homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Carti interesante-17

#305 2010-01-06 09:25:52

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

Re: carti interesante

Multumesc, deeadeea21!  par

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#306 2010-01-19 12:35:45

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

m'am apucat sa citesc 'mandrie si prejudecata'jane austen.credeam ca o termin in 2,3 zile,din cate am auzit despre ea...dar nu m'a captivat deloc,mi se pare chiar plictisitoare.
doar mie mi se pare?
imi place sa citesc si cand dau peste o carte buna,nu o mai las din mana tongue ..dar asta nu mi'a placut

#307 2010-01-19 13:23:26

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Divya a scris:

m'am apucat sa citesc 'mandrie si prejudecata'jane austen.credeam ca o termin in 2,3 zile,din cate am auzit despre ea...dar nu m'a captivat deloc,mi se pare chiar plictisitoare.
doar mie mi se pare?
imi place sa citesc si cand dau peste o carte buna,nu o mai las din mana tongue ..dar asta nu mi'a placut

subscriu big_smile....am lasat-o moarta cu aceasta carte si am inceput alta atunci cand am avut de gand sa o citesc

#308 2010-01-19 19:30:35

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

MissO girl a scris:

Divya a scris:

doar mie mi se pare?

subscriu big_smile....am lasat-o moarta cu aceasta carte si am inceput alta atunci cand am avut de gand sa o citesc

eu citesc acum 20000de leghe sub mari lol ...tot am vrut s'o citesc si n'aveam ocazia,dar a cumparat'o mama cu ziarul adevarul tongue  si am zis k o citesc pana imi scot alte carti

#309 2010-01-19 20:17:19

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

istoria critica a literaturii romane- maestrul n. manolescu lol
glumesc, doar ca deja incepe sa ma calce pe nervi toate trimiterile la ditamai cartea.

off-topic: l-ati vazut pe manolescu la pro tv? deci nu-mi venea sa cred ca ditamai criticul de exceptie face cate 2 cacofonii pe minut huh
nu zic, ideile sunt importante, si normal ca e un om de valoare pt tara, dar parca aveam si pretentii. (deh, cu ce ma ocup, cu forma tongue )

mie mi-a placut foarte mult mandrie si prejudecata, adica mi-au placut personajele (cum erau construite)

Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2010-01-19 20:18:58)

Publicitate

loading...

#310 2010-01-19 20:23:08

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

deeadeea21 a scris:

glumesc, doar ca deja incepe sa ma calce pe nervi toate trimiterile la ditamai cartea.

Si, evident, "Istoria literaturii romane de la origini pana in prezent" a lui G. Calinescu. smile

#311 2010-01-19 20:47:29

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Fiametta a scris:

deeadeea21 a scris:

Si, evident, "Istoria literaturii romane de la origini pana in prezent" a lui G. Calinescu. smile

obligatoriu! tongue

#312 2011-01-25 17:01:04

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

A.W. a scris:

iar scriitorul meu preferat este Dostoievski...am avut o perioada in care eram pur si simplu obsedata si cum prindeam un minut liber ma apukm d citit....nici nu stiu care dintre cartile lui imi place mai mult...

Dostoievski...hjarta
Am citit Idiotul si chiar daca nu-mi place sa recitesc carti, am senzatia ca as putea citi Idiotul de 100 de ori, fara sa zic :"A, sar peste pagina asta ca stiu ce se intampla."
Imi plac toti scriitorii rusi, imi palce mult si Lev Tolstoi, am citit cu sufletul la gura Anna Karenina.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#313 2011-04-06 16:38:47

Liisor
Membru
Inregistrat: 2011-04-06

salut fetelor! hjarta
azi am gasit forumul vostru, in timp ce cautam niste carti interesante..si am ramas impresionata cite varinata am citit aici..si mi-am facut o lista pe care evident, ma voi stradui sa le citesc..
As vrea si eu sa va propun unele carti pe care le-am citit si m-au impresionat mult..(o sa incerc sa nu repet pe unele care au fost scrise deja)
Cel mai super roman, pe care la-m finisat acum citeva saptamini este: ,,Tema pentru acasa"-Nicolae Dabija
,,Lia"- Nicolae Rusu
,,Bel-ami" Guy de Maupassant(carte pe care o citesc acum..)
*primii doi scriitori sunt basarabeni, dar sper sa le gasiti cumva,cartea de Nicolae Dabija, am auzit ca s-a editat si in Romania..
wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.