homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stie

#1 2008-09-11 22:05:41

andrei28
New member
Inregistrat: 2008-09-11

Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stie

Va rog din suflet sa ma scuzati ca am intrat pe acest site dedicat femeilor, dar crede-ti-ma ca e singurul loc unde pot lasa rusinea la o parte si sa spun ce mi s-a intamplat.Mi-e jena....dar nu am ce sa fac.Am avut in urma cu trei zile un contact sexual oral cu prietena mea...in urma caruia am observat imediat aparitia pe penis a unor puncte rosietice ca si cum ar fi fost varsat....imediat dupa contact, cand am fost sa ma spal am paralizat de frica si eu si ea cand am vazut asa ceva.Inainte de contact nu am avut absolut nimic, nu am observat nimic...ea nu are nimic.Initial am zis ca e o iritatie...ceva mecanic...poate o fi fost ea putin mai agresiva in acele momente...nu ne amintim mare lucru.Am zis ca o sa treaca imediat....dar au trecut doua zile si tot se mai observa ....s-a mai estompat la culoare...in sensul ca nu mai e asa rosiatic, dar iritatia tot exista.Are cineva idee ce ar putea fi?A mai patit cineva asa ceva?Eu cu prietena mea suntem de 4 ani impreuna si suntem fideli...nu am avut nici o problema de genul asta....in urma cu 3 luni ea a facut un papanicolau care a iesit ok.Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, cu orice.

#2 2008-09-11 22:18:11

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Am mare nevoie de ajutor....ajutati-ma cine stie

cel mai probabil e candida..tu du-te la un dermatolog si ea la ginecolog sa isi faca o analiza de secretie

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-09-11 22:20:29

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Poate te-a zgariat...Daca zici ca au aparut "imediat", putin probabil sa fie infectios, nu ar fi aparut atat de repede...Iar daca totusi este , cel mult o candidoza...O vizita la dermatolog te va lamuri...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#4 2008-09-11 22:36:19

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

nu cred ca ar fi aparut instantaneu daca era vroba de o boala... mai ales ca zici ca au inceput sa dispara. poate e o iritatie de la frecat...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2008-09-11 22:37:08

andrei28
New member

nu e candida...pt ca prietena si-a facut analizele...n-are nici simptome....daca ma duceam la medic nu mai intram aici....am crezut ca a mai patit cineva asa....totusi ma duce gandul la ceva mecanic...ceva de genul iritatiilor care apar atunci cand musti si sugi pielea de pe gatul unei femei...mai ales ca a aparut imediat dupa.....ma gandesc ca la candida trebuia totusi o perioada de incubatie...macar cateva ore.

Ultima oara a fost editat de andrei28 (2008-09-11 22:38:55)

Publicitate

loading...

#6 2008-09-11 22:44:21

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

Eu cred cai posibil de al transpiratie si frecat......si paote aveti pielea mais ensibila.....sa va iese o iritatie.....incercati un unguent ceva de al afrmacie pe abza de palnte eventual sau pt zone intime un gel.....si cred ca trece! Nu cred cai candida pt ca nu avea cum sa apara imediat....si e foarte posibil inca din tp actului sexual  sa fi aparut decie  iritztzie cel mai probabil....dar o trecere pe la dermatolog nu ar strica!!!!!si ea la ginecologie ca sa va linistiti......

#7 2008-09-11 22:44:43

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

pai...da, asa am zis si eu. oricum, exista si candida bucala, dar nu se manifesta instantaneu...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#8 2008-09-11 22:51:08

andrei28
New member

ea a trecut pe la ginecolog chiar inainte de problema asta pt un control de rutina si a fost totul ok....eu nu ma duc la dermatolog inca.....pt ca sunt si eu tot medic....ce-i drept de familie.....si ma cunoaste toata lumea medicala din orasul meu...m-as simti penibil....daca se ingroasa gluma voi veni in buc la un dermatolog.....am intrebat aici in ideea ca a mai patit cineva asa ceva....logic si medical analizand nu are cum sa fie vb despre vreo boala...oricum ma obsedeaza chestia asta si imi creeaza un disconfort psihic.

#9 2008-09-11 22:59:28

mary_micutzadiva
Full member

Stai linistit......daca esti medic cred ca stii ca o boala nu apare deodata!!!e cumva logic......sigur e o iritatie ceva...si daca la ea totul e ok...cred ca va disparea intre tp........daca si voi va mai calmati si nu te mai alarmezi atata(mai ales si dr fiind......)big_smile

#10 2008-09-11 23:22:40

andrei28
New member

pai tocmai dr fiind...stau si studiez intr-una....si nici nu pot comenta cu vreun coleg....stau observ si ma gandesc...aici macar am putut schimba cateva vorbe....cert e ca logic debutul unei BTS nu poate fi asa imediat...doar daca ar fi fost in stare latenta si s-ar fi acutizat pe loc....dar care boala ar fi asta?????

#11 2008-09-11 23:34:02

mary_micutzadiva
Full member

Stai calms i nu te mai alarma....nu cred ca e boala .....ca nar avea cum.....din cat mam mai documentat eu....hm....deci uite si un dezavataj dea fi medic adica ca nu prea indraznesti cu unele pr sa apelezi al colegi.....fiind si cunosscut....si eu intentzionez sa fac medicina....poate chirurgie....dar pan atunci mai am de inavtat ca abia am aproape 16 ani.....rotfl2))lollol dar ,,inv de pe acum mes`` stiu sa fac injectii.....scot perfuzii..ce mai:)) lol smile)nai treaba cu mn.....sincer miar place sa fiu medic cami place sa inavt...dar sa revenim la subiect.....eu una nu tziash putea zice ceva din experienta ca nam avut pan acum rel sex dar o vara mai mare dea mea.....stiu ca si ea facuse un fel de iritatie.....dar ia trecut peste vreo 5 zile....na fiind asistenta o agsit ea o solutie cumva......ori a trecut de al sine sau sa dat cun unguient...in orice caz nu te alrma degeaba.......daca nutzi trece sau macar sa se amelioreze cumva....in 3/4 zile ....cauti un dermato....sau vezi pe net....pe alte siteuri.....dar ceva grav nu poate fi!

#12 2008-09-11 23:40:39

andrei28
New member

mersi micutzo de 16 ani pt incurajare....chiar am zambit cand mi-ai spus ca ai 16 ani....vad ca te descurci bine....sa speram ca nu e nimic....si e doar frica mea sau poate obsesia de a nu avea ceva...cred ca o sa incerc totusi un unguent cu lasonil....care reduce inflamatia si iritatia....vom vedea ce efect are

#13 2008-09-11 23:50:08

mary_micutzadiva
Full member

ms....stiu ca mereu inveti ca medic.....dar am noroc ca mie imi palce foarte mult sa invat si prind repede! credema ca eu citesc ffff mult...la tv nu ma prea uit...rotfl)ma ocup cu citit...net...qwankido(arte mart) si invatzat.....a apropo de exeplu un emdic paote avea 2 specializari? si chirurg si sa aiba si alta specializare?

Ultima oara a fost editat de mary_micutzadiva (2008-09-12 00:01:02)

#14 2008-09-11 23:55:18

andrei28
New member

daca vrei medicina...pregateste-te sa inveti mult timp....pt ca nu e suficient doar sa termini facultatea....intotdeauna trebuie sa inveti si sa dai examene...eu acum sunt rezident in medicina de familie...ca asta am apucat, dar vreau sa fac si a doua specializare....multa bafta!

#15 2008-09-11 23:58:48

mary_micutzadiva
Full member

ms....stiu ca mereu inveti ca medic.....dar am noroc ca mie imi palce foarte mult sa invat si prind repede! credema ca eu citesc ffff mult...la tv nu ma prea uit...rotfl)ma ocup cu citit...net...qwankido(arte mart) si invatzat.....a apropo de exeplu un emdic paote avea 2 specializari? si chirurg si sa aiba si alta specializare?

#16 2008-09-12 00:01:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

andrei...recomandarea clasica in caz de iritatie...spalate cu ceai de musetel si dupa ce usuci locul crema de galbenele...daca e doar o iritatie ar trebui sa treaca cu astea...multa bafta smile

happy with him...inlove with him...puss

#17 2008-09-12 00:11:52

andrei28
New member

cristina...iti dai seama ca am folosit ceai de musetel...unguent cu galbenele inca nu...stiu ca e cicatrizant, dar totusi ce observ eu sunt niste mici proeminente ca niste papile, care la inceput au fost rosii...acum au culoarea pielii...se vad doar ca sunt putin mai iesite in relief...crede-ma ca ma tot gandesc ce ar putea fi in afara de iritatie cu debutul asta brusc...am zis sa folosesc lasonil ca antiinflamator in ideea ca au fost mici hematoame prin infiltrarea sangelui datorita agresiunii mecanice....in sfarsit....cred ca o iau razna daca nu-mi trece
micutzo....poti avea 2 specialitati...important e sa o faci pe prima.

#18 2008-09-12 00:14:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

merge si un antiinflamator local...ma tot gandesc ce ar putea fi dar sincer numai la candida ma duce gandul pe langa o iritatie...pt ca am vazut ca poate debuta mai brusc...

happy with him...inlove with him...puss

#19 2008-09-12 00:15:06

mary_micutzadiva
Full member

anemie nam.....slaba nus...frica nu mia fost.......de uitat nu mam uitat......

Ultima oara a fost editat de mary_micutzadiva (2008-09-12 00:16:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.