homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 30-91

#1711 2008-09-11 14:16:14

persifona
Vizitator

Re: ce gandesti acum / offtopic 30

alinuutza_81_23_11 a scris:

mama cate trebuie , da de ce cere si diploma de bac, ca o ai pe aia de licenta si oricum fara a face liceul nu poti face o facultate.... oricum eu la anu ma inscriu la master, cu sefa, care e expert contabil dar vrea sa isi faca masterul , asa ca o sa am de la cine copia lol

Si mie mi se pare aberant.. in fine.. ASE...

#1712 2008-09-11 14:17:26

persifona
Vizitator

little_rabbit a scris:

libera la mare..stau cu tine la soare..ne iubim pe nisipul fierbinte..of..marea..vine frigul..facultatea..licenta smile) plec la margelit
a..am gasit o firma de sosete si cik angajeaza part-time..sa merg sa vad? lol cik e f usor

Si ce sa faci la firma de sosete? big_smile

#1713 2008-09-11 14:19:12

persifona
Vizitator

dreamer a scris:

hello azi mi=a pikat netu

janis u te=ai inscris la ASE..la complementar la zi, park ziceai nu? ceva de management..cum sta treaba..ca si eu tot LLS am terminat

Nu s-a inscris dreamer, ca ti-am zis ca inscrierile pt complementar sunt intre 19 si 21 sept, n-avea cum sa se inscrie.

#1714 2008-09-11 14:21:14

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ai puroi green? ca daca ai, poate sa iti faca nspe mii de ansteziii, ca nu se prinde..........

exact
si e si cum zice skumpi, cu calmantele
cand am facut o criza de apendicita medicul de pe salvare m-a intrebat daca am luat ceva calmante, pt ca daca as fi luat, nu ma puteau opera

#1715 2008-09-11 14:24:24

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

camysh a scris:

ai puroi green? ca daca ai, poate sa iti faca nspe mii de ansteziii, ca nu se prinde..........

exact
cand am facut o criza de apendicita medicul de pe salvare m-a intrebat daca am luat ceva calmante, pt ca daca as fi luat, nu ma puteau opera

dak aveam puroi,se vedea,nu?si durea mult mai tare,nu?p mine nu ma doare ultra tare,doar k e enervanta durerea si nu pot dormi de ea.
plus k dak aveam puroi,nu-mi dadea antibiotice mai intai?
sa vezi ce ii dau eu ei mortu dak imis coate plomba si am puroi..
dar dak aveam puroi,se evdea,zic eu//

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#1716 2008-09-11 14:24:53

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

am fost la facultate si...i can see the light big_smile

mami de minuni hjarta

#1717 2008-09-11 14:25:51

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

bravo Ana ! succes !

#1718 2008-09-11 14:26:26

GreenBubbles
Insomniac member

ciclopu sta in crize de rinichi de 3 zile...
nu prea il sufar eu dar cred k e dureros a naibii neutral

#1719 2008-09-11 14:30:08

camysh
Moderator

GreenBubbles a scris:

camysh a scris:

exact

dak aveam puroi,se vedea,nu?si durea mult mai tare,nu?p mine nu ma doare ultra tare,doar k e enervanta durerea si nu pot dormi de ea.

nu se vede neaparat. eu aveam o masea neplombata, necariata. perfecta, credeam eu. dar s-a cariat in interior si a facut puroi. si nu ma lasa durerea cu nimic. dar nu eram umflata sau ceva am gasit si eu o killerita de-asta (ca al meu si toti ceilalti dentisti erau in concediu) care mi-a scos nervul inflamat pe viu, de am crezut ca mor pe scaun :f?rbannad: si apoi mi-a zis sa merg in ziua urmatoare. m-a mai si vazut tillfreds
am gasit altul care mi-a tratat maseaua cateva luni bune ca sa scap de operatie sau extractie.

#1720 2008-09-11 14:31:05

camysh
Moderator

eu_vreau a scris:

am fost la facultate si...i can see the light big_smile

super applause
multa bafta kram

#1721 2008-09-11 14:31:31

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

deci io stiu ca...atunci cand te duci la dentist...iti da trimitere sa faci o radiografie ca sa stie ce ai in gura..si dupa aia..se apuca sa scoata plombe sau sa faca te miri ce...cel putin eu asa am facut..si da..am patit'o si eu sa imi faca anestezie sa imi amortteasca toata gura in afara de maseaua cu probleme smile dar noroc ca am un dentist de nota 25 big_smile si o curatzat usor pe unde nu ma durea si dupa aia mi'a pus ceva sa'mi omoare nervu..si urmatoarea data cand am fost..am stat fara anestezie wink

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#1722 2008-09-11 14:31:43

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

persifona a scris:

dreamer a scris:

hello azi mi=a pikat netu

janis u te=ai inscris la ASE..la complementar la zi, park ziceai nu? ceva de management..cum sta treaba..ca si eu tot LLS am terminat

Nu s-a inscris dreamer, ca ti-am zis ca inscrierile pt complementar sunt intre 19 si 21 sept, n-avea cum sa se inscrie.

ok persi mersi
je suis foaaarte ametita presata de timp bla..conteaza mult prezenta la master la ASE?crezi k m-as descurca  cu 0 cunostine in matematica and stuff?la management..vb z\vine zero cunostinte dar nah..am fkt profil uman..filologic

Dance like nobody is watchin....

#1723 2008-09-11 14:32:11

GreenBubbles
Insomniac member

camysh a scris:

GreenBubbles a scris:

camysh a scris:

exact

nu se vede neaparat. eu aveam o masea neplombata, necariata. perfecta, credeam eu. dar s-a cariat in interior si a facut puroi. si nu ma lasa durerea cu nimic. dar nu eram umflata sau ceva am gasit si eu o killerita de-asta (ca al meu si toti ceilalti dentisti erau in concediu) care mi-a scos nervul inflamat pe viu, de am crezut ca mor pe scaun :f?rbannad: si apoi mi-a zis sa merg in ziua urmatoare. m-a mai si vazut tillfreds
am gasit altul care mi-a tratat maseaua cateva luni bune ca sa scap de operatie sau extractie.

scos nervu p viu??vai d capu meu yikesyikes ce idioataaaaaa!!!!!!!!
a mea e plombata..si a tot fost plombata...nu inteleg cum kkt sa mi-o lucreze dak am puroi :f?rbannad: n-ar trebui sa-mi fac un film?

#1724 2008-09-11 14:33:09

persifona
Vizitator

Ce ma oftic!!!!!!!! M-au sunat de la o firma de outsourcing pt un post de operator relatii cu clientii pe spaniola si m-au chemat maine la interviu la 4. Dar eu la 4 jumate am admiterea la master. Si in alta zi sau la alta ora nu pot ei, ca cica au f multe persoane de intervievat, pe mai multe limbi.

Of.. si era si firma mare si aproape de mine si pe spaniola neutral

#1725 2008-09-11 14:33:57

GreenBubbles
Insomniac member

mi-am omorat eu o data un nervi FARA anestezie...cu arsenic. m-a durut maseau cateva ore,de am zis k ma sinucid de-a dreptu. dar am rezistat vitejeste..nu am vrut anestezie k mi-era frica de injectie

#1726 2008-09-11 14:34:34

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

valei nu mai vorbiti de dentist si masele si extractii ca mi se increteste pielea capului  brrrrrr:f?rv?nad:

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1727 2008-09-11 14:35:30

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

GreenBubbles a scris:

mi-am omorat eu o data un nervi FARA anestezie...cu arsenic. m-a durut maseau cateva ore,de am zis k ma sinucid de-a dreptu. dar am rezistat vitejeste..nu am vrut anestezie k mi-era frica de injectie

de obicei inainte de injectie iti da spray. si nu mori big_smile de fapt nu simti nimic. eu as fi murit daca as fi facut ca tine big_smile brrrrr sjuk

Bună ! Arăți ca o curvă !

#1728 2008-09-11 14:35:39

GreenBubbles
Insomniac member

k sa nu zic k mai tre sa-mi scot o masea care creste orizontal..
cu clestele mi-o scoate
vaca naibii
s-o gasit ea mai inteligenta,sa creasca asa cum are ea chef
nici sa n-aud
k oricum skumpi ma sperie fest deja forgetit

#1729 2008-09-11 14:37:12

GreenBubbles
Insomniac member

pends a scris:

GreenBubbles a scris:

de obicei inainte de injectie iti da spray. si nu mori big_smile de fapt nu simti nimic. eu as fi murit daca as fi facut ca tine big_smile brrrrr sjuk

ce spray tu?k nu a dat cu nici un spray ieri. m-a dat cu ceva gel cik...dar asa brutal a bagat seringa aia in gingie,asa o impingea in gingie...fara mila,de parca eram un animal mort p kre il bati cat vrei k oricum nu simte nimic...mi-au dat lacrimile instant si eu nu-s plangacioasa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.