Carti interesante-17
- AwesomeAngel
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-11-18
Re: carti interesante
Multumesc, deeadeea21!
"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!"
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
m'am apucat sa citesc 'mandrie si prejudecata'jane austen.credeam ca o termin in 2,3 zile,din cate am auzit despre ea...dar nu m'a captivat deloc,mi se pare chiar plictisitoare. doar mie mi se pare? imi place sa citesc si cand dau peste o carte buna,nu o mai las din mana ..dar asta nu mi'a placut
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Divya a scris:m'am apucat sa citesc 'mandrie si prejudecata'jane austen.credeam ca o termin in 2,3 zile,din cate am auzit despre ea...dar nu m'a captivat deloc,mi se pare chiar plictisitoare. doar mie mi se pare? imi place sa citesc si cand dau peste o carte buna,nu o mai las din mana ..dar asta nu mi'a placut
subscriu ....am lasat-o moarta cu aceasta carte si am inceput alta atunci cand am avut de gand sa o citesc
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
MissO girl a scris:Divya a scris:m'am apucat sa citesc 'mandrie si prejudecata'jane austen.credeam ca o termin in 2,3 zile,din cate am auzit despre ea...dar nu m'a captivat deloc,mi se pare chiar plictisitoare. doar mie mi se pare? imi place sa citesc si cand dau peste o carte buna,nu o mai las din mana ..dar asta nu mi'a placut
subscriu ....am lasat-o moarta cu aceasta carte si am inceput alta atunci cand am avut de gand sa o citesc
eu citesc acum 20000de leghe sub mari ...tot am vrut s'o citesc si n'aveam ocazia,dar a cumparat'o mama cu ziarul adevarul si am zis k o citesc pana imi scot alte carti
- Fiametta
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-29
deeadeea21 a scris:istoria critica a literaturii romane- maestrul n. manolescu glumesc, doar ca deja incepe sa ma calce pe nervi toate trimiterile la ditamai cartea.
Si, evident, "Istoria literaturii romane de la origini pana in prezent" a lui G. Calinescu.
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
Fiametta a scris:deeadeea21 a scris:istoria critica a literaturii romane- maestrul n. manolescu glumesc, doar ca deja incepe sa ma calce pe nervi toate trimiterile la ditamai cartea.
Si, evident, "Istoria literaturii romane de la origini pana in prezent" a lui G. Calinescu.
obligatoriu!
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
A.W. a scris:iar scriitorul meu preferat este Dostoievski...am avut o perioada in care eram pur si simplu obsedata si cum prindeam un minut liber ma apukm d citit....nici nu stiu care dintre cartile lui imi place mai mult...
Dostoievski... Am citit Idiotul si chiar daca nu-mi place sa recitesc carti, am senzatia ca as putea citi Idiotul de 100 de ori, fara sa zic :"A, sar peste pagina asta ca stiu ce se intampla." Imi plac toti scriitorii rusi, imi palce mult si Lev Tolstoi, am citit cu sufletul la gura Anna Karenina.
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- Liisor
- Membru
- Inregistrat: 2011-04-06
salut fetelor! azi am gasit forumul vostru, in timp ce cautam niste carti interesante..si am ramas impresionata cite varinata am citit aici..si mi-am facut o lista pe care evident, ma voi stradui sa le citesc.. As vrea si eu sa va propun unele carti pe care le-am citit si m-au impresionat mult..(o sa incerc sa nu repet pe unele care au fost scrise deja) Cel mai super roman, pe care la-m finisat acum citeva saptamini este: ,,Tema pentru acasa"-Nicolae Dabija ,,Lia"- Nicolae Rusu ,,Bel-ami" Guy de Maupassant(carte pe care o citesc acum..) *primii doi scriitori sunt basarabeni, dar sper sa le gasiti cumva,cartea de Nicolae Dabija, am auzit ca s-a editat si in Romania..
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|