homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare zi menstruatie

#1 2008-09-12 17:10:17

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Schimbare zi menstruatie

Fetele eu iau ultima pastilutza din folie in fiecare week-end intr-o zi de sambata iar saptamana urmatoare imi vine joi spre vineri ceea ce inseamna ca intr-o luna un wk din 4 sunt pe stop...as vrea sa imi schimb ziua in care imi vine menstra, sa imi vina luni in loc de joi...asa ca m-am gandit sa termin folia si in loc sa incep cu urmatoarea duminica sa incep joi...faza e ca joi mie imi vine menstra in mod normal, e vreo posibilitate daca incep folia in ziua aia sa nu imi mai vina? N-as vrea sa ma protejez suplimentar 7 zile de asta m-am gandit sa scurtez pauza in loc sa o lungesc

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2008-09-12 17:19:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Schimbare zi menstruatie

se poate sa nu mai vina...sau se poate sa vina si sa setaraganeze peste folie...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-09-12 17:21:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eventual mai ia dintr-o folie de rezerva cate pastile e nevoie sa decalezi menstra si apoi fa pauza de 7 zile

#4 2008-09-12 17:21:50

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sa se ce?
rotfl

#5 2008-09-12 18:10:58

Emilya
Platinum member
Site

heimdall a scris:

Eventual mai ia dintr-o folie de rezerva cate pastile e nevoie sa decalezi menstra si apoi fa pauza de 7 zile

pai n-am nici o folie de rezerva...si presupunand ca imi vine joi si eu vineri iau prima pastila din folia noua e posibil sa mi se opreasca sangerarea?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

Publicitate

loading...

#6 2008-09-12 20:57:09

persifona
Vizitator

Wildhoney a scris:

Fetele eu iau ultima pastilutza din folie in fiecare week-end intr-o zi de sambata iar saptamana urmatoare imi vine joi spre vineri ceea ce inseamna ca intr-o luna un wk din 4 sunt pe stop...as vrea sa imi schimb ziua in care imi vine menstra, sa imi vina luni in loc de joi...asa ca m-am gandit sa termin folia si in loc sa incep cu urmatoarea duminica sa incep joi...faza e ca joi mie imi vine menstra in mod normal, e vreo posibilitate daca incep folia in ziua aia sa nu imi mai vina? N-as vrea sa ma protejez suplimentar 7 zile de asta m-am gandit sa scurtez pauza in loc sa o lungesc

Deci tie iti vine la 5 zile dupa ce termini folia. Deci ca sa iti vina lunea ar trebui sa termini folia .. marti. Asa ca cel mai bine ar fi sa scurtezi pauza si sa incepi noua folie luni.

#7 2008-09-12 21:41:20

crys_ty_na
Platinum member

Wildhoney a scris:

heimdall a scris:

pai n-am nici o folie de rezerva...si presupunand ca imi vine joi si eu vineri iau prima pastila din folia noua e posibil sa mi se opreasca sangerarea?

eu am facut asa dar nu mi s a oprit...s a diminuat si a durat cu vreo 2-3 zilemai mult decat de obicei...

#8 2008-09-12 23:51:30

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Cum adica iti vine menstra doar intr-un weekend din patru?!?!?oare nu le iei corect?Menstra ar trebui sa vina exact la 28 de zile(+/- o zi cateodata),exact in aceeasi zi.Spre exemplu mie imi vine mereu joi la ora 22.Mereu ii zic lui iubi:hai ca vine ora 10 hurry! lol

#9 2008-09-12 23:53:24

crys_ty_na
Platinum member

le ai corect ramo...ea se referea ca menstra se suprapune cu zilele de weekend si nu vrea asta smile

#10 2008-09-12 23:54:07

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Vroia sa spuna ca un weekend din 4 e "ocupat" de menstruatie.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#11 2008-09-13 00:00:51

Emilya
Platinum member
Site

persifona a scris:

Wildhoney a scris:

Deci tie iti vine la 5 zile dupa ce termini folia. Deci ca sa iti vina lunea ar trebui sa termini folia .. marti. Asa ca cel mai bine ar fi sa scurtezi pauza si sa incepi noua folie luni.

luni? nu miercuri? pai eu daca ultima pastila o iau sambata si imi vine vineri inseamna ca sa imi vina luni tre sa iau ultima pastila marti, cum ai spus tu...deci folia noua ar trebui sa o incep miercuri, nu?tillfreds

#12 2008-09-13 00:01:03

Ramona_gl
Sr. member

vdaiana a scris:

Vroia sa spuna ca un weekend din 4 e "ocupat" de menstruatie.

Uite ca si Vdaiana tot asta a inteles....ca decat intr-un weekend din luna ii vine menstra iar in celelalte 3 ii vine in cursul saptamanii! smile

#13 2008-09-13 00:01:59

dia2010
Hero member

Nu, io am zis ca menstruatia se suprapune cu zilele de weekend si o deranjeaza. (ca doar n-o tine doar 2 zile sambata si duminica).
In care celelalte? 1 data pe luna vine smile ma rog, daca vine chiar la inceput poate sa pice de 2 ori intr-o luna menstruatia.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-13 00:03:47)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#14 2008-09-13 00:07:05

Emilya
Platinum member
Site

da fetelor asta am vrut sa spun, ca mie imi vine intr-o vineri deci un wk din 4 cat are o luna e ocupat de menstra (care imi vine la 28 de zile) smile Sper ca m-am facut inteleasa smile Si nelamurirea mea e daca eu incep o folie noua si mie menstra imi vine abia vineri sa nu afecteze in vreun fel,  sa nu imi mai vina sau ceva

#15 2008-09-13 00:15:52

Ramona_gl
Sr. member

Doamne dorm! Fetele scuze ca m-am bagat si eu asa in seama....puss Cum sa iti vina menstra pe fiecare saptamana din luna,zic asta citandu-ma!Sunt dusa la ora asta... lol

Wild si eu am luat 2 pastile peste folie...ca o uitasem pe a 15 si sa scap mai repede de perioada in care trebuia sa ma protejez....si am avut spooting dupa menstra inca vreo 10 zile si am fost si la mare grater.
Si acum hai sa bag si eu o intrebare mica:am fost la planning si doc mi-a schimbat Novynette cu Logest fiindca am tot avut spooting in ultimele 3 luni,mai ales luna trecuta,cele 10 zile.Numai ca eu mai am o folie de Novynette fara 2 pastilute(luate in plus la folia trecuta).Ca sa nu mai cumpar o folie de Novynette pentru 2 pastilute si ca sa nu fie nevoie de protectie suplimentara,in caz ca as lua folia asta fara aceste 2 pastilute.....intrebarea mea este:as putea inlocui cele 2 pastilute lipsa de Novynette cu 2 pastilute de Logest(si eventual folia asta de Logest sa o tin de rezerva)?Intreb asta tiinand cont de faptul ca cele 2 ac sunt cat de cat "surori"in ceea ce priveste numarul de hormoni....

#16 2008-09-13 08:49:18

persifona
Vizitator

Wildhoney a scris:

persifona a scris:

Wildhoney a scris:

luni? nu miercuri? pai eu daca ultima pastila o iau sambata si imi vine vineri inseamna ca sa imi vina luni tre sa iau ultima pastila marti, cum ai spus tu...deci folia noua ar trebui sa o incep miercuri, nu?tillfreds

Da, m-am zapacit eu un pic lol Deci o incepi miercuri, corect.

#17 2008-09-13 13:12:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Ramona_gl a scris:

Doamne dorm! Fetele scuze ca m-am bagat si eu asa in seama....puss Cum sa iti vina menstra pe fiecare saptamana din luna,zic asta citandu-ma!Sunt dusa la ora asta... lol

Wild si eu am luat 2 pastile peste folie...ca o uitasem pe a 15 si sa scap mai repede de perioada in care trebuia sa ma protejez....si am avut spooting dupa menstra inca vreo 10 zile si am fost si la mare grater.
Si acum hai sa bag si eu o intrebare mica:am fost la planning si doc mi-a schimbat Novynette cu Logest fiindca am tot avut spooting in ultimele 3 luni,mai ales luna trecuta,cele 10 zile.Numai ca eu mai am o folie de Novynette fara 2 pastilute(luate in plus la folia trecuta).Ca sa nu mai cumpar o folie de Novynette pentru 2 pastilute si ca sa nu fie nevoie de protectie suplimentara,in caz ca as lua folia asta fara aceste 2 pastilute.....intrebarea mea este:as putea inlocui cele 2 pastilute lipsa de Novynette cu 2 pastilute de Logest(si eventual folia asta de Logest sa o tin de rezerva)?Intreb asta tiinand cont de faptul ca cele 2 ac sunt cat de cat "surori"in ceea ce priveste numarul de hormoni....

eu zic sa nu le combini asa.
ai ramas cu folia aia asa, asta este..
incepe logest dupa ultima menstruatie, si folia de rezerva de la novynette o arunci

#18 2008-09-13 13:15:10

dia2010
Hero member

Nu sint surori, contin progestativ diferit.

#19 2008-09-13 15:41:57

Emilya
Platinum member
Site

deci pana la urma daca incep folia noua inainte sa imi vina menstra imi mai vine sau nu? rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.