|
Nu esti logat.
Carti interesante#1 2006-09-21 14:33:06
carti interesanteciao fetele...stateam astazi si ma gandeam ca pierd o groaza de timp fara sa fac in fond ceva util..si nu am mai citit o carte de foarte mult timp...am vazut la un alt subiect ca multora le place coelho,o sa fac rost si eu..sunt foarte curioasa..nu stiu cat de mult timp aveti sa mai cititi o carte acum cand stam jumatate din zi in fatza calculatorului..dar sunt sigura ca cititul unei carti ramane cva placut si relaxant..Ce carti v-au placut ?astept sugestiile voastre acum cat mai am chefu asta nebun de a citi:D.. Offline #2 2006-09-21 14:37:58
Re: carti interesanteeny. de veronica a cara. Nobody home Offline #3 2006-09-21 14:44:51
Re: carti interesantehmmm....domeniul meu so in love ... Offline #4 2006-09-21 14:45:57
Re: carti interesantejohn eowles- colectionarul max frish-homo faber jonathan coe-casa somnului patrik suskind-parfumul gabriel garcia merquez(cam tot ce prinzi de la el este calumea)-un veac de singuratate,despre dragoste si alti demoni,12 povestiri calatoare george orwel-1984, ferma animalelor, salman rushdie-rusinea, philip roth-pata umana,complexul lui portnoy,animal pe moarte, martin amis-nascuti morti,sageata timpului, ian McEwan-ispasire,magaieri straine,gradina de ciment(sunt cam despre deviatii sexuale,dar merita citite), kurt vonegut-mama noapte,barba albastra, arturo pasilinna-morarul care urla la luna, elfriede jelinek-pianista, pascal bruckner-luni de fiere, iubirea fata de aproapele, henry miller-sexus,plexus,nexus (eu am citit decat plexus din pacate,nu prea au legatura dar merita citit toate desi sunt cam greu de gasit), toropicul capricornului, Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #5 2006-09-21 14:47:56
Re: carti interesantenereida,tu ai citit toate cartile astea? so in love ... Offline Publicitateloading...
#6 2006-09-21 14:48:25
Re: carti interesantecred ca trebuie erata la ce am scris primul este john fowles, kurt vonnegut(mai sus am scris cu un "N") si ultima carte se numeste tropicul capricornului... asa se intampl daca nu citesc ce scriu,scuze Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #7 2006-09-21 14:49:45
Re: carti interesanteda,ar mai cateva care mi-au placut dar nu stiu daca sunt pe placul vostru,si mai sunt logic cartile care nu mi-au placut dar le-am citit pana la capat in scarba Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #8 2006-09-21 14:52:07
Re: carti interesantewooooow nereida...respectele mele:p..cred ca o sa-mi ia cva timp sa citesc tot ce mi-ai zis tu:D..ms Offline #9 2006-09-21 14:53:03
Re: carti interesanteCarti interesante...interesanta mi s-a parut Ingeri si demoni a lui Dan Brown, am aflat multe despre catolici. Eu am o carte pe care as reciti-o de mii de ori...de fapt, niste carti. Ciclul Harry Potter. Poate radeti de mine, dar cartea asta te face sa uiti de tot...mie imi place. Cum si "Micul Print" a fost considerata carte pt copii si ascunde mult mai mult, asa si asta... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #10 2006-09-21 14:53:11
Re: carti interesantenerida....ai citit nu gluma! http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2006-09-21 14:54:14
Re: carti interesantewow nereida...ai citit nu gluma!...si mie imi placea f mult sa citesc,dar am inceput a 12-a si n'am mai avut timp,iar aku m'am dezobisnuit so in love ... Offline #12 2006-09-21 14:55:16
Re: carti interesante...deadrose am scris la indigo so in love ... Offline #13 2006-09-21 15:08:30
Re: carti interesanteeu am citi mult pana prin anul 2 de faculta...apoi am inceput "datul pe net" zilnic si am cam lasat lectura. De fapt am ami citit dar carti de specialitate pt examene Offline #14 2006-09-21 15:13:01
Re: carti interesante
eu am terminat cu bacu si am avut o pauza luuuuuuuunga de vreo 2 luni asha de stat pe net..mi-am propus sa recuperez:D..ms Offline #15 2006-09-21 15:34:33
Re: carti interesanteorchid_girl chiar k la indigo http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #16 2006-09-21 17:36:22
Re: carti interesantedomeniul meu preferat,carti care mi-au marcat mai putin sau mai mult existenta,incep cu autorul: haruki murakami-padurea norvegiana,La sud de granita,la nord de soare,In cautarea oii fantastice;jeffry eugenides-Sinuciderea fecioarelor;balzac-Femeia parasita;iris murdoch-Marea,marea;nietzsche-Asa grait-a Zarathustra,Anticristul;anatole france-La umbra ulmului,Manechinul de nuiele;emil cioran-Antropologie filosoficaa........etc, si din literatura romana recomand fffffffffff mult: marin preda-Cel mai iubit dintre pamanteni; liviu rebreanu:Adam si Eva;ionel teodoreanu-Lorelei,cred ca deocamdata ajung Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #17 2006-09-21 18:16:20
Re: carti interesanteSubscriu pentru Marin Preda-Cel mai iubit dintre paminteni, si adaug: Ionel Teodoreanu-La Medeleni, Dan Brown-Codul lui DaVinci, Rodica Oslog-Brasoveanu-tot ce puteti gasi, dar in principal "Grasa si proasta", Karl May-Winetou....si ma mai gindesc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2006-09-21 20:02:10
Re: carti interesantePrintre cartile care mi-au placut mie in mod special se numara: Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-09-21 20:03:00) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #19 2006-09-21 20:34:46
Re: carti interesantecap de lista"Mizerabilii".apoi: A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|