homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Carti interesante-15

#267 2009-09-28 21:52:51

skumpi
Vizitator

Re: carti interesante

MissO girl a scris:

skumpi a scris:

andra04 a scris:

Mi se par cele mai prost scrise carti ever!! Dar pt amatorii genului...why not? Eu nu ma pot abtine sa-mi exprim o parere critica atunci cand citesc o carte, avand in vedere ca am ceva cunostinte in domeniu..

da esti de acord ca decat sa nu citeasca nimic is okey si astea` !
parerea mea e ca e bine sa citim orice carte ne pica in mana decat reviste sau sa ne uitam la tv` ! din toate inveti cate ceva chiar daca nu dobandesti cine stie ce cultura , macar se mai dezvolta limbaju, imaginatia etc`

eu chiar nu mai am rabdare si chef sa citesc romane, cat am fost in liceu am citit insa acuma nu apuc sa`mi citesc cartile pt scoala dapoi sa mai am tp/chef de romane  roll

a zis cineva ceva de revista???mai ccitim si noi tinerii si altceva in afara de asta

n`a zis nimeni de revista, am zis eu, in ideea de a da un exemplu ca e bine sa citim orice carte decat sa citim reviste gen Bravo Girl smile

#268 2009-09-28 21:54:44

skumpi
Vizitator

numa incet lol ca n`am de gand in viitoru apropiat sa o fac lol da ms oricum tongue

#269 2009-09-28 21:55:17

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

skumpi a scris:

MissO girl a scris:

skumpi a scris:

da esti de acord ca decat sa nu citeasca nimic is okey si astea` !
parerea mea e ca e bine sa citim orice carte ne pica in mana decat reviste sau sa ne uitam la tv` ! din toate inveti cate ceva chiar daca nu dobandesti cine stie ce cultura , macar se mai dezvolta limbaju, imaginatia etc`

eu chiar nu mai am rabdare si chef sa citesc romane, cat am fost in liceu am citit insa acuma nu apuc sa`mi citesc cartile pt scoala dapoi sa mai am tp/chef de romane  roll

a zis cineva ceva de revista???mai ccitim si noi tinerii si altceva in afara de asta

n`a zis nimeni de revista, am zis eu, in ideea de a da un exemplu ca e bine sa citim orice carte decat sa citim reviste gen Bravo Girl smile

eu acum citesc mandrie si prejudecata...e interesanta pana acum...am citi si twilight spre dezamagirea unora, dar citesc si o revista daca imi pica in mana dar nu sunt dependenta de o revista

#270 2009-09-28 21:56:34

Madalina85
Addicted member

skumpi a scris:

numa incet lol ca n`am de gand in viitoru apropiat sa o fac lol da ms oricum tongue

ce sa faci...?nu prea am inteles :S

#271 2009-09-28 21:57:29

Madalina85
Addicted member

MissO girl a scris:

skumpi a scris:

ce sa faci...?nu prea am inteles :S

scz am crezu ca esti gravida;))

Publicitate

loading...

#272 2009-09-28 21:57:33

skumpi
Vizitator

pe fetita lol

#273 2009-09-29 15:46:15

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

MissO girl a scris:

andra04 a scris:

MissO girl a scris:

se pare ca nimeni nu a spus nimic despre seria twilight...le-am citit pe toate si sunt foarte bune.vreau sa pun ca o carte era citita in max 3 zile atat de captivante si super au fost.recomand!!!! hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  happydance  happydance  happydance

Mi se par cele mai prost scrise carti ever!! Dar pt amatorii genului...why not? Eu nu ma pot abtine sa-mi exprim o parere critica atunci cand citesc o carte, avand in vedere ca am ceva cunostinte in domeniu..

decat sa citesc cartile adevarul si jurnalul national...mai bine citesc asa ceva...scrise prost????poate traduse prost

ma rog...ce o insemna cunostiinte in omeniu..
daca am citit aceste carti nu insemna ca noi nu am citit pentru scoala si ink mai citim pentru cultura noastra..

Uhm... dar ce au cărţile de la Jurnalul şi Adevărul hmm, dacă nu te superi ?

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#274 2009-09-29 15:51:40

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

lala20 a scris:

Chiar...mie mi se pare foarte tare initiativa lor de a publica acele carti care trebuie sa existe in fiecare biblioteca, carti foarte valoroase. Si mai ales ca le iei cu 12 lei in conditiile in care in librarie sunt 40...

#275 2009-09-29 15:56:41

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

andra04 a scris:

lala20 a scris:

Chiar...mie mi se pare foarte tare initiativa lor de a publica acele carti care trebuie sa existe in fiecare biblioteca, carti foarte valoroase. Si mai ales ca le iei cu 12 lei in conditiile in care in librarie sunt 40...

Subscriu. E chiar un chilipir preţul cu care se v?nd. + că, la fel cum ai spus şi tu, sunt cărţi valoroase, de căpăt?i.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#276 2009-09-29 16:10:18

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dap... eu cersesc acum de la un prieten idiotul si anna karenina , asta pt ca nu am fost pe faza sa le cumpar sad

#277 2009-09-29 16:16:52

alanis
Full member
Inregistrat: 2008-11-23

cartile pe care nu ati apucat sa le cumparati le gasiti la magazinul adevarul, este deschis in bucuresti, iasi si cluj, si le luati cu pretul la care erau in ziua respectiva la chiosc. eu asa voi face, am deja o lista cu ce vreau sa imi iau

#278 2009-09-29 16:20:12

skumpi
Vizitator

capcaun a scris:

dap... eu cersesc acum de la un prieten idiotul si anna karenina , asta pt ca nu am fost pe faza sa le cumpar sad

e singura care o am si eu de la Adevarul big_smile mi`a dat`o sor`mea ca avea dublura  dance si ma gandesc sa`mi fac timp sa o recitesc ca tare mi`a placut  sexinpat

#279 2009-09-29 20:50:08

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

skumpi a scris:

Foarte trista atitudinea. De la asa o fata desteapta ca tine, Skumpi, chiar nu ma asteptam sa gandesti asa in privinta lecturii.

Am dat gata 2 carti de-ale lui Marquez hjarta nu pot sa ma satur de omul asta!!

Si intru si eu in trendul Anna Karenina acum, incerc sa o termin, ca am mai inceput-o de vreo 2 ori si nu am dus-o pana la
capat smile Insa ma ajuta/imi place ca-l vad pe Vronski cu chipul lui Sean Bean big_smile

#280 2009-09-30 13:04:10

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Scrisoare de dragoste de Mihail Drumes, chiar mi-a placut..nu e siropoasa, asa cum am crede avand in vedere titlul cartii

#281 2009-10-24 19:40:23

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Intrebare intrebatoare smile
Are cineva Thanatonautii de Bernard Werber? si Liturgia neagra de J.K. Huysmans?
Daca da, le vindeti? Sau stiti de unde le pot cumpara si eu?  neutral

#282 2009-10-24 21:46:47

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Drumul catre tine insuti - M. Scott Peck.
Psihologia minciunii - M. Scott Peck.
Arta de a reusi in viata - Dale Carngie.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#283 2009-10-25 10:23:46

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

LadyPink a scris:

Am dat gata 2 carti de-ale lui Marquez hjarta nu pot sa ma satur de omul asta!!

care Lady? ca si eu am citit doua si mi-au placut..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#284 2009-10-25 11:08:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Istoria secreta a Kremlinului - M.Honorin,A.Fatras,E.de Goutel
Vikingii - Patrick Weber
Hitler,Regele Carol si Maresalul Antonescu - Andreas Hillgruber
Metamorfoze - Ovidius

#285 2009-10-25 11:41:15

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

Don Quijote de la Mancha-Cervantes ati citit?Tocmai mi-a adus-o prietena mea si mi-a spus ca nu o sa o mai las din mana smile
Eu acum citesc Sherlock Holmes.El si Brasoveanu imi plac la nebunie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.