|
Nu esti logat.
Amorteala la mana stanga#1 2008-09-12 11:28:57
Amorteala la mana stangaStie cineva de la ce poate fi amorteala si furnicaturile pe care le am la degetele mainii stangi? Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #2 2008-09-12 11:35:11
Re: Amorteala la mana stangaPoate fi circulatie periferica deficitara, spondiloza, pozitii nepotrivite ale bratului pt mult timp (la servici/scoala sau in timpul somnului), lipsa de calciu ... pot fi multe motive. Ar fi bine sa dai o fuga la dr de familie si vezi ce zice. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-12 11:39:31) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2008-09-12 11:36:48
Re: Amorteala la mana stangaeu am chestiile astea de la lipsa de calciu, am si in picioare , dar vb vdaianei trebuie sa vezi exact ce e ca sa stii ce sa tratezi Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-09-12 11:36:59
Re: Amorteala la mana stangasi eu am observat de ceva timp ca imi amorteste mana stanga din incheieturi, mai ales cand sunt in picioare.Cineva imi spunea ca e de la lipsa de fier ca cica daca ai nu stiu ce fel de picatele in palma cand transpiri inseamna ca ai lipsa de fier, dar eu stiu...o sa merg la doctor dar dupa ce ma intorc din vacanta Offline #5 2008-09-12 11:39:11
Re: Amorteala la mana stangalipsa de calciu sau probleme cu spatele - de obicei o vertebra care apasa pe un nerv Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-12 11:58:50
Re: Amorteala la mana stangaVa multumesc, Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #7 2008-09-12 11:59:32
Re: Amorteala la mana stangaE de la spondiloza atunci, mai mult ca sigur... Offline #8 2009-01-22 08:29:33
Re: Amorteala la mana stangafetele , cam de 2 saptamani , imi amorteste mana stanga , dar nu doar cateva degete ci de la umar aproape , am inceput sa ma duc la sala la tae bo , ca am zis ca e lipsa de miscare , de fumat , fumez, nu exagerat , dar nici de neglijat , cam de 1 luna iau vitamine : c plus b , apoi e plus a ,b +c + a , sa fie din cauza vitaminelor ? nu le-am combinat bine ? sau tigarile? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|