervishoru si apoi a curatat canalele si gata treaba
acu mi-a pus un pansament calmant,cat a putut sa scoata din plomba...doare tare grater
mi-e groaza luni

Cred ca nu ai vazut,am zis mai sus ca este adevarat.Stiu pe cineva care trebuia sa'si scoata nervul si il durea tare maseaua si a luat agolcamin si cand a fost la dentist nu a prins deloc anestezia din cauza asta si a simtit tot ce ii facea doctorita..durere mare.

am vazut k ai citat si nu ai scris nimic lol nu vazusem k ai editat.
ms de raspuns puss
sper sa fie asa...sa nu mai doara k mi-e groaza. strangeam scaunu ala ieri de zici k nush... ma macelarea.
deli puss que pasa?

#1699 2008-09-11 13:56:20

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

delishor tu nu erai cu Babe ala pt care te-ai certat cu ai tai ca sa mergi la el?gata plec..sper sa si revin lol

#1700 2008-09-11 13:56:51

life
Hero member

delishor a scris:

pfff....ma apuca nebuneala din cand in cand...n-am chef de nicio prietena de-a mea...n-am chef de nimeni...cu voi ce mai stau pe aici....is singura de mai bine de juma' de an....plm....hidoasa nu-s,proasta nici atat roll roll

Fugi si fa o plimbare singurica poate o sa'ti treaca starea asta.

We Have To Be Strong !!!

#1701 2008-09-11 13:57:27

GreenBubbles
Insomniac member

life a scris:

GreenBubbles a scris:

aoleooo..

Eu stiu ca daca ai puroi nu iti umbla la masea pana nu iei antibiotice ca sa nu mai ai puroi.

si eu stiu asa. dar ea s-a bagat deja sa scoata plomba. dak aveam puroi cred k imi dadea antibio ca sa-mi treaca...nu?dar nu mi-e nimic umflat pe acolo.
acum ma dor gingiile de la injectii

#1702 2008-09-11 13:58:24

life
Hero member

GreenBubbles a scris:

life a scris:

GreenBubbles a scris:

luni ma duc iar
mi-e groaza luni

am vazut k ai citat si nu ai scris nimic lol nu vazusem k ai editat.
ms de raspuns puss
sper sa fie asa...sa nu mai doara k mi-e groaza. strangeam scaunu ala ieri de zici k nush... ma macelarea.
deli puss que pasa?

Da,am dat trimite fara sa vreau rotfl
Oricum doctorita trebuia sa te intrebe daca ai luat pastile ceva dar ce ii intereseaza pe ei ca doar nu ei simt durerea sm

We Have To Be Strong !!!

#1703 2008-09-11 13:59:08

skumpi
Vizitator

delishor a scris:

u ce`ai mai facut fata ? k de tine nu mai stiu nik ? sad cum merge treaba cu love ? big_smile

#1704 2008-09-11 14:00:00

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

plm...m-a luat si babe ca sunt o persoana dificila,ca ma enervez repede,ca nush ce...plm...mi s-a luat si de el....buna idee, life big_smile
nush ce se intampla,Bubbles... sad a observat si babe ca din persoana aia vesela mereu,m-am transformat intr-una trista si fara chef de nimic sad am nevoie de ceva sa ma scoata din starea asta...da' nu prea stiu ce sad
ce love,skumpi?un #$%$#^$%&^%&!! :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de delishor (2008-09-11 14:01:20)

My Tears Dry On Their Own

#1705 2008-09-11 14:00:43

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

aoleeeu persi nu am nimic de genul asta sad nu imi da actele decat dupa un an...am decat o adeverintza cu mediile si nota la licenta
adeverintza medicala ca ce?ca's apta? as da o fuga pana la constanta... grater dar cummm?canddd? grater

6 ani de dragoste  hjarta

#1706 2008-09-11 14:01:27

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

normal eu stiu ca daca dintele are puroi iti da intr-adevar antibiotic sa se traga, insa unii doctori mai chinuitori de felul lor se apuca sa iti dea plomba jos ca sa iti iasa puroiul de acolo, iar durerea este imensa... eu am patit-o am zis ca o sa crap de durere..... nu stiu de faza cu calmantele, insa de pe propria piele am invatat ca daca ai puroi analgezicul nu isi face efectul sad

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1707 2008-09-11 14:02:46

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

little rabbit cu cat te platesc aia la sosete?sau discutati la interviu? eu cred ca te platesc in sosete tillfreds

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1708 2008-09-11 14:05:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

GreenBubbles a scris:

camysh cum miroase parfumu asta nou? miroase bine?dulce sau?

a acorduri florale delicate imbinate cu note lemnoase pasionale big_smile
miroase bine, imi place.
in campania urmatoare apare si cel pt barbati care e mortal

#1709 2008-09-11 14:10:10

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

hello azi mi=a pikat netu

janis u te=ai inscris la ASE..la complementar la zi, park ziceai nu? ceva de management..cum sta treaba..ca si eu tot LLS am terminat

Dance like nobody is watchin....

#1710 2008-09-11 14:15:55

GreenBubbles
Insomniac member

bag picioarele-n ea masea
mai bine ma duc la un dentist kre imi face anestezia in 15 minute...dar cu un ac asa subtire k nu simt nimic...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.